Chytej.cz

Z lovu

V diskuzi je 18.413 příspěvků, z toho 18413 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Sobota 6. října 2007 v 18:30® stikar

Dnes na rokytne na rotacku 3 stick cca 45cm

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
    Sobota 6. října 2007 v 15:16® Davish
    Davish
    Datum lovu: 6.10.2007 | Revír: Jihlava 7- 8

Dnes na přítoku přehrady sme s kámošem chytli 9 kaprů, 2 okouny, 2 tlouště, plotici a já na rybku candátka

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img14094.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img14095.jpg
      Pátek 5. října 2007 ve 21:26® čabi
      čabi

Ja jen tři štičky,candoša a tloušťa.Stikar tu šedesatku zmasil masař jeden…!

Pátek 5. října 2007 ve 20:16® stikar
        Způsob lovu: Přívlač

Dnes s cabim vlacka,,,,,ja jednu stiku 60cm,,,cabi neco malyho

Pátek 5. října 2007 v 17:09® lucioperce69
          lucioperce69
          Datum lovu: 4.10. | Revír: bílina 4

ráno na okounech 4 promarněný záběry z toho minimálně 2 byli hodně přes 35 cm, přes poledne na štikách dva neproměněný záběry ale byly to kudly, k večeru na candátech dva jízdy oba mi to pustili velikost si netroufnu odhadnout no a nakonec 5 minut před odchodem od vody sem my konečně povedlo trefit rybu hádě sotva 55 cm. No dali mi včera pěkně na frak ale já jim to vrátim

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img14092.jpg
            Středa 3. října 2007 ve 20:19® František
            František
            Datum lovu: 2.10.2007 | Revír: Orlík | Způsob lovu: Přívlač

Včera v podvečer, na Orlíku u Červené nad Vltavou, jsem chvilku koupal v poměrně čisté vodě žluté kopyto a zadařila se štička 57cm.:-) Okolo břehů byla spousta bílé drobotě do které najížděli okouni. Škoda, že nebyl čas se jim věnovat, neb jsem tam byl jen na skok:-(

Středa 3. října 2007 v 19:39® Scanix
              Scanix
              Datum lovu: 3.10.2007 | Revír: Vltava 21-22 a 23 | Způsob lovu: Přívlač

Dnes jsem zkusil rano vyrazit na Hnevky, od 7:00–8:30 jsem lapnul jen 2 bolinky okolo 40cm a kudlu 50+. Odpoledne jsem se prosel kolem reky s malou a nez jsem urval svuj oblibeny SSR 9cm SSH, tak jsem na nej vyzehlil tloustaka 48cm. Pak jsem urval jeste SR 7cm BG a DAMackou rotnu, ach jo, za hodku to docela jde, ta reka je zasvinena igelitama a hadrama ci co. :-((

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img14086.jpg
                Středa 3. října 2007 ve 12:01® mind
                Datum lovu: 1,10, | Revír: slepák odry

tak jsem se byl projít s vlačákem a provětral jsem 5 štíhlat(největší 55. cm) A jeden okounek 9-) fajná chytačka…:-D

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img14078.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img14079.jpg
                  Úterý 2. října 2007 ve 20:24® Sander
                  Sander
                  Datum lovu: 2.10.2007

2ks mníka + tloušť. Vše průměr. Moc vody a prší…

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img14073.jpg
                    Úterý 2. října 2007 ve 20:20® Chose
                    Chose
                    Způsob lovu: Přívlač

Zdar přidávám pár fotek z vláčecího víkendu u Padise.Vzhledem k tomu jak foťák vypadal když jsem vylezl z vody jsem ani nepředpokládal že tyhle fotky uvidí světlo světa.:-D

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img14070.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img14071.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img14072.jpg
                      Úterý 2. října 2007 v 18:30® Kazan
                      Datum lovu: 2.10.2007 | Revír: Žernoseky | Způsob lovu: Přívlač

Vláčka na pískovně, krom okounů se kamarádovi povedla hezká sedmdesáttrojka, čeká tam zas na dalšího šikulu co jí na něco ukecá;-)

