Chytej.cz

Z lovu

V diskuzi je 18.413 příspěvků, z toho 18413 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Neděle 4. listopadu 2007 v 19:47® LojzaRybka
LojzaRybka
Datum lovu: 4.11.07 | Revír: Nechranky | Způsob lovu: Přívlač

dnes jsem si docela zachytal,akorát mě štve že jsem neměl rapala metr,jinak bych se dostal přes 50cm,takhle to bylo jen přes 30:-D :-D

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img14513.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img14514.jpg
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
    Neděle 4. listopadu 2007 v 19:29@ ???
    Datum lovu: 2.11. | Revír: hron č. 3, prívlač

vietor ma bičoval, ruky krehli, vyskúšané rotačky..woblery i gumy, 1 záber…inak nič, rieka nádherná …1 rotačka bude strašiť v zime sýkorky na strome :-)

Neděle 4. listopadu 2007 v 18:51® Vichrzhor
      Vichrzhor
      Datum lovu: 2.11., 4.11. | Revír: Ploučnice, Jizera | Způsob lovu: Přívlač

Páteční a dnešní výprava ve znamení hubených výsledků – kudlička na Ploučnici, ovšem dnes potěšil potočák z MP Jizery s 38 cm! :->

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img14511.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img14512.jpg
        Neděle 4. listopadu 2007 v 17:58® stikar
        Revír: Rokytna | Způsob lovu: Přívlač

Dnes se mi konecne zadarilo a na kopyto sem lapl tuto krasnou 4kg a 79cm stiku!novy osobak!!!

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img14510.jpg
          Neděle 4. listopadu 2007 v 17:12® Sander
          Sander
          Datum lovu: 5.11.2007 | Způsob lovu: Muškaření

Bolí mě v krku že nemůžu skoro mluvit, třeští mě hlava…přesto jsem tam vůl zabrodil a v 5× větším průtoku vody plné listí jsem aj něco vyndal. Bylo toho překvapivě docela dost.

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img14508.jpg
            Sobota 3. listopadu 2007 ve 21:35® Řízek
            Řízek
            Datum lovu: 2.11.07 | Revír: berounka 3 | Způsob lovu: Plavaná

Dnes pekny okoun 42cm 1kg.Chycen ma rybku:-P

Sobota 3. listopadu 2007 ve 21:25® Davish
              Davish
              Revír: Jihlava 9 | Způsob lovu: Přívlač

Dnes marmyškování na řece, chyceno 6 tloušťů.

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img14501.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img14502.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img14503.jpg
                Sobota 3. listopadu 2007 v 19:13® LojzaRybka
                LojzaRybka
                Datum lovu: 3.11.07 | Revír: Ohře | Způsob lovu: Přívlač

dnes se asi stěma kudlama roztrh pytel:-) vzal jsem kluka a nechal jsem ho chytat a takhle to dopadlo,chytil si svoji první,jak on říka metrovku:-D :-D

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img14497.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img14498.jpg
                  Sobota 3. listopadu 2007 v 17:49® stikar
                  Způsob lovu: Přívlač

Dnesk od rana do odpoledne na rotnu cislo 5 tlousta 40cm de stiky 56,61cm,,,,,,­,,jedna kolem 60cm spadla mo vinou!jinak peknen lov

Sobota 3. listopadu 2007 v 17:26® Pepa Kreidl
                    Datum lovu: 3.11.07 | Revír: Rybník Hlinišťata,Skořice | Způsob lovu: Přívlač

Dnes jsem si šel ráno zatřpytkovat a vzala to tahle kudla,41cm.

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img14494.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img14495.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img14496.jpg
                      Sobota 3. listopadu 2007 ve 14:39® paccco
                      paccco
                      Datum lovu: 3.11.2007 | Revír: Sázava 14 | Způsob lovu: Klasická položená

Dneska ráno jsem se pokoušel o boj na více způsobů…:-D Na rybičku pouze jedna štička cca.35 cm a na feeder jsem lapnul jenom několik cejnů a plotic…:-O Po naplavení asi tuny listí jsem to radši zabalil,páč to už bylo na mojí nervovou soustavu moc 9-)

