Chytej.cz

Z lovu

V diskuzi je 18.413 příspěvků, z toho 18413 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Neděle 16. prosince 2007 v 18:18® Salmo
Salmo
Datum lovu: 16.12.2007 | Revír: Jihlava 14 | Způsob lovu: Přívlač

já taky budu stručnej NIC ani ťuk!! :-((

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
    Neděle 16. prosince 2007 v 17:46® LojzaRybka
    LojzaRybka
    Datum lovu: 16.12.07 | Revír: ohře | Způsob lovu: Přívlač

budu stručnej. NIC=-|

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img15276.jpg
      Neděle 16. prosince 2007 v 17:19® Sander
      Sander
      Datum lovu: 16.12.2007

Až na ta zamrzlá očka na mačce (a že jich tam kua je), celkem solidní lov na novém místě. Jedna větší fiška opět vypnuta, jinak až na dvě vyjímky vše do 35. Ryb celkem hodně.

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img15275.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img15274.jpg
        Neděle 16. prosince 2007 v 17:08® kostnak
        kostnak
        Datum lovu: 15.12.2007 | Revír: ohre | Způsob lovu: Přívlač

vanocni pohar ohre- vyborna akcia, este lepsia atmosfera. stalo to za tych 1100 najazdenych kilometrov.pochy­talo sa celkom kopec ryb na tuto rocnu dobu. chcem sa este raz podakovat vaclavovi za vybornu organizaciu, bassovi za vybavenie hostovaciek a hlavne prichymu za to , ze sa cely cas o nas staral. od zabezpecenia ubytovania az po zoznamenie s vodou. lepsieho trenera a manazera sme si nemohli zelat. :-)

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img15273.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img15272.jpg
          Neděle 16. prosince 2007 v 11:47® LojzaRybka
          LojzaRybka
          Datum lovu: 16.12.07 | Revír: 441042 | Způsob lovu: Muškaření

tak jsem byl zamušit,uvázal jsem si večer nymfu a ani jsem ji tam nenamočil,od včera zamrzl potok,a plavala ledová tříšť,tak jsem se aspoň pěkně prošel.Po obědě jdu zavláčet na řeku:-)

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img15268.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img15267.jpg
            Sobota 15. prosince 2007 ve 22:46® Hadik
            Způsob lovu: Přívlač

Ještě foto

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img15262.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img15261.jpg
              Sobota 15. prosince 2007 ve 22:38® Hadik
              Datum lovu: 15.12.2007 | Revír: Vltava, Praha

Dnešní „gumovačka“ mě potěšila, přišel candát 8Ocm, štika 73, a pak i kapřík 55 (regulérně za tlamku). Dlouho jsem si takto nezachytal…

Sobota 15. prosince 2007 v 18:06® Sander
                Sander
                Datum lovu: 15.12.2007

Dnes guano, stejně jako včera. Asi bude rozumnější upadnout do zimního spánku.

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img15255.jpg
                  Sobota 15. prosince 2007 v 15:59® Scanix
                  Scanix
                  Datum lovu: 15.12.2007 | Revír: Lužnice | Způsob lovu: Přívlač

Hlasim navrat z lovu, 3 zabery, jedna rybka, tloustak cca 45, Kolega skoncil tentokrat jako bezrybka. Byla docela kosa, vody teklo moc, proste pocasi tfujtajksl. Videl bych to letos jako konecnou :-(( (Foto mobilem a navic se zmrzlyma rukama; taky to tak vypada)

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img15250.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img15249.jpg
                    Sobota 15. prosince 2007 ve 13:03® cormaxx
                    cormaxx
                    Datum lovu: 15.12.2007 | Revír: 441006 | Způsob lovu: Přívlač

Já měl dneska jen jeden záběr a byla z něj pěkná štička 63cm.Na 2"kopyto-barva vlaštovka.Na 0,14 vlasec a wolfram.Táta chytal na rybičky a neměl ani potah:-) FOTO je z mobilu;-)