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img14064.jpg
                        Úterý 2. října 2007 ve 12:02® doktor
                        Datum lovu: 1.10.2007

68cm,130cm,140cm

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img14058.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img14059.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img14060.jpg
                          Úterý 2. října 2007 v 8:44® Holajz2
                          Datum lovu: 30.9.2007 | Revír: Nemilka 1A | Způsob lovu: Plavaná

Se Skřítkem výprava na Nemilku. Zvolili jsme taktiku 16ku vlas a malý rybičky. Nádherný počasí, parádní chytačka. Po 20 minutách boje jsem vyloupl štičku 71. Unavil jsem ju do pstruhovýho podběráčku, jinej jsme neměli. :-) Okounů se také podívalo pár k nám domů, nej 31cm.

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img14054.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img14055.jpg
                            Pondělí 1. října 2007 ve 20:18® Padis
                            Padis
                            Revír: VČ řeka | Způsob lovu: Přívlač

Dnes na chvilku u vody na večerní vláčku.Chyceni okouni nej 30,tloušt ,2 štíhlata a 1 jesen 30+.

Pondělí 1. října 2007 v 19:46® Scanix
                              Scanix
                              Datum lovu: 1.10.2007 | Revír: Vltava 23 | Způsob lovu: Přívlač

Jeste foto, nejak se neveslo :-)

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img14052.jpg
                                Pondělí 1. října 2007 v 19:42® stikar
                                Datum lovu: 1.10.2007 | Způsob lovu: Přívlač

Tak dnes na rokytne stihle 50cm,candatka 35cm a 2 okouny 25,27cm

Pondělí 1. října 2007 v 19:41® Scanix
                                  Scanix
                                  Datum lovu: 1.10.2007 | Revír: Vltava 23 | Způsob lovu: Přívlač

Dneska od 16–18h s malou za barakem na okounkach, no v jednom miste mi ten mikrotwister rafla stika, toz jsem dal lanko a 5cm Husky Jerk, to nejvetsi, co jsem mel s sebou a vysledek za dalsich 5 min po prvnim rafnuti, sticka 67, konecne neco bliz k 70ti. Na 0.14mm a jemny picker i docela chvilku souboj ;-)

Pondělí 1. října 2007 v 8:58® jarda21
                                    jarda21
                                    Datum lovu: 30.10. | Revír: Tovačov

Včera jen tenhle okounek, dvě štičky se přijely podivat až ke břehu ale můj wobler je nepřesvědčil

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img14044.jpg
                                      Pondělí 1. října 2007 v 7:58® lucioperce69
                                      lucioperce69
                                      Datum lovu: 30.9. 2007 odpoledne | Revír: pokrušnohorská bystřinka | Způsob lovu: Muškaření

po dlouhý době sem si povodil překrásný dva potoky 40 a 43 cm

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img14042.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img14043.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img14041.jpg
                                        Pondělí 1. října 2007 v 7:54® lucioperce69
                                        lucioperce69
                                        Datum lovu: 30.9. 2007 ráno | Revír: nádržky a potoky všude možně

duháci duháci duháci muška vláčka plavačka

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img14038.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img14039.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img14040.jpg
                                          Pondělí 1. října 2007 v 7:48® lucioperce69
                                          lucioperce69
                                          Datum lovu: 29.9. 2007 | Revír: opět na lesní pince | Způsob lovu: Plavaná

ráno sem byl splnit svoje povinosti na výlovu nasbíral si nástražní karásky a vyrazil opět do džungle. za 5 hodin lovu 18 záběrů od štik z toho 10 vytaženejch od 45 cm do 62 cm až na jednu všechny plavou dál

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img14035.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img14036.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img14037.jpg
                                            Pondělí 1. října 2007 v 7:35® lucioperce69
                                            lucioperce69
                                            Datum lovu: 28.9. 2007 | Revír: zapadlá lesní pinka | Způsob lovu: Přívlač

první nához okiš 37 cm druhej nához okounek pstruhový 31 cm(nevěřil sem vlastním očím) pak mi to dvě mrchy ukously ale nakonec sem jednu 53 cm vyndal:-P

