Chytej.cz

Z lovu

V diskuzi je 18.413 příspěvků, z toho 18413 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Sobota 13. října 2007 ve 22:10® BoBo-Falknow
BoBo-Falknow
Datum lovu: 8.10.2007 | Revír: Ebro | Způsob lovu: Sumcařina

Dnes jsem se vrátil ze Španěl, kde jsme se s kámošema pokoušli o nějakého sumce a kapra. Sumci se dařili – nej 212 (můj) a 205 (Míla). Kapři moc nešli a když se nějaký chytil, tak se pohyboval do 70cm. Pokud byl větší, nešťastnou souhrou blbostí jsme o něj přišli. Beru to jako seznamovačku, určitě se tam ještě mrknu ;-)

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img14179.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img14180.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img14181.jpg
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
    Sobota 13. října 2007 ve 20:30® Prichy
    Prichy
    Datum lovu: 13.10.07 | Revír: jesenice | Způsob lovu: Přívlač

Dnes jsem chtel vyrazit sam, ale nakonec jsem vzal i synka. Jeho hlavni naplni je vzdy hazeni vseho mozneho do vody…hlavne velike kameny „mu jdou“. Takze obcas chytneme nejakeho toho okouniho dorostence pod molem apod. Tentokrat ovsem pekneho okouna cca 27–28cm. Ja ho zasekl a zdolaval ho Adamek…zel fotak byl doma:-(( (foto je jen ilustracni). Tentokrat jsem zauvazoval, ze bychom ho prinesli mamince ukazat…Adamek rekl jasne neobratnou cestinou: „do vody, do vody“:-) .

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img14178.jpg
      Sobota 13. října 2007 v 19:23® Scanix
      Scanix
      Datum lovu: 13.10.2007 | Revír: Vltava 23 | Způsob lovu: Přívlač

Dnesni jsem podelal, co se dalo, no alespon jsem prolomil Thrilla. Bolinek 53 za nim spurtoval snad 10m, nez ho konecne u brehu uchvatil, pekny to pohled. Pak mi spadly 3 stiky, jenda k 70+ jiste, nedobrala Storm gumu. Urval jsem sveho posledniho Shad Rapa 9cm v barve SSH a nakonec s bolenem kolem 60 pri vylovovani, nechapu jak, prasklo lanko a odplaval i s mym Shad Rapem 7cm BG. Nakonec jsem utrh jeste storma a jigstreamer, takze docela uspesny lov :-(( Alespon jsem zkouknul docela peknou lokalitu, kde jsem se pokousel o ty stiky.

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img14175.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img14176.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img14177.jpg
        Sobota 13. října 2007 v 15:52® LojzaRybka
        LojzaRybka
        Datum lovu: 13.10.07 | Revír: řeka | Způsob lovu: Přívlač

dnes z bráchou na Ohři,brácha jednu pidi štiku a já nic:-((

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img14174.jpg
          Čtvrtek 11. října 2007 v 19:28® red
          red
          Datum lovu: dnes

dnes sa zadarilo

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img14169.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img14170.jpg
            Čtvrtek 11. října 2007 v 19:19® Shadowhunter
            Shadowhunter
            Revír: Moravice | Způsob lovu: Muškaření

Tak dneska jsem se byl mrknout na Moravici, vody teklo trosku vice takze se chytalo dost spatne…nez jsem chytil prvni rybu tak to trvalo tak hodinu…nakonec to vyhrala mikronymfa brutalnich barev telicko oranzove, fialova hrud a fialove krozkovani :-D ale i tak chyceno jen 2 lipani a asi 5 potocaku a nakonec na sucho krasny duhak, nadherny sobouj na zaver. Uz aby bylo zase leto a u vody teplo…fuj v takove kose me k vode zas uz jen tak nekdo nedostane ;-)

Středa 10. října 2007 ve 23:03® Kuba V.
              Datum lovu: 10.10.07 | Revír: Loučná | Způsob lovu: Přívlač

cca 2,5 hodinky chytání 1× okoun, štíhle 41cm na twistra 3cm docela zázrak protože ho měla celý v tlamce. Zprvu jsem si myslel sakra to bude pěkný Okoun nebo Candát nemohl jsem ji odlepit k hladině a najednou jsem vyděl krásně zbarvenou Štičku naštěstí pro mně i pro ni jsem jí zdolal pohladil jí na rozloučenou a  plavala. Potom útok od Tlouště na Popa bohužel se netrefil. Další záběr rybka spadla a další 2 záběry o štíhlat. Obě vyháknuté.

