Chytej.cz

Z lovu

V diskuzi je 18.412 příspěvků, z toho 18412 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Pondělí 13. června 2005 ve 21:41® silur

Mazej a pošli dědka!

foto/diskuze/z_lovu/2005/th-img502.jpg
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
    Pondělí 13. června 2005 ve 21:36® silur

UN Klabava, kuku, 67cm 6,5 kg- vrácen vodě

foto/diskuze/z_lovu/2005/th-img501.jpg
      Pondělí 13. června 2005 v 19:22® mirmen

řeka, feeder, 15.-18.00, trocha zakrmení na plochu ( hrách,kroupy,pro­fisměs,strouhan­ka). Úplně selhali kostňáci ( pokud nebyli nadipovaní směsí worm extract+arašidový posilovač), bez záběru na kuku. Nejvíc bodovalo pečivo, přírodní nebo ochucené výše psaným posilovčem. 7–8 cejnků (20–35 cm),plotice a kapřík ( šel se podívat , co to je lednička).

Pondělí 13. června 2005 v 19:18® mirmen

řeka,klasická položená, rousnice, 22.-24.00. Moc špatný, úhoř nepřišel, načapal jsem jen jednu parmu, asi 45 cm.

Pondělí 13. června 2005 ve 12:09® HaD
          HaD

a ještě jedna fotečka ;-)

foto/diskuze/z_lovu/2005/th-img498.jpg
            Pondělí 13. června 2005 ve 12:08® HaD
            HaD

L4: dnes ráno opět parmy, jen se nám nedařilo, protože jsme nenašli dost chrostíků a rousnice jsem zapoměl doma. I přesto se jedna povedla Štěpánovi a hnedle taková pěkná 69 cm. A viděli jsme vyskočit i přes 80cm. možná večer

foto/diskuze/z_lovu/2005/th-img497.jpg
              Pondělí 13. června 2005 v 0:08® TH

Stojatá voda – přátelé, nic moc. Položená a plavačka, obě na rousnice. Tahal jsem jen bílou rybu a to přesto že jsem měl docela velké háky. Hadi ani kapři se ani neukázali. Pak se setmělo, udělala se šílená kosa (málem jsem umrznul) a vylezl na jasnou oblohu měsíc. To už jsem tušil že had nepřijde. Pomalu začínám ztrácet naději že těmi hady letos naplním udírnu. Před tím deštěm a ochlazením žrali perfektně a teď ani prd. Kapr taky nedorazil, akorát jsem seděl tak potichu, že mi pod nohy chodila jedna šušora, tak jsem jí vzal bleskem :-)) Nakonec se udělal nádherný opar nad vodou…škoda že to s mým foťákem nejde nafotit. V 23:30 jsem sečetl svoje šance, odečetl teplotu okolního prostředí, vynásobil dobou ranního vstávání do rachoty a usoudil jsem že bude rozumnější to zabalit. Zítra to zkusím na té přikalené tekoucí vodě. Uvidíme …

foto/diskuze/z_lovu/2005/th-img496.jpg
                Neděle 12. června 2005 ve 23:10® Tomash
                Tomash

foto/diskuze/z_lovu/2005/th-img495.jpg
                  Neděle 12. června 2005 ve 23:10® Tomash
                  Tomash

něco pro chytejáky…

Neděle 12. června 2005 ve 23:09® Tomash
                    Tomash

foto z noci pro radost

foto/diskuze/z_lovu/2005/th-img493.jpg
                      Neděle 12. června 2005 ve 23:09® Tomash
                      Tomash

foto/diskuze/z_lovu/2005/th-img492.jpg
                        Neděle 12. června 2005 ve 23:08® Tomash
                        Tomash

pouštěli jsme, pouštěli…

Neděle 12. června 2005 ve 23:08® Tomash
                          Tomash

a další…

foto/diskuze/z_lovu/2005/th-img490.jpg
                            Neděle 12. června 2005 ve 23:07® Tomash
                            Tomash

foto/diskuze/z_lovu/2005/th-img489.jpg
                              Neděle 12. června 2005 ve 23:06® Tomash
                              Tomash

a ještě zdolávačka…

Neděle 12. června 2005 ve 23:05® Tomash
                                Tomash

Kapříci brali chleba z hladiny s překvapující, slepou důvěrou.

