Chytej.cz

Z lovu

V diskuzi je 18.431 příspěvků, z toho 18431 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Pondělí 24. prosince 2007 ve 12:26® LojzaRybka
LojzaRybka
Datum lovu: 24.12.07 | Revír: Ohře | Způsob lovu: Přívlač

Štědrodení procházka kolem vody byla příjemná:-)

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img15383.jpg
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
    Neděle 23. prosince 2007 ve 20:52® 1esliacanova
    Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.
    foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img15378.jpg
      Neděle 23. prosince 2007 ve 20:48® 1esliacanova
      Revír: Rieka Turiec SK

tak tato vyvadzala

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img15376.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img15377.jpg
        Neděle 23. prosince 2007 v 18:13® kostnak
        kostnak
        Datum lovu: dnes | Způsob lovu: Přívlač

vymodlena. utrpenie so zamrzajucimi ockami na UL.

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img15355.jpg
          Neděle 23. prosince 2007 v 18:00® HaD
          HaD
          Datum lovu: 23.12.2007 | Revír: Nežárka | Způsob lovu: Přívlač

Pokus o předvánočního kapříka s pruhama a ostanatou ploutví byl neúspěšný. Ale příjemně jsem vymrzl, provětral smáčky…to se bude spinkat .-)

Neděle 23. prosince 2007 ve 12:50® míra57
            Datum lovu: 22.12.2007 | Revír: RS Libá

Ahojky, u nás je už zazimováno, tak jen procházka.

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img15349.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img15350.jpg
              Sobota 22. prosince 2007 ve 20:33® LojzaRybka
              LojzaRybka
              Datum lovu: 22.12.07 | Revír: potok | Způsob lovu: Plavaná

NIC,až nato prase co se vylouplo ze křáku asi 5 metrů odemně ,bohužel bylo rychlí a nedohonil bych ho. :-D

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img15339.jpg
                Čtvrtek 20. prosince 2007 v 17:28® Sander
                Sander
                Datum lovu: 20.12.2007

Chvilka plavačky na řece, dle fotek pochopitelně nula bodou… Ale ta vánoční atmosféra nemá chybu.

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img15318.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img15319.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img15320.jpg
                  Čtvrtek 20. prosince 2007 v 15:50® MadMack

tak dnes při –4st. C poslední brodivá vláčka letošní sezóny. za hodinku se podařili 4 okounci, 1 potočák a jedna plotice, vše na modrobílé kopýtko s glitrem

Úterý 18. prosince 2007 ve 23:14® hecht
                    hecht
                    Datum lovu: 16.12.2007 | Revír: řeka | Způsob lovu: Přívlač

Začínám se na konci sezony pokoušet o lov se smáčky. Neděle 1 kudla a 3 ks okouník.V sobotu bylo okounů asi 8 ks a první lipan v životě (taky smáček). Bohužel vytuhnul foťák, byla mu zima větší než mě:-((

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img15312.jpg
                      Úterý 18. prosince 2007 v 15:07® Tomik
                      Tomik
                      Revír: Polička | Způsob lovu: Rybaření na dírkách

Dnes s kamošema na dirkach, led nic moc tak 5 cm, ale pokud se dává bacha je to v pohodě. Něco mi to ukouslo. Mike tahal asi 15 minut duháka, pak mu spadl. Za deset minut zabral znova na druhej prut a byl běhěm minuty venku. Krásná ryba 60 cm.

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img15297.jpg
                        Úterý 18. prosince 2007 ve 12:20® LojzaRybka
                        LojzaRybka
                        Datum lovu: 18.12.07 | Revír: ohře | Způsob lovu: Přívlač

tak jsem se byl dnes před odchodem do zaměstnání projít s vláčákem a zjistil jsem že potočáci už jsou asi vytřený,jdou jak divý,štika byla jen jedna a ta spadla,ale jinak OK počasí,nebylo ani zamrzlo jako u hada na rybníku:-D :-D

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img15295.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img15296.jpg
                          Pondělí 17. prosince 2007 ve 12:18® Padis
                          Padis
                          Datum lovu: 16.12.07 | Způsob lovu: Přívlač

Včera na chvíli u vody.S výsledkem jedné chycené štičky a 2 spadlých.

