Chytej.cz

Z lovu

V diskuzi je 18.413 příspěvků, z toho 18413 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Neděle 25. listopadu 2007 v 19:38® LojzaRybka
LojzaRybka
Datum lovu: 25.11.07 | Revír: jako vždy | Způsob lovu: Klasická položená

jdou,dnes dva,jedem menší než druhej,tenhle měl asi 25 a ten druhej měl asi 15cm a jak jsem ho zvedl z vody tak spadnul.:-)

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img14872.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img14873.jpg
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
    Neděle 25. listopadu 2007 v 18:51® Sander
    Sander
    Datum lovu: 25.11.2007

Brr, pršelo, pak se to změnilo na sníh…no, na kole jsem jel na fišky naposledy. Tento mník je letos zaručeně nejmenší, ale potěšil, spolu se třemi tlouštími dorostenci. Něco jsem nesekl, takže během hodinového lovu došly nástražní rybky. Podložky pod rybu myslím netřeba, mokrá tráva zajistila stejné podmínky jako podběrák.

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img14871.jpg
      Neděle 25. listopadu 2007 ve 14:30® vanuz
      vanuz
      Revír: DK

Kosto, normalne sa mozes tvarit az ked chytis aspon takuto 45ku :-D

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img14870.jpg
        Neděle 25. listopadu 2007 ve 14:27® vanuz
        vanuz
        Revír: DK
        Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.
        foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img14869.jpg
          Sobota 24. listopadu 2007 ve 21:15® LojzaRybka
          LojzaRybka
          Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.
          foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img14855.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img14856.jpg
            Sobota 24. listopadu 2007 ve 21:13® LojzaRybka
            LojzaRybka
            Datum lovu: 24.11.07 | Revír: Ohře | Způsob lovu: Klasická položená

tak konečně opravdu jdou:-)

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img14851.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img14853.jpg
              Sobota 24. listopadu 2007 ve 20:54® Robur
              Robur
              Datum lovu: dnes | Revír: svratka 4 | Způsob lovu: Feeder

tak feedr s plavačkou cca od 14: do 16 a velmi nízká aktivita, 3 záběr, 1 na feedr, dva na brk a na každou udici 1 plotice, naproti kolege jen feedr a bralo mu to trošku víc, tak těch plotic a cejnů měl asi 5

Sobota 24. listopadu 2007 ve 12:51® cormaxx
                cormaxx
                Datum lovu: 24.11.2007 | Revír: 441005 | Způsob lovu: Přívlač

Dneska jsem lapal od 7,30 do 11.Zase mi přišla půlhodinka kdy jsem měl na prutě 2–3 candoše.2 tak 55–60 se mi vyhákli.Jeden přímo u podběráku a druhej, když jsem ho vytáhl z hloubky na hladinu:-( Po dalšim jemnym záběru,když jsem přisekl,tak jsem „TO“ nemohl odlepit ode dna,jen to pomalu jelo do strany a škubalo to sebou.Po minutce jsem to lehce dostával k hladině,ale začalo se to škubat víc a spadlo to z háčku,takže jsem to neviděl:-( Pak jsem lapnul 2 štíhlata ±40cm,3 okiše( 28,31,33) no a nakonec jsem přeci jen jednoho candátka dostal. 54cm tak jsem ho přizval k večeři:-)

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img14850.jpg
                  Pátek 23. listopadu 2007 ve 23:37® kostnak
                  kostnak

ale viem sa tvarit aj normalne. :-)

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img14849.jpg
                    Pátek 23. listopadu 2007 ve 12:10® ORIMP
                    ORIMP
                    Datum lovu: 16-19.11 | Revír: na východe | Způsob lovu: Rybaření na dírkách

…a takto sme si žili minulý víkend

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img14833.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img14834.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img14835.jpg
                      Středa 21. listopadu 2007 v 19:12® lucioperce69
                      lucioperce69

omlouvám se přecvak se mse tak snad ted

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img14813.jpg
                        Středa 21. listopadu 2007 v 19:06® lucioperce69
                        lucioperce69

ete jedna s okounem

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img14812.jpg
                          Středa 21. listopadu 2007 v 19:05® lucioperce69
                          lucioperce69
                          Datum lovu: 20.11. 2007 | Revír: Mar. Radčice | Způsob lovu: Feeder

chvíli sme vláčeli chvíli chytali na káči celkem vyvedený odpoledne za 3 hodiny lovu 8 štik nej 55 cm a jeden okounek 36cm potěšil :-P