foto/diskuze/z_lovu/2005/th-img487.jpg
                                  Neděle 12. června 2005 ve 23:04® Tomash
                                  Tomash

Teplický stoják. Večerní lov spolu s mou přítelkyní a Dwarfem. Dwarf mě zpočátku přechytal – měl 3 kapry 30–35cm a já nic. Lovil na feeder na kuku. K večeru začala bodovat má hladinová montáž. Lovil jsem na plovoucí chléb. Za hodinku jsem ulovil 5 kaprů 30–40 cm. Večer pak ještě 2 úhoře cca 40cm a ten druhý, větší 50cm. Pěkný večer. Na fotce HaD 50cm. :-)

foto/diskuze/z_lovu/2005/th-img486.jpg
                                    Neděle 12. června 2005 ve 20:04® Hrouzek
                                    Hrouzek

A ještě trochu toho „gruntování“ :-))

Z pátka na sobotu, 24hodinovka.. Začátek klasickej, než jsem zavezl všechny pruty, tak záběr… Nejlepší byl pátek navečer,2 záběry a obě velké ryby. Na 200 metrech jsem byl nucen povolit brzdu, vymotal mi tak 20m, nebyla šance ho zastavit.. a to musel jet podél břehu.. no uplnej drak a pak prd a byl pryč… Budu muset ještě zapracovat na koncové montáži.. Tatka narozdil ode mě vytáhl 85cm 14kg, krásnej boj. ryba bojovala u hladiny, tak pěkně vlnila vodu.. Setmění bylo opravdu záživné, do 23hodiny naše pruty mlčeli(tak jsme si říkali, že konečně má čas to vzít nákej pořádnej(že je na místech kde máme naše montáže klid). když vůbec nekrmíme cca 5kuliček,pelet k tomu..) Naše očekávání záběru velkého se nenaplnilo asi během 5minut 4 záběry,4kapři okolo 7–9kg největší cca 80cm… Pak jsem zavážel pruty až do půl třetí, než jsem dojel zpátky tak byl záběr, takže jsem vlastně jenom jezdil a tatka zasekával :-) Ani jeden kapr neměl přes 10kg.. Pak nám došla trpělivost, čeho je moc toho je moc,tak sjme to tam jenom nahodili. A baterka od elektromotoru, která nám vydrží běžne 4 dny, byla taky unavená :-)) Ještě na večer jsem byl s vábničkou, dost ryb jsem zvednul(černá obrazovka), ale bez záběru.. Ráno jsme zavezli pruty-záběry uplně ustali… Tak jsem si zapnul příposlech a šel asi 300m pryč od prutu do dřevěného obydlí pokecat. Jak to tak bejvá tak po cca půl hodině, začal příposlech řvát a já sem letěl takovou rychlostí, že jsem se málem 2krát zabil při přeskakování keřů.. Když jsem doběhl k prutu kapr ujel tak 100m,sotva jsem schromaždoval síly na domotávání a zásek. Ryba tam byla, vypadala slušně, ale stejnak po cca 20vteřinách se vypla.. :o)) Pak už přišel jen jeden malej kolem 60cm a následoval odjezd domů..

foto/diskuze/z_lovu/2005/th-img485.jpg
                                      Neděle 12. června 2005 v 19:58® Hrouzek
                                      Hrouzek

Malá ryba, taky ryba :-))

foto/diskuze/z_lovu/2005/th-img484.jpg
                                        Neděle 12. června 2005 v 19:56® Hrouzek
                                        Hrouzek

Taky překvapil jeden cejňák na kterým se vyřádilá pěkná zubatá na Labi!!

foto/diskuze/z_lovu/2005/th-img483.jpg
                                          Neděle 12. června 2005 v 19:54® Hrouzek
                                          Hrouzek