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img15246.jpg
                      Úterý 11. prosince 2007 ve 14:36® Raf
                      Raf
                      Datum lovu: 11.12.2007 | Revír: tajné jezero | Způsob lovu: Přívlač

Na tajném jezeře se na podzim stáhly snad všechny rybičky do jednoho místa. Za touto rybí polévkou se sem natlačili racci, kormoráni, kachny, potápky, ledňáčci, rybí dravci a samozřejmě i rybáři. Nakonec jsme se sem vydali i my. Bylo neskutečné pozorovat číhající ledňáčky, nebo futrující se kormorány. Ti při návratech na hnízdiště byli tak narvaní, že kolikrát nemohli ani vzlétnout. Stejně neskutečné bylo chytat tu na hlubinné woblery okouny (po rozpačitém začátku jsem jich tu chytil asi dvacet). Na snímku poplašené hejno rybiček.

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img15170.jpg
                        Úterý 11. prosince 2007 ve 14:22® Raf
                        Raf
                        Datum lovu: 8.12.2007 | Revír: Štičí rybník | Způsob lovu: Přívlač

Počasí bylo skvělé, sluníčkem jsem se naakumuloval na celý zbytek zimy. Ryby kousaly tak průměrně. Kromě malých ryb okolo 30 cm chyceno asi pět duháků 40+ (největší z nich měl krásných 47 cm).

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img15168.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img15167.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img15166.jpg
                          Pondělí 10. prosince 2007 v 10:58® Splinter.Cell7
                          Splinter.Cell7
                          Datum lovu: 8.12.2007 | Revír: úpa 3 | Způsob lovu: Plavaná

dlouhou dobu chodím na jeden malej rybník asi 1ha a pořád šli štíhlata kolem 33,40, i 10 cm a vše na pěkné řezany a vždy kdy tam šla plotice tak ani ránu .ale v sobotu se mě podařil pěknej kousek 70 cm to je moc pěkné na tu vodu ostatní se na mě pěkně nasrali,že sedí u vody denně 5 hodin a nic a já vždy něco měl a tímhle jsem je asi dorazil:-D :-D :-D

Pondělí 10. prosince 2007 v 7:07® lucioperce69
                            lucioperce69
                            Datum lovu: 9.12. 2007 | Revír: bílina 4 | Způsob lovu: Přívlač

na hodinku sem se ukázal u vody pětkrát sem nahodil bílý kopyto a výsledkem byla 53 cm kudla. Kamarádi od rána na káču ani tuk. No jo no zase sem je vyškolil:-))

Neděle 9. prosince 2007 v 18:48® Mladý Rybář
                              Mladý Rybář
                              Revír: Bažantnice | Způsob lovu: Feeder

dnes super zachytani 2 kapři 3 cejni a spousta promeskanych zaberu!byl sem jen 2 hodky!vse na rohlik z klesti:)

Neděle 9. prosince 2007 v 17:49® LojzaRybka
                                LojzaRybka
                                Datum lovu: 7-9.12.2007 | Revír: morava | Způsob lovu: Přívlač

Tak jsem doma,přívlač na řece Moravě a říčce Oskavě se nekonala,bylo dost vody a plavalo hodně listí,tak snsd někdy jindy:-)

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img15157.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img15156.jpg
                                  Neděle 9. prosince 2007 v 16:12® Scanix
                                  Scanix

Jeste foto a to uz bylo zmensene :-((

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img15154.jpg
                                    Neděle 9. prosince 2007 v 16:08® Scanix
                                    Scanix
                                    Datum lovu: 9.12.2007 | Revír: Malše | Způsob lovu: Přívlač

Dneska na 2hod, pocasi uslo, ryby moc nekousaly, jedna kudla viz foto a 2 mi to pri souboji kously. No vazne bych si chtel potrast rukou s tim clovekem, co tu tvrdil, ze mu to stika nikdy neukousla :-)) ) Ta druha mohla byt fakt pekna, nevidel jsem ji ani po 5ti minutovem boji a to byla porad u dna, pri jednom zatrepani to proste ukousla :-((

