Vyhledávání
Z lovu
V diskuzi je 18.413 příspěvků, z toho 18413 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Čtvrtek 31. ledna 2008 v 18:12® kostnak
- Datum lovu: dnes | Způsob lovu: Přívlač
dnes s redom a zbytkom teamu chytane prevazne na UL, ale privlacovu sezonu som zapichol zubacom na 10g hlavu a novu snuru. maly orgazmus.
pochytane veeeeeeeeela ryb poctom i druhovo.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 31. ledna 2008 v 17:58® red
-
dnes mensie stretnutie pri vode. nastava doba kedy budeme susit papule alebo chodit na sukromaky
… ale ze nam to dnes islo
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 31. ledna 2008 v 17:53® Vlaštovka
- Datum lovu: 31,1 | Revír: stoják u Mostu | Způsob lovu: Plavaná
Dneska na hoďku u vody, byly asi tři stupňě a vítr jako kdyby mělo přijít tornádo ale rybkaám chutnalo na břeh se podívalo asi 7 plotic a 1 perlín vše okolo 10–15cm. Všechno na rohlík a malinkatý sousto. Foto pouze mobilem a rybka byla čiperná tak nic moc :o)
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 31. ledna 2008 v 16:28® skwor
- Datum lovu: 31.1. | Revír: Turyňský rybník
Asi na hodinku u vody s feederem a matchovkou. Na feeder se pár cejnů povedlo, nej něco ke 40cm. Míry 90, 60 ani 90 žádná z ryb nesplňovala, takže jsem z nich modelky neudělal a pustil je bez focení
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 30. ledna 2008 v 19:24® Alov
- Datum lovu: 30.1.2008 | Revír: OPAVA 4 | Způsob lovu: Klasická položená
Tak dneska dvouhodinová premiéra na říčce. Na moučne červy množství velice jemných (prokoučovaných) záběrů, ale nakonec si jeden skautík cestu na háček našel. Docela dnes kosa, ale vydržet se to dalo…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 30. ledna 2008 ve 13:43® osprey
- Datum lovu: 28.1. | Revír: pod vrbou na feeder
Musel jsem trochu potrénovat zimní feedrovačku a tak jsem věnoval půlden trápení plotiček a proudníků. Zkysnul jsem tam až do tmy a když jsem páčil z vody poslední čudli, zaútočila mi na ni vydra. Chvíli jsem sice nechápal, proč tak malá fišle dělá tak velké vlny, ale protože se s touhle hydromačkou setkávám pravidelně, tak mi docvaklo, tlouště jsem jí odtáhl a ona, jak jela za ním, vystrčila hlavu metr ode mě. Byl to zlomek vteřiny a zanechalo to ve mně jediný dojem – vydra je strašně fousatá… Nakonec jsem lapl i prvního letošního kapříka.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 30. ledna 2008 ve 12:15® Olihen
-
Snad v pátek budem mít taky štěstíčko.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 30. ledna 2008 v 11:36® lucioperce69
- Datum lovu: 28.1. 2008 | Revír: Labe 4-5 | Způsob lovu: Feeder
Klasika-parmy parmy parmy a jedna výstavní ostroretka 53 cm
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 29. ledna 2008 ve 23:58® red
-
aj jalce nakoniec spolupracovali snad ete jednu vychadzku stihnem
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 29. ledna 2008 v 19:19® kostnak
uz sa nam to krati.
dnes spolupracovali ostrireze a zubace.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 27. ledna 2008 ve 21:21® Jonny94
-
dneska sem sel na rybnik tam u nas na polozenou na zizalu vitr jak svin ,ale ryba nikde po 1 a pul hodine lovu sem to zbalil a sel
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 27. ledna 2008 v 19:23® Sander
- Datum lovu: 26.1.2008
Dnes jsme s ospreyem a hechtem odrybnili závětrný úsek jedné menší říčky, ryb bylo poměrně dost, ale dle očekávání nic velkého. Nej tloušť asi 43cm, nějaké plotice a proudníci, a na mně se usmálo štěstí v podobě krásné ostroretky. Fotografem dne byl vyhlášen Míra, takže příspěvek v mém podání dnes bez fotky.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 27. ledna 2008 v 16:09® cormoran
- Datum lovu: 27.1.2008 | Revír: "divoká voda" | Způsob lovu: Plavaná
Lucioperce69: Už ho mám
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 27. ledna 2008 ve 14:47® red
- Revír: cv
za intenzivneho dazda a vetra sa nam podarilo par stuciek. Belka ich strazila ani jednu nechcela pustit na breh
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 26. ledna 2008 ve 23:42® Damys
- Datum lovu: 26.1.08 | Revír: Labe 4-5 | Způsob lovu: Feeder
Dnes konečně na správném místě a úspěch na sebe nenechal čekat. Parma se sice nezdařila,ale pár cejnů a karas potěšil.Všechno samozřejmě vráceno vodě.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 26. ledna 2008 ve 22:36® Scanix
