Chytej.cz

Z lovu

V diskuzi je 18.429 příspěvků, z toho 18429 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Pátek 28. září 2007 v 11:59® jarryn21
jarryn21
Revír: plný rybník vody a ryb | Způsob lovu: Přívlač

Zdar,ráno kámo nic,já něco jo. :-))

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13975.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13974.jpg
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
    Pátek 28. září 2007 v 10:44® skwor
    skwor
    Datum lovu: 28.9.

Ranní vláčka s kámošem. Mě se zadařili tři průměrní tloušti a kamarád přišel o pěknou štiku, tak 60cm. Potom nás od vody vyhnal déšť.

Čtvrtek 27. září 2007 v 19:05® čabi
      čabi
      Datum lovu: 27.9. | Revír: řeka | Způsob lovu: Přívlač

I když byla voda kalná jak kafe,tak se mi jednu zubatou podařilo přelstít.Na mepsku s umělou rybičkou,délka 62cm.

Středa 26. září 2007 v 19:20® Sander
        Sander
        Datum lovu: 26.9.2007

Každý den holt není posvícení. Solidně chčije, déle jak třičtvrtě hodiny jsem tam být nechtěl, bo jsem si nevzal ani deštník. Velký tloušť se vypl a ulovený chudák mník byl od čehosi pokousaný.

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13958.jpg
          Středa 26. září 2007 ve 13:55® Zauwi
          Zauwi
          Datum lovu: 26.9. | Revír: 451001 | Způsob lovu: Muškaření

Včera jsem se byl o šesti letech mrknout na Chotěbořský přehradě, ryby moc nebraly, kámoš lapnul štičku a okounka, druhej kámoš bezrybka a já bolena 45,plotici a okouna a ještě mi to ukousnula štika, nejdřív to vypadalo že bude pěkně ,ale pak se to podělalo a přišla bouřka , takže jsme pěkně zmokli

Středa 26. září 2007 v 7:01® lucioperce69
            lucioperce69
            Datum lovu: 25.9. 2007 | Revír: teplicko | Způsob lovu: Plavaná

S tomashem jeho přítelkyní a jedním kolegou na stojáku na teplicku zkoušeli sme štiky a kapry obojí se dařilo kapříci slušní od 40–55 cm. 3tiky až tak moc jedna kolegovy spadla ±55cm ale já sem školáckou chybou(nedal sem lanko ale jenom návazec z 0,60mm vlasce se slovama to neukousne) přišel o moc pěknou štiku ±90cm, ale vim o ní takže čekejte že se tady její fotka brzy objeví

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13950.jpg
              Středa 26. září 2007 v 6:42® lucioperce69
              lucioperce69

i když se zpožděním dodávám fota z pondělní vláčky na labi s tomashem popy a propy vítězili fakt pěknej den moc pěkný počasí a super ryby

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13949.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13948.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13947.jpg
                Úterý 25. září 2007 ve 20:00® LojzaRybka
                LojzaRybka
                Datum lovu: 25.9.07 | Revír: jako vždy | Způsob lovu: Přívlač

dnes to nebylo tak slavný,5 štiček do 60ti a dva pěkný okouni mě spadli,snad v pátek ráno bude líp:-93;

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13945.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13944.jpg
                  Úterý 25. září 2007 v 18:30® Stanik
                  Stanik
                  Datum lovu: 25.9. | Revír: Orlice + jezera | Způsob lovu: Přívlač

Super lov, totálně jsem promoknul a píchnul přední kolo. Po dlouhé době berzybka ale měl jsem pět záběrů od štiky, dvě nedobrali woblera a 3 netrefili smáčka taženého mezi stulíky. Ale z hladiny super záběry.

Úterý 25. září 2007 v 17:29® Kubajs
                    Kubajs
                    Způsob lovu: Muškaření

Tak dnes poprvé s mušákem chytal jsem asi 4hodiny a lapnul jsem asi 4tlouštíky do 15cm jinak vůbec nic házet jsem se moc nenaučil dohodil jsem jen asi 5–8m ale záběry byly moc pěkný

Úterý 25. září 2007 v 15:00® Vaclav
                      Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.
                      foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13940.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13939.jpg
                        Úterý 25. září 2007 ve 14:59® Vaclav
                        Datum lovu: 23.9. | Revír: Ohře a Hracholusky | Způsob lovu: Přívlač

Až nyní se dostávám k tomu, abych zde píchnul pár fotek z víkendové glogovačky…

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13938.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13937.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13936.jpg
                          Úterý 25. září 2007 v 9:27® cercer
                          cercer

Včera na Ploučnici…krásnej den..

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13930.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13929.jpg
                            Pondělí 24. září 2007 v 19:32® František
                            František
                            Datum lovu: 24.9.2007 | Revír: Lužnice VI. | Způsob lovu: Feeder

Dneska pro změnu vycházka s feedrem, na kukuřici šli plotice a cejnci.:-)

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13927.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13926.jpg
                              Pondělí 24. září 2007 v 18:44® yerrx
                              yerrx

ja dneska na masak chytl ouklej 27:-)

Pondělí 24. září 2007 v 16:54® kele24
                                kele24

přívlač na moravě chycen 1 bolen 55 bylo to slaby chytačka ve 2pivo

Pondělí 24. září 2007 ve 13:13® Tomash
                                  Tomash
                                  Datum lovu: 24.9.2007 | Revír: Labe | Způsob lovu: Přívlač

Pohodová chytačka s kámošem Luciopercou. Já celkem 10 rybek – 7ks okounů a 3 bolínky do 55cm. Lucio pár okounů a pěknýho bolena k 70cm… Fotky dodá lucio. Super den, zítra jedeme zase :-)

Pondělí 24. září 2007 ve 13:09® hajan
                                    Datum lovu: 22.9.2007 | Revír: Berounka river, feeder + vláčka

Za celý den spoustu padouství a ouklejí, 1× kapřík 46 cm, vláčka o5 NULA!!!

