Chytej.cz

Z lovu

V diskuzi je 18.431 příspěvků, z toho 18431 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Středa 21. listopadu 2007 v 18:05® lucioperce69
lucioperce69
Datum lovu: 20.11. 2007 | Revír: Mar. Radčice | Způsob lovu: Feeder

chvíli sme vláčeli chvíli chytali na káči celkem vyvedený odpoledne za 3 hodiny lovu 8 štik nej 55 cm a jeden okounek 36cm potěšil :-P

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img14809.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img14811.jpg
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
    Úterý 20. listopadu 2007 v 10:12® Kosmik
    Datum lovu: 18.11.2007 | Revír: Oslava 1 | Způsob lovu: Přívlač

Nedělní lov za celkem pěkného počasí, komplikovala vysoká hladina vody, sešel jsem níž po proudu, kde byla celkem klidná voda. Od 13:30 do 16 hodin se ulovili 2 štičky kolem 45 cm :-) , a jednu se nepodařilo zaseknout. Pak začali namrzat očka tak jsem šel dom.:-)

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img14797.jpg
      Pondělí 19. listopadu 2007 v 18:39® Salmo
      Salmo
      Datum lovu: 19.11.2007 | Revír: řeka Jihlava 13 | Způsob lovu: Přívlač

Tak jsem se podíval na nový úsek řeky a za asi hodinku a půl nic moc ale chvíli před koncem lovu jsem si pohrával pod nohama z kopýtkem a pozoroval jeho chod potom jsem ho nechal propadnout do hloubky a najednou podivně ztěžknul tak jsem ho přizvedl a uviděl jsem že mi doslova cucá kopyto bezmála 60ka štika tak jsem instinktivně přisekl ale brzo tohle zbylo z mého svařeného oblíbence :-((

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img14791.jpg
        Pondělí 19. listopadu 2007 v 17:04® Zauwi
        Zauwi
        Datum lovu: 19.11. | Revír: CHrudimka | Způsob lovu: Muškaření

Muškaření od 14:30 do 16:30, ještě než sem došel k řece, jsme byl zmrzlej na kost , protože foukal vírt jako prase, ryby ze začátku moc nebraly, ale našel jsem si místečko, kde nefoukalo a ryby tam byly taky:).Takže celkem 31 kusů, většina lipan, sem tam nějakej ten potočáček, průměrná velikost cca 20cm:-)

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img14786.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img14787.jpg
          Pondělí 19. listopadu 2007 v 16:49® raff
          raff
          Datum lovu: 19.11.2007 | Revír: Sázava 11, 401 025 | Způsob lovu: Přívlač

Dopolední chytání v super slunečném počasí, pouze jeden bolen cca 50 a několik fotek kapříků, klidně by se nechali chytit do ruky.

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img14779.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img14780.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img14781.jpg
            Pondělí 19. listopadu 2007 v 9:22® Holajz2
            Datum lovu: 18.11.2007 | Revír: Nemilka 1a | Způsob lovu: Klasická položená

A tady je ta fotka…

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img14769.jpg
              Pondělí 19. listopadu 2007 v 9:20® Holajz2
              Datum lovu: 18.11.2007 | Revír: Nemilka 1a | Způsob lovu: Klasická položená

Výlet s kamarádem na kapříky dopadl na výbornou. Ve sluncem zalitém odpoledni jsme pěkně zrelaxovali a poté dokonce i zachytali. Zvítězil jsem 7:4 na kapříky, jeden dokonce přijal mé pozvání ke Štědrovečernímu stolu (viz foto – 46cm). :->

Pondělí 19. listopadu 2007 v 8:28® pablo
                Datum lovu: 17.11.07 | Způsob lovu: Přívlač

konečne po mesiaci na rybách. Jemná prívlač v kombinácii s feedrom (podľa toho ako mi bola zima). Chytených háfo šťučiek 35–45 cm a 3 zubáče. Jedného som zobral, aby si s nami užil vianoce.:-))

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img14768.jpg
                  Neděle 18. listopadu 2007 ve 21:33® Koudy
                  Koudy
                  Datum lovu: 18.11.07 | Revír: SM | Způsob lovu: Muškaření

Dneska jsem oprášil po dlouhé době mušák:-) sice bylo –7 stupňů,ale lipani brali pěkně. Tady je jeden z nich…;-)

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img14766.jpg
                    Neděle 18. listopadu 2007 ve 20:40® Padis
                    Padis
                    Datum lovu: 17.11.07 | Revír: Pstruh. potok | Způsob lovu: Muškaření

V sobotu na chvilku u vody chyceni 2 okouni

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img14765.jpg
                      Neděle 18. listopadu 2007 v 17:42® Salmo
                      Salmo
                      Datum lovu: 18.11.2007 | Revír: Jihlava 13 | Způsob lovu: Přívlač

Tak jsem opět vyrazil na řeku Jihlavu a celkem to šlo z vody jsem dostal tuhle štiku 51 cm a podobná mi spadla pod nohama ještě jsem měl jeden záběr ale ryba se po chvíli setřepala bojovala celkem obstojně tak za ní asi jěště podívám.....

