Chytej.cz

Z lovu

V diskuzi je 18.429 příspěvků, z toho 18429 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Úterý 9. října 2007 v 16:22® Kazan
Revír: Labe | Způsob lovu: Přívlač

Tak jsem si jednou trochu slušně zachytal, štiček bylo pět, další dvě upadly, + 3 okouni a 1 bolínek

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img14155.jpg
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
    Pondělí 8. října 2007 v 16:58® Mr.Stick
    Mr.Stick
    Datum lovu: víkend | Revír: přívlač

Náhoda.

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img14137.jpg
      Pondělí 8. října 2007 ve 13:15® Raf
      Raf
      Datum lovu: 5.10.-6.10.2007 | Revír: Nechranice | Způsob lovu: Přívlač

Výprava s Milano, Tomchamik a Zdeňkou na Nechranice. Při pohledu na potopené keře podél celé nádrže nikdo z nás o tom, že to bude mazec nepochyboval. A ono to tak vlastně i začalo. Vyjíždim na vodu. Prvním náhozem mi twistera nedobírá okoun 40+. Přejíždím na druhou stranu a zdolávám okouna 39 cm. Jenže tím to taky skončilo. Další dva dny dřiny byly odměněny jenom dvěma candátovýma jízdama. V průběhu nich ale bylo hezky. Žádné přehradě jsem nevěřil tolik jako v tu dobu Nechranicím. Potkali jsme i LojzaRybku. Ten nám však brzy zmizel někam do Finska. Milano a Zdeňka zůstali na Nechraňkách ještě dnes. Já jsem si odskočil na poorviscupovou Vltavu. Chytil 17 duháků a krásnýho okouna 35 cm.

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img14134.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img14135.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img14136.jpg
        Pondělí 8. října 2007 v 11:26® Kosmik
        Datum lovu: 6-7. října | Revír: Oslava 1, Jihlava 7-8 | Způsob lovu: Přívlač

V sobotu jsem byl s kámošem na Oslavě 1, po celé délce bez záběru, až jsme se na konec šli podívat na jedno místo a tam to začalo: Chytal jsem na rotačku a zabrali 4 štiky (kolem 40cm),jelec tloušť 3O cm, kamoš chytal na woblera a vytáhl 8 štik (stejná velikost).9-)

V neděli jsem vyrazil na Jihlavu 7–8, a nezasekl jsem 2 štiky, zabrali vždycky u břehu. :-(( Snad někdy příště. Neznáte někdo Aleše Hobzu, potřeboval bych na něho kontakt!:-|

Neděle 7. října 2007 ve 22:55® regulus
          regulus
          Revír: Kdesi na Vysočině | Způsob lovu: Muškaření

Repete jak minulou neděli, jen menší ryby, ale hodně.:-D Hold dneska rybí večeře nebyla.:-((

Neděle 7. října 2007 ve 22:01® BigMike
            Datum lovu: 6.10.2007 | Revír: Lužnice | Způsob lovu: Přívlač

Bolen 59 cm na vrtulku. Předtím ještě o 2 propy ve zpěněné vodě pod splavem přišel, ani nevím jak(štika,vod­ník…?)!!!

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img14132.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img14133.jpg
              Neděle 7. října 2007 ve 22:01® BigMike
              Datum lovu: 6.10.2007 | Revír: Lužnice 6 | Způsob lovu: Přívlač
              Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.
              foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img14131.jpg
                Neděle 7. října 2007 v 19:44® Chose
                Chose

Zdravím,právě jsem se vrátil z Prahy,byl to úžasně náročnej víkend,přikládám jen jednu fotečku,zbytek asi až se vyspím a tak…:-)

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img14130.jpg
                  Neděle 7. října 2007 v 18:15® Tomik
                  Tomik

Dnes jsem měl cestu kolem jedne vody tak jsem na ni na hodinku a pul zašel. Chycena štička a pět okounků, další dvě štiky spadly. Moc hezká chvilka u vody.

