Chytej.cz

Z lovu

V diskuzi je 18.419 příspěvků, z toho 18419 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Čtvrtek 25. října 2007 v 19:15® Řízek
Řízek
Datum lovu: 25.10.07 | Revír: Berounka 3 | Způsob lovu: Plavaná
Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.
foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img14348.jpg
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
    Čtvrtek 25. října 2007 v 19:11® Kuba V.
    Datum lovu: 25.10 | Revír: Labe

Od 12:30 – 16:40 Tloušť ±30cm dva vypnutý. Bolen kolem 60 se na mě přijel podívat pod nohy + to samé Tloušť ±40

Jiris: pěkná momentka…

Čtvrtek 25. října 2007 v 18:48® jiris
      jiris

Sakra :-((

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img14347.jpg
        Čtvrtek 25. října 2007 v 17:41® Zauwi
        Zauwi

Tak dneska jsme byl s Kublaje mmušit na řece,byla sice kosa jako prase,ale mlha už byla pryč, tak jsme šli.Já chytnul cca 23ks ryb,převládal lipan, sem tam jsem chytnul potočáka.Jinak jsme to vydrželi přes 3 hodiny,takže absolutní spokojenost,nej­větší ryba 35 cm potok pivo

Čtvrtek 25. října 2007 v 11:39® LojzaRybka
          LojzaRybka
          Datum lovu: 25.10.07 | Revír: Ohře | Způsob lovu: Přívlač

tak a je to tady,konečně letos začali brát Potočáci:-D :-D

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img14344.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img14345.jpg
            Středa 24. října 2007 v 19:21® Cajo
            Cajo
            Datum lovu: 24.10.2007 | Revír: VN Orava - 35530 | Způsob lovu: Přívlač

Poobednajsia vlacka od 14.00 do 17.30 na rieke ktora patri este k tomuto reviru a vlieva sa do VN Orava… Na biely twistrik sli hlavne jalce… Kopec nepremenenych zaberov, jedna stucka mi to upalila… Prisla sa na mna kuknut aj hrdzava krasavica…

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img14342.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img14343.jpg
              Středa 24. října 2007 v 18:37® Tomik
              Tomik

Dnes muškařina na řece, chyceno mrak sivenků, dva lipánečci, duháček a pěkný potočák. Krásné odpoledne.

Středa 24. října 2007 v 18:09® Řízek
                Řízek
                Datum lovu: 24.10.07 | Revír: Berounka 3 | Způsob lovu: Plavaná

Tak jsem dnes vyrazil s kacenkou a rybickama a uspech se dostavil:-) štika 68cm

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img14339.jpg
                  Úterý 23. října 2007 ve 20:38® knedlik
                  knedlik

Dnes som sa pobil s týmto zverom.

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img14329.jpg
                    Úterý 23. října 2007 v 17:53® contrass
                    contrass
                    Datum lovu: 23.10.2007 | Revír: 461110 - Ordějov | Způsob lovu: Přívlač

Za zimy a deště přišel na twistra aspoň tenhle candátek cca 45 cm …jinak bída…

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img14325.jpg
                      Úterý 23. října 2007 v 10:13® Alfons
                      Datum lovu: 21.10. | Revír: Hracholusky
                      foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img14320.jpg
                        Úterý 23. října 2007 v 9:45® Kosmik
                        Datum lovu: 20.října | Revír: Oslava 1 | Způsob lovu: Přívlač

Zkouška novýho wobleru dopadlo na výbornou i přes tu zimu:-) , chytli se 4 jelci tloušti, od 28 do 36 cm, největší viz foto, dál mně spadli ještě další 2 a 1 štička, to bylo kvůli nekvalitnímu trojháčku, začal se zvohýbat, tak ho dneska vyměním za WMC trojháček.:-D

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img14319.jpg
                          Pondělí 22. října 2007 ve 20:49® Padis
                          Padis
                          Revír: Řeka | Způsob lovu: Přívlač

Dnes jse se urval na 2 hoďky poškádlit dravce.4× štika kolem 50 cm a 2 spadlé.Dnes bodoval wobler od Kácela

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img14318.jpg
                            Pondělí 22. října 2007 ve 20:04® thundarr
                            thundarr
                            Datum lovu: 21.10.07 | Revír: Ponětovice | Způsob lovu: Klasická položená

Par malych kapříku , nějaky karasek, super chytačka a ten vyhled :-) uklidňující :-)

Pondělí 22. října 2007 ve 14:57® Pepa Kreidl
                              foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img14315.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img14316.jpg
                                Pondělí 22. října 2007 ve 14:54® Pepa Kreidl
                                Datum lovu: 13.10.2007 | Revír: Nesvazová voda | Způsob lovu: Přívlač

Tady jsou ty 2 štiky,jak jsem o nic psal.(na rotačku velikosti 1)

Pondělí 22. října 2007 v 11:00® hajan
                                  Datum lovu: 20.10.2007 | Revír: Berounka, přívlač

Tři hoďky u vody, jeden neskatelnej drb a bolen +/- 60 cm, kterej se vypnul pod nohama. vítr jako prase, počásko nic moc.