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img14758.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img14759.jpg
                        Neděle 18. listopadu 2007 v 16:09® LojzaRybka
                        LojzaRybka
                        Datum lovu: 18.11.07 | Revír: nechranky | Způsob lovu: Přívlač

dnes to bylo špatný,jen jeden záběr,ale aspoň pěknej okoun

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img14749.jpg
                          Neděle 18. listopadu 2007 v 15:18® Raf
                          Raf
                          Datum lovu: Labe | Revír: 17.11.2007 | Způsob lovu: Přívlač

Vydali jsme se opět do říše tůní a slepých ramen. Hned od počátku ale něco bylo jinak. Tůně byly zamrzlé, ramena polozamrzlá. Tam kde nebyl led bylo sice hodně rybiček, ale štiky jimi byly doslova přecpané. Žraly jenom z povinnosti. Já za sedm hodin vydřel 3 štiky (všechno na pomalu tažené woblery), Tomáš dvě, Milano a Tomchamik po jedné. Na dírkách se tam nemože, takže asi zase až za rok.

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img14745.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img14746.jpg
                            Sobota 17. listopadu 2007 v 16:27® Stanik
                            Stanik
                            Datum lovu: 17.11.2007 | Revír: Orlice | Způsob lovu: Přívlač

Po 3 týdnech konečně na rybách. Na to jaké je počasí to docela šlo. Smáčci opět nezklamali. Dostal jsem 3 okouny + další neproměněné záběry. Původně jsem jel na tohle jezero ale dnes tam nějak nebraly:-D

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img14728.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img14726.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img14727.jpg
                              Sobota 17. listopadu 2007 v 15:36® Salmo
                              Salmo
                              Datum lovu: 17.11.2007 | Revír: řeka Jihlava 13 | Způsob lovu: Přívlač

Tak jsem si udělal výpravu na naší řeku Jihlavu.Když jsem dorazil k předem vytypovamému místu tak se mi zatajil dech,něco dělají z řekou tak chybí asi 120 cm ve sloupci naštěstí kus pod jezem se všechno vrátilo do normálu.Pak přišel pěkne baculatej okiš 25 a štička kolem 40cm.na tu nepřízeň podmínek celkem vydařenej lov

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img14723.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img14724.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img14725.jpg
                                Sobota 17. listopadu 2007 ve 14:18® cormaxx
                                cormaxx
                                Datum lovu: 441005 | Revír: 441005/34,35 | Způsob lovu: Přívlač

V Radčicích 1 štíhle 45 a 3 okiši 25cm a candoš tak 55cm mi dojel až pod nohy za kopytem,chňapnul po něm,ale netrefil ho:-( Pak jsem neměl přes hoďku záběr tak jsem jel na Máťu.Tady jsem se chtěl kouknout pod molo jestli se tam něco neschovává.Dostal jsem tam jen 1 okiše 20cm,tak jsem jel domů.Ráno bylo 0°C, ale docela se to dalo,když nefoukal vítr:-)

Sobota 17. listopadu 2007 ve 14:08® stikar
                                  Revír: rokytna | Způsob lovu: Přívlač

Dnes mensi prochazka u vody,,,,jedna kudla vytazena,druha to pustila.

Sobota 17. listopadu 2007 ve 13:53® Ftmči
                                    Ftmči
                                    Datum lovu: 17.11. | Revír: Malše 1 | Způsob lovu: Přívlač

Když jsem vyrazil na ryby, tak to cestou lesem vypadalo jak o vánocích.Nakonec se ale podařilo asi 20 okounů do 20cm a jeden okiš 25cm(viz foto)9-) . Bohužel se mi 2 lepší rybky setřepaly (nejspíš štičky). Chytal jsem na marmyšky a twistery. Pak jsem popošel níž a v proudu krásně lovila vydra.Vyfotit se ,ale nedala:-( .