Sobota 3. listopadu 2007 ve 13:50® cormaxx
                        cormaxx
                        Datum lovu: 3.11.2007 | Revír: 441005 | Způsob lovu: Přívlač

o5 vláčka,dneska od 7 do 10,30.Rybek bylo docela málo:-( 3 okiši 34,32,29 a 3 štíhlátka ±40cm a na smáčka jsem vyprovokoval nádhernou štiku tak 65–70vzala to kousek od břehu, ale jak jsem ji dostal z asi 2 metrové hloubky k hladině, tak 0,12 vlasec ufikla jak nic:-) Táta chytal na rybičky a skončil jako bezrybka:-D když jsem obcházeli rybník a byli skoro u auta,tak jsme potkali RS.Že ať mu ukážeme úlovkový listy že se jen zapíše.Hned jsme mu je podali,ten se do nich kouknul a začal nás jebat že jsme si neprošktrli docházku při ODCHODU OD VODY(proškrtávám to když si píšu novou) že se zato prý letos berou papíry,tak jsme mu s tátou s úsměvem řekli že jdem chytat jinam, že domů nejdem:-D Pak začal s tím že podběrák a vezírek jsou povinný(měli jsme totiž jen jeden podběrák) a rybářům co parkovali auta metr od vody ( i když to rekultivace zakázaly!) prý domluvil:-D :-D Fotky nejsou, pač se mi vybily baterky u fotáku.:-93;

Pátek 2. listopadu 2007 v 19:47® LojzaRybka
                          LojzaRybka
                          Datum lovu: 2.11.07 | Revír: Nechranky | Způsob lovu: Přívlač

Dnes se voda zbarvila do ruda!!!:-93;

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img14474.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img14475.jpg
                            Pátek 2. listopadu 2007 v 19:28® Zauwi
                            Zauwi
                            Datum lovu: 2.11. | Revír: daleko | Způsob lovu: Muškaření

tak dneska zkouška novýho revíru, parádně jsem si zachytal, sice jsem nechytnul nic většího,ale jsem obsolutně spokojenej

Čtvrtek 1. listopadu 2007 ve 23:18® Bobr-007
                              Datum lovu: 31.10. 2007 | Revír: slepé rameno řeky moravy

Včera po dlooooouhé době konečně na rybách. Paráda, po 5ti minutách ulovena tahle 66tka. spokojenost :->

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img14472.jpg
                                Čtvrtek 1. listopadu 2007 v 19:06® Scanix
                                Scanix
                                Datum lovu: 1.11.2007 | Revír: Vltava 23 | Způsob lovu: Přívlač

Taky jsem se nechal zlakat dnesnim pocasi a vyrazil s kamosem k vode. Ryby moc nesly, ale nasli jsme misto, kde se zdrzuji boleni. Nejdriv jsem vytahl bolinka tak 40cm a pak jsem zaprahl o neco vetsiho, ktery sel line ke brehu, ale pak si to rozmyslel a byly z toho dva krasne uprky do stredu reky. Nakonec jsem ho dostal z vody a to i kdyz jsem chytal s hackem bez protihrotu. Bolen mel krasnych 67cm, prisel na 5cm Relax banjo v barve FT a udelal docela radost.

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img14468.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img14469.jpg
                                  Čtvrtek 1. listopadu 2007 v 18:55® čabi
                                  čabi
                                  Datum lovu: 1.11. | Revír: řeka | Způsob lovu: Přívlač

Parádní lov…od rána 7:30 do večera 17:00 chyceno 8 štik a jeden jesen.Štiky-42,46,50,55,5­6,57,57 a 65cm­.Jesen-35cm.Brali kopyto,rotnu a mrtvou rybku.Všechny plavou dál.:-> :-)

Čtvrtek 1. listopadu 2007 v 18:37® LojzaRybka
                                    LojzaRybka
                                    Datum lovu: 1.11.07 | Revír: Ohře | Způsob lovu: Přívlač

dnes jsem se musel poprat s proudem,než jsem se dostal k rybě,chytil jsem několik potočáčků,tenhle byl největší:-)

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img14465.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img14466.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img14467.jpg
                                      Čtvrtek 1. listopadu 2007 v 16:29® jiris
                                      jiris

Dnes nadhernej den, ale ten teren jsem proklinal, priste vezmu lano :-)

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img14461.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img14462.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img14463.jpg
                                        Středa 31. října 2007 ve 12:21® osprey
                                        osprey
                                        Datum lovu: 29.10.2007 | Revír: Přívlač během posledních dnů

Popis lovu: Hodil, táhl, hodil, táhl,… najednou dostal záběr. Sem tam zdolal rybu. Celkově dřina.

