Vyhledávání
Z lovu
V diskuzi je 18.413 příspěvků, z toho 18413 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Pátek 28. prosince 2007 ve 20:03® Řízek
- Datum lovu: 28.12.07 | Revír: Berounka 3
Tak jsem si dnes nachytal rybicky a vyrazil na zubaty.Jenom jsem prisel k vode a nahodil,tak se hned kacenka potopila.Dnes jsem si nadherne zachytal.Obe mely 70cm
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 28. prosince 2007 v 19:55® Scanix
- Datum lovu: 28.12.2007 | Revír: Malše 1 | Způsob lovu: Přívlač
Dneska jsem vyrazil cca na hodku s malou, co kdyby to do konce roku uz nevyslo. Malse zamrzla nebyla, coz bylo prijemne prekvapeni. Prisly 3 zabery, prvni to ukousla, druha kudla viz foto a pak si proto az pod nohy prijela slusna 70tka a ta to vyplivla driv, nez jsem ji nakouril. Docela prijemne prekvapeni po vcerejsi nule na tloustich, proste tam chtej uz jen rohlik asi
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 28. prosince 2007 v 17:51® čabi
- Datum lovu: 28.12. | Revír: Jihlava 4 | Způsob lovu: Přívlač
Chvíli na smáček,chvíli na twistříka,nakonec jedna štička něco málo přes 50cm.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 28. prosince 2007 v 8:00® lucioperce69
- Datum lovu: 27.12. 2007 | Revír: Potoky a potůčky | Způsob lovu: Přívlač
Musim se přiznat já sem byl včera bez rybka
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 27. prosince 2007 v 17:34® strejda
- Datum lovu: 27.12 2007 | Revír: Novohradka | Způsob lovu: Muškaření
Dnes sem se po dlouhém přemlouvání rozhodl zkusit lipany na MP.Celkem se povedlo asi 22 kousů velikost nevalná.Až na ty neustále zamrzlý očka to ušlo
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 27. prosince 2007 v 11:16® Padis
- Datum lovu: 26.12.07 | Způsob lovu: Přívlač
Včera jsem šel provětrat náčiní.Počasí pěkné rybky bohužel nespolupracovali.Jen jedna spadlá zřejmě štika.Ale bylo nádherně
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 26. prosince 2007 ve 20:04® Ftmči
- Datum lovu: 26.12. | Revír: Malše 1 | Způsob lovu: Feeder
Tak po 14 dnech vláčení bez ryby, jsem se pokusil o feeder s rousnicí. Odměnou mi byly 3 tloušti (cca: 25,35,40) a jeden okounek.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 25. prosince 2007 v 17:41® Sander
-
Kurňa tam jsou scenérie :o)
A co se ryb týče – bylo jich dost, ale vše průměr až podprůměr. Focením jsem je netrápil. Jen mi docela vadily ty plovoucí kusy ledu, jsou tam roztroušené ve větší hustotě než kravská guana na pastvině.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 25. prosince 2007 v 17:38® Tomik
-
Dnes chvilinka dirkovani, a přišel pouze tento prďola.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 25. prosince 2007 ve 13:52® LojzaRybka
- Datum lovu: 25.12.07 | Revír: ohře
procházka,voda je super,večer jdu
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 24. prosince 2007 v 17:17® b.gun
- Datum lovu: 24:12:2007 | Revír: 441005 | Způsob lovu: Plavaná
Tak jsem taky alespoň na chvilku vyrazil k vodě. Sice byla skoro celá zamrzlá, ale nakonec jsem našel jedno místečko, kde se dal spláveček trochu povodit. Záběry hodně opatrné, ale přece jenom se na červíky podařilo ukecat pár tlouštíků a cejňátek velikosti vesměs dlaňové.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 24. prosince 2007 v 16:49® Sander
- Datum lovu: 24.12.2007
Jak píše Lojza, procházka nádherná. Když se k tomu semtam uloví fiška 46cm, nemá to chybu.