Neděle 23. září 2007 ve 22:48® red
                                      red
                                      Datum lovu: weekend | Revír: levice II. liga | Způsob lovu: Přívlač

tak lovili sme rozne ryby aj male aj velke :-|

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13922.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13921.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13920.jpg
                                        Neděle 23. září 2007 ve 20:07® Sander
                                        Sander

Hmm, tady to taky bere každou druhou fotku byť v sebemenším rozlišení…:-'

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13919.jpg
                                          Neděle 23. září 2007 ve 20:05® Sander
                                          Sander
                                          Datum lovu: 23.9.2007

A další mramorové trio… :-)

• tloušť 48.

Za zmínku stojí jedna malá kuriozita – všimněte si té atypické černé skvrni u tresky na dolní fotce. Ano, je to ta samá ryba, která mi vzala v pátek. Kdybych se nepodíval na jeho zarudlý horní ret po pátečním píchnutí, nevěřil bych. Zajímavé.

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13918.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13916.jpg
                                            Neděle 23. září 2007 v 18:07® Scanix
                                            Scanix
                                            Datum lovu: 23.9.2007 | Revír: Vltava 23 a 21-22 | Způsob lovu: Přívlač

Tak jsem se dnes opet snazil o boleny; vysledek na poppa nic. Pak jsem zkousel rotny, okounek a pak jsem videl u brehu bolena lehce pod 50 jak si v klidu plave, kdyz rotna dosla na 2m od nej, start jak z reklamniho videa a byl tam. Presun na jine misto, kde jsem zaprah na woby 3 stiky, vsechny se u brehu vyklepaly, ale ta jedna me stve, pac byla fakt pekna 70+, ty druhy kudly kolem 50. Nakonec pred odjezdem na Storm WE Naturalistic Pike 12cm tenhle bolen 64cm.

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13914.jpg
                                              Neděle 23. září 2007 v 17:52® stikar
                                              Revír: oslava 2 | Způsob lovu: Přívlač

poprve na tomto miste,,,,par tloustu a pak na 5cm dorado potocak ±50cm,,,,,vzal sem ho z vody do ruky,on sebou mrskl a byl,,,,,aspon ma svobodu,ale byl to obr

Neděle 23. září 2007 v 17:30® František
                                                František
                                                Datum lovu: 23.9.2007 | Revír: Dírenský potok | Způsob lovu: Přívlač

Tak jsem si na chvilinku odskočil na potok a během hodinky miliónstopadesátosm okounků v této batolecí velikosti:-) . Počásko super, tak jsem se ani moc nevztekal a užíval si dramatických soubojů:-D

Neděle 23. září 2007 v 11:16® stikar
                                                  Způsob lovu: Přívlač

dnes rano na rece jedna sticka 50cm,3 tlouste na popa a 50cm bolena,,,sem zvedav co cabi???

Neděle 23. září 2007 v 6:29® Vaclav
                                                    Datum lovu: 22.9.2007 | Revír: Ohře | Způsob lovu: Přívlač

Vláčka na Ohři s kamarádem Jirkou Krausamem přinesla nejen tyto tlouště – jeden na Gloog Hektor v barvě TPF, druhý Gloog Parys -, ale i nějaké okouny a menší štiky (do 50). Cestou podél řeky jsme potkali známého, který právě zdolával slušnou štiku. Přišla na Paryse v barvě vosy, jenže než stačil cokoliv udělat, zajela do potopených větví olše a tam ho (nás) nechala pozdravovat.

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13906.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13905.jpg
                                                      Neděle 23. září 2007 v 6:22® Vaclav
                                                      Datum lovu: 21.9.2007 | Revír: Jesenice | Způsob lovu: Plavaná

Dávám fotku známého, který v pátek na Jesenici (nástraha karas) chytil tuto metrovku… Zatím nemá internet, takže to sem umisťuji já.

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13904.jpg
                                                        Sobota 22. září 2007 v 19:41® čabi
                                                        čabi
                                                        Datum lovu: 22.9. | Revír: řeka | Způsob lovu: Přívlač

Dneska večer opět vláčka se stikařem.Já jsem chytil jednu štičku,tloušťa a dva candátky.Stikar opět nic nechytil,což se poslední dobou stává nějak často…:-D

Sobota 22. září 2007 v 17:55® Tomik
                                                          Tomik
                                                          Způsob lovu: Muškaření

Dnes s Toulovcem na rybach. Ryb chyceno mraky, teda hlavně Ivoš to mlátil. Byl schopen vyndat z tůně i 20 sivenů za maly okamžik.Pěkná chvilka u vody.

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13896.jpg
                                                            Sobota 22. září 2007 v 15:52® Kubah
                                                            Datum lovu: 22.9 | Revír: Rybník Konopiště | Způsob lovu: Feeder

Dnes letos poprvé v Konopišti, na feeder lapeni 2 plotice, cejn a bolen. Při stahování položené jsem chytil štičku asi 45cm. Nástrahy: pařený rohlík, sladká kukuřice. Bylo pěkně