Vyhledávání
Z lovu
V diskuzi je 18.413 příspěvků, z toho 18413 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Neděle 16. prosince 2007 v 18:18® Salmo
- Datum lovu: 16.12.2007 | Revír: Jihlava 14 | Způsob lovu: Přívlač
já taky budu stručnej NIC ani ťuk!!
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 16. prosince 2007 v 17:46® LojzaRybka
- Datum lovu: 16.12.07 | Revír: ohře | Způsob lovu: Přívlač
budu stručnej. NIC
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 16. prosince 2007 v 17:19® Sander
- Datum lovu: 16.12.2007
Až na ta zamrzlá očka na mačce (a že jich tam kua je), celkem solidní lov na novém místě. Jedna větší fiška opět vypnuta, jinak až na dvě vyjímky vše do 35. Ryb celkem hodně.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 16. prosince 2007 v 17:08® kostnak
- Datum lovu: 15.12.2007 | Revír: ohre | Způsob lovu: Přívlač
vanocni pohar ohre- vyborna akcia, este lepsia atmosfera. stalo to za tych 1100 najazdenych kilometrov.pochytalo sa celkom kopec ryb na tuto rocnu dobu. chcem sa este raz podakovat vaclavovi za vybornu organizaciu, bassovi za vybavenie hostovaciek a hlavne prichymu za to , ze sa cely cas o nas staral. od zabezpecenia ubytovania az po zoznamenie s vodou. lepsieho trenera a manazera sme si nemohli zelat.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 16. prosince 2007 v 11:47® LojzaRybka
- Datum lovu: 16.12.07 | Revír: 441042 | Způsob lovu: Muškaření
tak jsem byl zamušit,uvázal jsem si večer nymfu a ani jsem ji tam nenamočil,od včera zamrzl potok,a plavala ledová tříšť,tak jsem se aspoň pěkně prošel.Po obědě jdu zavláčet na řeku
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 15. prosince 2007 ve 22:46® Hadik
- Způsob lovu: Přívlač
Ještě foto
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 15. prosince 2007 ve 22:38® Hadik
- Datum lovu: 15.12.2007 | Revír: Vltava, Praha
Dnešní „gumovačka“ mě potěšila, přišel candát 8Ocm, štika 73, a pak i kapřík 55 (regulérně za tlamku). Dlouho jsem si takto nezachytal…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 15. prosince 2007 v 18:06® Sander
- Datum lovu: 15.12.2007
Dnes guano, stejně jako včera. Asi bude rozumnější upadnout do zimního spánku.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 15. prosince 2007 v 15:59® Scanix
- Datum lovu: 15.12.2007 | Revír: Lužnice | Způsob lovu: Přívlač
Hlasim navrat z lovu, 3 zabery, jedna rybka, tloustak cca 45, Kolega skoncil tentokrat jako bezrybka. Byla docela kosa, vody teklo moc, proste pocasi tfujtajksl. Videl bych to letos jako konecnou
(Foto mobilem a navic se zmrzlyma rukama; taky to tak vypada)
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 15. prosince 2007 ve 13:03® cormaxx
- Datum lovu: 15.12.2007 | Revír: 441006 | Způsob lovu: Přívlač
Já měl dneska jen jeden záběr a byla z něj pěkná štička 63cm.Na 2"kopyto-barva vlaštovka.Na 0,14 vlasec a wolfram.Táta chytal na rybičky a neměl ani potah
FOTO je z mobilu
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 11. prosince 2007 ve 14:36® Raf
- Datum lovu: 11.12.2007 | Revír: tajné jezero | Způsob lovu: Přívlač
Na tajném jezeře se na podzim stáhly snad všechny rybičky do jednoho místa. Za touto rybí polévkou se sem natlačili racci, kormoráni, kachny, potápky, ledňáčci, rybí dravci a samozřejmě i rybáři. Nakonec jsme se sem vydali i my. Bylo neskutečné pozorovat číhající ledňáčky, nebo futrující se kormorány. Ti při návratech na hnízdiště byli tak narvaní, že kolikrát nemohli ani vzlétnout. Stejně neskutečné bylo chytat tu na hlubinné woblery okouny (po rozpačitém začátku jsem jich tu chytil asi dvacet). Na snímku poplašené hejno rybiček.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 11. prosince 2007 ve 14:22® Raf
- Datum lovu: 8.12.2007 | Revír: Štičí rybník | Způsob lovu: Přívlač
Počasí bylo skvělé, sluníčkem jsem se naakumuloval na celý zbytek zimy. Ryby kousaly tak průměrně. Kromě malých ryb okolo 30 cm chyceno asi pět duháků 40+ (největší z nich měl krásných 47 cm).
