Chytej.cz

Z lovu

V diskuzi je 18.431 příspěvků, z toho 18431 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Úterý 1. ledna 2008 v 11:58® Kazan
Datum lovu: 1.1.2008 | Revír: Běla | Způsob lovu: Plavaná

Výměna vláčáku za matchku, hnojáčci, spláveček a 12 tloušťů za hoďku, fotku první letošní rybky přidávám

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img15560.jpg
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
    Pondělí 31. prosince 2007 ve 23:37® PetrZ
    Revír: Hněvkovská ...

Tak jsem dneska odpoledne zkusil na chvili rozloučení s vláčákem na Bezdrevském potoce a na Hněvkovské přehradě přímo v Hluboké. Krásných nula bodů! Naštěstí zavolal brácha že jede na kafe, tak mě vysvobodil. Jo a  Vám všem vše nej do toho roku 2008…

Pondělí 31. prosince 2007 ve 20:55® jarryn21
      jarryn21
      Datum lovu: dnes | Způsob lovu: Přívlač

Tak včera na chvíli-bezrybka, a dnes s Padem já zase bez.Padis potok.Jeden slušnej mu spadl.Mně dnes padalo všechno.:-) njn každej den není Silvestr :-))

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img15555.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img15556.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img15557.jpg
        Pondělí 31. prosince 2007 v 19:39® lucioperce69
        lucioperce69

s cormoranem na labi něco sme chytli

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img15547.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img15548.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img15549.jpg
          Pondělí 31. prosince 2007 v 17:25® diutrius
          diutrius
          Datum lovu: 31.12.07 | Revír: Ohře 9

Tak jsem zajel ukončit sezónu a bohužel se mi to neopakovalo jako minulej rok duhák 58cm.Ale kolega vedle se mu povedl na twistra cejn 45cm!

Pondělí 31. prosince 2007 ve 14:42® regulus
            regulus

Tak sem to byl dopoledne pro letošek ukončit. :-) Když jsem dojel k vodě, tak sem myslel, že mě trefí, u splavu to vypadalo takto (1 fotka), tak jsem seběhl kousek po proudu, vím tam o pár dírách a rybišky kupodivu ochotně spolupracovaly. Kolem 15 miniokounů (2 fotka) se přišlo podívat na břeh, i jeden jelec asi 25 cm se nechal ukecat no a třešnička na dortu byla ostroretka asi 45 cm, foto nemám, páč mě při odháčkování uklouzla noha, málem jsem hodil koupel a ta mrška toho využila a zdrhla bez focení. Vše chyceno na asi 3 cm mikrotwistra. Fajn ukončení sezóny. 9-) Třetí foto je taková inverszní náladová.:-D

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img15531.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img15532.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img15533.jpg
              Pondělí 31. prosince 2007 v 11:56® Raf
              Raf
              Datum lovu: 29.12.2007 | Revír: Štičí rybník | Způsob lovu: Rybaření na dírkách

Poprvé jsem byl letos dírkařit na Štědrý den. Ryby braly snad až moc. Chytili jsme každý asi 30 ryb a vraceli se domů unaveni z neustálého soustředění a zdolávání.
              O pět dní později záběrů ubylo, ale bylo jich stále dost. Za šest hodin lovu jsem chytil asi dvacet ryb, Tomchamik, který byl také, jen o málo méně. Odpoledne vylezlo po době sluníčko, a tak bylo na ledě krásně.

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img15526.jpg
                Pondělí 31. prosince 2007 v 10:10® LojzaRybka
                LojzaRybka
                Datum lovu: 31.12.07 | Revír: jako včera večer | Způsob lovu: Klasická položená

tak dnes ráno už v 7:00 jsem byl u vody,brácha dostal od ježíška vláčák shimano TECHNIUM a řekl ať si hodim,navázal tam oranžovýho relaxe kterýho ještě opruhoval černou fixou:-D říká tomu TAJGER FISH:-D ,první hod,nechal jsem to padnout na dno a při prvnim potáhnutí cejny za ploutev 58cm,potom jsem šel raději nahodit svoje klacky na rybku a po 15minutách jsem chytil mníka 62,mník zasebou tahal chuchvalec větvý a trávy,měl v sobě vysílačku a když jsem ho kuchal,tak jí měl srostlou se žaludkem,myslel jsem doteď že to má bejt pod kůží:-/,na fotce je i obsah žaludku:-O