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img14809.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img14811.jpg
                            Úterý 20. listopadu 2007 v 11:12® Kosmik
                            Datum lovu: 18.11.2007 | Revír: Oslava 1 | Způsob lovu: Přívlač

Nedělní lov za celkem pěkného počasí, komplikovala vysoká hladina vody, sešel jsem níž po proudu, kde byla celkem klidná voda. Od 13:30 do 16 hodin se ulovili 2 štičky kolem 45 cm :-) , a jednu se nepodařilo zaseknout. Pak začali namrzat očka tak jsem šel dom.:-)

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img14797.jpg
                              Pondělí 19. listopadu 2007 v 19:39® Salmo
                              Salmo
                              Datum lovu: 19.11.2007 | Revír: řeka Jihlava 13 | Způsob lovu: Přívlač

Tak jsem se podíval na nový úsek řeky a za asi hodinku a půl nic moc ale chvíli před koncem lovu jsem si pohrával pod nohama z kopýtkem a pozoroval jeho chod potom jsem ho nechal propadnout do hloubky a najednou podivně ztěžknul tak jsem ho přizvedl a uviděl jsem že mi doslova cucá kopyto bezmála 60ka štika tak jsem instinktivně přisekl ale brzo tohle zbylo z mého svařeného oblíbence :-((

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img14791.jpg
                                Pondělí 19. listopadu 2007 v 18:04® Zauwi
                                Zauwi
                                Datum lovu: 19.11. | Revír: CHrudimka | Způsob lovu: Muškaření

Muškaření od 14:30 do 16:30, ještě než sem došel k řece, jsme byl zmrzlej na kost , protože foukal vírt jako prase, ryby ze začátku moc nebraly, ale našel jsem si místečko, kde nefoukalo a ryby tam byly taky:).Takže celkem 31 kusů, většina lipan, sem tam nějakej ten potočáček, průměrná velikost cca 20cm:-)

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img14787.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img14786.jpg
                                  Pondělí 19. listopadu 2007 v 17:49® raff
                                  raff
                                  Datum lovu: 19.11.2007 | Revír: Sázava 11, 401 025 | Způsob lovu: Přívlač

Dopolední chytání v super slunečném počasí, pouze jeden bolen cca 50 a několik fotek kapříků, klidně by se nechali chytit do ruky.

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img14779.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img14780.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img14781.jpg
                                    Pondělí 19. listopadu 2007 v 10:22® Holajz2
                                    Datum lovu: 18.11.2007 | Revír: Nemilka 1a | Způsob lovu: Klasická položená

A tady je ta fotka…

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img14769.jpg
                                      Pondělí 19. listopadu 2007 v 10:20® Holajz2
                                      Datum lovu: 18.11.2007 | Revír: Nemilka 1a | Způsob lovu: Klasická položená

Výlet s kamarádem na kapříky dopadl na výbornou. Ve sluncem zalitém odpoledni jsme pěkně zrelaxovali a poté dokonce i zachytali. Zvítězil jsem 7:4 na kapříky, jeden dokonce přijal mé pozvání ke Štědrovečernímu stolu (viz foto – 46cm). :->

Pondělí 19. listopadu 2007 v 9:28® pablo
                                        Datum lovu: 17.11.07 | Způsob lovu: Přívlač

konečne po mesiaci na rybách. Jemná prívlač v kombinácii s feedrom (podľa toho ako mi bola zima). Chytených háfo šťučiek 35–45 cm a 3 zubáče. Jedného som zobral, aby si s nami užil vianoce.:-))

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img14768.jpg
                                          Neděle 18. listopadu 2007 ve 22:33® Koudy
                                          Koudy
                                          Datum lovu: 18.11.07 | Revír: SM | Způsob lovu: Muškaření

Dneska jsem oprášil po dlouhé době mušák:-) sice bylo –7 stupňů,ale lipani brali pěkně. Tady je jeden z nich…;-)

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img14766.jpg
                                            Neděle 18. listopadu 2007 ve 21:40® Padis
                                            Padis
                                            Datum lovu: 17.11.07 | Revír: Pstruh. potok | Způsob lovu: Muškaření

V sobotu na chvilku u vody chyceni 2 okouni

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img14765.jpg
                                              Neděle 18. listopadu 2007 v 18:42® Salmo
                                              Salmo
                                              Datum lovu: 18.11.2007 | Revír: Jihlava 13 | Způsob lovu: Přívlač

Tak jsem opět vyrazil na řeku Jihlavu a celkem to šlo z vody jsem dostal tuhle štiku 51 cm a podobná mi spadla pod nohama ještě jsem měl jeden záběr ale ryba se po chvíli setřepala bojovala celkem obstojně tak za ní asi jěště podívám.....