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img14032.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img14033.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img14034.jpg
                                              Pondělí 1. října 2007 v 0:16® regulus
                                              regulus
                                              Datum lovu: 30.9.2007 | Revír: Kdesi na Vysočině | Způsob lovu: Muškaření

Tak sem si udělal celodenní výlet „do vody“. :-D Počasí kouzelný, rybišky byly při chuti, voda byla studená. Prostě krásnej podzimní den. Lapeno asi 60–70% lipanů, zbytek potoci, o duháka jsem nezavadil, celkem asi 70–80 ryb a skoro stejný množství spadlo. Jako raritka se mi podařilo vytáhnout dva potoky 31 a 33 cm zaráz, návazce 0,12 mm 9-) . Prostě co si víc přát. Na fotkách jeden z větších lipanů (zejtra ho naučím spát v troubě :-D ), potoky jsem focením netrápil a jedna podzimní náladová.

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img14028.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img14029.jpg
                                                Neděle 30. září 2007 ve 20:11® LojzaRybka
                                                LojzaRybka
                                                Datum lovu: 30.9.07 | Revír: nechranky | Způsob lovu: Přívlač

já prostě jen tak nic,ale s fotem,aspon bylo hezky

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img14027.jpg
                                                  Neděle 30. září 2007 ve 20:06® jarryn21
                                                  jarryn21
                                                  Datum lovu: dnes podvečer | Revír: kámošuv revír

Prostě jen tak, bez fota , štička 58 .

Neděle 30. září 2007 v 16:44® Davish
                                                    Davish
                                                    Datum lovu: 30.9.2007 | Revír: Jihlava 9

2 hodinky na přikalené řece přinesli 2 tlouště – větší měl 41cm

Neděle 30. září 2007 v 16:06® Prutos
                                                      Prutos
                                                      Datum lovu: dnes | Revír: JM | Způsob lovu: Přívlač

Dnes ráno byla asi dobrá konstalace… štičky 62 a 75cm. Obě krásně stavěné a obě zdolané na UL proutek s 0,14 mono. Podběrák jsem zapoměl doma, takže byla i troška napětí při vylovení.:-93;

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img14025.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img14026.jpg
                                                        Neděle 30. září 2007 v 15:20® Scanix
                                                        Scanix
                                                        Datum lovu: 30.9.2007 | Revír: ÚN Hněvkovice | Způsob lovu: Přívlač

Vyrazil jsem kolem 11h asi na 2h a prvni hodku si opet pekne zachytal, pak jsem mohl na prut dat, co jsem chtel a nic. Prvni ryba candos 54, pak 2 mensi bolinci, pak jeden bolen 60 a na zaver 2 sticky okolo 50ti.

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img14023.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img14024.jpg
                                                          Neděle 30. září 2007 v 9:37® Kubajs
                                                          Kubajs
                                                          Datum lovu: 29.září 2007 | Revír: Tajné | Způsob lovu: Přívlač

Tak včera mi cormaxx zavolal jestli nechci vyrazit na ryby odpověd byla jasná tak jsme v 19:00vyrazili na rybníček s hojným výskytem okounů a i štika se najde hned na pátý:-D nához to cormaxxovi urafla :-( štička tak 50cm pak si vytáhl ještě okouna takovou obludu jsem neviděl:-O snad ještě měl asi rovných 8cm stejný obr se mi seklepal a poté mi to utrhl bud okiš 30cm+ nebo zubatá:-(

Sobota 29. září 2007 ve 20:16® Scanix
                                                            Scanix
                                                            Datum lovu: 29.9.2007 | Revír: ÚN Hněvkovice | Způsob lovu: Přívlač

Dneska jsem od zaskocil od 16h na 1.5h vyzkouset svou domenku po vecerejsku, na prut jsem dal jen 9cm SSR v barve S a nesundal, nebylo treba, 3 boleni max 45cm, 1 candat 51cm a dve kudly cca 55 a 61. Pak jsem musel mizet a navic jsem ten wobler zlomil pri paceni ze stici tlamy, mrskla se v podberaku.

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img14007.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img14008.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img14009.jpg