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img14125.jpg
                    Neděle 7. října 2007 ve 12:15® stikar
                    Způsob lovu: Přívlač

Dnesni lov s cabim,,,,cabi byl bohuzel bezrybka,,,,,ja 2 stiky 53cm a jesena 43cm,,,,dobra chytacka

Neděle 7. října 2007 v 10:28® Stanik
                      Stanik
                      Datum lovu: 6.10. | Revír: Divoká a Tichá Orlice | Způsob lovu: Přívlač

Konečně jsem se letos dostal na Divokou nad Týništěm a tragédie. Voda o půl metru nahoře a dost zakalená. Chytil jsem 1 tlouštíka a další, o dost větší se vyříznul. Poté přesun na Tichou, voda naprosto průzračná, chycen jeden okounek a pár dalších se přijelo mrknout. Kamarádovi spadla kudle tak 40. Jinak krásný den.

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img14111.jpg
                        Neděle 7. října 2007 v 10:21® paccco
                        paccco
                        Datum lovu: 6.10 a 7.10.2007 | Revír: Sázava 14 | Způsob lovu: Klasická položená

Po měsíčním půstu,jsem se konečně dostal na ryby!!:-O Počasí nádherné a rybačka taky nebyla špatná :-) Včera ráno chycen 1 candátek cca.35 cm,dneska ráno už to bylo trochu lepší,chyceni 4 candátí dorostenci cca.30–40 cm a jedna pěkná štika mi to ukousla asi 2 metry od břehu. Tak snad někdy......:-D :-D

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img14109.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img14110.jpg
                          Neděle 7. října 2007 v 8:45® Tomik
                          Tomik

Včera s Jarrynem21. Bylo opravdu krásně na opravdu krásné vodě.

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img14106.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img14107.jpg
                            Neděle 7. října 2007 v 7:18® jarryn21
                            jarryn21

Zdar, včerejší výlet s Tomikem na Dyji se vcelku zdařil. Boleni na rotnu ,okouni na gumu. Je to pěkná voda. Tomík měl na prutu životní rybu, candát asi devadesát,viz třetí foto. Škoda, že to nebylo o 14 dní dříve. :-)) ))

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img14102.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img14103.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img14104.jpg
                              Sobota 6. října 2007 ve 22:10® František
                              František
                              Datum lovu: 6.10.2007 | Revír: Vltava u Hluboké | Způsob lovu: Přívlač

Dnes dopoledne na Vltavě pod jezem v Hluboké ryby při vláčce spolupracovaly. Okouni a několik štiček se spletlo na kopyto a strýmra. Odpoledne už to bylo slabší co vláčky týkalo, ale na feeder kolegové a kolegyně nachytali. Celkově super den s kamarády z netu.:->

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img14100.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img14101.jpg
                                Sobota 6. října 2007 v 19:19® Kuba V.
                                Datum lovu: 6.10 | Revír: Chrudimka | Způsob lovu: Přívlač

Dnešní vláčka na Chrudimce dost vydařená 4 okouni na kopyto,3 Tlouštíci na POPa největší 34cm a 9 útoků se netrefili ten jeden mě mrzí odhaduji že to byl kousek přes 40cm.Bohužel bez fotek nechtělo se mi vytahovat foták:)

Sobota 6. října 2007 v 17:30® stikar

Dnes na rokytne na rotacku 3 stick cca 45cm

Sobota 6. října 2007 ve 14:16® Davish
                                    Davish
                                    Datum lovu: 6.10.2007 | Revír: Jihlava 7- 8

Dnes na přítoku přehrady sme s kámošem chytli 9 kaprů, 2 okouny, 2 tlouště, plotici a já na rybku candátka

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img14094.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img14095.jpg
                                      Pátek 5. října 2007 ve 20:26® čabi
                                      čabi

Ja jen tři štičky,candoša a tloušťa.Stikar tu šedesatku zmasil masař jeden…!