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img15519.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img15520.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img15521.jpg
                  Neděle 30. prosince 2007 ve 20:54® Řízek
                  Řízek
                  Datum lovu: 30.12.07 | Revír: Berounka 3

Tak dneska zase ve znameni štik 70cm a 74cm.Nadherny stiky a nadherne pocasi.:-)

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img15514.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img15515.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img15516.jpg
                    Neděle 30. prosince 2007 ve 20:53® shimaco
                    Datum lovu: přívlač | Revír: labe 25

Dneska naposledy a samozřejmě bezrybka,ale bylo tam krásně!!!!!Přeji všem Petrův zdar v novém roce.

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img15513.jpg
                      Neděle 30. prosince 2007 v 18:48® LojzaRybka
                      LojzaRybka
                      Datum lovu: 30.12.07 | Revír: ohříčko ohře | Způsob lovu: Klasická položená

tak dnes se zadařilo,bohužel jen padička,ale jsem rád že přišel,když už jsem tam tak trpěl:-D :-D

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img15506.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img15507.jpg
                        Neděle 30. prosince 2007 v 16:47® Sander
                        Sander
                        Datum lovu: 30.12.2007

Nějakej dorostenec se občas spletl…

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img15498.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img15499.jpg
                          Sobota 29. prosince 2007 ve 21:34® yerrx
                          yerrx

dneska sem byl na zakonceni privlace.....sice sem nic nechyt byla kosa ale vsude kolem vody byly tyhle utvary:-1

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img15481.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img15482.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img15483.jpg
                            Sobota 29. prosince 2007 v 17:01® frenki
                            frenki
                            Datum lovu: 29.12 | Revír: Dyje 3, přívlač

Tak dnes, jsme se jeli rozloučit s vodu a našimi oblíbenými dravečky, u vody šílená kosa, mrzly prsty i nohy (-6 stupňů). Dravci byli velice pasivní, myslím, že už je moc zima ale i přes to se mi po mikrokopytu u břehu otočila zdatná 80 zubejda, šlo na ní vidět, že se jí moc nechtělo, že byla ztuhlá tou studenou vodou. Kolem 12 mě z letargie probral 10 kilový tolstolobik na kopýtko se kterým jsem si krásně zabojoval. Už se těším na příští rok. Omluvte můj debilní výraz ale byla strašná kosa.

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img15480.jpg
                              Sobota 29. prosince 2007 v 15:14® dvorak
                              Datum lovu: 29.12.2007 | Revír: horní Labe

Dnes na blešivce jeden lipan za druhým,po dvacátém jsem je přestal počítat. Pár jich mělo přes 35 cm. Kdybych věděl,jak upravit foto,tak sem nějaké dám…

Pátek 28. prosince 2007 ve 21:21® Salmo
                                Salmo
                                Datum lovu: 28.12.2007 | Revír: Jihlava 13 | Způsob lovu: Přívlač

tak dneska totální hovnochyt už s tím zkončím a počkám si na zahájenou :-)

Pátek 28. prosince 2007 ve 20:18® Ftmči
                                  Ftmči
                                  Datum lovu: 28.12.2007 | Revír: Malše 1 | Způsob lovu: Přívlač

Tak jsme dnes vyrazili s Kubou na ryby do Budějovic na Malši, protože na Vltavě jde plno ker a je celá pod ledem.Každý jsme chytli dvě štičky a já pod jezem chytil svého 1. mníka v životě.Zabral na vláčenou mrtvou rybku na twisterové hlavičce.Měl asi tak 25cm.Ukrutná radost.9-)

Pátek 28. prosince 2007 v 19:45® Scanix
                                    Scanix

Jeste ty fotky ( no nevim, asi byly moc velky, neco by se melo udelat s tim limitem, pac do MRKu mi prosly :-D )

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img15478.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img15479.jpg
                                      Pátek 28. prosince 2007 v 19:03® Řízek
                                      Řízek
                                      Datum lovu: 28.12.07 | Revír: Berounka 3

Tak jsem si dnes nachytal rybicky a vyrazil na zubaty.Jenom jsem prisel k vode a nahodil,tak se hned kacenka potopila.Dnes jsem si nadherne zachytal.Obe mely 70cm:-)