Taky kámoši… :-))

foto/diskuze/z_lovu/2005/th-img482.jpg
                                            Neděle 12. června 2005 v 19:52® Hrouzek
                                            Hrouzek

Pár rybek chycených na feeder a plavačku. Tenhle línek mě překvapil na Doubravě, byl opravdu krásně vybarvenej..

foto/diskuze/z_lovu/2005/th-img481.jpg
                                              Neděle 12. června 2005 v 7:27® Kyslik
                                              Kyslik

Slepé rameno- 4:00 až 7:00 . Plavaná dva kapříci 35–40,položená jeden to upálil o škeble a další 2 skončily v podběráku 50cm ponechán. jestli vydrží počasí tak večer pádím na hady. Parádně strávené ráno.

Neděle 12. června 2005 v 7:11® mirmen

řeka, 21.-24.00, feeder+položená,obé na rousnice. Dal jsem velké háky, abych vyloučil rybky do 20–25 cm ( což se povedlo s vyjimkou ježdíka cca 12 cm, který měl rousnici a část háku přece jen v sobě). Na feeder nic a na klasiku cejn asi 50–55 a sumík něco k 95 cm.

Neděle 12. června 2005 v 0:34® zedus
                                                  zedus

Tohle je ten umušenej candydátek. :-)

foto/diskuze/z_lovu/2005/th-img478.jpg
                                                    Neděle 12. června 2005 v 0:31® zedus
                                                    zedus

Vyjel jsem si s kamarádkou zachytat na feedr na řeku Moravu, celou dobu jsem si plánoval parmy, abych překonal ty HaDovi fotky. :-) Probíhalo to následovně, první nához a karas cca 30cm, to by šlo, ale to bylo na dlooooouhou dobu konec. Přestalo mě to bavit, tak sem vytáhl mušák a zkusil strýmrovačku s napodobeninou pijavice. Druhej nához a sezobl mi to candát 50cm, kterej mi tu pijavici rozcupoval na hadry. Chvilku sem ještě sušil a popíchal jsem snad všechny oukleje na sev. Moravě, ještě, že zamačkávám protihroty. :-) tak sem toho radši nechal a vrátil se k feedru, kde to bylo opět nic moc, to se ovšem všechno změnilo s nástupem tmy, můj první plán se změnil z parem na candátí koncert, chytil jsem candáta 65 a vzápětí jsem měl záběr a souboj byl naprosto stejný jako u předchozího candáta, s rozdílem toho, že tenhle znal fintu navíc a spadnul mi při podebírání. Lidi, jak já sem nadával, že se ještě nemůže vláčet, to si nedokážete představit, jak tam pojedu na zahájení, tak určitě neuvidím ani šupinu.

foto/diskuze/z_lovu/2005/th-img477.jpg
                                                      Sobota 11. června 2005 ve 20:13® vasik

451334 14–19 hod stoják hafo cejnů 10–30cmnějaký karas a plotice když jsem už chtěl končit tak zabral kapřík 40cm. Za to že se obětoval tak šel do vody. Prostě dnes to byla dřina.

foto/diskuze/z_lovu/2005/th-img476.jpg
                                                        Sobota 11. června 2005 v 9:11® mirmen

řeka, feeder, za cca 2,5 hodiny asi 10 cejnků (25–45 cm). Za setmění na stejném místě NIC ( 20.30–22.15), s vyjimkou cejna asi 45 cm za hřbetní ploutev (byl to pěkný boj, ryba využíval proud a jezdila si, jak se jí zachtělo – skoro) a ježdíka za prsní ploutev (což se mi stalo u ježdíka poprvé). Asi došlo k nějakému poklesu tlaku. Osvědčené místo, kde se loví a najednou ( i kolega) bez záběrů,hm.

Pátek 10. června 2005 ve 12:59® nurse02
                                                          nurse02

A jeste

foto/diskuze/z_lovu/2005/th-img474.jpg
                                                            Pátek 10. června 2005 ve 12:57® nurse02
                                                            nurse02

Foto k predchozimu.

foto/diskuze/z_lovu/2005/th-img473.jpg