Chytej.cz

Z lovu

V diskuzi je 18.413 příspěvků, z toho 18413 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Úterý 8. ledna 2008 v 17:56® Sander
Sander
Datum lovu: 8.1.2008 | Způsob lovu: Plavaná

Tloušti zmizeli, řeka je úplně mrtvá… Jediný záběr měl nasvědomí tento lipan. :-((

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img15669.jpg
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
    Úterý 8. ledna 2008 v 16:25® LojzaRybka
    LojzaRybka
    Datum lovu: 8.1.08

pochůzka kolem vody,bylo +7C a bylo nádherně:-)

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img15668.jpg
      Pondělí 7. ledna 2008 v 17:58® dam
      dam
      Revír: Vč | Způsob lovu: Přívlač

Dnes se dlouho nedalo, přišel hroznej ceďák, ale pár rybek bylo a jedna parmička potěšila:-)

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img15652.jpg
        Pondělí 7. ledna 2008 v 16:25® ORIMP
        ORIMP
        Datum lovu: 26.12.2007 | Revír: Váh | Způsob lovu: Přívlač

Posledné foto zo sezony 2007: jalec polchvostý:-)

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img15646.jpg
          Neděle 6. ledna 2008 ve 20:23® Brožík
          Způsob lovu: Rybaření na dírkách

Tak dnes dirkování.Vše supr.Chyceny 4 duháči,1 siven a tak asi 13 okounů a kolega čapnul pěknou štiku.Okolo nás to taky celkem šlo.Jinak supr strávená neděle.

Neděle 6. ledna 2008 v 18:06® hecht
            hecht
            Datum lovu: 6.1.2008 | Revír: zamrzlá řeka | Způsob lovu: Feeder

Dnes první zkouška vody v tomto roce. Vzhledem k tomu, že všechny lepší místa byla pod ledem, tak těch několik tloušťíků potěšilo.

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img15640.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img15641.jpg
              Neděle 6. ledna 2008 v 15:43® Scanix
              Scanix
              Datum lovu: 6.1.2008 | Revír: Vltava 23 | Způsob lovu: Plavaná

Tak jsem dnes otevrel novou sezonu, pocasi super, az na tu ranni namrazu. Prosel jsem se s matchkou kolem reky a koupal rohlicek. Trochu jsem se vyvstekal, pac mi nedrzel na hacku, ale ukecal jsem 12 tloustu, 3 plotice, 1 proudnika a 1 jesena. Nebyli to sice zadni obri, nej tak 42–43 (kolegovi se povedl 47), ale pekne jsem si zachytal. Jo a jednu vetsi fisku jsem utrh kratce po zaseku, bylo to nakratko a nez jsem se rozhoupal, abych seridil brzdu, tak 0.14mm povolila :-((

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img15634.jpg
                Neděle 6. ledna 2008 ve 12:24® Kazan
                Datum lovu: 6.1.2008 | Revír: Běla | Způsob lovu: Plavaná

Tak jsem si před obědem odskočil povodit deset kousků bílých rybek, opět převážně tloušti, vše na rohlíček.

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img15628.jpg
                  Sobota 5. ledna 2008 ve 22:55® HaD
                  HaD

NOVINKA: Spustili jsme novou rubriku s názvem „Rybářská TV“. V této rubrice můžete ukládat videa přímo u nás a nemusíte se registrovat jinde, rozumět anglicky apod. Navíc Vám nabízíme možnost střihu dle Vašich pokynů! To Vám jinde nenabídnou. Jsme totiž JEDNIČKA, žádná dvojka… www.chytej.cz

Sobota 5. ledna 2008 ve 20:30® farnas
                    farnas

ukončení roku rybaření. zase příští rok.

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img15625.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img15626.jpg
                      Středa 2. ledna 2008 v 15:20® Kazan
                      Datum lovu: 2.1.2008 | Revír: Běla | Způsob lovu: Plavaná

Po obídku jsem skočil opět na Bělu, povodil jsem si dvacet kousků bílých rybek, většinou tlouště. Místní zvědaví myšáci se přišli podívat, co že se to děje, poté co mi jeden začal ohlodávat korek na prutu, jsem vyklidil pole :-)

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img15580.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img15581.jpg
                        Středa 2. ledna 2008 v 11:21® harpunar
                        Datum lovu: 29.12.2007 | Revír: Odra | Způsob lovu: Přívlač

Poslední lov roku,strašná zima a uragán,ale nakonec přišla-rovných 70cm.Po polibku alá Rex Hunt šla zpět do svého živlu.Bylo to hezké zakončení sezóny před těžkým absťákem.