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img15475.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img15476.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img15477.jpg
                                        Pátek 28. prosince 2007 v 18:55® Scanix
                                        Scanix
                                        Datum lovu: 28.12.2007 | Revír: Malše 1 | Způsob lovu: Přívlač

Dneska jsem vyrazil cca na hodku s malou, co kdyby to do konce roku uz nevyslo. Malse zamrzla nebyla, coz bylo prijemne prekvapeni. Prisly 3 zabery, prvni to ukousla, druha kudla viz foto a pak si proto az pod nohy prijela slusna 70tka a ta to vyplivla driv, nez jsem ji nakouril. Docela prijemne prekvapeni po vcerejsi nule na tloustich, proste tam chtej uz jen rohlik asi :-)

Pátek 28. prosince 2007 v 16:51® čabi
                                          čabi
                                          Datum lovu: 28.12. | Revír: Jihlava 4 | Způsob lovu: Přívlač

Chvíli na smáček,chvíli na twistříka,nakonec jedna štička něco málo přes 50cm.

Pátek 28. prosince 2007 v 7:00® lucioperce69
                                            lucioperce69
                                            Datum lovu: 27.12. 2007 | Revír: Potoky a potůčky | Způsob lovu: Přívlač

Musim se přiznat já sem byl včera bez rybka :-(

Čtvrtek 27. prosince 2007 v 16:34® strejda
                                              Datum lovu: 27.12 2007 | Revír: Novohradka | Způsob lovu: Muškaření

Dnes sem se po dlouhém přemlouvání rozhodl zkusit lipany na MP.Celkem se povedlo asi 22 kousů velikost nevalná.Až na ty neustále zamrzlý očka to ušlo

Čtvrtek 27. prosince 2007 v 10:16® Padis
                                                Padis
                                                Datum lovu: 26.12.07 | Způsob lovu: Přívlač

Včera jsem šel provětrat náčiní.Počasí pěkné rybky bohužel nespolupracova­li.Jen jedna spadlá zřejmě štika.Ale bylo nádherně pivo

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img15456.jpg
                                                  Středa 26. prosince 2007 v 19:04® Ftmči
                                                  Ftmči
                                                  Datum lovu: 26.12. | Revír: Malše 1 | Způsob lovu: Feeder

Tak po 14 dnech vláčení bez ryby, jsem se pokusil o feeder s rousnicí. Odměnou mi byly 3 tloušti (cca: 25,35,40) a jeden okounek.

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img15451.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img15452.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img15453.jpg
                                                    Úterý 25. prosince 2007 v 16:41® Sander
                                                    Sander

Kurňa tam jsou scenérie :o)

A co se ryb týče – bylo jich dost, ale vše průměr až podprůměr. Focením jsem je netrápil. Jen mi docela vadily ty plovoucí kusy ledu, jsou tam roztroušené ve větší hustotě než kravská guana na pastvině.

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img15403.jpg
                                                      Úterý 25. prosince 2007 v 16:38® Tomik
                                                      Tomik

Dnes chvilinka dirkovani, a přišel pouze tento prďola.

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img15401.jpg
                                                        Úterý 25. prosince 2007 ve 12:52® LojzaRybka
                                                        LojzaRybka
                                                        Datum lovu: 25.12.07 | Revír: ohře

procházka,voda je super,večer jdu:->

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img15395.jpg
                                                          Pondělí 24. prosince 2007 v 16:17® b.gun
                                                          Datum lovu: 24:12:2007 | Revír: 441005 | Způsob lovu: Plavaná

Tak jsem taky alespoň na chvilku vyrazil k vodě. Sice byla skoro celá zamrzlá, ale nakonec jsem našel jedno místečko, kde se dal spláveček trochu povodit. Záběry hodně opatrné, ale přece jenom se na červíky podařilo ukecat pár tlouštíků a cejňátek velikosti vesměs dlaňové.

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img15388.jpg
                                                            Pondělí 24. prosince 2007 v 15:49® Sander
                                                            Sander
                                                            Datum lovu: 24.12.2007

Jak píše Lojza, procházka nádherná. Když se k tomu semtam uloví fiška 46cm, nemá to chybu.

Užijte si svátky Vánoční a přeji zdravíčko do nového roku…

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img15385.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img15386.jpg