Středa 10. října 2007 ve 21:29® Zauwi
                Zauwi
                Datum lovu: 10.10.2007 | Revír: 451022 | Způsob lovu: Muškaření

Dneska odpolední muškaření a neznámém úseku Chrudimky.Řeka tam je parádní ,ale moc ryb v ní kromě okounů a jelců není i když by mohlo…sem tam se spletla i nějaká ta štička(maj zatraceně ostrý zubiska:( )… celkově krásně strávené odpoledne, a jako bonus jsem v hospodě potkal Davida Bonaventurupivo

Středa 10. října 2007 ve 20:11® yerrx
                  yerrx

dneska dve stiky 30 a 37 no celkem nic moc…je to samy maly susen9-)

Středa 10. října 2007 v 16:41® lucioperce69
                    lucioperce69
                    Datum lovu: 8.10. | Revír: bomba | Způsob lovu: Přívlač

dva slušní okounci 37 a 38cm ;-) ale za 4 hodiny neustálýho házení je to bída 8-(

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img14160.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img14161.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img14162.jpg
                      Úterý 9. října 2007 ve 21:19® Scanix
                      Scanix
                      Datum lovu: 9.10.2007 | Revír: Vltava 23 | Způsob lovu: Přívlač

Dneska jsem vzal malou s vlastnim proutkem a malem nam to natrela; kdyby se venovala rybam od zacatku namisto rozfoukavani pampelisek, tak by nas jiste prechytala. Sama vc. nahozu a zdolani vylovila 2 okouny, ten vetsi mel 27 :-) Ja si povodil opet 60tku a 4 okouny cca 25. Kamos 2 kudly do 45 a 4 okyse. No za hodku vyuky sve ratolesti jsem toho mel dost. :-D

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img14156.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img14158.jpg
                        Úterý 9. října 2007 ve 21:05® Kuba V.
                        Datum lovu: 9.10.07 | Revír: Loučná | Způsob lovu: Přívlač

Dnešní 2hodinovka toho moc nepřinesla Tloušť 34cm. Sice jich tam bylo víc i větší kousky, ale nechtělo se jim do popíka, 2× pruhovaní krasavci + Krásný klídek a hlavně relax:)

Úterý 9. října 2007 ve 20:20® Padis
                          Padis
                          Datum lovu: 8-9.10 | Způsob lovu: Přívlač

Včerejší den se nesl ve znamení okounů od 10 do 25 cm.Dnes za 1,5h 2 štiky.Dvě ryby spadlé štika a slušný okoun.

Úterý 9. října 2007 v 19:09® dvorak

Dnes dvě hodiny vláčení na Labi,kousek od Jaroměře. Bodovala rotačka Hammer,tolik okounů a tloušťů jsem tam ještě nezažil.....

Úterý 9. října 2007 v 17:22® Kazan
                              Revír: Labe | Způsob lovu: Přívlač

Tak jsem si jednou trochu slušně zachytal, štiček bylo pět, další dvě upadly, + 3 okouni a 1 bolínek

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img14155.jpg
                                Pondělí 8. října 2007 v 17:58® Mr.Stick
                                Mr.Stick
                                Datum lovu: víkend | Revír: přívlač

Náhoda.

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img14137.jpg
                                  Pondělí 8. října 2007 ve 14:15® Raf
                                  Raf
                                  Datum lovu: 5.10.-6.10.2007 | Revír: Nechranice | Způsob lovu: Přívlač

Výprava s Milano, Tomchamik a Zdeňkou na Nechranice. Při pohledu na potopené keře podél celé nádrže nikdo z nás o tom, že to bude mazec nepochyboval. A ono to tak vlastně i začalo. Vyjíždim na vodu. Prvním náhozem mi twistera nedobírá okoun 40+. Přejíždím na druhou stranu a zdolávám okouna 39 cm. Jenže tím to taky skončilo. Další dva dny dřiny byly odměněny jenom dvěma candátovýma jízdama. V průběhu nich ale bylo hezky. Žádné přehradě jsem nevěřil tolik jako v tu dobu Nechranicím. Potkali jsme i LojzaRybku. Ten nám však brzy zmizel někam do Finska. Milano a Zdeňka zůstali na Nechraňkách ještě dnes. Já jsem si odskočil na poorviscupovou Vltavu. Chytil 17 duháků a krásnýho okouna 35 cm.

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img14134.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img14135.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img14136.jpg
                                    Pondělí 8. října 2007 ve 12:26® Kosmik
                                    Datum lovu: 6-7. října | Revír: Oslava 1, Jihlava 7-8 | Způsob lovu: Přívlač

V sobotu jsem byl s kámošem na Oslavě 1, po celé délce bez záběru, až jsme se na konec šli podívat na jedno místo a tam to začalo: Chytal jsem na rotačku a zabrali 4 štiky (kolem 40cm),jelec tloušť 3O cm, kamoš chytal na woblera a vytáhl 8 štik (stejná velikost).9-)

V neděli jsem vyrazil na Jihlavu 7–8, a nezasekl jsem 2 štiky, zabrali vždycky u břehu. :-(( Snad někdy příště. Neznáte někdo Aleše Hobzu, potřeboval bych na něho kontakt!:-|

Neděle 7. října 2007 ve 23:55® regulus
                                      regulus
                                      Revír: Kdesi na Vysočině | Způsob lovu: Muškaření

Repete jak minulou neděli, jen menší ryby, ale hodně.:-D Hold dneska rybí večeře nebyla.:-((

Neděle 7. října 2007 ve 23:01® BigMike
                                        Datum lovu: 6.10.2007 | Revír: Lužnice | Způsob lovu: Přívlač

Bolen 59 cm na vrtulku. Předtím ještě o 2 propy ve zpěněné vodě pod splavem přišel, ani nevím jak(štika,vod­ník…?)!!!

