Vyhledávání
Z lovu
V diskuzi je 18.419 příspěvků, z toho 18419 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Neděle 30. září 2007 ve 20:06® jarryn21
- Datum lovu: dnes podvečer | Revír: kámošuv revír
Prostě jen tak, bez fota , štička 58 .
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 30. září 2007 v 16:44® Davish
- Datum lovu: 30.9.2007 | Revír: Jihlava 9
2 hodinky na přikalené řece přinesli 2 tlouště – větší měl 41cm
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 30. září 2007 v 16:06® Prutos
- Datum lovu: dnes | Revír: JM | Způsob lovu: Přívlač
Dnes ráno byla asi dobrá konstalace… štičky 62 a 75cm. Obě krásně stavěné a obě zdolané na UL proutek s 0,14 mono. Podběrák jsem zapoměl doma, takže byla i troška napětí při vylovení.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 30. září 2007 v 15:20® Scanix
- Datum lovu: 30.9.2007 | Revír: ÚN Hněvkovice | Způsob lovu: Přívlač
Vyrazil jsem kolem 11h asi na 2h a prvni hodku si opet pekne zachytal, pak jsem mohl na prut dat, co jsem chtel a nic. Prvni ryba candos 54, pak 2 mensi bolinci, pak jeden bolen 60 a na zaver 2 sticky okolo 50ti.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 30. září 2007 v 9:37® Kubajs
- Datum lovu: 29.září 2007 | Revír: Tajné | Způsob lovu: Přívlač
Tak včera mi cormaxx zavolal jestli nechci vyrazit na ryby odpověd byla jasná tak jsme v 19:00vyrazili na rybníček s hojným výskytem okounů a i štika se najde hned na pátý
nához to cormaxxovi urafla
štička tak 50cm pak si vytáhl ještě okouna takovou obludu jsem neviděl
snad ještě měl asi rovných 8cm stejný obr se mi seklepal a poté mi to utrhl bud okiš 30cm+ nebo zubatá
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 29. září 2007 ve 20:16® Scanix
- Datum lovu: 29.9.2007 | Revír: ÚN Hněvkovice | Způsob lovu: Přívlač
Dneska jsem od zaskocil od 16h na 1.5h vyzkouset svou domenku po vecerejsku, na prut jsem dal jen 9cm SSR v barve S a nesundal, nebylo treba, 3 boleni max 45cm, 1 candat 51cm a dve kudly cca 55 a 61. Pak jsem musel mizet a navic jsem ten wobler zlomil pri paceni ze stici tlamy, mrskla se v podberaku.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 29. září 2007 v 18:13® stikar
- Způsob lovu: Přívlač
Tak dnes s cabim na pstuhach,,,,,,od 30 do 35cm
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 29. září 2007 v 15:59® Zauwi
- Datum lovu: 29.9.2007 | Revír: Near by Hlinsko | Způsob lovu: Klasická položená
Dneska na závodech na Dlouhým, rybkám se moc nechtělo,ale nakonec jsem 2 kapříky vydoloval, takže jsem byl devátej a mám pěknou židličku.jinak Jany chytnul taky 2 kapry, ale kapinku větší takže 5. místo, a Marlo potrvrdil, že je hovnochyt
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 29. září 2007 ve 13:04® Davish
- Datum lovu: 29.9.2007 | Revír: Jihlava 7-8 | Způsob lovu: Přívlač
Dopoledne s Mirusem na přehradě, chytly jsme 5 okounů a štiku 58cm
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 28. září 2007 ve 22:38® hecht
- Datum lovu: 28.9.2007 | Revír: říčky
Tak dneska opravdu horor, asi 8 hodin u vody a z toho asi 7 hodin nepřetržitě LILO !!! Ke všemu to ještě bralo jak když to nebralo. Pár kudliček, bolínek a okounek.Voda v oblečení i přes ,,nepromokavý oblek'' všude, pak ať někdo říká že tohle je relax !
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 28. září 2007 ve 21:38® Tomik
-
Dnes nejdříve chvíli s bičem, a poté vlačka na rybniku. Ryby celkem spolupracovaly, několik karasů, perlinů, okounů, a štika 58..
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 28. září 2007 ve 20:56® Davish
- Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie. Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Pátek 28. září 2007 ve 20:50@ ???