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img14758.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img14759.jpg
                                                Neděle 18. listopadu 2007 v 17:09® LojzaRybka
                                                LojzaRybka
                                                Datum lovu: 18.11.07 | Revír: nechranky | Způsob lovu: Přívlač

dnes to bylo špatný,jen jeden záběr,ale aspoň pěknej okoun

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img14749.jpg
                                                  Neděle 18. listopadu 2007 v 16:18® Raf
                                                  Raf
                                                  Datum lovu: Labe | Revír: 17.11.2007 | Způsob lovu: Přívlač

Vydali jsme se opět do říše tůní a slepých ramen. Hned od počátku ale něco bylo jinak. Tůně byly zamrzlé, ramena polozamrzlá. Tam kde nebyl led bylo sice hodně rybiček, ale štiky jimi byly doslova přecpané. Žraly jenom z povinnosti. Já za sedm hodin vydřel 3 štiky (všechno na pomalu tažené woblery), Tomáš dvě, Milano a Tomchamik po jedné. Na dírkách se tam nemože, takže asi zase až za rok.

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img14745.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img14746.jpg
                                                    Sobota 17. listopadu 2007 v 17:27® Stanik
                                                    Stanik
                                                    Datum lovu: 17.11.2007 | Revír: Orlice | Způsob lovu: Přívlač

Po 3 týdnech konečně na rybách. Na to jaké je počasí to docela šlo. Smáčci opět nezklamali. Dostal jsem 3 okouny + další neproměněné záběry. Původně jsem jel na tohle jezero ale dnes tam nějak nebraly:-D

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img14726.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img14727.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img14728.jpg
                                                      Sobota 17. listopadu 2007 v 16:36® Salmo
                                                      Salmo
                                                      Datum lovu: 17.11.2007 | Revír: řeka Jihlava 13 | Způsob lovu: Přívlač

Tak jsem si udělal výpravu na naší řeku Jihlavu.Když jsem dorazil k předem vytypovamému místu tak se mi zatajil dech,něco dělají z řekou tak chybí asi 120 cm ve sloupci naštěstí kus pod jezem se všechno vrátilo do normálu.Pak přišel pěkne baculatej okiš 25 a štička kolem 40cm.na tu nepřízeň podmínek celkem vydařenej lov

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img14723.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img14724.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img14725.jpg
                                                        Sobota 17. listopadu 2007 v 15:18® cormaxx
                                                        cormaxx
                                                        Datum lovu: 441005 | Revír: 441005/34,35 | Způsob lovu: Přívlač

V Radčicích 1 štíhle 45 a 3 okiši 25cm a candoš tak 55cm mi dojel až pod nohy za kopytem,chňapnul po něm,ale netrefil ho:-( Pak jsem neměl přes hoďku záběr tak jsem jel na Máťu.Tady jsem se chtěl kouknout pod molo jestli se tam něco neschovává.Dostal jsem tam jen 1 okiše 20cm,tak jsem jel domů.Ráno bylo 0°C, ale docela se to dalo,když nefoukal vítr:-)

Sobota 17. listopadu 2007 v 15:08® stikar
                                                          Revír: rokytna | Způsob lovu: Přívlač

Dnes mensi prochazka u vody,,,,jedna kudla vytazena,druha to pustila.

Sobota 17. listopadu 2007 ve 14:53® Ftmči
                                                            Ftmči
                                                            Datum lovu: 17.11. | Revír: Malše 1 | Způsob lovu: Přívlač

Když jsem vyrazil na ryby, tak to cestou lesem vypadalo jak o vánocích.Nakonec se ale podařilo asi 20 okounů do 20cm a jeden okiš 25cm(viz foto)9-) . Bohužel se mi 2 lepší rybky setřepaly (nejspíš štičky). Chytal jsem na marmyšky a twistery. Pak jsem popošel níž a v proudu krásně lovila vydra.Vyfotit se ,ale nedala:-( .

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img14716.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img14717.jpg