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img14132.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img14133.jpg
                                          Neděle 7. října 2007 ve 23:01® BigMike
                                          Datum lovu: 6.10.2007 | Revír: Lužnice 6 | Způsob lovu: Přívlač
                                          Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.
                                          foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img14131.jpg
                                            Neděle 7. října 2007 ve 20:44® Chose
                                            Chose

Zdravím,právě jsem se vrátil z Prahy,byl to úžasně náročnej víkend,přikládám jen jednu fotečku,zbytek asi až se vyspím a tak…:-)

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img14130.jpg
                                              Neděle 7. října 2007 v 19:15® Tomik
                                              Tomik

Dnes jsem měl cestu kolem jedne vody tak jsem na ni na hodinku a pul zašel. Chycena štička a pět okounků, další dvě štiky spadly. Moc hezká chvilka u vody.

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img14125.jpg
                                                Neděle 7. října 2007 ve 13:15® stikar
                                                Způsob lovu: Přívlač

Dnesni lov s cabim,,,,cabi byl bohuzel bezrybka,,,,,ja 2 stiky 53cm a jesena 43cm,,,,dobra chytacka

Neděle 7. října 2007 v 11:28® Stanik
                                                  Stanik
                                                  Datum lovu: 6.10. | Revír: Divoká a Tichá Orlice | Způsob lovu: Přívlač

Konečně jsem se letos dostal na Divokou nad Týništěm a tragédie. Voda o půl metru nahoře a dost zakalená. Chytil jsem 1 tlouštíka a další, o dost větší se vyříznul. Poté přesun na Tichou, voda naprosto průzračná, chycen jeden okounek a pár dalších se přijelo mrknout. Kamarádovi spadla kudle tak 40. Jinak krásný den.

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img14111.jpg
                                                    Neděle 7. října 2007 v 11:21® paccco
                                                    paccco
                                                    Datum lovu: 6.10 a 7.10.2007 | Revír: Sázava 14 | Způsob lovu: Klasická položená

Po měsíčním půstu,jsem se konečně dostal na ryby!!:-O Počasí nádherné a rybačka taky nebyla špatná :-) Včera ráno chycen 1 candátek cca.35 cm,dneska ráno už to bylo trochu lepší,chyceni 4 candátí dorostenci cca.30–40 cm a jedna pěkná štika mi to ukousla asi 2 metry od břehu. Tak snad někdy......:-D :-D

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img14109.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img14110.jpg
                                                      Neděle 7. října 2007 v 9:45® Tomik
                                                      Tomik

Včera s Jarrynem21. Bylo opravdu krásně na opravdu krásné vodě.

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img14106.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img14107.jpg
                                                        Neděle 7. října 2007 v 8:18® jarryn21
                                                        jarryn21

Zdar, včerejší výlet s Tomikem na Dyji se vcelku zdařil. Boleni na rotnu ,okouni na gumu. Je to pěkná voda. Tomík měl na prutu životní rybu, candát asi devadesát,viz třetí foto. Škoda, že to nebylo o 14 dní dříve. :-)) ))

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img14102.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img14103.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img14104.jpg
                                                          Sobota 6. října 2007 ve 23:10® František
                                                          František
                                                          Datum lovu: 6.10.2007 | Revír: Vltava u Hluboké | Způsob lovu: Přívlač

Dnes dopoledne na Vltavě pod jezem v Hluboké ryby při vláčce spolupracovaly. Okouni a několik štiček se spletlo na kopyto a strýmra. Odpoledne už to bylo slabší co vláčky týkalo, ale na feeder kolegové a kolegyně nachytali. Celkově super den s kamarády z netu.:->

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img14100.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img14101.jpg
                                                            Sobota 6. října 2007 ve 20:19® Kuba V.
                                                            Datum lovu: 6.10 | Revír: Chrudimka | Způsob lovu: Přívlač

Dnešní vláčka na Chrudimce dost vydařená 4 okouni na kopyto,3 Tlouštíci na POPa největší 34cm a 9 útoků se netrefili ten jeden mě mrzí odhaduji že to byl kousek přes 40cm.Bohužel bez fotek nechtělo se mi vytahovat foták:)