Chytej.cz

Z lovu

V diskuzi je 18.413 příspěvků, z toho 18413 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Středa 17. října 2007 v 19:40® Vlackar
Vlackar
Datum lovu: 17.10.2oo7 | Revír: Labe 13 | Způsob lovu: Přívlač

Dnes asi hodinová vláčka na Labi a byl z toho bolen cca. 55 cm.

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img14253.jpg
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
    Středa 17. října 2007 v 19:21® knedlik
    knedlik
    Datum lovu: 17.10.2007 | Revír: Váh,prívlač

Dnes sme s Paľom testovali,či opravdu idú – a posudte sami:o)

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img14251.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img14252.jpg
      Středa 17. října 2007 ve 14:27® 4est
      Datum lovu: 29.9.2007 | Revír: Lipno | Způsob lovu: Přívlač

Celkem nedávná výprava na Lipno…

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img14250.jpg
        Středa 17. října 2007 v 7:07® knedlik
        knedlik

BlueShark:Možno takto? Keby si ma poznal – nepodezíral

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img14249.jpg
          Úterý 16. října 2007 ve 20:54® knedlik
          knedlik

Tak dnes prvá.

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img14248.jpg
            Úterý 16. října 2007 v 19:55® Zauwi
            Zauwi
            Datum lovu: 16.10. | Revír: 453018 | Způsob lovu: Muškaření

Dneska mušení od 15:00–17:15 ,chyceno cca 40 ryb z převládal lipan a potočák a dokonce se mi podařilo poprvé v životě chytit mníka a k tomu ještě na mouchu!!!Měl sice tak 25cm, ale udělal mi obrovskou radost,vzal mi takovou malinkou nymfičku…škoda, že jsem s sebou neměl foťák..jinak počasí bylo super:),krásně strávené odpolednepivo

Úterý 16. října 2007 v 19:14® LojzaRybka
              LojzaRybka
              Datum lovu: 16.10.07 | Revír: Nechranice | Způsob lovu: Přívlač

Teď jsem přijel z přehrady,bylo mrtvo ani voda se nehýbala,ale bylo hezky:-)

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img14245.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img14246.jpg
                Úterý 16. října 2007 v 16:38® diutrius
                diutrius
                Datum lovu: 14 října | Revír: Ohře

Tak jsem si vyrazil ráno na rybky v neděli a byl s toho kapr 60cm.Když jsem balil a šel k autu potkal jsem kámoše a povidá ..mám 2 štiky..tak mi jednu dej…si jí chyt´..pujč si prut a nahod´.Tak jsem tedy nahodil a za deset minut stoho vznikla krásná štika 73cm.Ps-a když na ně budu chtít jít tak nechytnu nic :-)

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img14244.jpg
                  Úterý 16. října 2007 ve 12:44® thundarr
                  thundarr
                  Datum lovu: 13.9.07 | Revír: Svratka 5 | Způsob lovu: Klasická položená

Pod nohama se mi sice začala hýbat hladina vody, ale pohled na hladinu byl nádherny … Ryba se bohužel nedostavila.

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img14241.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img14242.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img14243.jpg
                    Pondělí 15. října 2007 ve 22:28® BlueShark
                    BlueShark
                    Datum lovu: 15.10.2007 | Revír: Labe 4-5 (441022)

Od 11:00 do 19:00, vse na rybicku. 6 okounů, 4 spadli a neco vetsiho taktez, kdyz jsem sekl povolenou civku hlupak :-)

ALe vsechno kolem 30cm okouni, spokojenost, bylo nadherne :-)

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img14239.jpg
                      Pondělí 15. října 2007 ve 21:44® Kuba V.
                      Datum lovu: 14.10.2007 | Revír: Orlice | Způsob lovu: Přívlač

Zdravím v neděli byl tatík na rybách a podařil se mu nádherný Potočák 59cm. jen škoda že jsem byl odjetý a nebyl jsem tam sním:( Přikládám foto z mobilu tak to vypadá když se člověk fotí sám z mobilu:D

