Vyhledávání
Z lovu
V diskuzi je 18.419 příspěvků, z toho 18419 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Neděle 18. listopadu 2007 v 16:18® Raf
- Datum lovu: Labe | Revír: 17.11.2007 | Způsob lovu: Přívlač
Vydali jsme se opět do říše tůní a slepých ramen. Hned od počátku ale něco bylo jinak. Tůně byly zamrzlé, ramena polozamrzlá. Tam kde nebyl led bylo sice hodně rybiček, ale štiky jimi byly doslova přecpané. Žraly jenom z povinnosti. Já za sedm hodin vydřel 3 štiky (všechno na pomalu tažené woblery), Tomáš dvě, Milano a Tomchamik po jedné. Na dírkách se tam nemože, takže asi zase až za rok.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 17. listopadu 2007 v 17:27® Stanik
- Datum lovu: 17.11.2007 | Revír: Orlice | Způsob lovu: Přívlač
Po 3 týdnech konečně na rybách. Na to jaké je počasí to docela šlo. Smáčci opět nezklamali. Dostal jsem 3 okouny + další neproměněné záběry. Původně jsem jel na tohle jezero ale dnes tam nějak nebraly
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 17. listopadu 2007 v 16:36® Salmo
- Datum lovu: 17.11.2007 | Revír: řeka Jihlava 13 | Způsob lovu: Přívlač
Tak jsem si udělal výpravu na naší řeku Jihlavu.Když jsem dorazil k předem vytypovamému místu tak se mi zatajil dech,něco dělají z řekou tak chybí asi 120 cm ve sloupci naštěstí kus pod jezem se všechno vrátilo do normálu.Pak přišel pěkne baculatej okiš 25 a štička kolem 40cm.na tu nepřízeň podmínek celkem vydařenej lov
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 17. listopadu 2007 v 15:18® cormaxx
- Datum lovu: 441005 | Revír: 441005/34,35 | Způsob lovu: Přívlač
V Radčicích 1 štíhle 45 a 3 okiši 25cm a candoš tak 55cm mi dojel až pod nohy za kopytem,chňapnul po něm,ale netrefil ho
Pak jsem neměl přes hoďku záběr tak jsem jel na Máťu.Tady jsem se chtěl kouknout pod molo jestli se tam něco neschovává.Dostal jsem tam jen 1 okiše 20cm,tak jsem jel domů.Ráno bylo 0°C, ale docela se to dalo,když nefoukal vítr
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 17. listopadu 2007 v 15:08® stikar
- Revír: rokytna | Způsob lovu: Přívlač
Dnes mensi prochazka u vody,,,,jedna kudla vytazena,druha to pustila.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 17. listopadu 2007 ve 14:53® Ftmči
- Datum lovu: 17.11. | Revír: Malše 1 | Způsob lovu: Přívlač
Když jsem vyrazil na ryby, tak to cestou lesem vypadalo jak o vánocích.Nakonec se ale podařilo asi 20 okounů do 20cm a jeden okiš 25cm(viz foto)
. Bohužel se mi 2 lepší rybky setřepaly (nejspíš štičky). Chytal jsem na marmyšky a twistery. Pak jsem popošel níž a v proudu krásně lovila vydra.Vyfotit se ,ale nedala
.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 17. listopadu 2007 ve 14:40® Bobr-007
- Datum lovu: 11.11. | Revír: JM
Minulou neděli na štikách, přepadla nás strašná sněhová fujavica, toš sme byli pěkně zmrzlí a promočení
. Na 3 kače kromě par potahu nic. Toš sem zkusil vláčku a hned zabodoval štikou kolem 50ti ktera mi ale u břehu spadla. Daval sem si větši pozor, zopakoval to a na paty nahoz sem vytáhl krásnou 66tku. Nato počasí to dost ušlo
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 17. listopadu 2007 ve 13:42® Kazan
- Datum lovu: 7-16.11.2007 | Revír: JČ | Způsob lovu: Přívlač
Vláčka v příšerném počasí, několik štiček kolem padesátky, okouni, tloušť, jeden bolen šedesát.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 16. listopadu 2007 ve 20:34® jarryn21
- Datum lovu: dnes | Způsob lovu: Přívlač