Pondělí 17. prosince 2007 v 9:57® hajan
                            Datum lovu: 15.12.2007 | Revír: jeden menší granulodrom stř. Čechy

Zima jaxviňa, já pouze dva body, kámošům se dařilo víc.:-93;

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img15291.jpg
                              Pondělí 17. prosince 2007 v 9:06® osprey
                              osprey
                              Datum lovu: 16.12. | Revír: přívlač

Na mikrogumy lze pořád ještě solidně lovit, i když je třeba velmi pečlivě volit místa. Asi za 2 odchytané hodiny se povedla kudla a 8 okounů. Ve snaze dostat větší úlovek jsem vláčel mrtvou rybu a objevil v jednom úseku zazimované kudly – co hod to záběr, celkem asi 9. Ryby 5 m od sebe, kilometry kolem ani drb. Bohužel štičky s polykáním vůbec nespěchaly a nemám nervy čekat pět minut a pak operovat štíče s hákem až v řiti. Sekal jsem brzy s tím, že když bude velká, tak se snad trefím. Velká žádná nebyla, takže mi s výjimkou jedné všechny popadaly. Největší mohla mít cca 55 cm, tu jsem i chvíli vodil. Celkem spokojenost – o nic velkého jsem nepřišel, něco se pořád dělo a rybkám se aspoň nic nestalo. Jen ten krokodýl už asi letos nepřijde.

Pondělí 17. prosince 2007 v 6:04® monaster
                                monaster
                                Datum lovu: 16.12.07 | Revír: Labe 4-5, feeder

pánové další do klubu. na soutoku s Bílinou. čistá nula

Neděle 16. prosince 2007 ve 21:15® BigMike
                                  Datum lovu: Vláčka | Revír: Lužnice 6

Tak se také pochlubím:) Od 13 do 16 hod.,štička 30 cm, moře utrhaných gum, woblery průvan přežily, pozvolna sezóna končí… Zítra prubnu možná Nežárku,uvidím jak bude merznout, dnes zamrzaly očka tak nějak v normě, nechalo se.

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img15287.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img15288.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img15286.jpg
                                    Neděle 16. prosince 2007 v 17:43® Prutos
                                    Prutos
                                    Datum lovu: 16.12.2007 | Způsob lovu: Přívlač

Hlásím se do party…Taky nic :-|

Neděle 16. prosince 2007 v 17:18® Salmo
                                      Salmo
                                      Datum lovu: 16.12.2007 | Revír: Jihlava 14 | Způsob lovu: Přívlač

já taky budu stručnej NIC ani ťuk!! :-((

Neděle 16. prosince 2007 v 16:46® LojzaRybka
                                        LojzaRybka
                                        Datum lovu: 16.12.07 | Revír: ohře | Způsob lovu: Přívlač

budu stručnej. NIC=-|

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img15276.jpg
                                          Neděle 16. prosince 2007 v 16:19® Sander
                                          Sander
                                          Datum lovu: 16.12.2007

Až na ta zamrzlá očka na mačce (a že jich tam kua je), celkem solidní lov na novém místě. Jedna větší fiška opět vypnuta, jinak až na dvě vyjímky vše do 35. Ryb celkem hodně.

