Vyhledávání
Z lovu
V diskuzi je 18.431 příspěvků, z toho 18431 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Úterý 22. ledna 2008 v 15:36® red
-
ako pisal kosto jalcekom chutilo
ale pocasko ma vyhnalo od vody
skoda snad ete bude cas sa tam pozriet. len podotykam ze som nechytal na tej
istej vode ako kosto.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 22. ledna 2008 v 15:07® kostnak
- Datum lovu: dnes | Způsob lovu: Přívlač
dnes sli celkom pekne jalce, ale ziaden nedosiahol na 50-ku. este male bolene. ale pocasie sa nam ku*vi.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 21. ledna 2008 v 16:59® kostnak
- Datum lovu: dnes | Způsob lovu: Přívlač
dnes to bolo slabsie. a 3 stuky som opiersingoval s marmyskami.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 21. ledna 2008 v 10:33® fano
- Datum lovu: 20.01.2008 | Revír: parna | Způsob lovu: Plavaná
Prvy tohtorocny mojho syna.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 21. ledna 2008 v 8:25® kostnak
- Datum lovu: vcera | Způsob lovu: Přívlač
vsetko na marmysku s twistrikom. stuke okolo 65 bolo blbe nechat sa vytiahnut na 0.10 vlasec, tak to pod nohami odhryzla.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 21. ledna 2008 v 8:22® kostnak
- Datum lovu: vcera | Způsob lovu: Přívlač
konecne dobra vlacka s mnozstvom ryb a navyse druhovo pestre

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 20. ledna 2008 ve 21:58® jarryn21
- Datum lovu: sobota | Revír: Labe | Způsob lovu: Plavaná
Tak včera s novou matchkou.První vycházka, první rybka, celkem super.Okounek potěšil,plotice taky.Celkem 5ks

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 20. ledna 2008 ve 20:15® monaster
-
njn na pláž jsem se nevešel.........tak jsem zkusil druhou variantu. střekov zdymadla ale tam byla jiná fronta. já tedy bezrybka

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 20. ledna 2008 v 19:35® cormoran
- Datum lovu: 20. 1. 2008 | Revír: Labe 4-5 | Způsob lovu: Feeder
Dneska zase na Labi…12 parem, 3 cejny a spletla se i ostroretka 48 cm

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 20. ledna 2008 v 17:51® Sander
- Datum lovu: 20.1.2008 | Způsob lovu: Plavaná
Dnes jsme se s kolegou hechtem pokusili o padesátku tlouště, ovšem fišky téhle kategorie moc nespolupracovaly a ke konci odpoledne nám k hranici 50cm chybělo ještě asi 9 čísel. Ale potěšilo i pár plotic, perlín a dva jeseni. Ryb jsme vyndali celkem dost.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 20. ledna 2008 v 16:52® red
-
najskor bol maly potom rastol rastol a kam to dotiahol :o) marmyska smacek

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 20. ledna 2008 v 16:02® Coturnix
- Datum lovu: 20.1.08 | Revír: Chrudimka | Způsob lovu: Muškaření
První letošní muškařina a nebylo to tak zlé. Za tři hodinky lovu cca patnáct tloušťů do 25 cm. Na leden jsem nadmíru spokojen.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 20. ledna 2008 v 15:35® Robur
- Datum lovu: dnes | Revír: Svratka 4 | Způsob lovu: Plavaná
tak dnes jsem zjemnil a šel do plavačky a úspěšnost se zvýšila, od 13 – do 14to docela bralo, takřka na hod, první 3 náhozy 3 ryby a za hodinu to pomalu brát přestávalo, tak jse šel dom. 4 cejni a asi 7 plotic
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 20. ledna 2008 v 15:02® Vlaštovka
- Datum lovu: 20,1 08 | Revír: Malý rybníček v Mostě | Způsob lovu: Plavaná
Tak dnes sem jen tak simbolicky zahájil, půlka byla zamrzlá a tak mě ani nepřekvapilo že sem nic nechitil :o))
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 19. ledna 2008 ve 21:45® rhany
- Datum lovu: 19.1.2008 | Revír: Otava,feeder
První letošní výprava,jedna rybka za dvě hoďky. Bohužel silný proud a nárazový vítr,takže nicmoc.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 19. ledna 2008 ve 20:41® Scanix
- Datum lovu: 19.1.2008 | Revír: Malše 1 | Způsob lovu: Plavaná
Tak me a kolegu zlakalo dnesni pocasi k lovu na plavanou, bohuzel to pocasi asi moc nezlakalo ryby. Kolega premluvil peknou ostroretku 44cm a ploticku, par dalsich ryb mu spadlo a po hodine lovu me zanechal svemu osudu. Pokousel jsem se cele 2h marne neco ulovit a pak me od „zera“ zachranil 1 proudnik a 1 ploticka. I tak pekny den u vody.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 19. ledna 2008 v 19:26® cormoran
- Datum lovu: 19. 1. 2007 | Revír: Labe 4-5 | Způsob lovu: Feeder
Dneska na Labi s luciopercou a VODOU. Lapli jsme pár parem, cejnů a 1 karase. Byla sranda a hlavně parádní rybačka… Damys> Zkus to na druhým břehu. Když budeš mít štěstí, tak se někam vecpeš

