Vyhledávání
Z lovu
V diskuzi je 18.427 příspěvků, z toho 18427 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Pátek 21. září 2007 ve 20:21® Sander
- Datum lovu: 21.9.2007
Noo, to je dost! Největší ze tří zvířat 52cm.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 21. září 2007 v 18:45® Scanix
- Datum lovu: 21.9.2007 | Revír: Vltava 23 | Způsob lovu: Přívlač
Dneska jsem se dopoledne opet marne snazil chytit neco vetsiho, ani boleni nechteli nic. Nakonec z toho byli 2 kudly a okoun cca 25cm. Odpoledne jsem vzal radeji dcerku a ucil ji vlacet, povedli se ji 4 okounci a mela velkou radost

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 21. září 2007 v 17:41® Zauwi
- Datum lovu: 21.9. | Revír: 453018 | Způsob lovu: Muškaření
Dneska nehoráznej mazec,chyceno cca 110ks ryb z toho tak 70% lipani, jinak potočáci,jelci,ostroretky a jeden okoun,největší ryby lipan cca 35cm,potočák 33cm. Zkoušel jsem poškádlit duháka(Frantu) a zase vyhrál…tentokrát mi to urval o kořen
, jinak mi to ještě ukousnula štika a to je vše, konec vysílání:)Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 21. září 2007 ve 14:32® LojzaRybka
- Datum lovu: 21.9.07 | Revír: jako obvikle | Způsob lovu: Přívlač
Zdař,jako obvikle se zadařilo,ráno šli candoši a potom jednu 80tku a než jsem se spamatoval,tak jednu 82 a tu jsem zmastil,byla potrhaná

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 21. září 2007 v 11:20® Raf
- Datum lovu: 20.9.2007 | Revír: Berounka 1 | Způsob lovu: Kaprařina
Po čtyřech měsících návrat ke kaprařině na místo, ze kterého tehdy šel kapr 94 cm. Za nějakých 36 hodin ve třech lidech chyceno 10 kaprů a 6 tloušťů. Nejskvostnějšími úlovky byli Milanův (Milano) tloušť 54 cm a Tomchamikův KOI kapr 62 cm a šupináč 81 cm. I ostatní ryby byly ve slušných velikostech. Bola dobrá rybačka.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 21. září 2007 v 11:04® lucioperce69
- Datum lovu: 20.9. 2007 | Revír: Ohře | Způsob lovu: Přívlač
S pirahnou na ohři i když lojza rybka píše že voda na nechrankách stoupá dole pod přehradou je vody docela taky dost. nebyla to žádná sláva ale něco sme chytli ve čtyřech lidech asi 12 okounů a kolem 25 pstroužků:-/ a večer sem si byl zavláčet u nás na jedný takový malý lesní pince chyt sem 2 štiky 3 okounky a jednoho kapra( za hřbet) nakonec mi můj poklad ( rotačku 00 meps za 90 kč) ucvakla kudla

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 21. září 2007 v 10:52® lucioperce69
- Datum lovu: 19.9. 2007 | Revír: Přehrada | Způsob lovu: Muškaření
chvíli muška chvíli vláčka chvíli plavačka
a dařilo se

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 20. září 2007 v 19:16® LojzaRybka
- Datum lovu: 20.9.07 | Způsob lovu: Feeder
stav vody pro rybáře je na Nechranicích
katastrofální,pořád jde nahoru,kapraři nemaj už kde sedět.první fotka je
kolem 7:00 a druhá v11:30 voda se mezi tim zvedla o dalších 5cm:-/
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 20. září 2007 v 19:11® LojzaRybka
- Datum lovu: 20.9.07 | Revír: Nechranky | Způsob lovu: Přívlač
dnešní lov byl supr,bylo pěkně a sranda,pujčil jsem si bouta a než jsem se snim trochu naučil plout tak jsem projel všechny křáky kolem přehrady,supr zážitek,ráno jedu zase