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 10. prosince 2007 v 10:58® Splinter.Cell7
- Datum lovu: 8.12.2007 | Revír: úpa 3 | Způsob lovu: Plavaná
dlouhou dobu chodím na jeden malej rybník asi 1ha a pořád šli štíhlata kolem 33,40, i 10 cm a vše na pěkné řezany a vždy kdy tam šla plotice tak ani ránu .ale v sobotu se mě podařil pěknej kousek 70 cm to je moc pěkné na tu vodu ostatní se na mě pěkně nasrali,že sedí u vody denně 5 hodin a nic a já vždy něco měl a tímhle jsem je asi dorazil
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 10. prosince 2007 v 7:07® lucioperce69
- Datum lovu: 9.12. 2007 | Revír: bílina 4 | Způsob lovu: Přívlač
na hodinku sem se ukázal u vody pětkrát sem nahodil bílý kopyto a výsledkem byla 53 cm kudla. Kamarádi od rána na káču ani tuk. No jo no zase sem je vyškolil
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 9. prosince 2007 v 18:48® Mladý Rybář
- Revír: Bažantnice | Způsob lovu: Feeder
dnes super zachytani 2 kapři 3 cejni a spousta promeskanych zaberu!byl sem jen 2 hodky!vse na rohlik z klesti:)
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 9. prosince 2007 v 17:49® LojzaRybka
- Datum lovu: 7-9.12.2007 | Revír: morava | Způsob lovu: Přívlač
Tak jsem doma,přívlač na řece Moravě a říčce Oskavě se nekonala,bylo dost vody a plavalo hodně listí,tak snsd někdy jindy
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 9. prosince 2007 v 16:12® Scanix
-
Jeste foto a to uz bylo zmensene
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 9. prosince 2007 v 16:08® Scanix
- Datum lovu: 9.12.2007 | Revír: Malše | Způsob lovu: Přívlač
Dneska na 2hod, pocasi uslo, ryby moc nekousaly, jedna kudla viz foto a 2 mi to pri souboji kously. No vazne bych si chtel potrast rukou s tim clovekem, co tu tvrdil, ze mu to stika nikdy neukousla
) Ta druha mohla byt fakt pekna, nevidel jsem ji ani po 5ti minutovem boji a to byla porad u dna, pri jednom zatrepani to proste ukousla
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 8. prosince 2007 ve 23:58® František
- Datum lovu: 8.12.2007 | Revír: Lužnice VII. | Způsob lovu: Přívlač
Ještě fotečky, co před chvílí neprolezly sítí všech sítí
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 8. prosince 2007 ve 23:45® František
- Datum lovu: 8.12.2007 | Revír: Lužnice VII. | Způsob lovu: Přívlač
Dopolední krátká prohlídka, letos zatím neprochytané části revíru, přinesla slušného bolena. Řeka je dost nahoře, ale kupodivu celkem čistá. Žluté kopyto opět nezklamalo.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 8. prosince 2007 ve 20:49® thomski
-
Dnes jsem byl na poledne zkusit štičku nebo candátka,chytl jsem kudličku na rybičku,vzala to hned po nahozu.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 8. prosince 2007 v 17:34® sus1
-
sus1> Na přívlač – bílej twister.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 8. prosince 2007 v 17:18® sus1
- Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie. Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Pátek 7. prosince 2007 v 16:26® Padis
- Datum lovu: 6.12.07 | Revír: Loučná | Způsob lovu: Přívlač
Včera jsem využil slušnějšího počasí k vycházce k vodě.Na břeh se podívali 2 boleni a 1 štíhle.Jedna slušnější štika se setřepala
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 6. prosince 2007 v 18:24® čabi
- Datum lovu: 6.12. | Revír: řeka | Způsob lovu: Přívlač
Po pěti hodinách usilovného lovu totální bezrybka,ani ďobanec.Už je to nejmíň tři týdny co na řece dravci vůbec neberou nikomu.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 6. prosince 2007 v 18:13® revoke
- Datum lovu: 6.prosince | Revír: Líšeňská říčka 1 | Způsob lovu: Přívlač
Chvilková procházka kolem rybníků nad Brnem – štika cca 65 cm nezdolána (záběr přišel mezi ponořenými větvemi), dva okouni naopak. Všechny záběry přišly na 3cm twistříky (zelená, bílá, fialová barva). Led už dosahoval v některých místech až úplně ke břehu, takže nebylo ani moc kde chytat.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 6. prosince 2007 ve 13:44® FANY
- Datum lovu: 11.8.2007 | Revír: UN Hnevkovice | Způsob lovu: Sumcařina
Mel jsem cely prazdniny brigádu a dostal jsem se na dva dny na ryby a nejak takhle to dopadlo,ale bez obetavých rodicu by to neslo…jsme tým
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 4. prosince 2007 v 11:16® modrak
- Datum lovu: 3.12.2007 | Revír: Potok střední čechy | Způsob lovu: Muškaření
Včerejší příležitostná zastávka, po cestě ze zaměstnání, na jednom středočeském potoce, dopadla více než prachbídně. Ze tří velmi jemných záběru se mi podařilo pouze jeden proměnit na tlouště 26cm. Pak už mě od vody vyhnala tma. Zima jedna mizerná.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 3. prosince 2007 ve 22:50® Jonny94
-
nazdar vsichni tak sem si byl na chvili dneska zavlacet uz za tmi ale aspon sem tam nebyl zbytecne tesne pred odchodem mi to vzala tato sticka 53cm nic moc ale na tu bidu je to jeste dobry sla zpatky to je jasny
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 3. prosince 2007 ve 12:02® LojzaRybka
- Datum lovu: 3.12.07 | Revír: Dyje | Způsob lovu: Přívlač
jedna fotka z Dyje
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.