Vyhledávání
Z lovu
V diskuzi je 18.413 příspěvků, z toho 18413 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Pátek 25. ledna 2008 v 15:48® Kazan
- Datum lovu: 25.1.2008 | Revír: Běla | Způsob lovu: Plavaná
Vytáhlo mě ven sluníčko, vzal psíka, matchku, a hnojáčky. skvělá chytačka, téměř na každé proplavení záběr, převažovali proudníci a tloušti, jednoho pro Sandera přidávám
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 25. ledna 2008 v 15:09® HaD
-
Náš tip na NOVOU DISKUZNÍ RUBRIKU PĚST NA OKO:
Po reportáži o chytání parem v Ústí nad Labem jsme pro Vás zřídili novou rubriku „Pěst na oko“ www.chytej.cz , ve které můžete upozorňovat na nešvary u vody, stěžovat si fóru, podávat náměty atd.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 24. ledna 2008 ve 22:23® Zoles
- Datum lovu: 24.1.07 | Revír: Uslava u Plzne
Dnes super, parmicky papali jak divy, pocasi taky uslo. Za 3 hod. chyceno 11 parem,parmicek od 35–45cm ale náááááádhera. Miluju parmy a ktomu videu jen tolik ze uprimnou soustrast.11 ran do palice toho chlapka je malo.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 24. ledna 2008 ve 21:42® miroTT
-
Aj male ryby su ryby
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 24. ledna 2008 ve 21:12® adam
- Datum lovu: 2roky z5 | Revír: kdesi v plzni ,plavanáUživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Čtvrtek 24. ledna 2008 v 19:48® Piranha
- Datum lovu: 24.1.2008 | Revír: feeder
Dnes jsem byl na pytlaka, proste sem nevydrzel a musel jit na dve hodinky.3 mensi proudnici a jeden jesen asi 30.Nemam jeste papiry, ale je to nedostupnej flek.Fotak nebyl, tak zasilam misto, kde sem lapal.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 24. ledna 2008 v 18:41® Sander
- Datum lovu: 24.1.2008
Na počet bída, moc to nešlo, ale bylo opravdu nááádherně! Skoro na mě baflo jaro…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 23. ledna 2008 ve 22:44® Tomash
- Datum lovu: 23.1.2007 | Revír: Labe | Způsob lovu: Feeder
Dneska dobrá chytačka na Labi. Já jsem během 4 hodin lovu „chytal“ ryby jen 10min – v té chvílí jsem měl totiž 4 záběry a proměnilk jsem je ve 3 ryby – plotici, podoustev a parmu cca 55cm. Kámoš Lucioperca měl jeden, slovy jeden proměněný záběr, ale od špičkové ryby – řekněte sami, parma 62cm je SUPER ryba! Zdolávání i pouštění jsme si vychutnali oba (parmu lupnul na můj light feeder)
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 23. ledna 2008 ve 22:37® dam
-
Red – taky jsem si dnes zachytal
Kosťo – nekuř tolik
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 23. ledna 2008 v 19:36® VODA
- Datum lovu: 23.1 | Revír: LABE.4-5 | Způsob lovu: Klasická položená
Dnes na labi vody spousta ryb malo ale par PAREM se povedlo kolega KAPRIKA 40 JEZDIKA ato vse ale bil krasnej den vse vraceno vode zdravim vsechny a hlavne Kormorana
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 23. ledna 2008 v 16:59® red
-
dnes rande s kostom kazdy po jednej rybke ale pekna vychadzka aj pocasko nam prialo
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 22. ledna 2008 v 16:56® Glein
- Datum lovu: 20. 1. | Revír: Labe | Způsob lovu: Plavaná
Druha vyprava k Labi, podruhe cista nula. V Labi je hodne vody, priste asi necham splavky doma. Ale melnicka elektrarna vypada chvilemi malebne.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 22. ledna 2008 v 16:36® red
-
ako pisal kosto jalcekom chutilo
ale pocasko ma vyhnalo od vody skoda snad ete bude cas sa tam pozriet. len podotykam ze som nechytal na tej istej vode ako kosto.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 22. ledna 2008 v 16:07® kostnak
- Datum lovu: dnes | Způsob lovu: Přívlač
dnes sli celkom pekne jalce, ale ziaden nedosiahol na 50-ku. este male bolene. ale pocasie sa nam ku*vi.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 21. ledna 2008 v 17:59® kostnak
- Datum lovu: dnes | Způsob lovu: Přívlač
dnes to bolo slabsie. a 3 stuky som opiersingoval s marmyskami.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 21. ledna 2008 v 11:33® fano
- Datum lovu: 20.01.2008 | Revír: parna | Způsob lovu: Plavaná
