Vyhledávání
Z lovu
V diskuzi je 18.413 příspěvků, z toho 18413 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Neděle 4. listopadu 2007 v 19:47® LojzaRybka
- Datum lovu: 4.11.07 | Revír: Nechranky | Způsob lovu: Přívlač
dnes jsem si docela zachytal,akorát mě štve že jsem neměl rapala metr,jinak bych se dostal přes 50cm,takhle to bylo jen přes 30
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 4. listopadu 2007 v 19:29@ ???
- Datum lovu: 2.11. | Revír: hron č. 3, prívlač
vietor ma bičoval, ruky krehli, vyskúšané rotačky..woblery i gumy, 1 záber…inak nič, rieka nádherná …1 rotačka bude strašiť v zime sýkorky na strome
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 4. listopadu 2007 v 18:51® Vichrzhor
- Datum lovu: 2.11., 4.11. | Revír: Ploučnice, Jizera | Způsob lovu: Přívlač
Páteční a dnešní výprava ve znamení hubených výsledků – kudlička na Ploučnici, ovšem dnes potěšil potočák z MP Jizery s 38 cm!
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 4. listopadu 2007 v 17:58® stikar
- Revír: Rokytna | Způsob lovu: Přívlač
Dnes se mi konecne zadarilo a na kopyto sem lapl tuto krasnou 4kg a 79cm stiku!novy osobak!!!
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 4. listopadu 2007 v 17:12® Sander
- Datum lovu: 5.11.2007 | Způsob lovu: Muškaření
Bolí mě v krku že nemůžu skoro mluvit, třeští mě hlava…přesto jsem tam vůl zabrodil a v 5× větším průtoku vody plné listí jsem aj něco vyndal. Bylo toho překvapivě docela dost.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 3. listopadu 2007 ve 21:35® Řízek
- Datum lovu: 2.11.07 | Revír: berounka 3 | Způsob lovu: Plavaná
Dnes pekny okoun 42cm 1kg.Chycen ma rybku
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 3. listopadu 2007 ve 21:25® Davish
- Revír: Jihlava 9 | Způsob lovu: Přívlač
Dnes marmyškování na řece, chyceno 6 tloušťů.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 3. listopadu 2007 v 19:13® LojzaRybka
- Datum lovu: 3.11.07 | Revír: Ohře | Způsob lovu: Přívlač
dnes se asi stěma kudlama roztrh pytel
vzal jsem kluka a nechal jsem ho chytat a takhle to dopadlo,chytil si svoji první,jak on říka metrovku
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 3. listopadu 2007 v 17:49® stikar
- Způsob lovu: Přívlač
Dnesk od rana do odpoledne na rotnu cislo 5 tlousta 40cm de stiky 56,61cm,,,,,,,,jedna kolem 60cm spadla mo vinou!jinak peknen lov
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 3. listopadu 2007 v 17:26® Pepa Kreidl
- Datum lovu: 3.11.07 | Revír: Rybník Hlinišťata,Skořice | Způsob lovu: Přívlač
Dnes jsem si šel ráno zatřpytkovat a vzala to tahle kudla,41cm.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 3. listopadu 2007 ve 14:39® paccco
- Datum lovu: 3.11.2007 | Revír: Sázava 14 | Způsob lovu: Klasická položená
Dneska ráno jsem se pokoušel o boj na více způsobů…
Na rybičku pouze jedna štička cca.35 cm a na feeder jsem lapnul jenom několik cejnů a plotic…
Po naplavení asi tuny listí jsem to radši zabalil,páč to už bylo na mojí nervovou soustavu moc
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 3. listopadu 2007 ve 13:50® cormaxx
- Datum lovu: 3.11.2007 | Revír: 441005 | Způsob lovu: Přívlač
o5 vláčka,dneska od 7 do 10,30.Rybek bylo docela málo
3 okiši 34,32,29 a 3 štíhlátka ±40cm a na smáčka jsem vyprovokoval nádhernou štiku tak 65–70vzala to kousek od břehu, ale jak jsem ji dostal z asi 2 metrové hloubky k hladině, tak 0,12 vlasec ufikla jak nic
Táta chytal na rybičky a skončil jako bezrybka
když jsem obcházeli rybník a byli skoro u auta,tak jsme potkali RS.Že ať mu ukážeme úlovkový listy že se jen zapíše.Hned jsme mu je podali,ten se do nich kouknul a začal nás jebat že jsme si neprošktrli docházku při ODCHODU OD VODY(proškrtávám to když si píšu novou) že se zato prý letos berou papíry,tak jsme mu s tátou s úsměvem řekli že jdem chytat jinam, že domů nejdem
Pak začal s tím že podběrák a vezírek jsou povinný(měli jsme totiž jen jeden podběrák) a rybářům co parkovali auta metr od vody ( i když to rekultivace zakázaly!) prý domluvil
Fotky nejsou, pač se mi vybily baterky u fotáku.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 2. listopadu 2007 v 19:47® LojzaRybka
- Datum lovu: 2.11.07 | Revír: Nechranky | Způsob lovu: Přívlač
Dnes se voda zbarvila do ruda!!!