No dnes o5 na Poličce.Štičky berou hodně opatrně.Všechno kolem 50.Jinak nádherný den.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 16. listopadu 2007 ve 20:10® Salmo
- Datum lovu: 16.11.2007 | Revír: Stará Plovárna | Způsob lovu: Přívlač
No tak dneska bylo celkem pěkný počasí ale jinak bída – 1 okoun mi spadl a vyjelo mi po tom štíhle tak 35cm aspoň jsem vyfotil pěkně osvícený stromy… osprey:nebyl jsem ten ,,kolega začátečík"já
:D
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 16. listopadu 2007 v 15:31® čabi
- Datum lovu: 16.11 | Revír: řeka | Způsob lovu: Přívlač
Dneska jenom candátka 30cm a dva kapříky 45 a 50cm.Plavou dál…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 15. listopadu 2007 v 16:38® osprey
- Datum lovu: 14.11. | Revír: Vláčka, gumy
Machroval jsem na jednoho mladšího kolegu, že je docela dobrý počasí a není problém chytit štiku. Byl to problém. Až před soumrakem jsem objevil alespoň jámu s okouny a rozruch při jejich zdolávání přilákal celkem pohlednou šedesátku. Tak jsem ji na chvilku zaparkoval do mokrého listí a tady je…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 15. listopadu 2007 v 7:59® Vaclav
- Revír: Labe | Způsob lovu: Přívlač
Kamarád Michal Mištera mi poslal své aktuální oulovky z Labe – candát 63 na Gloog Nike 10 cm a štika 68 na Gloog Kalipso.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 14. listopadu 2007 v 16:50® Shadowhunter
- Datum lovu: 14.11.2007 | Revír: řeka SM | Způsob lovu: Muškaření
Dnesni 2 hodinova navsteva pstruhovky se vyvedla, pocasi pralo a ryby i spolupracovali…nachytano par potocaku, duhak 35cm, lipan a par jalecku…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 13. listopadu 2007 ve 20:18® mobydyk
- Datum lovu: 13.11.2007 | Revír: stonávka 2A | Způsob lovu: Klasická položená
Dnes 16:45 výjezd a poté zdolán candát 62 cm. Už je na mražáku.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 12. listopadu 2007 ve 20:53® jarryn21
- Datum lovu: dnes | Revír: Polička | Způsob lovu: Přívlač
Vemte s sebou na ryby kolegu z práce a vše dopadne takto: O půl jedné ho učím zacházet s prutem a ve tři na mě volá, že to má nějaký těžký.Jediný záběr a taková obludka.
)Já 10 záběrů z toho čtyři vytaženy na břeh.Dnes to hodně padalo.Jedna byla hodně zajímavá, ale spadla
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 12. listopadu 2007 v 15:03® Fugas
- Datum lovu: 10-11.11 | Revír: Vltava | Způsob lovu: Přívlač
V sobotu navečer chvilka vláčky v Kamýku- bezrybka. V neděli odpoledne pokus o štiku na Orlíku, taky bezrybka. Celkově letos asi první zero:-/. Ale chvílema tam bylo krásně
.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 12. listopadu 2007 v 9:47® lucioperce69
- Datum lovu: 9-11.11. | Revír: labe a jeden stoják
v pátek a sobota na labi dosti slabý jen dva okouni a jeden bolínek. V neděli na okounech hrozná kosa vichr jak kráva ale jedno sme přece jenom ukecali 34 cm první sněhovej
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 11. listopadu 2007 ve 14:02® Tomik
-
Dnes Extreme fishing na Poličce,za 5 hodin co jsme tam byli napadlo asi 15cm sněhu, vítr.....no hnus fialovej. Chytil jsem dvě štiky do padesáti a jednoho okouna, něco spadlo, kolega tři promarněný záběry. A borec vedle mě na 0,08 návazec tohodle duhoně 60cm.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 11. listopadu 2007 ve 13:16® Mladý Rybář
- Datum lovu: 11.11 2007 | Revír: rybnik