- Datum lovu: 26.1.2008 | Revír: Malše 1 | Způsob lovu: Plavaná
Dnes jsem s kolegou vyrazil nejprve na Vltavu na pro me zajimavy usek, bohuzel nase snazeni v plavane na zizalku ci rohlik vyznelo jalove a tak jsem se pokusili o stesti na Malsi. Ryby jsme nakonec nasli v jednom pomalu tekoucim hlubokem useku. Kde jsme chytli dohromady 9 tloustu 25–45cm. Pocasi uchazejici, jen bych ubral vitr a pridal vice zaberu. (Foto mobilem)
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 26. ledna 2008 ve 20:14® Jonny94
-
tak ja byl dneska s tatkou skusit uhore na zizalu jeden sme chytali na polozenou a jeden na plavanou spis to bralo na plavanou dohromady sme chytili 9 okounu velikosti dlane a toho vysneniho uhore zadnyho ale peknej a zabavnej lov
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 26. ledna 2008 ve 20:11® dvorak
- Datum lovu: 26.1.2008
První letošní lov se vydařil,zkusil jsem plavanou na Labi u Hradce Kralové. Zahájil jsem okounem,pak několik plotic,bolenů a ukončil jsem cejnem. Docela fučelo,ale šlo to přežít.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 26. ledna 2008 ve 20:05® cormaxx
- Datum lovu: 26.1.2008 | Revír: Srpina | Způsob lovu: Plavaná
Dneska tak 7–8 tlouštíků velkých jako dlaň,několik perlínků a pak jsem dostal z jedný díry u spadlýho stromu kolem 15 cejnků.Tak hoďku a půl se ten vítr dal snést,ale pak dost zesílil tak jsem utekl
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 26. ledna 2008 v 18:48® pipa
- Datum lovu: 23.1.2008 | Revír: labe | Způsob lovu: Klasická položená
Kamilovo touživá zahajovačka .. + eště dva cejnaci a švec …
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 26. ledna 2008 v 18:42® Sander
-
Kurňa, 3 fotky najednou je holt moc.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 26. ledna 2008 v 18:40® Sander
- Datum lovu: 26.1.2008 | Způsob lovu: Plavaná
Padesátka tlouště se sice nekonala, ale ryby od 25 do 48cm byly odstupňovány snad po půl centimetru – tedy opravdu lupačka, i těch slušnějších ryb 40+. Potěšilo i několik jesenů a ani plotice se nenechaly zahanbit.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 26. ledna 2008 v 15:54® Kazan
- Datum lovu: 26.1.2008 | Revír: Běla | Způsob lovu: Plavaná
Tak opět klasika plavačka, tloušti, proudníci a pár plotiček, více jim chutnal hnojáček, na housku se moc nestrhly, chyceno 30 kousků, nakonec mě vyhnal vítr.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 26. ledna 2008 v 15:42® skwor
- Datum lovu: 26.1. | Revír: Záplavy | Způsob lovu: Feeder
Zákon schválnosti nezklamal, když jsem měl u vody foťák, tak lín se ani neukázal
Foukal silný vítr a záběry byly hodně jemné, ale nakonec jsem pár cejnů do cca 35cm na břeh dostal.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 25. ledna 2008 ve 21:45® ART
-
Tak dneska jsem vyrazil poprve a bezrybka chce to chodit jinam
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 25. ledna 2008 ve 20:08profil byl smazán
-
Tak letos poprvé na rybách a poprvé sem měl v ruce rybku..a + dva její kolagy va stejné velikosti
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 25. ledna 2008 v 19:51® kostnak
dnes len chvila pri vode pred zotmenim. na snuru konecne prisla velka ryba, aj ked ina, ako som chcel. a este jedna fotka pre DaMa.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 25. ledna 2008 v 18:28® Vlaštovka
- Datum lovu: 25.10. 08 | Revír: 441 005-Benedikt | Způsob lovu: Feeder
Tak dneska konečně letošní první rybka byla plotička cca 15cm a pak jedna spadla, na vodě plavaly ještě kusy ledu a záběry i na picker dost opatrný, háček 20, vlasec 0,10mm a rohlík. Celkem spokojenost
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 25. ledna 2008 v 18:22® Piranha
- Datum lovu: 25.1.2008 | Revír: Bilina | Způsob lovu: Plavaná
Dneska na zahrade asi hodinku jsem tam machal cerstvyho hnojaka a dostal jsem jedinyho tloustika asi 25cm.Pes se mi tam porad cpal tak sem sel.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 25. ledna 2008 v 16:49® skwor
- Datum lovu: 25.1. | Revír: Záplavy | Způsob lovu: Feeder
První lov v nové sezóně se docela vydařil. První rybou, která mi zacloumala feederovou špičkou byl nádherný asi 30cm dlouhý lín (můj první, na téhle vodě to je docela rarita). Potom zabral ještě jeden průměrný cejn.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.