Sobota 8. prosince 2007 ve 23:58® František
                                      František
                                      Datum lovu: 8.12.2007 | Revír: Lužnice VII. | Způsob lovu: Přívlač

Ještě fotečky, co před chvílí neprolezly sítí všech sítí:-1

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img15151.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img15150.jpg
                                        Sobota 8. prosince 2007 ve 23:45® František
                                        František
                                        Datum lovu: 8.12.2007 | Revír: Lužnice VII. | Způsob lovu: Přívlač

Dopolední krátká prohlídka, letos zatím neprochytané části revíru, přinesla slušného bolena. Řeka je dost nahoře, ale kupodivu celkem čistá. Žluté kopyto opět nezklamalo.:-)

Sobota 8. prosince 2007 ve 20:49® thomski

Dnes jsem byl na poledne zkusit štičku nebo candátka,chytl jsem kudličku na rybičku,vzala to hned po nahozu.

Sobota 8. prosince 2007 v 17:34® sus1

sus1> Na přívlač – bílej twister.

Sobota 8. prosince 2007 v 17:18® sus1
                                              Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.
                                              foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img15138.jpg
                                                Pátek 7. prosince 2007 v 16:26® Padis
                                                Padis
                                                Datum lovu: 6.12.07 | Revír: Loučná | Způsob lovu: Přívlač

Včera jsem využil slušnějšího počasí k vycházce k vodě.Na břeh se podívali 2 boleni a 1 štíhle.Jedna slušnější štika se setřepala

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img15130.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img15131.jpg
                                                  Čtvrtek 6. prosince 2007 v 18:24® čabi
                                                  čabi
                                                  Datum lovu: 6.12. | Revír: řeka | Způsob lovu: Přívlač

Po pěti hodinách usilovného lovu totální bezrybka,ani ďobanec.Už je to nejmíň tři týdny co na řece dravci vůbec neberou nikomu.8-(

Čtvrtek 6. prosince 2007 v 18:13® revoke
                                                    revoke
                                                    Datum lovu: 6.prosince | Revír: Líšeňská říčka 1 | Způsob lovu: Přívlač

Chvilková procházka kolem rybníků nad Brnem – štika cca 65 cm nezdolána (záběr přišel mezi ponořenými větvemi), dva okouni naopak. Všechny záběry přišly na 3cm twistříky (zelená, bílá, fialová barva). Led už dosahoval v některých místech až úplně ke břehu, takže nebylo ani moc kde chytat.

Čtvrtek 6. prosince 2007 ve 13:44® FANY
                                                      FANY
                                                      Datum lovu: 11.8.2007 | Revír: UN Hnevkovice | Způsob lovu: Sumcařina

Mel jsem cely prazdniny brigádu a dostal jsem se na dva dny na ryby a nejak takhle to dopadlo,ale bez obetavých rodicu by to neslo…jsme tým

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img15101.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img15100.jpg
                                                        Úterý 4. prosince 2007 v 11:16® modrak
                                                        modrak
                                                        Datum lovu: 3.12.2007 | Revír: Potok střední čechy | Způsob lovu: Muškaření

Včerejší příležitostná zastávka, po cestě ze zaměstnání, na jednom středočeském potoce, dopadla více než prachbídně. Ze tří velmi jemných záběru se mi podařilo pouze jeden proměnit na tlouště 26cm. Pak už mě od vody vyhnala tma. Zima jedna mizerná.

Pondělí 3. prosince 2007 ve 22:50® Jonny94

nazdar vsichni tak sem si byl na chvili dneska zavlacet uz za tmi ale aspon sem tam nebyl zbytecne tesne pred odchodem mi to vzala tato sticka 53cm nic moc ale na tu bidu je to jeste dobry sla zpatky to je jasny

Pondělí 3. prosince 2007 ve 12:02® LojzaRybka
                                                            LojzaRybka
                                                            Datum lovu: 3.12.07 | Revír: Dyje | Způsob lovu: Přívlač

jedna fotka z Dyje

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img15005.jpg