Neděle 21. října 2007 ve 21:45® thundarr
                                    thundarr
                                    Datum lovu: 20.10.2007 | Revír: Křetínka 1 | Způsob lovu: Klasická položená

Chytačka naKřetince dopadla bohužel spatně, zima mraz dešť, ale stička potěšila, plave dal …

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img14306.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img14307.jpg
                                      Neděle 21. října 2007 ve 20:22® MadMack
                                      Datum lovu: dnes | Revír: ÚN Rozkoš | Způsob lovu: Přívlač

V ledovým sibiřským větru se nechala ukecat jedna zubatá kolem 50 a jeden okoun 35cm. Vše na kopýtko

Neděle 21. října 2007 ve 20:02® Tomik
                                        Tomik
                                        Datum lovu: Dnes | Způsob lovu: Přívlač

Dnes s Jarrynem21 na rybach. Jára jednu kudlu, já dvě . Bylo moc hezky;-)

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img14305.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img14303.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img14304.jpg
                                          Neděle 21. října 2007 v 19:49® Kubah
                                          Datum lovu: 21.10.2007 | Revír: Rybník Konopiště | Způsob lovu: Feeder

Dnes s feederem v Konopišti- lapeni 4 cejni,3 plotice a 2 malí boleni. Nástrahy- pařená houska, žížaly a kukuřice. Až na zimu a  občasný déšť dobrý.

Neděle 21. října 2007 v 19:35® Sander
                                            Sander
                                            Datum lovu: 21.10.2007 | Revír: Vášův mlýn

44cm.

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img14301.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img14302.jpg
                                              Neděle 21. října 2007 v 19:27® kostnak
                                              kostnak
                                              Způsob lovu: Přívlač

prevladali stucky a ostrieziky. jedine zaujimave tento krajsi ostriez a po dlhej dobe zubac okolo miery

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img14299.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img14300.jpg
                                                Neděle 21. října 2007 v 18:25® LojzaRybka
                                                LojzaRybka
                                                Datum lovu: 21.10.07 | Revír: Nechranky | Způsob lovu: Přívlač

dnes jen jeden záběr,ale neproměnil jsem ho v rybu na břehu,jinak celkem adrenalin,lov z bouta na vlnách,ještě že netrpim mořskou nemocí:-D :-D

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img14292.jpg
                                                  Neděle 21. října 2007 v 18:13® Scanix
                                                  Scanix
                                                  Datum lovu: 20. a 21.10.2007 | Revír: Lužnice 10A v Vltava 23 | Způsob lovu: Přívlač

Vcera jsem byl s 2 kamosema na piskovnach kolem Suchdola n/L. a na Luznici. Ryby moc nespolupracovali, takze 4 kudly nas zachranili pred cistym „zerem“.

Dneska sli k vode jen blazni a samozrejme i ja. No nastesti muj odev tu vlkost nepropustil, ale jinak to stalo za 2 veci. Dostal jsem jen jedinou kudlu, ale zato to byl zaber jak se patri. Pri foceni mi pekne zapozovala. Skoda, ze jsem ten wobler za dalsi 3 hody utrh, to byl muj posledni DAMacky natural.

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img14291.jpg
                                                    Neděle 21. října 2007 ve 14:38® ART
                                                    ART
                                                    Datum lovu: 19.10 až 21.10 | Revír: Štědronín | Způsob lovu: Klasická položená

Byl jsem s kamošema jen tak se podínat na Štědronín a douali jsme že něco lapnem. A nic. Za celý víkend jsme nic nechitili ani cejníka natož candáta.

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img14288.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img14289.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img14290.jpg
                                                      Sobota 20. října 2007 v 15:50® Řízek
                                                      Řízek
                                                      Datum lovu: 20.10.2007 | Revír: Berounka 3 | Způsob lovu: Plavaná

Tak se dneska po dlouhy dobe zadarilo.Za 30minut 2štiky:-) Prvni foto štika 60cm a druhe foto štika 70cm

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img14286.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img14287.jpg
                                                        Sobota 20. října 2007 ve 14:47® xxx***
                                                        xxx***
                                                        Datum lovu: ted sem se vratil | Způsob lovu: Feeder

:-) cau no tak sem trochu zmrzal ale viplatilose to chytil sem peknyho kaprika 62 cm a pak zme si zasli napivo

Pátek 19. října 2007 ve 21:11® Scanix
                                                          Scanix
                                                          Datum lovu: 19.10.2007 | Revír: Vltava 23 | Způsob lovu: Přívlač

Tak jsem se dnes vecer urval na 1.5h nez padla tma na pro me nezname misto, vysledek sice nic moc, ale lepsi, jak mit zero. Z 5ti zaberu na popa jsem zuzitkoval 1, bolinek nevalnych rozmeru. Po urvanem stormu jsem skroval na maleho shad rapa, tloustik to mel moooc hluboko, snad jsem mu nezkratil zivotni cyklus :-((

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img14277.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img14278.jpg
                                                            Pátek 19. října 2007 ve 20:00® Pepa Kreidl
                                                            Datum lovu: 7.8.2007 | Revír: Rybník v obci Skořice-nesvazová voda | Způsob lovu: Klasická položená

Nedávno se mi povedli takovíhle 2 lejni na žížalku.

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img14275.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img14276.jpg