kosáááááá zkousel sem to na psenici(brko)rohlik rozmackanej s cesnekem(feeder)no jeden jedinej zaber a vypnul sem to!:(
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 11. listopadu 2007 ve 13:10® čabi
- Datum lovu: 11.11. | Revír: řeka | Způsob lovu: Přívlač
Dneska ve sněhu na bílího twistříka ze začátku nic,jen jedna zubatá mi upadla a pak na jednom místě štika 55cm a dva okuni okolo 20–25cm.Pod břehem mi to vzala sedmdesátka ale setřepala se.Chytal jsem na 0,16 bez lanka,je to změna oproti pletence.Taky jsem urval tři twistery a kopyto.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 10. listopadu 2007 ve 21:24® hecht
- Datum lovu: 10.11.2007 | Revír: řeka - náhon | Způsob lovu: Klasická položená
Brrrrr, za tu mou oběť v téhle kose ani záběr. Myslel jsem si na mníka, ale přišlo h… Totální mrtvo, připadal jsem si víc zmrzlý, než ty rybky z mrazáku.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 10. listopadu 2007 v 19:36® LojzaRybka
- Datum lovu: 10.11.07 | Revír: Nechranice | Způsob lovu: Přívlač
Toho bolena chytil brácha,já chytil okouna,ale toho už jsem nezvládnul fotit,měl jsem uplně zmrzlí ruce
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 10. listopadu 2007 v 18:31® čabi
- Datum lovu: 10.9. | Revír: řeka | Způsob lovu: Přívlač
Já dneska na vláčku jednu štiku 56cm a deset okounů,docela to bralo na tu zimu a déšť.Měl jsem ještě tři záběry od štik,ale bohužel mi upadly.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 10. listopadu 2007 v 11:36® cormaxx
- Datum lovu: 10.11.2007 | Revír: 441005 | Způsob lovu: Přívlač
Dneska do byl mazec.Chytal jsem 2,5 hoďky , ani na chvilku nepřestalo pršet,polovinu lovu foukal vítr,chytnul jsem howno a 10 minut před tim než jsem šel domů jsem šlápnul do louže,takže boty totálně vyplavený
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 9. listopadu 2007 v 18:07® Raf
- Datum lovu: 9.11.2007 | Revír: tůň v povodí Vltavy | Způsob lovu: Přívlač
Výprava na další tůň nalezenou po čuchu a konal se opět mazec. Za dvě hodiny přes poledne chyceno 7 štik (nej 61 cm) a 7 okounů (nej 34 cm).
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 9. listopadu 2007 v 17:51® čabi
- Datum lovu: 9.11. | Revír: řeka
Dneska ráno jsem si nachytal spoustu plotiček na dravce a po obědě jsem vyrazil na ně.Po dvou hodinách na malou mrtvou rybku na dně přišel první záběr.Byl to kapr 52cm a chytil se za vocas,no na 0,14 mm vlasci docela bojoval.Po další hodině a půl bez záběru jsem se rozhod vláčet na mrtvou.Za deset minut z toho byla pěkná 55cm štika,tu jsem pustil.Pak mi ještě jedna zabrala,ale sundala mi rybičku.No a to bylo taky všechno…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 8. listopadu 2007 ve 21:43® mobydyk
- Datum lovu: 8.11. 2007 | Revír: Stonávka 2A | Způsob lovu: Klasická položená
Dnes na Těrlické přehradě candát – 51 cm. Nic moc, ale udělal radost. Nástraha – karas – 7 cm.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 7. listopadu 2007 ve 14:01® LojzaRybka
- Datum lovu: 7.11.07 | Revír: Nechranice | Způsob lovu: Přívlač
Dnes ráno jsem byl zmoknout a vymrznout na přehradě,povedlo se mám rýmu,ale taky jsem chytil 4 kousky pěkných okounů
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 7. listopadu 2007 ve 12:51® pajaHK
- Datum lovu: 4.11.2007 | Revír: přívlač
V sobotu jsem si vyrazil na štiku a štěstí se na mě usmálo po prvních 10 minutách u vody. Štika 60cm.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.