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img14716.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img14717.jpg
                                      Sobota 17. listopadu 2007 ve 13:40® Bobr-007
                                      Datum lovu: 11.11. | Revír: JM

Minulou neděli na štikách, přepadla nás strašná sněhová fujavica, toš sme byli pěkně zmrzlí a promočení =-| . Na 3 kače kromě par potahu nic. Toš sem zkusil vláčku a hned zabodoval štikou kolem 50ti ktera mi ale u břehu spadla. Daval sem si větši pozor, zopakoval to a na paty nahoz sem vytáhl krásnou 66tku. Nato počasí to dost ušlo :->

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img14713.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img14715.jpg
                                        Sobota 17. listopadu 2007 ve 12:42® Kazan
                                        Datum lovu: 7-16.11.2007 | Revír: JČ | Způsob lovu: Přívlač

Vláčka v příšerném počasí, několik štiček kolem padesátky, okouni, tloušť, jeden bolen šedesát.

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img14712.jpg
                                          Pátek 16. listopadu 2007 v 19:34® jarryn21
                                          jarryn21
                                          Datum lovu: dnes | Způsob lovu: Přívlač

No dnes o5 na Poličce.Štičky berou hodně opatrně.Všechno kolem 50.Jinak nádherný den.

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img14707.jpg
                                            Pátek 16. listopadu 2007 v 19:10® Salmo
                                            Salmo
                                            Datum lovu: 16.11.2007 | Revír: Stará Plovárna | Způsob lovu: Přívlač

No tak dneska bylo celkem pěkný počasí ale jinak bída – 1 okoun mi spadl a vyjelo mi po tom štíhle tak 35cm aspoň jsem vyfotil pěkně osvícený stromy… osprey:nebyl jsem ten ,,kolega začátečík"já :-D :D

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img14706.jpg
                                              Pátek 16. listopadu 2007 ve 14:31® čabi
                                              čabi
                                              Datum lovu: 16.11 | Revír: řeka | Způsob lovu: Přívlač

Dneska jenom candátka 30cm a dva kapříky 45 a 50cm.Pla­vou dál…

Čtvrtek 15. listopadu 2007 v 15:38® osprey
                                                osprey
                                                Datum lovu: 14.11. | Revír: Vláčka, gumy

Machroval jsem na jednoho mladšího kolegu, že je docela dobrý počasí a není problém chytit štiku. Byl to problém. Až před soumrakem jsem objevil alespoň jámu s okouny a rozruch při jejich zdolávání přilákal celkem pohlednou šedesátku. Tak jsem ji na chvilku zaparkoval do mokrého listí a tady je…

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img14697.jpg
                                                  Čtvrtek 15. listopadu 2007 v 6:59® Vaclav
                                                  Revír: Labe | Způsob lovu: Přívlač

Kamarád Michal Mištera mi poslal své aktuální oulovky z Labe – candát 63 na Gloog Nike 10 cm a štika 68 na Gloog Kalipso.

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img14683.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img14684.jpg
                                                    Středa 14. listopadu 2007 v 15:50® Shadowhunter
                                                    Shadowhunter
                                                    Datum lovu: 14.11.2007 | Revír: řeka SM | Způsob lovu: Muškaření

Dnesni 2 hodinova navsteva pstruhovky se vyvedla, pocasi pralo a ryby i spolupracova­li…nachytano par potocaku, duhak 35cm, lipan a par jalecku…

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img14680.jpg
                                                      Úterý 13. listopadu 2007 v 19:18® mobydyk
                                                      Datum lovu: 13.11.2007 | Revír: stonávka 2A | Způsob lovu: Klasická položená

Dnes 16:45 výjezd a poté zdolán candát 62 cm. Už je na mražáku.

Pondělí 12. listopadu 2007 v 19:53® jarryn21
                                                        jarryn21
                                                        Datum lovu: dnes | Revír: Polička | Způsob lovu: Přívlač

Vemte s sebou na ryby kolegu z práce a vše dopadne takto: O půl jedné ho učím zacházet s prutem a ve tři na mě volá, že to má nějaký těžký.Jediný záběr a taková obludka.:-)) )Já 10 záběrů z toho čtyři vytaženy na břeh.Dnes to hodně padalo.Jedna byla hodně zajímavá, ale spadla:-((

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img14626.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img14627.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img14628.jpg
                                                          Pondělí 12. listopadu 2007 ve 14:03® Fugas
                                                          Datum lovu: 10-11.11 | Revír: Vltava | Způsob lovu: Přívlač

V sobotu navečer chvilka vláčky v Kamýku- bezrybka. V neděli odpoledne pokus o štiku na Orlíku, taky bezrybka. Celkově letos asi první zero:-/. Ale chvílema tam bylo krásně:-) .

Pondělí 12. listopadu 2007 v 8:47® lucioperce69
                                                            lucioperce69
                                                            Datum lovu: 9-11.11. | Revír: labe a jeden stoják

v pátek a sobota na labi dosti slabý jen dva okouni a jeden bolínek. V neděli na okounech hrozná kosa vichr jak kráva ale jedno sme přece jenom ukecali 34 cm první sněhovej :-P

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img14606.jpg