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img14236.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img14237.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img14238.jpg
                        Pondělí 15. října 2007 v 19:29® Zauwi
                        Zauwi
                        Datum lovu: 15.10. | Revír: 453018 | Způsob lovu: Muškaření

Muškaření odpoledne na Chrudimce dopadlo skvěle ,celkem chyceno cca 50 ks ryb z toho 35 lipanů a zbytek jelci a potočáci.Chytáno na suchou,vlasec 0,08 ⇒ 7 mušek si ryby vzaly s sebou… kdyby nefoukal víttr tak to bylo super, a na závěr krátka motlitba: Bože, požehnej tomu, kdo vymyslel neoprén!!!pivo

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img14232.jpg
                          Pondělí 15. října 2007 v 11:34® regulus
                          regulus
                          Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.
                          foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img14221.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img14222.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img14220.jpg
                            Pondělí 15. října 2007 v 11:33® regulus
                            regulus
                            Datum lovu: 14.10.2007 | Revír: Kdesi na Vysočině | Způsob lovu: Muškaření

Tak nejspíš poslední letošní procházka s chlupatejma háčkama, počasí sice luxusní, ale dost kosa a lepší už to asi nebude. Něco se chytlo, trochu sem si zariskoval a brodil s foťákem na krku, takže jsou i nějaký fotky.:-D

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img14217.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img14218.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img14219.jpg
                              Neděle 14. října 2007 ve 23:32® hecht
                              hecht
                              Datum lovu: 14.10.2007 | Revír: Otava | Způsob lovu: Přívlač

Tak po týdením půstu zase chvilku u vody. Konečne jsem aspoň trochu protrhl mojí nemohoucnost na této čisté vodě. Na první namočení ryperku okoun cca 20cm potom jsem pod nohama poskakoval s gumkou a 2 štiky + – 50, 3 štiky pak spadly. Na woblery to je trágo, každý hod = listí. Sander, to místo u potopené olše je fakt krásné.

Neděle 14. října 2007 ve 21:21® ORIMP
                                ORIMP

kosťo:nemám ťa rád… :-)

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img14203.jpg
                                  Neděle 14. října 2007 ve 21:19® ORIMP
                                  ORIMP
                                  Datum lovu: 13-14.10.07 | Revír: 2.liga Gabčíkovo | Způsob lovu: Přívlač

Finále 2.ligy v prívlači,víťazné a postupujúce družstvo z Trnavy,s chy­tejákmi redom a kosťom!Gratu­lujéém!!!pivo Ja som si odniesol zemiakovu medailu…:-|

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img14202.jpg
                                    Neděle 14. října 2007 ve 21:09® Splinter.Cell7
                                    Splinter.Cell7

60

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img14201.jpg
                                      Neděle 14. října 2007 ve 21:05® Vlackar
                                      Vlackar
                                      Datum lovu: 14.10. 2oo7 | Revír: Labe 13 | Způsob lovu: Přívlač

Dneska sem byl s tátou an Labi a za asi 1,5h sme ulovili 2 štiky, 2 tlouště, okouna a bolena. Vše na bílou gumu a vše puštěno ;-)

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img14198.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img14199.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img14200.jpg
                                        Neděle 14. října 2007 v 19:59® Padis
                                        Padis
                                        Revír: Loučná | Způsob lovu: Přívlač

Na dnešní odpolední vycházce k vodě spolupracoval pouze štičí dorost 30–45 cm.