Úterý 1. ledna 2008 ve 12:58® Kazan
                          Datum lovu: 1.1.2008 | Revír: Běla | Způsob lovu: Plavaná

Výměna vláčáku za matchku, hnojáčci, spláveček a 12 tloušťů za hoďku, fotku první letošní rybky přidávám

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img15560.jpg
                            Úterý 1. ledna 2008 v 0:37® PetrZ
                            Revír: Hněvkovská ...

Tak jsem dneska odpoledne zkusil na chvili rozloučení s vláčákem na Bezdrevském potoce a na Hněvkovské přehradě přímo v Hluboké. Krásných nula bodů! Naštěstí zavolal brácha že jede na kafe, tak mě vysvobodil. Jo a  Vám všem vše nej do toho roku 2008…

Pondělí 31. prosince 2007 ve 21:55® jarryn21
                              jarryn21
                              Datum lovu: dnes | Způsob lovu: Přívlač

Tak včera na chvíli-bezrybka, a dnes s Padem já zase bez.Padis potok.Jeden slušnej mu spadl.Mně dnes padalo všechno.:-) njn každej den není Silvestr :-))

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img15555.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img15556.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img15557.jpg
                                Pondělí 31. prosince 2007 ve 20:39® lucioperce69
                                lucioperce69

s cormoranem na labi něco sme chytli

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img15547.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img15548.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img15549.jpg
                                  Pondělí 31. prosince 2007 v 18:25® diutrius
                                  diutrius
                                  Datum lovu: 31.12.07 | Revír: Ohře 9

Tak jsem zajel ukončit sezónu a bohužel se mi to neopakovalo jako minulej rok duhák 58cm.Ale kolega vedle se mu povedl na twistra cejn 45cm!

Pondělí 31. prosince 2007 v 15:42® regulus
                                    regulus

Tak sem to byl dopoledne pro letošek ukončit. :-) Když jsem dojel k vodě, tak sem myslel, že mě trefí, u splavu to vypadalo takto (1 fotka), tak jsem seběhl kousek po proudu, vím tam o pár dírách a rybišky kupodivu ochotně spolupracovaly. Kolem 15 miniokounů (2 fotka) se přišlo podívat na břeh, i jeden jelec asi 25 cm se nechal ukecat no a třešnička na dortu byla ostroretka asi 45 cm, foto nemám, páč mě při odháčkování uklouzla noha, málem jsem hodil koupel a ta mrška toho využila a zdrhla bez focení. Vše chyceno na asi 3 cm mikrotwistra. Fajn ukončení sezóny. 9-) Třetí foto je taková inverszní náladová.:-D

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img15533.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img15531.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img15532.jpg
                                      Pondělí 31. prosince 2007 ve 12:56® Raf
                                      Raf
                                      Datum lovu: 29.12.2007 | Revír: Štičí rybník | Způsob lovu: Rybaření na dírkách

Poprvé jsem byl letos dírkařit na Štědrý den. Ryby braly snad až moc. Chytili jsme každý asi 30 ryb a vraceli se domů unaveni z neustálého soustředění a zdolávání.
                                      O pět dní později záběrů ubylo, ale bylo jich stále dost. Za šest hodin lovu jsem chytil asi dvacet ryb, Tomchamik, který byl také, jen o málo méně. Odpoledne vylezlo po době sluníčko, a tak bylo na ledě krásně.

