Chytej.cz

Z lovu

V diskuzi je 18.430 příspěvků, z toho 18430 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Neděle 21. října 2007 v 19:02® Tomik
Tomik
Datum lovu: Dnes | Způsob lovu: Přívlač

Dnes s Jarrynem21 na rybach. Jára jednu kudlu, já dvě . Bylo moc hezky;-)

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img14303.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img14304.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img14305.jpg
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
    Neděle 21. října 2007 v 18:49® Kubah
    Datum lovu: 21.10.2007 | Revír: Rybník Konopiště | Způsob lovu: Feeder

Dnes s feederem v Konopišti- lapeni 4 cejni,3 plotice a 2 malí boleni. Nástrahy- pařená houska, žížaly a kukuřice. Až na zimu a  občasný déšť dobrý.

Neděle 21. října 2007 v 18:35® Sander
      Sander
      Datum lovu: 21.10.2007 | Revír: Vášův mlýn

44cm.

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img14301.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img14302.jpg
        Neděle 21. října 2007 v 18:27® kostnak
        kostnak
        Způsob lovu: Přívlač

prevladali stucky a ostrieziky. jedine zaujimave tento krajsi ostriez a po dlhej dobe zubac okolo miery

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img14299.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img14300.jpg
          Neděle 21. října 2007 v 17:25® LojzaRybka
          LojzaRybka
          Datum lovu: 21.10.07 | Revír: Nechranky | Způsob lovu: Přívlač

dnes jen jeden záběr,ale neproměnil jsem ho v rybu na břehu,jinak celkem adrenalin,lov z bouta na vlnách,ještě že netrpim mořskou nemocí:-D :-D

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img14292.jpg
            Neděle 21. října 2007 v 17:13® Scanix
            Scanix
            Datum lovu: 20. a 21.10.2007 | Revír: Lužnice 10A v Vltava 23 | Způsob lovu: Přívlač

Vcera jsem byl s 2 kamosema na piskovnach kolem Suchdola n/L. a na Luznici. Ryby moc nespolupracovali, takze 4 kudly nas zachranili pred cistym „zerem“.

Dneska sli k vode jen blazni a samozrejme i ja. No nastesti muj odev tu vlkost nepropustil, ale jinak to stalo za 2 veci. Dostal jsem jen jedinou kudlu, ale zato to byl zaber jak se patri. Pri foceni mi pekne zapozovala. Skoda, ze jsem ten wobler za dalsi 3 hody utrh, to byl muj posledni DAMacky natural.

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img14291.jpg
              Neděle 21. října 2007 ve 13:38® ART
              ART
              Datum lovu: 19.10 až 21.10 | Revír: Štědronín | Způsob lovu: Klasická položená

Byl jsem s kamošema jen tak se podínat na Štědronín a douali jsme že něco lapnem. A nic. Za celý víkend jsme nic nechitili ani cejníka natož candáta.

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img14288.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img14289.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img14290.jpg
                Sobota 20. října 2007 ve 14:50® Řízek
                Řízek
                Datum lovu: 20.10.2007 | Revír: Berounka 3 | Způsob lovu: Plavaná

Tak se dneska po dlouhy dobe zadarilo.Za 30minut 2štiky:-) Prvni foto štika 60cm a druhe foto štika 70cm

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img14286.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img14287.jpg
                  Sobota 20. října 2007 ve 13:47® xxx***
                  xxx***
                  Datum lovu: ted sem se vratil | Způsob lovu: Feeder

:-) cau no tak sem trochu zmrzal ale viplatilose to chytil sem peknyho kaprika 62 cm a pak zme si zasli napivo

Pátek 19. října 2007 ve 20:11® Scanix
                    Scanix
                    Datum lovu: 19.10.2007 | Revír: Vltava 23 | Způsob lovu: Přívlač

