Vyhledávání
Z lovu
V diskuzi je 18.413 příspěvků, z toho 18413 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Neděle 2. prosince 2007 v 19:01® Mladý Rybář
- Datum lovu: 2.12.2007 | Revír: Vltava | Způsob lovu: Feeder
Dnes v Kralupech nad Vltavou zkousel sem vse,ale ani zaber takze nejsem moc spokojen!ale prijel sem a sel sem se podivat na Bazantnici a tam sem udelal nejakej ten zaber!:)
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 2. prosince 2007 v 1:27® Prutos
- Datum lovu: 1.12.07 | Revír: JM | Způsob lovu: Přívlač
Jediná ryba dne.Těžce vydřená zato ale krásně stavěná a vybarvená…67.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 2. prosince 2007 v 0:04® b.gun
- Datum lovu: 01.12.2007 | Revír: Ohře | Způsob lovu: Feeder
Jelikož jsou stojáky v okolí zamrzlé a voda na Labi dost vysoko, řekl jsem si, že bych mohl poprvé v životě alespoň na chvilku vyrazit na Ohře. Vzal jsem si feedery a rybičky a zajel na pro mne naprosto neznámou vodu. Nakonec jsem jako bezrybka neskončil, už za tmy se tam pověsil pstroužek 41 cm…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 1. prosince 2007 ve 21:48® hecht
- Datum lovu: 1.12.2007 | Revír: Orlík | Způsob lovu: Přívlač
Dnes jsme s kamarádem do 10 do 16 hod na lodi brázdily tuto rozlehlou plochu. Výsledek – nebýt jednoho okouna na smáčka tak to byl totální hovnochyt. Počasí ale skoro ideální ( vzhledem k tomu jaký je datum). Ráno dokonce byla duha !
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 1. prosince 2007 v 19:15® Sander
- Datum lovu: 1.12.2007
Už to vypadalo že dnes budu hovnochyt, ale před půl šestou to začlo a do celé jsem vyndal 3 maličké mníky a tlouště 51cm.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 1. prosince 2007 v 16:52® Scanix
- Datum lovu: 1.12.2007 | Revír: Lužnice | Způsob lovu: Přívlač
Ryby z pocatku spolupracovali, ale zase zadna slava. Samozrejme kolage vlackarsky mistr se predved a slo mu to od prvniho hodu
Chytli se sticky, nejaky okouni a 2 tlousti z toho jeden 48cm. Po presunu uz jsem jaksi nemel zaber, zato kolega vytahl candatka a potocaka. Pocasi bylo super.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 1. prosince 2007 v 16:48® Raf
- Datum lovu: 1.12.2007 | Revír: Slapy | Způsob lovu: Přívlač
Byli jsme dnes s Milano poprvé rybařit na Slapech. Máme díky tomu našláplou nejen skoro celou vltavskou kaskádu, ale i krásné zážitky z dnešního lovu. Spletlo se několik okounů. Ti větší tam společně s candáty na nás čekají.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 1. prosince 2007 v 15:52® stikar
- Datum lovu: 1.12.2007 | Způsob lovu: Přívlač
Dnes rano na rokytne ,,,,samozrejme bezrybka,moc se jim nechce!
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 1. prosince 2007 ve 14:42® sus1
-
cormaxx> Já byl tetko na řece Lužany-Borovy- Čer.Pořičí a Ho.no, ani tuk.Dal sem na prut živou rybku NIC akorát mi ji ožrali a prd.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 1. prosince 2007 ve 14:17® pipa
-
gratulacka,no ja rano pekne za tmy prisel k vode! treti nahoz a bum je tam,parada klepacka,prut ohnutej jak svina! no vytahnu prekvapeni a on to cejn lopatak chycenej za vocas!!!
zas ja debil tam zustal asi do 11 no a samozrejme posledni hod dva tupy drby a nic,rek bych vetsi candos.. uz se doma lecim.! no a cekam na Kamila s grogem.! von ma nedostupnej mobil,ten mrocak snad spadl do vody !!!!!