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 20. září 2007 v 18:46® stikar
- Datum lovu: 20.9.2007 | Způsob lovu: Přívlač
Dnes sem se dostal k vode po narocne skole,chyceny 3 sticky,,,40,53,56cm,,,,ta 56cm chytena kopytem za ocas,,,,sem myslel ze mam neco velkyho
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 20. září 2007 v 18:22® Scanix
- Datum lovu: 20.9.2007 | Revír: ÚN Hněvkovice | Způsob lovu: Přívlač
Pokus o boleny na Hnevkach se moc nevydaril, boleni nebyli aktivni a na poppa ci jinou povrchovou nastrahu nereagovali, jen 2 zabery a obe ryby spadly.Ani jinak se mi moc nedarilo a tak konecne skore: 2 bolinci a sticka 56cm.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 20. září 2007 v 16:02® Georgino
- Datum lovu: dnes | Revír: Poorlicko | Způsob lovu: Přívlač
Dnes opět s vláčákem, nejdřív pokus s popama o boleny ale bez úspěchu, chuť jsem si spravil s gumičkama
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 20. září 2007 v 15:04® Zauwi
- Datum lovu: 19.9.2007 | Revír: 453018 | Způsob lovu: Muškaření
Včera od šesti do osmi muškaření v Hlinsku…ze začátku to šlo docela pěkně…chyceno 5 potočáků a 6 lipanů, největší ryba cca 33cm , potom jsem šel na štiku, a ta mi to 3 x ukousnula (celkem už 7×, sere na streamry a lury, baští blešouny a nymfy:( )
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 19. září 2007 ve 20:57® Scanix
- Datum lovu: 19.9.2007 | Revír: Vltava 23 | Způsob lovu: Přívlač
Neplanovany navrat z dovolene, dostal jsem predevcirem asi chripku, ale dneska uz jsem zajel k vode na me oblibene misto: 4 boleni (nej 63), 3 stiky (vse pod 60) a 1 tloust ± 40.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 19. září 2007 v 17:35® Georgino
- Datum lovu: 18. a 19.9.2007 | Revír: Poorlicko | Způsob lovu: Přívlač
Včera odpoledne na chvilku s Mr.Stickem, počasí bylo hrozný, chytli se nějací okounci a štičky.
Dnes dopoledne procházka s vláčákem kolem oblíbené řeky, krásně brali opět okouni a občas se spletla i nějaká kudla.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 19. září 2007 v 16:31® modrak
- Datum lovu: 18.9.2007 | Revír: Pískovna u Nymburka | Způsob lovu: Feeder
Přes mizerné počasí, kdy mě ráno zaskočil déšť a suché na mě zůstaly pouze ponožky, jsem od vody odcházel spokojen. Série plotic, perlínů, trumanů, cejnů, skaláků a okounů byla na závěr doplněna trofejním okounem 42cm. Akorát, že já vůl ho v tom rozrušení vyfotil s foťákem přepnutým na makro. No, snad někdy příště.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 18. září 2007 ve 21:14® Shadowhunter
- Revír: SM | Způsob lovu: Muškaření
Tak dneska jsem byl vyskolen lipanem…nez jsem ho donutil aby sezral tu moji mouchu – chrostika na 10-tce hacku, tak mu to trvalo tak pul hodky a kdyz ji sezral tak jsem ho sekl a v prvni chvili jsem se nestacil divit. Po chvili zdolavani jsem ho mel uz u noh a pak jsem nejak zkamenel…nestacil jsem se vynadivat na takovou krasnou rybu a ten jeho prapor do zelena nadherna ryba 40+ … no proste jsem na neho tak dlouho cumel jak mi stal pod nohama ze jsem nejak zapomnel sahnout po podberaku abych ho podebral a vyfotil ale nez jsem se vycumel tak mi plachnul…ale proste pocit krasny. jinak jsem pak nachytal na chrostiky na 12-tce hafo lipanu od 20–30cm…coz jsem se divil ze to tak zrali
Jinak velka voda si vybrala svou dan na reviru, chybi kusy brehu
a v mistech je totalni nanos kameni a pisku …Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 18. září 2007 ve 20:06® ywan
-
keď sa darí tak sa darí

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 18. září 2007 v 16:58® yerrx
-
jedna sedesatka
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 18. září 2007 v 16:45® Padis
- Způsob lovu: Přívlač
Včara fajnová vycházka chytáni převážně tloušti 25–40 cm.Občas štíhle a okoun
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 18. září 2007 v 16:39® LojzaRybka
-
stav vody na přehradě Nechranice je dost nad normál

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 18. září 2007 v 16:38® LojzaRybka
- Datum lovu: 18.9.07 | Revír: dobrej revýr | Způsob lovu: Přívlač
dnes jsen na přehradě pěkně zmoknul,ale lov byl docela supr
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 18. září 2007 ve 14:38® František
- Datum lovu: 17.9.2007 | Revír: potoky | Způsob lovu: Přívlač
Včera se synem jsme na tři hodinky vyrazili na potoky okolo Soběslavi. Výsledkem byli dva umrnění okounci.
Vystřídali jsme všechno, co
jsme v krabičkách našli a prd, jak na Černovickým tak na Dírenským.
Aktivita dravčíků téměř nulová, možná až zase voda opadne na obvyklou
výšku tak se potvůrky rozkoušou. Jinak kolem vody byla spousta bobkařů
a ti si nestěžovali.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 17. září 2007 v 19:41® Zauwi
- Datum lovu: 17.9.2007 | Revír: řeka | Způsob lovu: Muškaření
Dneska jsme byly s Jarrynem na řece muškařit, ryby celkem braly a nádherně bojovaly, tak jsme spokojení:)

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 17. září 2007 v 19:07® Sander
- Datum lovu: 17.9.2007 | Způsob lovu: Muškaření
Jedním slovem nádhera. Sice jsem mohl chytat jen necelou hodinu, ale zaházel jsem si opravdu krásně. Tloušti, proudníci, pěkní lipani a v závěru rána do prutu, několik metrů přes brzdu a jemný proutek jako luk. 41cm.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 17. září 2007 v 10:19® lucioperce69
- Datum lovu: 14-16.9. | Revír: Ohře, Barbora-oldřichov | Způsob lovu: Muškaření
tak sem vytáhl po dlouhý době ze skříně mušák a v pátek jel na ohře nachytal sem spousty salmonidů ale jenom do 25 cm, až na dva siveny 30 a 39 cm a jednoho duháka 36 cm. v neděli na stojáku na jezeře opět s muškou nádherný počasí ryby braly chyceno cca 50ks perlínů od 20 do 35 cm
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 17. září 2007 v 10:17® Splinter.Cell7
- Datum lovu: 15.9.2007 | Revír: úpa4 | Způsob lovu: Klasická položená
chycena 1 štika 45cm a 20 minut jsem čekal než to podruhé rozjede a rozjerla huraa
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 16. září 2007 ve 20:50® Zauwi
- Datum lovu: 13.9.07 | Revír: Svratka | Způsob lovu: Muškaření
byl jsme se zase s Marlem mrknout na Svratce a parádně jsme si zachytali,celkem chyceno 103ks ryb, největší cca 35 lipan a 30cm pstruh, Marlovi utekl lipan hodně přes 40, parádní chytačka už se těšim až pojedem znova,foto dodám časem
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 16. září 2007 ve 20:42® jarryn21
- Datum lovu: včera | Způsob lovu: Přívlač
Včera chyceny tři štičky a dva candátci.Bez fota.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 15. září 2007 ve 23:34® LojzaRybka
- Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.