Vyhledávání
Z lovu
V diskuzi je 18.413 příspěvků, z toho 18413 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Středa 17. října 2007 v 19:40® Vlackar
- Datum lovu: 17.10.2oo7 | Revír: Labe 13 | Způsob lovu: Přívlač
Dnes asi hodinová vláčka na Labi a byl z toho bolen cca. 55 cm.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 17. října 2007 v 19:21® knedlik
- Datum lovu: 17.10.2007 | Revír: Váh,prívlač
Dnes sme s Paľom testovali,či opravdu idú – a posudte sami:o)
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 17. října 2007 ve 14:27® 4est
- Datum lovu: 29.9.2007 | Revír: Lipno | Způsob lovu: Přívlač
Celkem nedávná výprava na Lipno…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 17. října 2007 v 7:07® knedlik
-
BlueShark:Možno takto? Keby si ma poznal – nepodezíral
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 16. října 2007 ve 20:54® knedlik
-
Tak dnes prvá.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 16. října 2007 v 19:55® Zauwi
- Datum lovu: 16.10. | Revír: 453018 | Způsob lovu: Muškaření
Dneska mušení od 15:00–17:15 ,chyceno cca 40 ryb z převládal lipan a potočák a dokonce se mi podařilo poprvé v životě chytit mníka a k tomu ještě na mouchu!!!Měl sice tak 25cm, ale udělal mi obrovskou radost,vzal mi takovou malinkou nymfičku…škoda, že jsem s sebou neměl foťák..jinak počasí bylo super:),krásně strávené odpoledne
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 16. října 2007 v 19:14® LojzaRybka
- Datum lovu: 16.10.07 | Revír: Nechranice | Způsob lovu: Přívlač
Teď jsem přijel z přehrady,bylo mrtvo ani voda se nehýbala,ale bylo hezky
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 16. října 2007 v 16:38® diutrius
- Datum lovu: 14 října | Revír: Ohře
Tak jsem si vyrazil ráno na rybky v neděli a byl s toho kapr 60cm.Když jsem balil a šel k autu potkal jsem kámoše a povidá ..mám 2 štiky..tak mi jednu dej…si jí chyt´..pujč si prut a nahod´.Tak jsem tedy nahodil a za deset minut stoho vznikla krásná štika 73cm.Ps-a když na ně budu chtít jít tak nechytnu nic
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 16. října 2007 ve 12:44® thundarr
- Datum lovu: 13.9.07 | Revír: Svratka 5 | Způsob lovu: Klasická položená
Pod nohama se mi sice začala hýbat hladina vody, ale pohled na hladinu byl nádherny … Ryba se bohužel nedostavila.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 15. října 2007 ve 22:28® BlueShark
- Datum lovu: 15.10.2007 | Revír: Labe 4-5 (441022)
Od 11:00 do 19:00, vse na rybicku. 6 okounů, 4 spadli a neco vetsiho taktez, kdyz jsem sekl povolenou civku hlupak
ALe vsechno kolem 30cm okouni, spokojenost, bylo nadherne
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 15. října 2007 ve 21:44® Kuba V.
- Datum lovu: 14.10.2007 | Revír: Orlice | Způsob lovu: Přívlač
Zdravím v neděli byl tatík na rybách a podařil se mu nádherný Potočák 59cm. jen škoda že jsem byl odjetý a nebyl jsem tam sním:( Přikládám foto z mobilu tak to vypadá když se člověk fotí sám z mobilu:D
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 15. října 2007 v 19:29® Zauwi
- Datum lovu: 15.10. | Revír: 453018 | Způsob lovu: Muškaření
Muškaření odpoledne na Chrudimce dopadlo skvěle ,celkem chyceno cca 50 ks ryb z toho 35 lipanů a zbytek jelci a potočáci.Chytáno na suchou,vlasec 0,08 ⇒ 7 mušek si ryby vzaly s sebou… kdyby nefoukal víttr tak to bylo super, a na závěr krátka motlitba: Bože, požehnej tomu, kdo vymyslel neoprén!!!
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 15. října 2007 v 11:34® regulus
- Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie. Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Pondělí 15. října 2007 v 11:33® regulus
- Datum lovu: 14.10.2007 | Revír: Kdesi na Vysočině | Způsob lovu: Muškaření
Tak nejspíš poslední letošní procházka s chlupatejma háčkama, počasí sice luxusní, ale dost kosa a lepší už to asi nebude. Něco se chytlo, trochu sem si zariskoval a brodil s foťákem na krku, takže jsou i nějaký fotky.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 14. října 2007 ve 23:32® hecht
- Datum lovu: 14.10.2007 | Revír: Otava | Způsob lovu: Přívlač
Tak po týdením půstu zase chvilku u vody. Konečne jsem aspoň trochu protrhl mojí nemohoucnost na této čisté vodě. Na první namočení ryperku okoun cca 20cm potom jsem pod nohama poskakoval s gumkou a 2 štiky + – 50, 3 štiky pak spadly. Na woblery to je trágo, každý hod = listí. Sander, to místo u potopené olše je fakt krásné.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 14. října 2007 ve 21:21® ORIMP
-
kosťo:nemám ťa rád…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 14. října 2007 ve 21:19® ORIMP
- Datum lovu: 13-14.10.07 | Revír: 2.liga Gabčíkovo | Způsob lovu: Přívlač
Finále 2.ligy v prívlači,víťazné a postupujúce družstvo z Trnavy,s chytejákmi redom a kosťom!Gratulujéém!!!
