Vyhledávání
Z lovu
V diskuzi je 18.413 příspěvků, z toho 18413 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Sobota 29. září 2007 v 18:13® stikar
- Způsob lovu: Přívlač
Tak dnes s cabim na pstuhach,,,,,,od 30 do 35cm
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 29. září 2007 v 15:59® Zauwi
- Datum lovu: 29.9.2007 | Revír: Near by Hlinsko | Způsob lovu: Klasická položená
Dneska na závodech na Dlouhým, rybkám se moc nechtělo,ale nakonec jsem 2 kapříky vydoloval, takže jsem byl devátej a mám pěknou židličku.jinak Jany chytnul taky 2 kapry, ale kapinku větší takže 5. místo, a Marlo potrvrdil, že je hovnochyt
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 29. září 2007 ve 13:04® Davish
- Datum lovu: 29.9.2007 | Revír: Jihlava 7-8 | Způsob lovu: Přívlač
Dopoledne s Mirusem na přehradě, chytly jsme 5 okounů a štiku 58cm
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 28. září 2007 ve 22:38® hecht
- Datum lovu: 28.9.2007 | Revír: říčky
Tak dneska opravdu horor, asi 8 hodin u vody a z toho asi 7 hodin nepřetržitě LILO !!! Ke všemu to ještě bralo jak když to nebralo. Pár kudliček, bolínek a okounek.Voda v oblečení i přes ,,nepromokavý oblek'' všude, pak ať někdo říká že tohle je relax !
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 28. září 2007 ve 21:38® Tomik
-
Dnes nejdříve chvíli s bičem, a poté vlačka na rybniku. Ryby celkem spolupracovaly, několik karasů, perlinů, okounů, a štika 58..
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 28. září 2007 ve 20:56® Davish
- Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie. Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Pátek 28. září 2007 ve 20:50@ ???
- Datum lovu: 26.9.07 | Revír: Ohře 16
na plavačku vůbec nic nešlo,tak jsem zkusil jenom na vlasec pár broků a nechat splavat po proudu.Tady je výsledek během hodiny 4 ks ,tahle byla největší 70 cm. Na 12 vlasec fakt mazec.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 28. září 2007 ve 20:12® Padis
- Datum lovu: 28.10.07 | Revír: VČ řeka | Způsob lovu: Přívlač
Zdar,tady Chose,jsem na návštěvě u Padise,byli jsme zavláčet a výsledek super.Jeden větší okiš cca 30cm,pár menších,několik tloušťů a zhruba 10štiček od 35 do 60cm.Ta největší dostala pusu klackem a jela na exkurzi bílé techniky.Dost jsme zmokli,ale fajn den.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 28. září 2007 v 19:16® Scanix
- Datum lovu: 28.9.2007 | Revír: ÚN Hněvkovice | Způsob lovu: Přívlač
Tak jsem vyuzil pauzu v desti a od 16 do 18 zajel k vode na dost proflake misto mezi rybickare. Voda kalna a zvedla od Malse, no videl jsem to blede, macel jsem tam velky veci asi hodinu a pul a premluvil jsem jen kudlu cca 55 na X-Rap Jointed Shad v barve CLN. Nakonec jsem brezbrojil na 9cm Shallow Shad Rad v barve S a vyplatilo se, 4 zabery z toho candati 42 a 48.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 28. září 2007 v 18:08® Řízek
- Revír: Berounka 3 | Způsob lovu: PřívlačUživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Pátek 28. září 2007 v 17:21® LojzaRybka
- Datum lovu: 28.9.07 | Revír: jako vždy | Způsob lovu: Přívlač
prostě mě to nedalo a šel jsem i vtom slejváku,a zadařilo se
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 28. září 2007 v 16:18® Řízek
- Datum lovu: 28.9.07 | Revír: soukromy
Dneska na zavodech na soukromym rybniku.Chytil jsem tyto 2krasny kapry foto cislo 1kapr-62cm a foto 2a3 kapr-72cm.Skncil jsem druhy a jeste jsem dostal cenu za nejvetsi rybu
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 28. září 2007 ve 14:11® Holajz2
- Datum lovu: 23.9.07 | Revír: MS1A | Způsob lovu: Klasická položená
S věrným „asistentem“ Petrem jsme vyrazili na večerní lov kandidátů. Bohužel nepřišel ani jeden, zato štikám se chtělo. Kolega vedle nás ulovil zubatou 74 a já 67 (viz foto). Tentokrát na 18 vlas trval souboj 20 minut.
