Vyhledávání
Z lovu
V diskuzi je 18.413 příspěvků, z toho 18413 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Sobota 17. listopadu 2007 ve 14:40® Bobr-007
- Datum lovu: 11.11. | Revír: JM
Minulou neděli na štikách, přepadla nás strašná sněhová fujavica, toš sme byli pěkně zmrzlí a promočení
. Na 3 kače kromě par potahu nic. Toš sem zkusil vláčku a hned zabodoval štikou kolem 50ti ktera mi ale u břehu spadla. Daval sem si větši pozor, zopakoval to a na paty nahoz sem vytáhl krásnou 66tku. Nato počasí to dost ušlo
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 17. listopadu 2007 ve 13:42® Kazan
- Datum lovu: 7-16.11.2007 | Revír: JČ | Způsob lovu: Přívlač
Vláčka v příšerném počasí, několik štiček kolem padesátky, okouni, tloušť, jeden bolen šedesát.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 16. listopadu 2007 ve 20:34® jarryn21
- Datum lovu: dnes | Způsob lovu: Přívlač
No dnes o5 na Poličce.Štičky berou hodně opatrně.Všechno kolem 50.Jinak nádherný den.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 16. listopadu 2007 ve 20:10® Salmo
- Datum lovu: 16.11.2007 | Revír: Stará Plovárna | Způsob lovu: Přívlač
No tak dneska bylo celkem pěkný počasí ale jinak bída – 1 okoun mi spadl a vyjelo mi po tom štíhle tak 35cm aspoň jsem vyfotil pěkně osvícený stromy… osprey:nebyl jsem ten ,,kolega začátečík"já
:D
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 16. listopadu 2007 v 15:31® čabi
- Datum lovu: 16.11 | Revír: řeka | Způsob lovu: Přívlač
Dneska jenom candátka 30cm a dva kapříky 45 a 50cm.Plavou dál…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 15. listopadu 2007 v 16:38® osprey
- Datum lovu: 14.11. | Revír: Vláčka, gumy
Machroval jsem na jednoho mladšího kolegu, že je docela dobrý počasí a není problém chytit štiku. Byl to problém. Až před soumrakem jsem objevil alespoň jámu s okouny a rozruch při jejich zdolávání přilákal celkem pohlednou šedesátku. Tak jsem ji na chvilku zaparkoval do mokrého listí a tady je…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 15. listopadu 2007 v 7:59® Vaclav
- Revír: Labe | Způsob lovu: Přívlač
Kamarád Michal Mištera mi poslal své aktuální oulovky z Labe – candát 63 na Gloog Nike 10 cm a štika 68 na Gloog Kalipso.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 14. listopadu 2007 v 16:50® Shadowhunter
- Datum lovu: 14.11.2007 | Revír: řeka SM | Způsob lovu: Muškaření
Dnesni 2 hodinova navsteva pstruhovky se vyvedla, pocasi pralo a ryby i spolupracovali…nachytano par potocaku, duhak 35cm, lipan a par jalecku…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 13. listopadu 2007 ve 20:18® mobydyk
- Datum lovu: 13.11.2007 | Revír: stonávka 2A | Způsob lovu: Klasická položená
Dnes 16:45 výjezd a poté zdolán candát 62 cm. Už je na mražáku.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 12. listopadu 2007 ve 20:53® jarryn21
- Datum lovu: dnes | Revír: Polička | Způsob lovu: Přívlač
Vemte s sebou na ryby kolegu z práce a vše dopadne takto: O půl jedné ho učím zacházet s prutem a ve tři na mě volá, že to má nějaký těžký.Jediný záběr a taková obludka.
)Já 10 záběrů z toho čtyři vytaženy na břeh.Dnes to hodně padalo.Jedna byla hodně zajímavá, ale spadla
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 12. listopadu 2007 v 15:03® Fugas
- Datum lovu: 10-11.11 | Revír: Vltava | Způsob lovu: Přívlač
V sobotu navečer chvilka vláčky v Kamýku- bezrybka. V neděli odpoledne pokus o štiku na Orlíku, taky bezrybka. Celkově letos asi první zero:-/. Ale chvílema tam bylo krásně
.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 12. listopadu 2007 v 9:47® lucioperce69
- Datum lovu: 9-11.11. | Revír: labe a jeden stoják
v pátek a sobota na labi dosti slabý jen dva okouni a jeden bolínek. V neděli na okounech hrozná kosa vichr jak kráva ale jedno sme přece jenom ukecali 34 cm první sněhovej
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 11. listopadu 2007 ve 14:02® Tomik
-
Dnes Extreme fishing na Poličce,za 5 hodin co jsme tam byli napadlo asi 15cm sněhu, vítr.....no hnus fialovej. Chytil jsem dvě štiky do padesáti a jednoho okouna, něco spadlo, kolega tři promarněný záběry. A borec vedle mě na 0,08 návazec tohodle duhoně 60cm.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 11. listopadu 2007 ve 13:16® Mladý Rybář
- Datum lovu: 11.11 2007 | Revír: rybnik
kosáááááá zkousel sem to na psenici(brko)rohlik rozmackanej s cesnekem(feeder)no jeden jedinej zaber a vypnul sem to!:(
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 11. listopadu 2007 ve 13:10® čabi
- Datum lovu: 11.11. | Revír: řeka | Způsob lovu: Přívlač
Dneska ve sněhu na bílího twistříka ze začátku nic,jen jedna zubatá mi upadla a pak na jednom místě štika 55cm a dva okuni okolo 20–25cm.Pod břehem mi to vzala sedmdesátka ale setřepala se.Chytal jsem na 0,16 bez lanka,je to změna oproti pletence.Taky jsem urval tři twistery a kopyto.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 10. listopadu 2007 ve 21:24® hecht