Pátek 5. října 2007 v 19:16® stikar

Dnes s cabim vlacka,,,,,ja jednu stiku 60cm,,,cabi neco malyho

Pátek 5. října 2007 v 16:09® lucioperce69
                                          lucioperce69
                                          Datum lovu: 4.10. | Revír: bílina 4

ráno na okounech 4 promarněný záběry z toho minimálně 2 byli hodně přes 35 cm, přes poledne na štikách dva neproměněný záběry ale byly to kudly, k večeru na candátech dva jízdy oba mi to pustili velikost si netroufnu odhadnout no a nakonec 5 minut před odchodem od vody sem my konečně povedlo trefit rybu hádě sotva 55 cm. No dali mi včera pěkně na frak ale já jim to vrátim

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img14092.jpg
                                            Středa 3. října 2007 v 19:19® František
                                            František
                                            Datum lovu: 2.10.2007 | Revír: Orlík | Způsob lovu: Přívlač

Včera v podvečer, na Orlíku u Červené nad Vltavou, jsem chvilku koupal v poměrně čisté vodě žluté kopyto a zadařila se štička 57cm.:-) Okolo břehů byla spousta bílé drobotě do které najížděli okouni. Škoda, že nebyl čas se jim věnovat, neb jsem tam byl jen na skok:-(

Středa 3. října 2007 v 18:39® Scanix
                                              Scanix
                                              Datum lovu: 3.10.2007 | Revír: Vltava 21-22 a 23 | Způsob lovu: Přívlač

Dnes jsem zkusil rano vyrazit na Hnevky, od 7:00–8:30 jsem lapnul jen 2 bolinky okolo 40cm a kudlu 50+. Odpoledne jsem se prosel kolem reky s malou a nez jsem urval svuj oblibeny SSR 9cm SSH, tak jsem na nej vyzehlil tloustaka 48cm. Pak jsem urval jeste SR 7cm BG a DAMackou rotnu, ach jo, za hodku to docela jde, ta reka je zasvinena igelitama a hadrama ci co. :-((

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img14086.jpg
                                                Středa 3. října 2007 v 11:01® mind
                                                Datum lovu: 1,10, | Revír: slepák odry

tak jsem se byl projít s vlačákem a provětral jsem 5 štíhlat(největší 55. cm) A jeden okounek 9-) fajná chytačka…:-D

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img14078.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img14079.jpg
                                                  Úterý 2. října 2007 v 19:24® Sander
                                                  Sander
                                                  Datum lovu: 2.10.2007

2ks mníka + tloušť. Vše průměr. Moc vody a prší…

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img14073.jpg
                                                    Úterý 2. října 2007 v 19:20® Chose
                                                    Chose

Zdar přidávám pár fotek z vláčecího víkendu u Padise.Vzhledem k tomu jak foťák vypadal když jsem vylezl z vody jsem ani nepředpokládal že tyhle fotky uvidí světlo světa.:-D

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img14070.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img14071.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img14072.jpg
                                                      Úterý 2. října 2007 v 17:30® Kazan
                                                      Datum lovu: 2.10.2007 | Revír: Žernoseky | Způsob lovu: Přívlač

Vláčka na pískovně, krom okounů se kamarádovi povedla hezká sedmdesáttrojka, čeká tam zas na dalšího šikulu co jí na něco ukecá;-)

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img14064.jpg
                                                        Úterý 2. října 2007 v 11:02® doktor
                                                        Datum lovu: 1.10.2007

68cm,130cm,140cm

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img14058.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img14059.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img14060.jpg
                                                          Úterý 2. října 2007 v 7:44® Holajz2
                                                          Datum lovu: 30.9.2007 | Revír: Nemilka 1A | Způsob lovu: Plavaná

Se Skřítkem výprava na Nemilku. Zvolili jsme taktiku 16ku vlas a malý rybičky. Nádherný počasí, parádní chytačka. Po 20 minutách boje jsem vyloupl štičku 71. Unavil jsem ju do pstruhovýho podběráčku, jinej jsme neměli. :-) Okounů se také podívalo pár k nám domů, nej 31cm.

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img14054.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img14055.jpg
                                                            Pondělí 1. října 2007 v 19:18® Padis
                                                            Padis
                                                            Revír: VČ řeka | Způsob lovu: Přívlač

Dnes na chvilku u vody na večerní vláčku.Chyceni okouni nej 30,tloušt ,2 štíhlata a 1 jesen 30+.