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img15526.jpg
                                        Pondělí 31. prosince 2007 v 11:10® LojzaRybka
                                        LojzaRybka
                                        Datum lovu: 31.12.07 | Revír: jako včera večer | Způsob lovu: Klasická položená

tak dnes ráno už v 7:00 jsem byl u vody,brácha dostal od ježíška vláčák shimano TECHNIUM a řekl ať si hodim,navázal tam oranžovýho relaxe kterýho ještě opruhoval černou fixou:-D říká tomu TAJGER FISH:-D ,první hod,nechal jsem to padnout na dno a při prvnim potáhnutí cejny za ploutev 58cm,potom jsem šel raději nahodit svoje klacky na rybku a po 15minutách jsem chytil mníka 62,mník zasebou tahal chuchvalec větvý a trávy,měl v sobě vysílačku a když jsem ho kuchal,tak jí měl srostlou se žaludkem,myslel jsem doteď že to má bejt pod kůží:-/,na fotce je i obsah žaludku:-O

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img15519.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img15520.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img15521.jpg
                                          Neděle 30. prosince 2007 ve 21:54® Řízek
                                          Řízek
                                          Datum lovu: 30.12.07 | Revír: Berounka 3

Tak dneska zase ve znameni štik 70cm a 74cm.Nadherny stiky a nadherne pocasi.:-)

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img15514.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img15515.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img15516.jpg
                                            Neděle 30. prosince 2007 ve 21:53® shimaco
                                            Datum lovu: přívlač | Revír: labe 25

Dneska naposledy a samozřejmě bezrybka,ale bylo tam krásně!!!!!Přeji všem Petrův zdar v novém roce.

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img15513.jpg
                                              Neděle 30. prosince 2007 v 19:48® LojzaRybka
                                              LojzaRybka
                                              Datum lovu: 30.12.07 | Revír: ohříčko ohře | Způsob lovu: Klasická položená

tak dnes se zadařilo,bohužel jen padička,ale jsem rád že přišel,když už jsem tam tak trpěl:-D :-D

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img15506.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img15507.jpg
                                                Neděle 30. prosince 2007 v 17:47® Sander
                                                Sander
                                                Datum lovu: 30.12.2007

Nějakej dorostenec se občas spletl…

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img15498.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img15499.jpg
                                                  Sobota 29. prosince 2007 ve 22:34® yerrx
                                                  yerrx

dneska sem byl na zakonceni privlace.....sice sem nic nechyt byla kosa ale vsude kolem vody byly tyhle utvary:-1

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img15481.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img15482.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img15483.jpg
                                                    Sobota 29. prosince 2007 v 18:01® frenki
                                                    frenki
                                                    Datum lovu: 29.12 | Revír: Dyje 3, přívlač

Tak dnes, jsme se jeli rozloučit s vodu a našimi oblíbenými dravečky, u vody šílená kosa, mrzly prsty i nohy (-6 stupňů). Dravci byli velice pasivní, myslím, že už je moc zima ale i přes to se mi po mikrokopytu u břehu otočila zdatná 80 zubejda, šlo na ní vidět, že se jí moc nechtělo, že byla ztuhlá tou studenou vodou. Kolem 12 mě z letargie probral 10 kilový tolstolobik na kopýtko se kterým jsem si krásně zabojoval. Už se těším na příští rok. Omluvte můj debilní výraz ale byla strašná kosa.

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img15480.jpg
                                                      Sobota 29. prosince 2007 v 16:14® dvorak
                                                      Datum lovu: 29.12.2007 | Revír: horní Labe

Dnes na blešivce jeden lipan za druhým,po dvacátém jsem je přestal počítat. Pár jich mělo přes 35 cm. Kdybych věděl,jak upravit foto,tak sem nějaké dám…

Pátek 28. prosince 2007 ve 22:21® Salmo
                                                        Salmo
                                                        Datum lovu: 28.12.2007 | Revír: Jihlava 13 | Způsob lovu: Přívlač

tak dneska totální hovnochyt už s tím zkončím a počkám si na zahájenou :-)

Pátek 28. prosince 2007 ve 21:18® Ftmči
                                                          Ftmči
                                                          Datum lovu: 28.12.2007 | Revír: Malše 1 | Způsob lovu: Přívlač

Tak jsme dnes vyrazili s Kubou na ryby do Budějovic na Malši, protože na Vltavě jde plno ker a je celá pod ledem.Každý jsme chytli dvě štičky a já pod jezem chytil svého 1. mníka v životě.Zabral na vláčenou mrtvou rybku na twisterové hlavičce.Měl asi tak 25cm.Ukrutná radost.9-)

Pátek 28. prosince 2007 ve 20:45® Scanix
                                                            Scanix

Jeste ty fotky ( no nevim, asi byly moc velky, neco by se melo udelat s tim limitem, pac do MRKu mi prosly :-D )

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img15478.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img15479.jpg