Ja som si odniesol zemiakovu medailu…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 14. října 2007 ve 21:09® Splinter.Cell7
-
60
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 14. října 2007 ve 21:05® Vlackar
- Datum lovu: 14.10. 2oo7 | Revír: Labe 13 | Způsob lovu: Přívlač
Dneska sem byl s tátou an Labi a za asi 1,5h sme ulovili 2 štiky, 2 tlouště, okouna a bolena. Vše na bílou gumu a vše puštěno
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 14. října 2007 v 19:59® Padis
- Revír: Loučná | Způsob lovu: Přívlač
Na dnešní odpolední vycházce k vodě spolupracoval pouze štičí dorost 30–45 cm.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 14. října 2007 v 19:21® HaD
- Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie. Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Neděle 14. října 2007 v 19:21® HaD
- Neděle 14. října 2007 v 19:20® HaD
- Datum lovu: 13.10.2007 | Revír: soukromý rybníček
Ani ne tak „Z lovu“ jako „Z výlovu“
Tomáš lovil svůj malinký rybníček. Byla to zábava jak pro dospělé, tak pro mého Adámka… Mimo kapry jsme slovili mníčky, krásné líny a i trumena
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 14. října 2007 v 18:10® HaD
- Datum lovu: 13.10.2007 | Revír: Lužnice 4 | Způsob lovu: Přívlač
Po včerejším neúspěšném pokusu o nějakého bolena jsem dostal štičku asi 50 cm. Jen způsob ulovení byl poněkud kuriózní: ležela na písku u vody, obalená hlínou a pískem. Ze zvědavosti jsem se té mrtvolce podíval na žábry a jelikož byly ještě červené (známka toho, že byla uhynulá jen krátce), vzal jsem jí tátovi (mel radost, protože většinou vše pustím a on mi to vyčítá
). Domnívám se, že při lovu vylítla až na břeh a už se jí nepovedlo vrtáit se do vody. Dnes už jsem byl jen na houbách. A houby, tedy skoro :-/
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 14. října 2007 v 17:37® Koudy
- Revír: Svratka | Způsob lovu: Přívlač
71 cm
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 14. října 2007 v 17:19® Coturnix
- Datum lovu: 14.10.07 | Revír: Chrudimka | Způsob lovu: Muškaření
Dneska parádní chytačka na Chrudimece. Ryb bylo spousta, po první dvacítce (cca za 1,5 hod lovu) jsem to přestal počítat. 4 PO přes 30cm a nějakej ten lipan (trošku menší). Bohužel se mi nějak po… fotky. Jen ráno mě překvapilo namrzání šňůry. Za chvíli bude zima
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 14. října 2007 v 17:04® Davish
- Datum lovu: 14.10.2007 | Revír: Jevišovka 2a | Způsob lovu: Přívlač
za 2 hodin vláčení na Výrovické přehradě, jsem chytil jednoho canáta 46m
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 14. října 2007 v 15:37® LojzaRybka
- Datum lovu: 14.10.07 | Revír: nechranky | Způsob lovu: Přívlač
Nechranice stojej stále za ho…!voda ještě neklesá
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 14. října 2007 ve 12:05® Alov
- Datum lovu: 13.10. | Revír: Petrův rybník
Tak včera jsme byli s klukem na závodech na Petráku v Krnově. Je to rybník patřící povodí Odry a je chovný. Sešlo se 84 startujících. Foukal prudký severní vítr. Kapři na to téměř total kašlali, takže se celkem chytlo jen cca 30 kapříků kolem 60 cm. Celkově bída a mi dva vyhořeli jak papíroví čerti
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 14. října 2007 v 8:15® jake
- Datum lovu: 13.10. | Revír: Jestřabice | Způsob lovu: Přívlač
Včera celý den s kolegou v Jestřabicích. Třel jsem bídu s nouzí.
Po loňském Waterloo, kdy jsem si ani neškrtl, jsem letos vyválčil aspoň dvě štičky
(jedna z nich na obrázku). Jinak 4 prodrbané záběry
a 1 (asi štika) vypnutá po cca 10 vteřinách na prutě
. Duhák nebo siven ani jeden. Kolega mi to natřel – chytil 7 sivenů, jednoho duháka a okouna. Těch sedm sivenů údajně na jednom fleku – stylem – co nához, to ryba.
. Stejně to řekl jen proto, aby mě nas.al…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.