Chytej.cz

Z lovu

V diskuzi je 18.413 příspěvků, z toho 18413 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Neděle 2. prosince 2007 v 19:01® Mladý Rybář
Mladý Rybář
Datum lovu: 2.12.2007 | Revír: Vltava | Způsob lovu: Feeder

Dnes v Kralupech nad Vltavou zkousel sem vse,ale ani zaber takze nejsem moc spokojen!ale prijel sem a sel sem se podivat na Bazantnici a tam sem udelal nejakej ten zaber!:)

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img14987.jpg
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
    Neděle 2. prosince 2007 v 1:27® Prutos
    Prutos
    Datum lovu: 1.12.07 | Revír: JM | Způsob lovu: Přívlač

Jediná ryba dne.Těžce vydřená zato ale krásně stavěná a vybarvená…67.

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img14981.jpg
      Neděle 2. prosince 2007 v 0:04® b.gun
      Datum lovu: 01.12.2007 | Revír: Ohře | Způsob lovu: Feeder

Jelikož jsou stojáky v okolí zamrzlé a voda na Labi dost vysoko, řekl jsem si, že bych mohl poprvé v životě alespoň na chvilku vyrazit na Ohře. Vzal jsem si feedery a rybičky a zajel na pro mne naprosto neznámou vodu. Nakonec jsem jako bezrybka neskončil, už za tmy se tam pověsil pstroužek 41 cm…

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img14980.jpg
        Sobota 1. prosince 2007 ve 21:48® hecht
        hecht
        Datum lovu: 1.12.2007 | Revír: Orlík | Způsob lovu: Přívlač

Dnes jsme s kamarádem do 10 do 16 hod na lodi brázdily tuto rozlehlou plochu. Výsledek – nebýt jednoho okouna na smáčka tak to byl totální hovnochyt. Počasí ale skoro ideální ( vzhledem k tomu jaký je datum). Ráno dokonce byla duha !

Sobota 1. prosince 2007 v 19:15® Sander
          Sander
          Datum lovu: 1.12.2007

Už to vypadalo že dnes budu hovnochyt, ale před půl šestou to začlo a do celé jsem vyndal 3 maličké mníky a tlouště 51cm.

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img14979.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img14978.jpg
            Sobota 1. prosince 2007 v 16:52® Scanix
            Scanix
            Datum lovu: 1.12.2007 | Revír: Lužnice | Způsob lovu: Přívlač

Ryby z pocatku spolupracovali, ale zase zadna slava. Samozrejme kolage vlackarsky mistr se predved a slo mu to od prvniho hodu :-) Chytli se sticky, nejaky okouni a 2 tlousti z toho jeden 48cm. Po presunu uz jsem jaksi nemel zaber, zato kolega vytahl candatka a potocaka. Pocasi bylo super.

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img14972.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img14971.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img14970.jpg
              Sobota 1. prosince 2007 v 16:48® Raf
              Raf
              Datum lovu: 1.12.2007 | Revír: Slapy | Způsob lovu: Přívlač

Byli jsme dnes s Milano poprvé rybařit na Slapech. Máme díky tomu našláplou nejen skoro celou vltavskou kaskádu, ale i krásné zážitky z dnešního lovu. Spletlo se několik okounů. Ti větší tam společně s candáty na nás čekají.

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img14969.jpg
                Sobota 1. prosince 2007 v 15:52® stikar
                Datum lovu: 1.12.2007 | Způsob lovu: Přívlač

Dnes rano na rokytne ,,,,samozrejme bezrybka,moc se jim nechce!

Sobota 1. prosince 2007 ve 14:42® sus1

cormaxx> Já byl tetko na řece Lužany-Borovy- Čer.Pořičí a Ho.no, ani tuk.Dal sem na prut živou rybku NIC akorát mi ji ožrali a prd.

Sobota 1. prosince 2007 ve 14:17® pipa
                    pipa

gratulacka,no ja rano pekne za tmy prisel k vode! treti nahoz a bum je tam,parada klepacka,prut ohnutej jak svina! no vytahnu prekvapeni a on to cejn lopatak chycenej za vocas!!! :-) zas ja debil tam zustal asi do 11 no a samozrejme posledni hod dva tupy drby a nic,rek bych vetsi candos.. uz se doma lecim.! no a cekam na Kamila s grogem.! von ma nedostupnej mobil,ten mrocak snad spadl do vody !!!!!