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 2. listopadu 2007 v 19:28® Zauwi
- Datum lovu: 2.11. | Revír: daleko | Způsob lovu: Muškaření
tak dneska zkouška novýho revíru, parádně jsem si zachytal, sice jsem nechytnul nic většího,ale jsem obsolutně spokojenej
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 1. listopadu 2007 ve 23:18® Bobr-007
- Datum lovu: 31.10. 2007 | Revír: slepé rameno řeky moravy
Včera po dlooooouhé době konečně na rybách. Paráda, po 5ti minutách ulovena tahle 66tka. spokojenost
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 1. listopadu 2007 v 19:06® Scanix
- Datum lovu: 1.11.2007 | Revír: Vltava 23 | Způsob lovu: Přívlač
Taky jsem se nechal zlakat dnesnim pocasi a vyrazil s kamosem k vode. Ryby moc nesly, ale nasli jsme misto, kde se zdrzuji boleni. Nejdriv jsem vytahl bolinka tak 40cm a pak jsem zaprahl o neco vetsiho, ktery sel line ke brehu, ale pak si to rozmyslel a byly z toho dva krasne uprky do stredu reky. Nakonec jsem ho dostal z vody a to i kdyz jsem chytal s hackem bez protihrotu. Bolen mel krasnych 67cm, prisel na 5cm Relax banjo v barve FT a udelal docela radost.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 1. listopadu 2007 v 18:55® čabi
- Datum lovu: 1.11. | Revír: řeka | Způsob lovu: Přívlač
Parádní lov…od rána 7:30 do večera 17:00 chyceno 8 štik a jeden jesen.Štiky-42,46,50,55,56,57,57 a 65cm.Jesen-35cm.Brali kopyto,rotnu a mrtvou rybku.Všechny plavou dál.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 1. listopadu 2007 v 18:37® LojzaRybka
- Datum lovu: 1.11.07 | Revír: Ohře | Způsob lovu: Přívlač
dnes jsem se musel poprat s proudem,než jsem se dostal k rybě,chytil jsem několik potočáčků,tenhle byl největší
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 1. listopadu 2007 v 16:29® jiris
-
Dnes nadhernej den, ale ten teren jsem proklinal, priste vezmu lano
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 31. října 2007 ve 12:21® osprey
- Datum lovu: 29.10.2007 | Revír: Přívlač během posledních dnů
Popis lovu: Hodil, táhl, hodil, táhl,… najednou dostal záběr. Sem tam zdolal rybu. Celkově dřina.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 30. října 2007 ve 23:15® jiris
-
Trošku pohybu živých ryb, když je to tady sama mrtvola na zemi.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 30. října 2007 ve 22:21® pener
- Datum lovu: 28.10. 2007 | Revír: Hracholusky | Způsob lovu: Přívlač
O víkendu fajnová ranní rybačka, okouni byli při chuti. Chytáno na gumy a popa, nej 38
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 30. října 2007 v 18:11® Prichy
- Datum lovu: sobota | Revír: UN | Způsob lovu: Přívlač
Kelte, k vuli oteplneni to byl spis boj, presto sa nam povledlo neco malo s bobem presvedcit. Abych neporusil zdejsi folklor, samozrejme na moje „přichysmáčky“
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 30. října 2007 v 17:55® Shadowhunter
- Datum lovu: 30.10.2007 | Revír: Lučina | Způsob lovu: Muškaření
Tak dneska jsem si krasne zamusil…par mensich lipanku, potocaku a par duhaku a nejvetsi duhak 39cm (novy osobacek)…velice me potesil, nadherny souboj
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 30. října 2007 v 15:11® Kazan
- Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie. Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Úterý 30. října 2007 v 15:09® Kazan
- Revír: Labe | Způsob lovu: Přívlač
tloušť 50+, ale abnormálně vyžranej
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 29. října 2007 ve 23:44® Tomash
- Datum lovu: 27.10.2007 | Revír: Labe | Způsob lovu: Přívlač
Tak ještě vypopnutý bolen 66cm, aktivita už je ale velice slabá…Uloven během zhruba 4hodinové vláčky. Potěšil
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 29. října 2007 ve 23:00® LojzaRybka
- Revír: Ohře
tak ten otazník na hladině jsem moc nepochopil,asi se mně chtěli ryby zeptat co tam dělám
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 29. října 2007 v 18:04® paccco
- Datum lovu: 29.10.2007 | Revír: Sázava 14 | Způsob lovu: Plavaná
Dneska ráno se konečně zadařilo
! Hned ráno jsem myslel, že všechno nahážu do vody a půjdu domu
. Zjistil jsem, že na prutu co jsem dlouho nepoužíval je vlasec na …, dvě pěkné motanice a šel jsem do vývrtky
V 7:00 hod to vzala jedna kudla 48 cm a během 30 min. 3 candáti , největší cca.35 cm. V 8:00 hod přišel nenápadný záběr na plavačku a byla z toho tahle krasavice – 78 cm a 4,35 kg (můj osobáček).Byla to klika, chycena na 0,28 mm a bez lanka…
.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 29. října 2007 v 15:42® diutrius
- Datum lovu: 24.10 | Revír: Ohře
Tak jsemsi vyšel na ryby,jeden kapřík 45cm a za dvě hodky lysáček 58 když jsem šel na fotoaparátu nastavit samospoušť ,kapříka jsem si položil do trávy než jsem to stačil zmáčknout a hle kapřík byl fuč ve vodě tak alespoň foto na východ slunce na Ohři a jeden prima odkaz www.extremeteamkadan.estranky.cz
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.