Tak jsem se dnes vecer urval na 1.5h nez padla tma na pro me nezname misto, vysledek sice nic moc, ale lepsi, jak mit zero. Z 5ti zaberu na popa jsem zuzitkoval 1, bolinek nevalnych rozmeru. Po urvanem stormu jsem skroval na maleho shad rapa, tloustik to mel moooc hluboko, snad jsem mu nezkratil zivotni cyklus :-((

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img14277.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img14278.jpg
                      Pátek 19. října 2007 v 19:00® Pepa Kreidl
                      Datum lovu: 7.8.2007 | Revír: Rybník v obci Skořice-nesvazová voda | Způsob lovu: Klasická položená

Nedávno se mi povedli takovíhle 2 lejni na žížalku.

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img14276.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img14275.jpg
                        Pátek 19. října 2007 v 18:54® Pepa Kreidl
                        Datum lovu: 13.10.2007 | Revír: Rybník SKořice | Způsob lovu: Přívlač

Nedávno jsem třpytkoval a povedly se mi hned tyto 2 štiky (-:

Čtvrtek 18. října 2007 ve 20:20® salmer
                          salmer
                          Datum lovu: 18.10. | Způsob lovu: Přívlač

Tak dnes 3 štiky největší 54cm Na woblera dnes byly pri chuti. Potom jeste asi 20 okounu na zluteho twistera.:)

Čtvrtek 18. října 2007 v 19:03® jarryn21
                            jarryn21

Dneska trocha okounů, trocha štiček a trocha deště.:-)

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img14262.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img14263.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img14264.jpg
                              Čtvrtek 18. října 2007 v 18:32® kostnak
                              kostnak
                              Způsob lovu: Přívlač

dobre padlo po lige zavesit zase na palicu 8g hlavu. :-)

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img14261.jpg
                                Čtvrtek 18. října 2007 v 17:58® čabi
                                čabi
                                Datum lovu: 18.10 | Revír: řeka | Způsob lovu: Přívlač

Od půl deváté do čtyř se mi podařilo na řece vytáhnout tři štiky(40,42,57)­,jednoho tlouště(45) a okouna(30).Vše na rotačku až na tu větší štiku,ta zabrala na kopyto.Dále mi ještě upadlo pět štik.Večer o pěti jsem šel znovu,tentokrát se stikarem.Chytil jsem další štiku(58),stikar byl bezrybka,jedna malá kolem čtyřiceti cm se mu vysmekla.Takže pro mě velice úspěšný den.Vše plave dál,až na okouna.Toho čeká preparace.:->

Čtvrtek 18. října 2007 v 15:17® Pepa Kreidl
                                  Datum lovu: 23.9.2007 | Revír: Obecní rybník skořice | Způsob lovu: Klasická položená

Kolem sedmé večer jsem zkusil rousnice na položenou a povedli se mi hned 2 krásní okouni a jeden z toho 28 cm.(na obrázku)

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img14259.jpg
                                    Středa 17. října 2007 v 18:40® Vlackar
                                    Vlackar
                                    Datum lovu: 17.10.2oo7 | Revír: Labe 13 | Způsob lovu: Přívlač

Dnes asi hodinová vláčka na Labi a byl z toho bolen cca. 55 cm.

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img14253.jpg
                                      Středa 17. října 2007 v 18:21® knedlik
                                      knedlik
                                      Datum lovu: 17.10.2007 | Revír: Váh,prívlač

Dnes sme s Paľom testovali,či opravdu idú – a posudte sami:o)

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img14251.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img14252.jpg
                                        Středa 17. října 2007 ve 13:27® 4est
                                        Datum lovu: 29.9.2007 | Revír: Lipno | Způsob lovu: Přívlač

Celkem nedávná výprava na Lipno…

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img14250.jpg
                                          Středa 17. října 2007 v 6:07® knedlik
                                          knedlik

BlueShark:Možno takto? Keby si ma poznal – nepodezíral

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img14249.jpg
                                            Úterý 16. října 2007 v 19:54® knedlik
                                            knedlik

Tak dnes prvá.

