Chytej.cz

Z lovu

V diskuzi je 18.419 příspěvků, z toho 18419 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Sobota 29. prosince 2007 ve 22:34® yerrx
yerrx

dneska sem byl na zakonceni privlace.....sice sem nic nechyt byla kosa ale vsude kolem vody byly tyhle utvary:-1

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img15481.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img15482.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img15483.jpg
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
    Sobota 29. prosince 2007 v 18:01® frenki
    frenki
    Datum lovu: 29.12 | Revír: Dyje 3, přívlač

Tak dnes, jsme se jeli rozloučit s vodu a našimi oblíbenými dravečky, u vody šílená kosa, mrzly prsty i nohy (-6 stupňů). Dravci byli velice pasivní, myslím, že už je moc zima ale i přes to se mi po mikrokopytu u břehu otočila zdatná 80 zubejda, šlo na ní vidět, že se jí moc nechtělo, že byla ztuhlá tou studenou vodou. Kolem 12 mě z letargie probral 10 kilový tolstolobik na kopýtko se kterým jsem si krásně zabojoval. Už se těším na příští rok. Omluvte můj debilní výraz ale byla strašná kosa.

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img15480.jpg
      Sobota 29. prosince 2007 v 16:14® dvorak
      Datum lovu: 29.12.2007 | Revír: horní Labe

Dnes na blešivce jeden lipan za druhým,po dvacátém jsem je přestal počítat. Pár jich mělo přes 35 cm. Kdybych věděl,jak upravit foto,tak sem nějaké dám…

Pátek 28. prosince 2007 ve 22:21® Salmo
        Salmo
        Datum lovu: 28.12.2007 | Revír: Jihlava 13 | Způsob lovu: Přívlač

tak dneska totální hovnochyt už s tím zkončím a počkám si na zahájenou :-)

Pátek 28. prosince 2007 ve 21:18® Ftmči
          Ftmči
          Datum lovu: 28.12.2007 | Revír: Malše 1 | Způsob lovu: Přívlač

Tak jsme dnes vyrazili s Kubou na ryby do Budějovic na Malši, protože na Vltavě jde plno ker a je celá pod ledem.Každý jsme chytli dvě štičky a já pod jezem chytil svého 1. mníka v životě.Zabral na vláčenou mrtvou rybku na twisterové hlavičce.Měl asi tak 25cm.Ukrutná radost.9-)

Pátek 28. prosince 2007 ve 20:45® Scanix
            Scanix

Jeste ty fotky ( no nevim, asi byly moc velky, neco by se melo udelat s tim limitem, pac do MRKu mi prosly :-D )

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img15478.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img15479.jpg
              Pátek 28. prosince 2007 ve 20:03® Řízek
              Řízek
              Datum lovu: 28.12.07 | Revír: Berounka 3

Tak jsem si dnes nachytal rybicky a vyrazil na zubaty.Jenom jsem prisel k vode a nahodil,tak se hned kacenka potopila.Dnes jsem si nadherne zachytal.Obe mely 70cm:-)

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img15475.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img15476.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img15477.jpg
                Pátek 28. prosince 2007 v 19:55® Scanix
                Scanix
                Datum lovu: 28.12.2007 | Revír: Malše 1 | Způsob lovu: Přívlač

Dneska jsem vyrazil cca na hodku s malou, co kdyby to do konce roku uz nevyslo. Malse zamrzla nebyla, coz bylo prijemne prekvapeni. Prisly 3 zabery, prvni to ukousla, druha kudla viz foto a pak si proto az pod nohy prijela slusna 70tka a ta to vyplivla driv, nez jsem ji nakouril. Docela prijemne prekvapeni po vcerejsi nule na tloustich, proste tam chtej uz jen rohlik asi :-)

Pátek 28. prosince 2007 v 17:51® čabi
                  čabi
                  Datum lovu: 28.12. | Revír: Jihlava 4 | Způsob lovu: Přívlač

Chvíli na smáček,chvíli na twistříka,nakonec jedna štička něco málo přes 50cm.

Pátek 28. prosince 2007 v 8:00® lucioperce69
                    lucioperce69
                    Datum lovu: 27.12. 2007 | Revír: Potoky a potůčky | Způsob lovu: Přívlač

Musim se přiznat já sem byl včera bez rybka :-(

Čtvrtek 27. prosince 2007 v 17:34® strejda
                      Datum lovu: 27.12 2007 | Revír: Novohradka | Způsob lovu: Muškaření

Dnes sem se po dlouhém přemlouvání rozhodl zkusit lipany na MP.Celkem se povedlo asi 22 kousů velikost nevalná.Až na ty neustále zamrzlý očka to ušlo

Čtvrtek 27. prosince 2007 v 11:16® Padis
                        Padis
                        Datum lovu: 26.12.07 | Způsob lovu: Přívlač

Včera jsem šel provětrat náčiní.Počasí pěkné rybky bohužel nespolupracova­li.Jen jedna spadlá zřejmě štika.Ale bylo nádherně pivo

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img15456.jpg
                          Středa 26. prosince 2007 ve 20:04® Ftmči
                          Ftmči
                          Datum lovu: 26.12. | Revír: Malše 1 | Způsob lovu: Feeder

Tak po 14 dnech vláčení bez ryby, jsem se pokusil o feeder s rousnicí. Odměnou mi byly 3 tloušti (cca: 25,35,40) a jeden okounek.