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 19. ledna 2008 v 18:42® Damys
- Datum lovu: 19.1.08 | Revír: Labe 4-5 | Způsob lovu: Feeder
Poprvé na Labi 4–5.Těšil jsem se na první rybačku letos jak malej kluk.Revír jsem vybral podle diskuze z lovu.Hlavně tý parmy od Cormorána. Místo jsme myslím vybrali s kolegou dobře,ale totální bezrybka. Neva bylo fajn ,celkem teplo na leden a hlavně byli jsme u vody.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 19. ledna 2008 v 17:48® cormaxx
- Datum lovu: 19.1.2008 | Revír: Srpina | Způsob lovu: Plavaná
Letos poprvé na rybkách a ještě k tomu na říčce,na které jsem snad nikdy nechytal.Hned od prvního náhozu to bralo.Sice samý čudlinky,ale snad co nához to rybka.Za hoďku a půl jsem vytáhnul tak 30 tloušťů(víc jak půlka měla tak 10–12 cm
),6 cejnků,7plotiček, perlínka
a okounka kterej měl max 3cm
.Letošní první fiška byla i ta
největší-tlouštík 25cm
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 19. ledna 2008 v 15:35® Sander
-
Stoupá voda a kalí se, přesto jsem tam v obležení rybářů vyndal asi 15 tloušťů, nej cca 45. Zítra už to asi chytatelné nebude, poslední Šumavské zbytky sněhu tají moc rychle
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 19. ledna 2008 v 15:32® Robur
- Revír: svratka 4 | Způsob lovu: Feeder
tak kolem 1 pohoda, bezvětří, pak sem tam větříček, ze začátku ryba u břehu pak dál, braly opatrně, ale cejn a plotice jsou první letošní rybou, tedy napřed plotice…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 18. ledna 2008 v 7:29® kostnak
-
pokus o vlacku s „dirkovym“ prutom. dost zle to lieta.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 17. ledna 2008 ve 20:56® FInnnp
- Datum lovu: 17.1 2008 | Revír: Na ledu
Poprvé na dírkách a asi dvacet ryb.Spokojenost.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 17. ledna 2008 v 19:36® cormoran
- Datum lovu: 17. 1. 2007 | Revír: Labe 4-5 | Způsob lovu: Klasická položená
Zdravíčko VODIČKO, tady máš to foto…gratuluju k prvnímu letošnímu úlovku.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 17. ledna 2008 v 18:14® VODA
-
Ahoj dnes jsem byl na Labi. Nádherna rybarina. Par cejnu a parem fotografie doda muj kolega cormoranTento příspěvek byl 17.1.2008 v 18:40 editován administrátorem HaD
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 17. ledna 2008 v 17:44® Kazan
- Datum lovu: 17.1.2008 | Revír: Běla | Způsob lovu: Plavaná
Chvilka na Běle s posledními pěti hnojáky, Pouze dva proudníci a jeden tlouštík, vše tak do pětadvaceti cenťáčků.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 17. ledna 2008 v 17:19® Sander
- Datum lovu: 17.1.2008 | Způsob lovu: Plavaná
Dnes to bylo o něco lepší. Za hodinku lovu jsem vyndal okolo dvaceti středně velkých tloušťů.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 17. ledna 2008 ve 14:46® cormoran
- Datum lovu: 16. 1. 2007 | Revír: Bílina 4 | Způsob lovu: Plavaná
Parádní rybačka…cca 20 plotic, tlouštík a okounek

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 17. ledna 2008 v 6:24® lucioperce69
- Datum lovu: 15.1. | Revír: klášterák | Způsob lovu: Plavaná
tak zase jednou změna led nám trochu povoluje tak sem vytáhnul provětrat spláveček na potok
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 16. ledna 2008 v 17:19® Sander
- Datum lovu: 16.1.2008 | Revír: Vychytálkov pod městem | Způsob lovu: Plavaná
Asi jen půlhodinová plavajda pod městem, povedlo se několik menších a nezkušených tloušťů, číhajících u zamrzlých krajů břehu. Pes dohlížel na šetrné pouštění ulovených ryb.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.