Sobota 1. prosince 2007 ve 12:42® cormaxx
                      cormaxx
                      Datum lovu: 1.12.2007 | Revír: 441005,441006 | Způsob lovu: Přívlač

Tak radčice byly komplet zamrzlý:-( tak jsem jen pár kamenama udělal u břehu díru(1×1m) a zkusil tahat kopyto skrz ní,protože jsem nechtěl jít domu,abych to ani nenamočil.A ku­podivu jsem za chvilinku chytnul okounka.Po 15 minutách jsem to vzdal a přesunul se na Kyjice.Tak na 10.-12. nához jsem měl pěknej záběr,ale zabojoval jsem si jen pár vteřin pač mi to nějaká štička ukousla.Tak jsem radši nasadil wolfram.lanko a po pár minutách jsem dostal ven docela vypasenou fešandu 66cm.Na TD 3–12g a 0,12 vlasec to byl pěknej bojpivo

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img14965.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img14964.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img14963.jpg
                        Pátek 30. listopadu 2007 ve 20:03® LojzaRybka
                        LojzaRybka
                        Datum lovu: 30.11.07 | Revír: no jakej asi? | Způsob lovu: Klasická položená

na a mníci mně zvedli náladu:-) zvedl jsem si osobáček9-)

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img14957.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img14956.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img14955.jpg
                          Pátek 30. listopadu 2007 v 19:59® LojzaRybka
                          LojzaRybka
                          Datum lovu: 30.11.07 | Revír: nechranky | Způsob lovu: Přívlač

tak ráno na nechrankách to bylo zajímavý,než jsem došel k vodě,tak jsem udělal kotrmelec na zmrzlim betonu,au au a nakonec ani čudla. Toto foto věnuji Sanderovi,aby viděl že to neni zamrzlí. A rozhodnul jsem se že pujdu raděj na mníky.

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img14954.jpg
                            Pátek 30. listopadu 2007 v 18:33® Mladý Rybář
                            Mladý Rybář
                            Datum lovu: 30.11.2007 | Revír: Bažantnice | Způsob lovu: Feeder

Tak ted sem dorazil byl sem ta hodinku a pul a bezrybka!:(po­divejte se ale jak sem chytal rozbil sem led klackem protoze jinak bych musel home tak sem to zkusil a jen jeden drbanek jinak nic,zitra pojedu na berounku!tak dam vědět zatim Petrův zdar

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img14953.jpg
                              Čtvrtek 29. listopadu 2007 v 19:58® LojzaRybka
                              LojzaRybka
                              Datum lovu: 29.11.07 | Revír: ohře | Způsob lovu: Klasická položená

dnes na mníkách,jeden záběr a dostal jsem tohoto sivena,na mrtvého karase:-D

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img14931.jpg
                                Čtvrtek 29. listopadu 2007 v 19:19® longr
                                Revír: svinovské tůně | Způsob lovu: Feeder

tak dnes zase bezrybka:-(( jen sem ne zmrzly, ale doslova zmražený.....pivo

Čtvrtek 29. listopadu 2007 v 9:53® lucioperce69
                                  lucioperce69
                                  Datum lovu: 28.11. 2007 | Revír: mar. radčice | Způsob lovu: Přívlač

poslední kousek zůstal rozmrzlej ale naštěstí ten nej na candoše bohužel se tam asi nezdržovali takže beyrybky jak já tak kamarád jen mám asi omrzliny večer začalo pěkně přituhovat

Středa 28. listopadu 2007 ve 22:45® Mladý Rybář
                                    Mladý Rybář

.