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img15451.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img15452.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img15453.jpg
                            Úterý 25. prosince 2007 v 17:41® Sander
                            Sander

Kurňa tam jsou scenérie :o)

A co se ryb týče – bylo jich dost, ale vše průměr až podprůměr. Focením jsem je netrápil. Jen mi docela vadily ty plovoucí kusy ledu, jsou tam roztroušené ve větší hustotě než kravská guana na pastvině.

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img15403.jpg
                              Úterý 25. prosince 2007 v 17:38® Tomik
                              Tomik

Dnes chvilinka dirkovani, a přišel pouze tento prďola.

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img15401.jpg
                                Úterý 25. prosince 2007 ve 13:52® LojzaRybka
                                LojzaRybka
                                Datum lovu: 25.12.07 | Revír: ohře

procházka,voda je super,večer jdu:->

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img15395.jpg
                                  Pondělí 24. prosince 2007 v 17:17® b.gun
                                  Datum lovu: 24:12:2007 | Revír: 441005 | Způsob lovu: Plavaná

Tak jsem taky alespoň na chvilku vyrazil k vodě. Sice byla skoro celá zamrzlá, ale nakonec jsem našel jedno místečko, kde se dal spláveček trochu povodit. Záběry hodně opatrné, ale přece jenom se na červíky podařilo ukecat pár tlouštíků a cejňátek velikosti vesměs dlaňové.

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img15388.jpg
                                    Pondělí 24. prosince 2007 v 16:49® Sander
                                    Sander
                                    Datum lovu: 24.12.2007

Jak píše Lojza, procházka nádherná. Když se k tomu semtam uloví fiška 46cm, nemá to chybu.

Užijte si svátky Vánoční a přeji zdravíčko do nového roku…

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img15385.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img15386.jpg
                                      Pondělí 24. prosince 2007 ve 13:26® LojzaRybka
                                      LojzaRybka
                                      Datum lovu: 24.12.07 | Revír: Ohře | Způsob lovu: Přívlač

Štědrodení procházka kolem vody byla příjemná:-)

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img15383.jpg
                                        Neděle 23. prosince 2007 ve 21:52® 1esliacanova
                                        Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.
                                        foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img15378.jpg
                                          Neděle 23. prosince 2007 ve 21:48® 1esliacanova
                                          Revír: Rieka Turiec SK

tak tato vyvadzala

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img15376.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img15377.jpg
                                            Neděle 23. prosince 2007 v 19:13® kostnak
                                            kostnak
                                            Datum lovu: dnes | Způsob lovu: Přívlač

vymodlena. utrpenie so zamrzajucimi ockami na UL.

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img15355.jpg
                                              Neděle 23. prosince 2007 v 19:00® HaD
                                              HaD
                                              Datum lovu: 23.12.2007 | Revír: Nežárka | Způsob lovu: Přívlač

Pokus o předvánočního kapříka s pruhama a ostanatou ploutví byl neúspěšný. Ale příjemně jsem vymrzl, provětral smáčky…to se bude spinkat .-)

Neděle 23. prosince 2007 ve 13:50® míra57
                                                Datum lovu: 22.12.2007 | Revír: RS Libá

Ahojky, u nás je už zazimováno, tak jen procházka.

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img15349.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img15350.jpg
                                                  Sobota 22. prosince 2007 ve 21:33® LojzaRybka
                                                  LojzaRybka
                                                  Datum lovu: 22.12.07 | Revír: potok | Způsob lovu: Plavaná

NIC,až nato prase co se vylouplo ze křáku asi 5 metrů odemně ,bohužel bylo rychlí a nedohonil bych ho. :-D

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img15339.jpg
                                                    Čtvrtek 20. prosince 2007 v 18:28® Sander
                                                    Sander
                                                    Datum lovu: 20.12.2007

Chvilka plavačky na řece, dle fotek pochopitelně nula bodou… Ale ta vánoční atmosféra nemá chybu.

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img15318.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img15319.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img15320.jpg
                                                      Čtvrtek 20. prosince 2007 v 16:50® MadMack

tak dnes při –4st. C poslední brodivá vláčka letošní sezóny. za hodinku se podařili 4 okounci, 1 potočák a jedna plotice, vše na modrobílé kopýtko s glitrem

Středa 19. prosince 2007 v 0:14® hecht
                                                        hecht
                                                        Datum lovu: 16.12.2007 | Revír: řeka | Způsob lovu: Přívlač

Začínám se na konci sezony pokoušet o lov se smáčky. Neděle 1 kudla a 3 ks okouník.V sobotu bylo okounů asi 8 ks a první lipan v životě (taky smáček). Bohužel vytuhnul foťák, byla mu zima větší než mě:-((

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img15312.jpg
                                                          Úterý 18. prosince 2007 v 16:07® Tomik
                                                          Tomik
                                                          Revír: Polička | Způsob lovu: Rybaření na dírkách

Dnes s kamošema na dirkach, led nic moc tak 5 cm, ale pokud se dává bacha je to v pohodě. Něco mi to ukouslo. Mike tahal asi 15 minut duháka, pak mu spadl. Za deset minut zabral znova na druhej prut a byl běhěm minuty venku. Krásná ryba 60 cm.

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img15297.jpg
                                                            Úterý 18. prosince 2007 ve 13:20® LojzaRybka
                                                            LojzaRybka
                                                            Datum lovu: 18.12.07 | Revír: ohře | Způsob lovu: Přívlač

tak jsem se byl dnes před odchodem do zaměstnání projít s vláčákem a zjistil jsem že potočáci už jsou asi vytřený,jdou jak divý,štika byla jen jedna a ta spadla,ale jinak OK počasí,nebylo ani zamrzlo jako u hada na rybníku:-D :-D

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img15295.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img15296.jpg