Prvy tohtorocny mojho syna.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 21. ledna 2008 v 9:25® kostnak
- Datum lovu: vcera | Způsob lovu: Přívlač
vsetko na marmysku s twistrikom. stuke okolo 65 bolo blbe nechat sa vytiahnut na 0.10 vlasec, tak to pod nohami odhryzla.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 21. ledna 2008 v 9:22® kostnak
- Datum lovu: vcera | Způsob lovu: Přívlač
konecne dobra vlacka s mnozstvom ryb a navyse druhovo pestre
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 20. ledna 2008 ve 22:58® jarryn21
- Datum lovu: sobota | Revír: Labe | Způsob lovu: Plavaná
Tak včera s novou matchkou.První vycházka, první rybka, celkem super.Okounek potěšil,plotice taky.Celkem 5ks
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 20. ledna 2008 ve 21:15® monaster
-
njn na pláž jsem se nevešel.........tak jsem zkusil druhou variantu. střekov zdymadla ale tam byla jiná fronta. já tedy bezrybka
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 20. ledna 2008 ve 20:35® cormoran
- Datum lovu: 20. 1. 2008 | Revír: Labe 4-5 | Způsob lovu: Feeder
Dneska zase na Labi…12 parem, 3 cejny a spletla se i ostroretka 48 cm
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 20. ledna 2008 v 18:51® Sander
- Datum lovu: 20.1.2008 | Způsob lovu: Plavaná
Dnes jsme se s kolegou hechtem pokusili o padesátku tlouště, ovšem fišky téhle kategorie moc nespolupracovaly a ke konci odpoledne nám k hranici 50cm chybělo ještě asi 9 čísel. Ale potěšilo i pár plotic, perlín a dva jeseni. Ryb jsme vyndali celkem dost.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 20. ledna 2008 v 17:52® red
-
najskor bol maly potom rastol rastol a kam to dotiahol :o) marmyska smacek
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 20. ledna 2008 v 17:02® Coturnix
- Datum lovu: 20.1.08 | Revír: Chrudimka | Způsob lovu: Muškaření
První letošní muškařina a nebylo to tak zlé. Za tři hodinky lovu cca patnáct tloušťů do 25 cm. Na leden jsem nadmíru spokojen.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 20. ledna 2008 v 16:35® Robur
- Datum lovu: dnes | Revír: Svratka 4 | Způsob lovu: Plavaná
tak dnes jsem zjemnil a šel do plavačky a úspěšnost se zvýšila, od 13 – do 14to docela bralo, takřka na hod, první 3 náhozy 3 ryby a za hodinu to pomalu brát přestávalo, tak jse šel dom. 4 cejni a asi 7 plotic
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 20. ledna 2008 v 16:02® Vlaštovka
- Datum lovu: 20,1 08 | Revír: Malý rybníček v Mostě | Způsob lovu: Plavaná
Tak dnes sem jen tak simbolicky zahájil, půlka byla zamrzlá a tak mě ani nepřekvapilo že sem nic nechitil :o))
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 19. ledna 2008 ve 22:45® rhany
- Datum lovu: 19.1.2008 | Revír: Otava,feeder
První letošní výprava,jedna rybka za dvě hoďky. Bohužel silný proud a nárazový vítr,takže nicmoc.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 19. ledna 2008 ve 21:41® Scanix
- Datum lovu: 19.1.2008 | Revír: Malše 1 | Způsob lovu: Plavaná
Tak me a kolegu zlakalo dnesni pocasi k lovu na plavanou, bohuzel to pocasi asi moc nezlakalo ryby. Kolega premluvil peknou ostroretku 44cm a ploticku, par dalsich ryb mu spadlo a po hodine lovu me zanechal svemu osudu. Pokousel jsem se cele 2h marne neco ulovit a pak me od „zera“ zachranil 1 proudnik a 1 ploticka. I tak pekny den u vody.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 19. ledna 2008 ve 20:26® cormoran
- Datum lovu: 19. 1. 2007 | Revír: Labe 4-5 | Způsob lovu: Feeder
Dneska na Labi s luciopercou a VODOU. Lapli jsme pár parem, cejnů a 1 karase. Byla sranda a hlavně parádní rybačka… Damys> Zkus to na druhým břehu. Když budeš mít štěstí, tak se někam vecpeš
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 19. ledna 2008 v 19:42® Damys
- Datum lovu: 19.1.08 | Revír: Labe 4-5 | Způsob lovu: Feeder
Poprvé na Labi 4–5.Těšil jsem se na první rybačku letos jak malej kluk.Revír jsem vybral podle diskuze z lovu.Hlavně tý parmy od Cormorána. Místo jsme myslím vybrali s kolegou dobře,ale totální bezrybka. Neva bylo fajn ,celkem teplo na leden a hlavně byli jsme u vody.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.