Jo a ikdyž nejsem ani masař, ani jednoznačný zastánce chyť a pusť, štiku přes 60 zpravidla nepouštím.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 28. září 2007 ve 13:03® jarryn21
-
A pak ,že nerostou.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 28. září 2007 ve 12:59® jarryn21
- Revír: plný rybník vody a ryb | Způsob lovu: Přívlač
Zdar,ráno kámo nic,já něco jo.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 28. září 2007 v 11:44® skwor
- Datum lovu: 28.9.
Ranní vláčka s kámošem. Mě se zadařili tři průměrní tloušti a kamarád přišel o pěknou štiku, tak 60cm. Potom nás od vody vyhnal déšť.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 27. září 2007 ve 20:05® čabi
- Datum lovu: 27.9. | Revír: řeka | Způsob lovu: Přívlač
I když byla voda kalná jak kafe,tak se mi jednu zubatou podařilo přelstít.Na mepsku s umělou rybičkou,délka 62cm.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 26. září 2007 ve 20:20® Sander
- Datum lovu: 26.9.2007
Každý den holt není posvícení. Solidně chčije, déle jak třičtvrtě hodiny jsem tam být nechtěl, bo jsem si nevzal ani deštník. Velký tloušť se vypl a ulovený chudák mník byl od čehosi pokousaný.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 26. září 2007 ve 14:55® Zauwi
- Datum lovu: 26.9. | Revír: 451001 | Způsob lovu: Muškaření
Včera jsem se byl o šesti letech mrknout na Chotěbořský přehradě, ryby moc nebraly, kámoš lapnul štičku a okounka, druhej kámoš bezrybka a já bolena 45,plotici a okouna a ještě mi to ukousnula štika, nejdřív to vypadalo že bude pěkně ,ale pak se to podělalo a přišla bouřka , takže jsme pěkně zmokli
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 26. září 2007 v 8:01® lucioperce69
- Datum lovu: 25.9. 2007 | Revír: teplicko | Způsob lovu: Plavaná
S tomashem jeho přítelkyní a jedním kolegou na stojáku na teplicku zkoušeli sme štiky a kapry obojí se dařilo kapříci slušní od 40–55 cm. 3tiky až tak moc jedna kolegovy spadla ±55cm ale já sem školáckou chybou(nedal sem lanko ale jenom návazec z 0,60mm vlasce se slovama to neukousne) přišel o moc pěknou štiku ±90cm, ale vim o ní takže čekejte že se tady její fotka brzy objeví
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 26. září 2007 v 7:42® lucioperce69
-
i když se zpožděním dodávám fota z pondělní vláčky na labi s tomashem popy a propy vítězili fakt pěknej den moc pěkný počasí a super ryby
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 25. září 2007 ve 21:00® LojzaRybka
- Datum lovu: 25.9.07 | Revír: jako vždy | Způsob lovu: Přívlač
dnes to nebylo tak slavný,5 štiček do 60ti a dva pěkný okouni mě spadli,snad v pátek ráno bude líp
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 25. září 2007 v 19:30® Stanik
- Datum lovu: 25.9. | Revír: Orlice + jezera | Způsob lovu: Přívlač
Super lov, totálně jsem promoknul a píchnul přední kolo. Po dlouhé době berzybka ale měl jsem pět záběrů od štiky, dvě nedobrali woblera a 3 netrefili smáčka taženého mezi stulíky. Ale z hladiny super záběry.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 25. září 2007 v 18:29® Kubajs
- Způsob lovu: Muškaření
Tak dnes poprvé s mušákem chytal jsem asi 4hodiny a lapnul jsem asi 4tlouštíky do 15cm jinak vůbec nic házet jsem se moc nenaučil dohodil jsem jen asi 5–8m ale záběry byly moc pěkný
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 25. září 2007 v 16:00® Vaclav
- Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie. Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Úterý 25. září 2007 v 15:59® Vaclav
- Datum lovu: 23.9. | Revír: Ohře a Hracholusky | Způsob lovu: Přívlač
Až nyní se dostávám k tomu, abych zde píchnul pár fotek z víkendové glogovačky…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 25. září 2007 v 10:27® cercer
-
Včera na Ploučnici…krásnej den..
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 24. září 2007 ve 20:32® František
- Datum lovu: 24.9.2007 | Revír: Lužnice VI. | Způsob lovu: Feeder
Dneska pro změnu vycházka s feedrem, na kukuřici šli plotice a cejnci.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 24. září 2007 v 19:44® yerrx
-
ja dneska na masak chytl ouklej 27
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 24. září 2007 v 17:54® kele24
-
přívlač na moravě chycen 1 bolen 55 bylo to slaby chytačka ve 2
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.