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img14924.jpg
                                      Středa 28. listopadu 2007 ve 22:40® Mladý Rybář
                                      Mladý Rybář
                                      Datum lovu: 28.11 2007 | Revír: feeder

Opětovně FEEDER nezklamal kapřik 56cm viz foto!a 2kolem 50cm nejvetší měl 77cm na rohlik z kleští všechny ryby byly vráceny vodě!:)

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img14922.jpg
                                        Úterý 27. listopadu 2007 ve 21:28® Zauwi
                                        Zauwi
                                        Datum lovu: 27.11 | Revír: 451022 | Způsob lovu: Muškaření

Dneska s kámošem Janym na Chrudimce u Svobodnejch Hamrů,oba dva ZERO:(, rybky nespolupracovaly a teklo strašně moc vody, oba jsme měli jeden záběr asi od okouna..takže letos potřetí bezrybka..:( Pak jsme zajeli do hospůdky a pokecali s Boňácem, vypili pivko, snědli výbornou česnačku a valili dom,takže celkově to nebylo zase tak špatný:)

Úterý 27. listopadu 2007 ve 20:35® jarryn21
                                          jarryn21
                                          Datum lovu: dnes | Revír: ve tmě | Způsob lovu: Přívlač

Nejní čas,tak musím chodit na štičky za tmy. :-)

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img14910.jpg
                                            Úterý 27. listopadu 2007 ve 20:15® vagi
                                            vagi
                                            Datum lovu: 25.11. | Revír: Hracholusky | Způsob lovu: Přívlač

V neděli pěkná chytačka

Úterý 27. listopadu 2007 ve 20:14® vagi
                                              vagi
                                              Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.
                                              foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img14909.jpg
                                                Pondělí 26. listopadu 2007 ve 22:27® knedlik
                                                knedlik

Aj ja som si jedneho sekolTento příspěvek byl 27.11.2007 v 09:24 editován administrátorem toulovec

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img14897.jpg
                                                  Pondělí 26. listopadu 2007 v 19:22® HaD
                                                  HaD
                                                  Datum lovu: 26.11.2007 | Revír: Potok | Způsob lovu: Klasická položená

Dnes jsem se zašel podívat za klukama na mníky a hnedle se jeden povedl. Bodoval Zdenda a mník měl krásných 46 cm.

Pondělí 26. listopadu 2007 v 18:24® longr
                                                    Datum lovu: dnes | Revír: rezavka dolní, ostrava

tak dneska na chvili na rezavce, nic moc jen jeden 35cm kapřík a dva urvaní hned po záběru…zítra snad bude líp

Pondělí 26. listopadu 2007 v 10:02® lucioperce69
                                                      lucioperce69
                                                      Datum lovu: 25.11. 2007 | Revír: Mar. Radčice | Způsob lovu: Přívlač

Včera byli přichuti a po dlouhý době sem si krásně za vláčel za dvě hodinky twistrování 16 candátů od 48 do 60 cm :-P

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img14882.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img14881.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img14880.jpg
                                                        Pondělí 26. listopadu 2007 v 9:32® kostnak
                                                        kostnak
                                                        Revír: preteky-turensky ostriez | Způsob lovu: Přívlač

lepsi zaciatok preteku som si ani nemohol priat. dubleta na gloga – vaclav by mal zo mna radost. :-)

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img14879.jpg
                                                          Neděle 25. listopadu 2007 ve 21:18® Scanix
                                                          Scanix
                                                          Datum lovu: 24. a 25.11.2007 | Revír: Lužnice a Vltava 23 | Způsob lovu: Přívlač

Vcera s kolegou na Luznici, fisky moc nespolupracovali, ale nechalo se na gumu prekecat 10 starsich zakyn do 57; pak jsem vyskemral u jednoho rybickare krasneho perlinka a na toho se zhoupla na brech jedna cca 55. Par zaberu nepromeneno a 2 ryby se vyply. Okoun zadny. Dnes jsem to zkusil na domacim reviru, ale fakt to bylo drsny, vitr a dest, no zahral me jen jeden krasavec 47cm na 1" banjo bile barvy s flitry.

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img14876.jpg
                                                            Neděle 25. listopadu 2007 ve 21:02® František
                                                            František
                                                            Datum lovu: 25.11.2007 | Revír: Lužnice 5 | Způsob lovu: Přívlač

Odpolední potulka s vláčákem na mnou zatím nenavštívené části Lužnice. Díky teplotě 2°C, mrholení a fakt čerstvému větru to byl chvílemi boj o život:-) . Zkoušel jsem twistry a naprosto bez odezvy:-(( . Pod jezem koupali dva „takyskorozmrzlí“ rybičku a též prd. No asi to dneska tady u nás bylo spíš na ten čaj s rumem a knížku o rybách:-1 .