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img15274.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img15275.jpg
                                            Neděle 16. prosince 2007 v 16:08® kostnak
                                            kostnak
                                            Datum lovu: 15.12.2007 | Revír: ohre | Způsob lovu: Přívlač

vanocni pohar ohre- vyborna akcia, este lepsia atmosfera. stalo to za tych 1100 najazdenych kilometrov.pochy­talo sa celkom kopec ryb na tuto rocnu dobu. chcem sa este raz podakovat vaclavovi za vybornu organizaciu, bassovi za vybavenie hostovaciek a hlavne prichymu za to , ze sa cely cas o nas staral. od zabezpecenia ubytovania az po zoznamenie s vodou. lepsieho trenera a manazera sme si nemohli zelat. :-)

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img15272.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img15273.jpg
                                              Neděle 16. prosince 2007 v 10:47® LojzaRybka
                                              LojzaRybka
                                              Datum lovu: 16.12.07 | Revír: 441042 | Způsob lovu: Muškaření

tak jsem byl zamušit,uvázal jsem si večer nymfu a ani jsem ji tam nenamočil,od včera zamrzl potok,a plavala ledová tříšť,tak jsem se aspoň pěkně prošel.Po obědě jdu zavláčet na řeku:-)

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img15267.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img15268.jpg
                                                Sobota 15. prosince 2007 ve 21:46® Hadik
                                                Způsob lovu: Přívlač

Ještě foto

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img15261.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img15262.jpg
                                                  Sobota 15. prosince 2007 ve 21:38® Hadik
                                                  Datum lovu: 15.12.2007 | Revír: Vltava, Praha

Dnešní „gumovačka“ mě potěšila, přišel candát 8Ocm, štika 73, a pak i kapřík 55 (regulérně za tlamku). Dlouho jsem si takto nezachytal…

Sobota 15. prosince 2007 v 17:06® Sander
                                                    Sander
                                                    Datum lovu: 15.12.2007

Dnes guano, stejně jako včera. Asi bude rozumnější upadnout do zimního spánku.

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img15255.jpg
                                                      Sobota 15. prosince 2007 ve 14:59® Scanix
                                                      Scanix
                                                      Datum lovu: 15.12.2007 | Revír: Lužnice | Způsob lovu: Přívlač

Hlasim navrat z lovu, 3 zabery, jedna rybka, tloustak cca 45, Kolega skoncil tentokrat jako bezrybka. Byla docela kosa, vody teklo moc, proste pocasi tfujtajksl. Videl bych to letos jako konecnou :-(( (Foto mobilem a navic se zmrzlyma rukama; taky to tak vypada)

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img15249.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img15250.jpg
                                                        Sobota 15. prosince 2007 ve 12:03® cormaxx
                                                        cormaxx
                                                        Datum lovu: 15.12.2007 | Revír: 441006 | Způsob lovu: Přívlač

Já měl dneska jen jeden záběr a byla z něj pěkná štička 63cm.Na 2"kopyto-barva vlaštovka.Na 0,14 vlasec a wolfram.Táta chytal na rybičky a neměl ani potah:-) FOTO je z mobilu;-)

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img15246.jpg
                                                          Úterý 11. prosince 2007 ve 13:36® Raf
                                                          Raf
                                                          Datum lovu: 11.12.2007 | Revír: tajné jezero | Způsob lovu: Přívlač

Na tajném jezeře se na podzim stáhly snad všechny rybičky do jednoho místa. Za touto rybí polévkou se sem natlačili racci, kormoráni, kachny, potápky, ledňáčci, rybí dravci a samozřejmě i rybáři. Nakonec jsme se sem vydali i my. Bylo neskutečné pozorovat číhající ledňáčky, nebo futrující se kormorány. Ti při návratech na hnízdiště byli tak narvaní, že kolikrát nemohli ani vzlétnout. Stejně neskutečné bylo chytat tu na hlubinné woblery okouny (po rozpačitém začátku jsem jich tu chytil asi dvacet). Na snímku poplašené hejno rybiček.

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img15170.jpg
                                                            Úterý 11. prosince 2007 ve 13:22® Raf
                                                            Raf
                                                            Datum lovu: 8.12.2007 | Revír: Štičí rybník | Způsob lovu: Přívlač

Počasí bylo skvělé, sluníčkem jsem se naakumuloval na celý zbytek zimy. Ryby kousaly tak průměrně. Kromě malých ryb okolo 30 cm chyceno asi pět duháků 40+ (největší z nich měl krásných 47 cm).

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img15166.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img15167.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img15168.jpg