- Datum lovu: 26.9.07 | Revír: Ohře 16
na plavačku vůbec nic nešlo,tak jsem zkusil jenom na vlasec pár broků a nechat splavat po proudu.Tady je výsledek během hodiny 4 ks ,tahle byla největší 70 cm. Na 12 vlasec fakt mazec.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 28. září 2007 ve 20:12® Padis
- Datum lovu: 28.10.07 | Revír: VČ řeka | Způsob lovu: Přívlač
Zdar,tady Chose,jsem na návštěvě u Padise,byli jsme zavláčet a výsledek super.Jeden větší okiš cca 30cm,pár menších,několik tloušťů a zhruba 10štiček od 35 do 60cm.Ta největší dostala pusu klackem a jela na exkurzi bílé techniky.Dost jsme zmokli,ale fajn den.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 28. září 2007 v 19:16® Scanix
- Datum lovu: 28.9.2007 | Revír: ÚN Hněvkovice | Způsob lovu: Přívlač
Tak jsem vyuzil pauzu v desti a od 16 do 18 zajel k vode na dost proflake misto mezi rybickare. Voda kalna a zvedla od Malse, no videl jsem to blede, macel jsem tam velky veci asi hodinu a pul a premluvil jsem jen kudlu cca 55 na X-Rap Jointed Shad v barve CLN. Nakonec jsem brezbrojil na 9cm Shallow Shad Rad v barve S a vyplatilo se, 4 zabery z toho candati 42 a 48.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 28. září 2007 v 18:08® Řízek
- Revír: Berounka 3 | Způsob lovu: PřívlačUživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Pátek 28. září 2007 v 17:21® LojzaRybka
- Datum lovu: 28.9.07 | Revír: jako vždy | Způsob lovu: Přívlač
prostě mě to nedalo a šel jsem i vtom slejváku,a zadařilo se
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 28. září 2007 v 16:18® Řízek
- Datum lovu: 28.9.07 | Revír: soukromy
Dneska na zavodech na soukromym rybniku.Chytil jsem tyto 2krasny kapry foto cislo 1kapr-62cm a foto 2a3 kapr-72cm.Skncil jsem druhy a jeste jsem dostal cenu za nejvetsi rybu
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 28. září 2007 ve 14:11® Holajz2
- Datum lovu: 23.9.07 | Revír: MS1A | Způsob lovu: Klasická položená
S věrným „asistentem“ Petrem jsme vyrazili na večerní lov kandidátů. Bohužel nepřišel ani jeden, zato štikám se chtělo. Kolega vedle nás ulovil zubatou 74 a já 67 (viz foto). Tentokrát na 18 vlas trval souboj 20 minut.
Jo a ikdyž nejsem ani masař, ani jednoznačný zastánce chyť a pusť, štiku přes 60 zpravidla nepouštím.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 28. září 2007 ve 13:03® jarryn21
-
A pak ,že nerostou.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 28. září 2007 ve 12:59® jarryn21
- Revír: plný rybník vody a ryb | Způsob lovu: Přívlač
Zdar,ráno kámo nic,já něco jo.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 28. září 2007 v 11:44® skwor
- Datum lovu: 28.9.
Ranní vláčka s kámošem. Mě se zadařili tři průměrní tloušti a kamarád přišel o pěknou štiku, tak 60cm. Potom nás od vody vyhnal déšť.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 27. září 2007 ve 20:05® čabi
- Datum lovu: 27.9. | Revír: řeka | Způsob lovu: Přívlač
I když byla voda kalná jak kafe,tak se mi jednu zubatou podařilo přelstít.Na mepsku s umělou rybičkou,délka 62cm.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 26. září 2007 ve 20:20® Sander
- Datum lovu: 26.9.2007
Každý den holt není posvícení. Solidně chčije, déle jak třičtvrtě hodiny jsem tam být nechtěl, bo jsem si nevzal ani deštník. Velký tloušť se vypl a ulovený chudák mník byl od čehosi pokousaný.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 26. září 2007 ve 14:55® Zauwi
- Datum lovu: 26.9. | Revír: 451001 | Způsob lovu: Muškaření
Včera jsem se byl o šesti letech mrknout na Chotěbořský přehradě, ryby moc nebraly, kámoš lapnul štičku a okounka, druhej kámoš bezrybka a já bolena 45,plotici a okouna a ještě mi to ukousnula štika, nejdřív to vypadalo že bude pěkně ,ale pak se to podělalo a přišla bouřka , takže jsme pěkně zmokli
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 26. září 2007 v 8:01® lucioperce69
- Datum lovu: 25.9. 2007 | Revír: teplicko | Způsob lovu: Plavaná
S tomashem jeho přítelkyní a jedním kolegou na stojáku na teplicku zkoušeli sme štiky a kapry obojí se dařilo kapříci slušní od 40–55 cm. 3tiky až tak moc jedna kolegovy spadla ±55cm ale já sem školáckou chybou(nedal sem lanko ale jenom návazec z 0,60mm vlasce se slovama to neukousne) přišel o moc pěknou štiku ±90cm, ale vim o ní takže čekejte že se tady její fotka brzy objeví
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 26. září 2007 v 7:42® lucioperce69
-
i když se zpožděním dodávám fota z pondělní vláčky na labi s tomashem popy a propy vítězili fakt pěknej den moc pěkný počasí a super ryby
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 25. září 2007 ve 21:00® LojzaRybka
- Datum lovu: 25.9.07 | Revír: jako vždy | Způsob lovu: Přívlač
dnes to nebylo tak slavný,5 štiček do 60ti a dva pěkný okouni mě spadli,snad v pátek ráno bude líp
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 25. září 2007 v 19:30® Stanik
- Datum lovu: 25.9. | Revír: Orlice + jezera | Způsob lovu: Přívlač
Super lov, totálně jsem promoknul a píchnul přední kolo. Po dlouhé době berzybka ale měl jsem pět záběrů od štiky, dvě nedobrali woblera a 3 netrefili smáčka taženého mezi stulíky. Ale z hladiny super záběry.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 25. září 2007 v 18:29® Kubajs
- Způsob lovu: Muškaření
Tak dnes poprvé s mušákem chytal jsem asi 4hodiny a lapnul jsem asi 4tlouštíky do 15cm jinak vůbec nic házet jsem se moc nenaučil dohodil jsem jen asi 5–8m ale záběry byly moc pěkný
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.