Neděle 14. října 2007 v 19:21® HaD
                                          HaD
                                          foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img14191.jpg
                                            Neděle 14. října 2007 v 19:21® HaD
                                            HaD
                                            foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img14188.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img14189.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img14190.jpg
                                              Neděle 14. října 2007 v 19:20® HaD
                                              HaD
                                              Datum lovu: 13.10.2007 | Revír: soukromý rybníček

Ani ne tak „Z lovu“ jako „Z výlovu“ :-) Tomáš lovil svůj malinký rybníček. Byla to zábava jak pro dospělé, tak pro mého Adámka… Mimo kapry jsme slovili mníčky, krásné líny a i trumena :-)

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img14185.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img14186.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img14187.jpg
                                                Neděle 14. října 2007 v 18:10® HaD
                                                HaD
                                                Datum lovu: 13.10.2007 | Revír: Lužnice 4 | Způsob lovu: Přívlač

Po včerejším neúspěšném pokusu o nějakého bolena jsem dostal štičku asi 50 cm. Jen způsob ulovení byl poněkud kuriózní: ležela na písku u vody, obalená hlínou a pískem. Ze zvědavosti jsem se té mrtvolce podíval na žábry a jelikož byly ještě červené (známka toho, že byla uhynulá jen krátce), vzal jsem jí tátovi (mel radost, protože většinou vše pustím a on mi to vyčítá :-)) ). Domnívám se, že při lovu vylítla až na břeh a už se jí nepovedlo vrtáit se do vody. Dnes už jsem byl jen na houbách. A houby, tedy skoro :-/

Neděle 14. října 2007 v 17:37® Koudy
                                                  Koudy
                                                  Revír: Svratka | Způsob lovu: Přívlač

71 cm:-)

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img14184.jpg
                                                    Neděle 14. října 2007 v 17:19® Coturnix
                                                    Coturnix
                                                    Datum lovu: 14.10.07 | Revír: Chrudimka | Způsob lovu: Muškaření

Dneska parádní chytačka na Chrudimece. Ryb bylo spousta, po první dvacítce (cca za 1,5 hod lovu) jsem to přestal počítat. 4 PO přes 30cm a nějakej ten lipan (trošku menší). Bohužel se mi nějak po… fotky. Jen ráno mě překvapilo namrzání šňůry. Za chvíli bude zima :-(

Neděle 14. října 2007 v 17:04® Davish
                                                      Davish
                                                      Datum lovu: 14.10.2007 | Revír: Jevišovka 2a | Způsob lovu: Přívlač

za 2 hodin vláčení na Výrovické přehradě, jsem chytil jednoho canáta 46m

Neděle 14. října 2007 v 15:37® LojzaRybka
                                                        LojzaRybka
                                                        Datum lovu: 14.10.07 | Revír: nechranky | Způsob lovu: Přívlač

Nechranice stojej stále za ho…!voda ještě neklesá:-((

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img14183.jpg
                                                          Neděle 14. října 2007 ve 12:05® Alov
                                                          Alov
                                                          Datum lovu: 13.10. | Revír: Petrův rybník

Tak včera jsme byli s klukem na závodech na Petráku v Krnově. Je to rybník patřící povodí Odry a je chovný. Sešlo se 84 startujících. Foukal prudký severní vítr. Kapři na to téměř total kašlali, takže se celkem chytlo jen cca 30 kapříků kolem 60 cm. Celkově bída a mi dva vyhořeli jak papíroví čerti :-((

Neděle 14. října 2007 v 8:15® jake
                                                            jake
                                                            Datum lovu: 13.10. | Revír: Jestřabice | Způsob lovu: Přívlač

Včera celý den s kolegou v Jestřabicích. Třel jsem bídu s nouzí.:-| Po loňském Waterloo, kdy jsem si ani neškrtl, jsem letos vyválčil aspoň dvě štičky:-) (jedna z nich na obrázku). Jinak 4 prodrbané záběry:-( a 1 (asi štika) vypnutá po cca 10 vteřinách na prutě:-( . Duhák nebo siven ani jeden. Kolega mi to natřel – chytil 7 sivenů, jednoho duháka a okouna. Těch sedm sivenů údajně na jednom fleku – stylem – co nához, to ryba. :-D . Stejně to řekl jen proto, aby mě nas.al…:-D

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img14182.jpg