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img14248.jpg
                                              Úterý 16. října 2007 v 18:55® Zauwi
                                              Zauwi
                                              Datum lovu: 16.10. | Revír: 453018 | Způsob lovu: Muškaření

Dneska mušení od 15:00–17:15 ,chyceno cca 40 ryb z převládal lipan a potočák a dokonce se mi podařilo poprvé v životě chytit mníka a k tomu ještě na mouchu!!!Měl sice tak 25cm, ale udělal mi obrovskou radost,vzal mi takovou malinkou nymfičku…škoda, že jsem s sebou neměl foťák..jinak počasí bylo super:),krásně strávené odpolednepivo

Úterý 16. října 2007 v 18:14® LojzaRybka
                                                LojzaRybka
                                                Datum lovu: 16.10.07 | Revír: Nechranice | Způsob lovu: Přívlač

Teď jsem přijel z přehrady,bylo mrtvo ani voda se nehýbala,ale bylo hezky:-)

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img14245.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img14246.jpg
                                                  Úterý 16. října 2007 v 15:38® diutrius
                                                  diutrius
                                                  Datum lovu: 14 října | Revír: Ohře

Tak jsem si vyrazil ráno na rybky v neděli a byl s toho kapr 60cm.Když jsem balil a šel k autu potkal jsem kámoše a povidá ..mám 2 štiky..tak mi jednu dej…si jí chyt´..pujč si prut a nahod´.Tak jsem tedy nahodil a za deset minut stoho vznikla krásná štika 73cm.Ps-a když na ně budu chtít jít tak nechytnu nic :-)

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img14244.jpg
                                                    Úterý 16. října 2007 v 11:44® thundarr
                                                    thundarr
                                                    Datum lovu: 13.9.07 | Revír: Svratka 5 | Způsob lovu: Klasická položená

Pod nohama se mi sice začala hýbat hladina vody, ale pohled na hladinu byl nádherny … Ryba se bohužel nedostavila.

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img14241.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img14242.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img14243.jpg
                                                      Pondělí 15. října 2007 ve 21:28® BlueShark
                                                      BlueShark
                                                      Datum lovu: 15.10.2007 | Revír: Labe 4-5 (441022)

Od 11:00 do 19:00, vse na rybicku. 6 okounů, 4 spadli a neco vetsiho taktez, kdyz jsem sekl povolenou civku hlupak :-)

ALe vsechno kolem 30cm okouni, spokojenost, bylo nadherne :-)

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img14239.jpg
                                                        Pondělí 15. října 2007 ve 20:44® Kuba V.
                                                        Datum lovu: 14.10.2007 | Revír: Orlice | Způsob lovu: Přívlač

Zdravím v neděli byl tatík na rybách a podařil se mu nádherný Potočák 59cm. jen škoda že jsem byl odjetý a nebyl jsem tam sním:( Přikládám foto z mobilu tak to vypadá když se člověk fotí sám z mobilu:D

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img14236.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img14237.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img14238.jpg
                                                          Pondělí 15. října 2007 v 18:29® Zauwi
                                                          Zauwi
                                                          Datum lovu: 15.10. | Revír: 453018 | Způsob lovu: Muškaření

Muškaření odpoledne na Chrudimce dopadlo skvěle ,celkem chyceno cca 50 ks ryb z toho 35 lipanů a zbytek jelci a potočáci.Chytáno na suchou,vlasec 0,08 ⇒ 7 mušek si ryby vzaly s sebou… kdyby nefoukal víttr tak to bylo super, a na závěr krátka motlitba: Bože, požehnej tomu, kdo vymyslel neoprén!!!pivo

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img14232.jpg
                                                            Pondělí 15. října 2007 v 10:34® regulus
                                                            regulus
                                                            Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.
                                                            foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img14220.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img14221.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img14222.jpg