Užijte si svátky Vánoční a přeji zdravíčko do nového roku…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 24. prosince 2007 ve 13:26® LojzaRybka
- Datum lovu: 24.12.07 | Revír: Ohře | Způsob lovu: Přívlač
Štědrodení procházka kolem vody byla příjemná
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 23. prosince 2007 ve 21:52® 1esliacanova
- Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie. Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Neděle 23. prosince 2007 ve 21:48® 1esliacanova
- Revír: Rieka Turiec SK
tak tato vyvadzala
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 23. prosince 2007 v 19:13® kostnak
- Datum lovu: dnes | Způsob lovu: Přívlač
vymodlena. utrpenie so zamrzajucimi ockami na UL.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 23. prosince 2007 v 19:00® HaD
- Datum lovu: 23.12.2007 | Revír: Nežárka | Způsob lovu: Přívlač
Pokus o předvánočního kapříka s pruhama a ostanatou ploutví byl neúspěšný. Ale příjemně jsem vymrzl, provětral smáčky…to se bude spinkat .-)
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 23. prosince 2007 ve 13:50® míra57
- Datum lovu: 22.12.2007 | Revír: RS Libá
Ahojky, u nás je už zazimováno, tak jen procházka.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 22. prosince 2007 ve 21:33® LojzaRybka
- Datum lovu: 22.12.07 | Revír: potok | Způsob lovu: Plavaná
NIC,až nato prase co se vylouplo ze křáku asi 5 metrů odemně ,bohužel bylo rychlí a nedohonil bych ho.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 20. prosince 2007 v 18:28® Sander
- Datum lovu: 20.12.2007
Chvilka plavačky na řece, dle fotek pochopitelně nula bodou… Ale ta vánoční atmosféra nemá chybu.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 20. prosince 2007 v 16:50® MadMack
-
tak dnes při –4st. C poslední brodivá vláčka letošní sezóny. za hodinku se podařili 4 okounci, 1 potočák a jedna plotice, vše na modrobílé kopýtko s glitrem
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 19. prosince 2007 v 0:14® hecht
- Datum lovu: 16.12.2007 | Revír: řeka | Způsob lovu: Přívlač
Začínám se na konci sezony pokoušet o lov se smáčky. Neděle 1 kudla a 3 ks okouník.V sobotu bylo okounů asi 8 ks a první lipan v životě (taky smáček). Bohužel vytuhnul foťák, byla mu zima větší než mě
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 18. prosince 2007 v 16:07® Tomik
- Revír: Polička | Způsob lovu: Rybaření na dírkách
Dnes s kamošema na dirkach, led nic moc tak 5 cm, ale pokud se dává bacha je to v pohodě. Něco mi to ukouslo. Mike tahal asi 15 minut duháka, pak mu spadl. Za deset minut zabral znova na druhej prut a byl běhěm minuty venku. Krásná ryba 60 cm.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 18. prosince 2007 ve 13:20® LojzaRybka
- Datum lovu: 18.12.07 | Revír: ohře | Způsob lovu: Přívlač
tak jsem se byl dnes před odchodem do zaměstnání projít s vláčákem a zjistil jsem že potočáci už jsou asi vytřený,jdou jak divý,štika byla jen jedna a ta spadla,ale jinak OK počasí,nebylo ani zamrzlo jako u hada na rybníku
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 17. prosince 2007 ve 13:18® Padis
- Datum lovu: 16.12.07 | Způsob lovu: Přívlač
Včera na chvíli u vody.S výsledkem jedné chycené štičky a 2 spadlých.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 17. prosince 2007 v 10:57® hajan
- Datum lovu: 15.12.2007 | Revír: jeden menší granulodrom stř. Čechy
Zima jaxviňa, já pouze dva body, kámošům se dařilo víc.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 17. prosince 2007 v 10:06® osprey
- Datum lovu: 16.12. | Revír: přívlač
Na mikrogumy lze pořád ještě solidně lovit, i když je třeba velmi pečlivě volit místa. Asi za 2 odchytané hodiny se povedla kudla a 8 okounů. Ve snaze dostat větší úlovek jsem vláčel mrtvou rybu a objevil v jednom úseku zazimované kudly – co hod to záběr, celkem asi 9. Ryby 5 m od sebe, kilometry kolem ani drb. Bohužel štičky s polykáním vůbec nespěchaly a nemám nervy čekat pět minut a pak operovat štíče s hákem až v řiti. Sekal jsem brzy s tím, že když bude velká, tak se snad trefím. Velká žádná nebyla, takže mi s výjimkou jedné všechny popadaly. Největší mohla mít cca 55 cm, tu jsem i chvíli vodil. Celkem spokojenost – o nic velkého jsem nepřišel, něco se pořád dělo a rybkám se aspoň nic nestalo. Jen ten krokodýl už asi letos nepřijde.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 17. prosince 2007 v 7:04® monaster
- Datum lovu: 16.12.07 | Revír: Labe 4-5, feeder
pánové další do klubu. na soutoku s Bílinou. čistá nula
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 16. prosince 2007 ve 22:15® BigMike
- Datum lovu: Vláčka | Revír: Lužnice 6
Tak se také pochlubím:) Od 13 do 16 hod.,štička 30 cm, moře utrhaných gum, woblery průvan přežily, pozvolna sezóna končí… Zítra prubnu možná Nežárku,uvidím jak bude merznout, dnes zamrzaly očka tak nějak v normě, nechalo se.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 16. prosince 2007 v 18:43® Prutos
- Datum lovu: 16.12.2007 | Způsob lovu: Přívlač
Hlásím se do party…Taky nic
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.