- Datum lovu: 10.11.2007 | Revír: řeka - náhon | Způsob lovu: Klasická položená
Brrrrr, za tu mou oběť v téhle kose ani záběr. Myslel jsem si na mníka, ale přišlo h… Totální mrtvo, připadal jsem si víc zmrzlý, než ty rybky z mrazáku.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 10. listopadu 2007 v 19:36® LojzaRybka
- Datum lovu: 10.11.07 | Revír: Nechranice | Způsob lovu: Přívlač
Toho bolena chytil brácha,já chytil okouna,ale toho už jsem nezvládnul fotit,měl jsem uplně zmrzlí ruce
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 10. listopadu 2007 v 18:31® čabi
- Datum lovu: 10.9. | Revír: řeka | Způsob lovu: Přívlač
Já dneska na vláčku jednu štiku 56cm a deset okounů,docela to bralo na tu zimu a déšť.Měl jsem ještě tři záběry od štik,ale bohužel mi upadly.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 10. listopadu 2007 v 11:36® cormaxx
- Datum lovu: 10.11.2007 | Revír: 441005 | Způsob lovu: Přívlač
Dneska do byl mazec.Chytal jsem 2,5 hoďky , ani na chvilku nepřestalo pršet,polovinu lovu foukal vítr,chytnul jsem howno a 10 minut před tim než jsem šel domů jsem šlápnul do louže,takže boty totálně vyplavený
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 9. listopadu 2007 v 18:07® Raf
- Datum lovu: 9.11.2007 | Revír: tůň v povodí Vltavy | Způsob lovu: Přívlač
Výprava na další tůň nalezenou po čuchu a konal se opět mazec. Za dvě hodiny přes poledne chyceno 7 štik (nej 61 cm) a 7 okounů (nej 34 cm).
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 9. listopadu 2007 v 17:51® čabi
- Datum lovu: 9.11. | Revír: řeka
Dneska ráno jsem si nachytal spoustu plotiček na dravce a po obědě jsem vyrazil na ně.Po dvou hodinách na malou mrtvou rybku na dně přišel první záběr.Byl to kapr 52cm a chytil se za vocas,no na 0,14 mm vlasci docela bojoval.Po další hodině a půl bez záběru jsem se rozhod vláčet na mrtvou.Za deset minut z toho byla pěkná 55cm štika,tu jsem pustil.Pak mi ještě jedna zabrala,ale sundala mi rybičku.No a to bylo taky všechno…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 8. listopadu 2007 ve 21:43® mobydyk
- Datum lovu: 8.11. 2007 | Revír: Stonávka 2A | Způsob lovu: Klasická položená
Dnes na Těrlické přehradě candát – 51 cm. Nic moc, ale udělal radost. Nástraha – karas – 7 cm.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 7. listopadu 2007 ve 14:01® LojzaRybka
- Datum lovu: 7.11.07 | Revír: Nechranice | Způsob lovu: Přívlač
Dnes ráno jsem byl zmoknout a vymrznout na přehradě,povedlo se mám rýmu,ale taky jsem chytil 4 kousky pěkných okounů
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 7. listopadu 2007 ve 12:51® pajaHK
- Datum lovu: 4.11.2007 | Revír: přívlač
V sobotu jsem si vyrazil na štiku a štěstí se na mě usmálo po prvních 10 minutách u vody. Štika 60cm.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 6. listopadu 2007 v 17:55® Zauwi
- Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie. Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Úterý 6. listopadu 2007 v 17:43® Zauwi
- Datum lovu: 6.11. | Revír: 453018 | Způsob lovu: Muškaření
Tak dneska jsem to zkusil i přesto, že byla kosa(+1 ).Ryby vůbec nebraly(asi jim taky byla zima).Za 3 hodinky chyceno 12ryb,největší cca 26, takže spokojenost.Viděl jsem pár opravdu pěknejch potočáků, jak spolu míří proti proudu,takže tření se už blíží
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 5. listopadu 2007 v 18:51® mokrous
- Datum lovu: 4.11.2007 | Revír: Sazava 13
nedělní vycházka na řeku 2 štíhlátka a okoun
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 4. listopadu 2007 ve 21:50® Padis
- Datum lovu: 2.11.07 | Revír: VČ potok | Způsob lovu: Muškaření
v pátek jsem vyrazil zkusit chytit nějakou tu rybku.Chytání ztěžovalo spadané listí.Nakonec jsem chytl 1 sivena a 2 další mě spadly.Ryby braly až za šera.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 4. listopadu 2007 ve 20:49® Raf
- Datum lovu: 3.11.2007 | Revír: Labe | Způsob lovu: Přívlač
V sobotu jsme vyrazili s Tomchamikem do džungle okolo Labe na štiky. Jelikož jsme ráno uzavřeli dohodu, že dnes je mistrem on, dalo by se říci, že Tomchamik ulovil za nějakých 6 hodin 17 štik, 5 okounů a 2 boleny. Jelikož nám je ale způsob rybařiny, kdy je mistr jeden a ostatní jsou anonym, nic, nuly, a o rozdělování rolí jen žertujeme, dalo by se téměř říci, že jsme si perfektně zachytali oba. Tomchamik chytil na rybičky 9 štik. Já na vláčku 8 štik, 5 okounů a 2 boleny. Nejen za krokodýlem 80+, který mi urafnul nástrahu, se brzy vrátíme.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 4. listopadu 2007 v 19:53® Řízek
- Datum lovu: 2.11.07 | Revír: Berounka 3 | Způsob lovu: Plavaná
Okoun 42cm,1kg
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.