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 1. prosince 2007 ve 12:42® cormaxx
- Datum lovu: 1.12.2007 | Revír: 441005,441006 | Způsob lovu: Přívlač
Tak radčice byly komplet zamrzlý
tak jsem jen pár kamenama udělal u břehu díru(1×1m) a zkusil tahat kopyto skrz ní,protože jsem nechtěl jít domu,abych to ani nenamočil.A kupodivu jsem za chvilinku chytnul okounka.Po 15 minutách jsem to vzdal a přesunul se na Kyjice.Tak na 10.-12. nához jsem měl pěknej záběr,ale zabojoval jsem si jen pár vteřin pač mi to nějaká štička ukousla.Tak jsem radši nasadil wolfram.lanko a po pár minutách jsem dostal ven docela vypasenou fešandu 66cm.Na TD 3–12g a 0,12 vlasec to byl pěknej boj
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 30. listopadu 2007 ve 20:03® LojzaRybka
- Datum lovu: 30.11.07 | Revír: no jakej asi? | Způsob lovu: Klasická položená
na a mníci mně zvedli náladu
zvedl jsem si osobáček
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 30. listopadu 2007 v 19:59® LojzaRybka
- Datum lovu: 30.11.07 | Revír: nechranky | Způsob lovu: Přívlač
tak ráno na nechrankách to bylo zajímavý,než jsem došel k vodě,tak jsem udělal kotrmelec na zmrzlim betonu,au au a nakonec ani čudla. Toto foto věnuji Sanderovi,aby viděl že to neni zamrzlí. A rozhodnul jsem se že pujdu raděj na mníky.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 30. listopadu 2007 v 18:33® Mladý Rybář
- Datum lovu: 30.11.2007 | Revír: Bažantnice | Způsob lovu: Feeder
Tak ted sem dorazil byl sem ta hodinku a pul a bezrybka!:(podivejte se ale jak sem chytal rozbil sem led klackem protoze jinak bych musel home tak sem to zkusil a jen jeden drbanek jinak nic,zitra pojedu na berounku!tak dam vědět zatim Petrův zdar
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 29. listopadu 2007 v 19:58® LojzaRybka
- Datum lovu: 29.11.07 | Revír: ohře | Způsob lovu: Klasická položená
dnes na mníkách,jeden záběr a dostal jsem tohoto sivena,na mrtvého karase
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 29. listopadu 2007 v 19:19® longr
- Revír: svinovské tůně | Způsob lovu: Feeder
tak dnes zase bezrybka
jen sem ne zmrzly, ale doslova zmražený.....pivo
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 29. listopadu 2007 v 9:53® lucioperce69
- Datum lovu: 28.11. 2007 | Revír: mar. radčice | Způsob lovu: Přívlač
poslední kousek zůstal rozmrzlej ale naštěstí ten nej na candoše bohužel se tam asi nezdržovali takže beyrybky jak já tak kamarád jen mám asi omrzliny večer začalo pěkně přituhovat
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 28. listopadu 2007 ve 22:45® Mladý Rybář
-
.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 28. listopadu 2007 ve 22:40® Mladý Rybář
- Datum lovu: 28.11 2007 | Revír: feeder
Opětovně FEEDER nezklamal kapřik 56cm viz foto!a 2kolem 50cm nejvetší měl 77cm na rohlik z kleští všechny ryby byly vráceny vodě!:)
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 27. listopadu 2007 ve 21:28® Zauwi
- Datum lovu: 27.11 | Revír: 451022 | Způsob lovu: Muškaření
Dneska s kámošem Janym na Chrudimce u Svobodnejch Hamrů,oba dva ZERO:(, rybky nespolupracovaly a teklo strašně moc vody, oba jsme měli jeden záběr asi od okouna..takže letos potřetí bezrybka..:( Pak jsme zajeli do hospůdky a pokecali s Boňácem, vypili pivko, snědli výbornou česnačku a valili dom,takže celkově to nebylo zase tak špatný:)
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 27. listopadu 2007 ve 20:35® jarryn21
- Datum lovu: dnes | Revír: ve tmě | Způsob lovu: Přívlač
Nejní čas,tak musím chodit na štičky za tmy.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 27. listopadu 2007 ve 20:15® vagi
- Datum lovu: 25.11. | Revír: Hracholusky | Způsob lovu: Přívlač
V neděli pěkná chytačka
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 27. listopadu 2007 ve 20:14® vagi
- Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie. Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Pondělí 26. listopadu 2007 ve 22:27® knedlik
-
Aj ja som si jedneho sekolTento příspěvek byl 27.11.2007 v 09:24 editován administrátorem toulovec
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 26. listopadu 2007 v 19:22® HaD
- Datum lovu: 26.11.2007 | Revír: Potok | Způsob lovu: Klasická položená
Dnes jsem se zašel podívat za klukama na mníky a hnedle se jeden povedl. Bodoval Zdenda a mník měl krásných 46 cm.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 26. listopadu 2007 v 18:24® longr
- Datum lovu: dnes | Revír: rezavka dolní, ostrava
tak dneska na chvili na rezavce, nic moc jen jeden 35cm kapřík a dva urvaní hned po záběru…zítra snad bude líp
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 26. listopadu 2007 v 10:02® lucioperce69
- Datum lovu: 25.11. 2007 | Revír: Mar. Radčice | Způsob lovu: Přívlač
Včera byli přichuti a po dlouhý době sem si krásně za vláčel za dvě hodinky twistrování 16 candátů od 48 do 60 cm
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 26. listopadu 2007 v 9:32® kostnak
- Revír: preteky-turensky ostriez | Způsob lovu: Přívlač
lepsi zaciatok preteku som si ani nemohol priat. dubleta na gloga – vaclav by mal zo mna radost.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 25. listopadu 2007 ve 21:18® Scanix
- Datum lovu: 24. a 25.11.2007 | Revír: Lužnice a Vltava 23 | Způsob lovu: Přívlač
Vcera s kolegou na Luznici, fisky moc nespolupracovali, ale nechalo se na gumu prekecat 10 starsich zakyn do 57; pak jsem vyskemral u jednoho rybickare krasneho perlinka a na toho se zhoupla na brech jedna cca 55. Par zaberu nepromeneno a 2 ryby se vyply. Okoun zadny. Dnes jsem to zkusil na domacim reviru, ale fakt to bylo drsny, vitr a dest, no zahral me jen jeden krasavec 47cm na 1" banjo bile barvy s flitry.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 25. listopadu 2007 ve 21:02® František
- Datum lovu: 25.11.2007 | Revír: Lužnice 5 | Způsob lovu: Přívlač
Odpolední potulka s vláčákem na mnou zatím nenavštívené části Lužnice. Díky teplotě 2°C, mrholení a fakt čerstvému větru to byl chvílemi boj o život
. Zkoušel jsem twistry a naprosto bez odezvy
. Pod jezem koupali dva „takyskorozmrzlí“ rybičku a též prd. No asi to dneska tady u nás bylo spíš na ten čaj s rumem a knížku o rybách
.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.