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img14453.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img14454.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img14455.jpg
                                          Úterý 30. října 2007 ve 23:15® jiris
                                          jiris

Trošku pohybu živých ryb, když je to tady sama mrtvola na zemi.

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img14450.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img14451.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img14452.jpg
                                            Úterý 30. října 2007 ve 22:21® pener
                                            Datum lovu: 28.10. 2007 | Revír: Hracholusky | Způsob lovu: Přívlač

O víkendu fajnová ranní rybačka, okouni byli při chuti. Chytáno na gumy a popa, nej 38

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img14449.jpg
                                              Úterý 30. října 2007 v 18:11® Prichy
                                              Prichy
                                              Datum lovu: sobota | Revír: UN | Způsob lovu: Přívlač

Kelte, k vuli oteplneni to byl spis boj, presto sa nam povledlo neco malo s bobem presvedcit. Abych neporusil zdejsi folklor, samozrejme na moje „přichysmáčky“ :-D

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img14439.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img14440.jpg
                                                Úterý 30. října 2007 v 17:55® Shadowhunter
                                                Shadowhunter
                                                Datum lovu: 30.10.2007 | Revír: Lučina | Způsob lovu: Muškaření

Tak dneska jsem si krasne zamusil…par mensich lipanku, potocaku a par duhaku a nejvetsi duhak 39cm (novy osobacek)…velice me potesil, nadherny souboj :-P

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img14436.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img14437.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img14438.jpg
                                                  Úterý 30. října 2007 v 15:11® Kazan
                                                  Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.
                                                  foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img14434.jpg
                                                    Úterý 30. října 2007 v 15:09® Kazan
                                                    Revír: Labe | Způsob lovu: Přívlač

tloušť 50+, ale abnormálně vyžranej

Pondělí 29. října 2007 ve 23:44® Tomash
                                                      Tomash
                                                      Datum lovu: 27.10.2007 | Revír: Labe | Způsob lovu: Přívlač

Tak ještě vypopnutý bolen 66cm, aktivita už je ale velice slabá…Uloven během zhruba 4hodinové vláčky. Potěšil :-)

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img14432.jpg
                                                        Pondělí 29. října 2007 ve 23:00® LojzaRybka
                                                        LojzaRybka
                                                        Revír: Ohře

tak ten otazník na hladině jsem moc nepochopil,asi se mně chtěli ryby zeptat co tam dělám=-| =-|

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img14431.jpg
                                                          Pondělí 29. října 2007 v 18:04® paccco
                                                          paccco
                                                          Datum lovu: 29.10.2007 | Revír: Sázava 14 | Způsob lovu: Plavaná

Dneska ráno se konečně zadařilo pivo ! Hned ráno jsem myslel, že všechno nahážu do vody a půjdu domu :-O . Zjistil jsem, že na prutu co jsem dlouho nepoužíval je vlasec na …, dvě pěkné motanice a šel jsem do vývrtky:-93;
                                                          V 7:00 hod to vzala jedna kudla 48 cm a během 30 min. 3 candáti , největší cca.35 cm. V 8:00 hod přišel nenápadný záběr na plavačku a byla z toho tahle krasavice – 78 cm a 4,35 kg (můj osobáček :-D ).Byla to klika, chycena na 0,28 mm a bez lanka…:-D .

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img14426.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img14427.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img14428.jpg
                                                            Pondělí 29. října 2007 v 15:42® diutrius
                                                            diutrius
                                                            Datum lovu: 24.10 | Revír: Ohře

Tak jsemsi vyšel na ryby,jeden kapřík 45cm a za dvě hodky lysáček 58 když jsem šel na fotoaparátu nastavit samospoušť ,kapříka jsem si položil do trávy než jsem to stačil zmáčknout a hle kapřík byl fuč ve vodě tak alespoň foto na východ slunce na Ohři a jeden prima odkaz www.extremeteamkadan.estranky.cz

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img14425.jpg