Chytej.cz

Z lovu

V diskuzi je 18.413 příspěvků, z toho 18413 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Pondělí 24. září 2007 ve 14:13® Tomash
Tomash
Datum lovu: 24.9.2007 | Revír: Labe | Způsob lovu: Přívlač

Pohodová chytačka s kámošem Luciopercou. Já celkem 10 rybek – 7ks okounů a 3 bolínky do 55cm. Lucio pár okounů a pěknýho bolena k 70cm… Fotky dodá lucio. Super den, zítra jedeme zase :-)

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
    Pondělí 24. září 2007 ve 14:09® hajan
    Datum lovu: 22.9.2007 | Revír: Berounka river, feeder + vláčka

Za celý den spoustu padouství a ouklejí, 1× kapřík 46 cm, vláčka o5 NULA!!!

Neděle 23. září 2007 ve 23:48® red
      red
      Datum lovu: weekend | Revír: levice II. liga | Způsob lovu: Přívlač

tak lovili sme rozne ryby aj male aj velke :-|

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13920.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13921.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13922.jpg
        Neděle 23. září 2007 ve 21:07® Sander
        Sander

Hmm, tady to taky bere každou druhou fotku byť v sebemenším rozlišení…:-'

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13919.jpg
          Neděle 23. září 2007 ve 21:05® Sander
          Sander
          Datum lovu: 23.9.2007

A další mramorové trio… :-)

• tloušť 48.

Za zmínku stojí jedna malá kuriozita – všimněte si té atypické černé skvrni u tresky na dolní fotce. Ano, je to ta samá ryba, která mi vzala v pátek. Kdybych se nepodíval na jeho zarudlý horní ret po pátečním píchnutí, nevěřil bych. Zajímavé.

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13916.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13918.jpg
            Neděle 23. září 2007 v 19:07® Scanix
            Scanix
            Datum lovu: 23.9.2007 | Revír: Vltava 23 a 21-22 | Způsob lovu: Přívlač

Tak jsem se dnes opet snazil o boleny; vysledek na poppa nic. Pak jsem zkousel rotny, okounek a pak jsem videl u brehu bolena lehce pod 50 jak si v klidu plave, kdyz rotna dosla na 2m od nej, start jak z reklamniho videa a byl tam. Presun na jine misto, kde jsem zaprah na woby 3 stiky, vsechny se u brehu vyklepaly, ale ta jedna me stve, pac byla fakt pekna 70+, ty druhy kudly kolem 50. Nakonec pred odjezdem na Storm WE Naturalistic Pike 12cm tenhle bolen 64cm.

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13914.jpg
              Neděle 23. září 2007 v 18:52® stikar
              Revír: oslava 2 | Způsob lovu: Přívlač

poprve na tomto miste,,,,par tloustu a pak na 5cm dorado potocak ±50cm,,,,,vzal sem ho z vody do ruky,on sebou mrskl a byl,,,,,aspon ma svobodu,ale byl to obr

Neděle 23. září 2007 v 18:30® František
                František
                Datum lovu: 23.9.2007 | Revír: Dírenský potok | Způsob lovu: Přívlač

Tak jsem si na chvilinku odskočil na potok a během hodinky miliónstopadesátosm okounků v této batolecí velikosti:-) . Počásko super, tak jsem se ani moc nevztekal a užíval si dramatických soubojů:-D

Neděle 23. září 2007 ve 12:16® stikar
                  Způsob lovu: Přívlač

dnes rano na rece jedna sticka 50cm,3 tlouste na popa a 50cm bolena,,,sem zvedav co cabi???

Neděle 23. září 2007 v 7:29® Vaclav
                    Datum lovu: 22.9.2007 | Revír: Ohře | Způsob lovu: Přívlač

Vláčka na Ohři s kamarádem Jirkou Krausamem přinesla nejen tyto tlouště – jeden na Gloog Hektor v barvě TPF, druhý Gloog Parys -, ale i nějaké okouny a menší štiky (do 50). Cestou podél řeky jsme potkali známého, který právě zdolával slušnou štiku. Přišla na Paryse v barvě vosy, jenže než stačil cokoliv udělat, zajela do potopených větví olše a tam ho (nás) nechala pozdravovat.

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13905.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13906.jpg
                      Neděle 23. září 2007 v 7:22® Vaclav
                      Datum lovu: 21.9.2007 | Revír: Jesenice | Způsob lovu: Plavaná

Dávám fotku známého, který v pátek na Jesenici (nástraha karas) chytil tuto metrovku… Zatím nemá internet, takže to sem umisťuji já.

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13904.jpg
                        Sobota 22. září 2007 ve 20:41® čabi
                        čabi
                        Datum lovu: 22.9. | Revír: řeka | Způsob lovu: Přívlač

Dneska večer opět vláčka se stikařem.Já jsem chytil jednu štičku,tloušťa a dva candátky.Stikar opět nic nechytil,což se poslední dobou stává nějak často…:-D

Sobota 22. září 2007 v 18:55® Tomik
                          Tomik
                          Způsob lovu: Muškaření

Dnes s Toulovcem na rybach. Ryb chyceno mraky, teda hlavně Ivoš to mlátil. Byl schopen vyndat z tůně i 20 sivenů za maly okamžik.Pěkná chvilka u vody.

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13896.jpg
                            Sobota 22. září 2007 v 16:52® Kubah
                            Datum lovu: 22.9 | Revír: Rybník Konopiště | Způsob lovu: Feeder

Dnes letos poprvé v Konopišti, na feeder lapeni 2 plotice, cejn a bolen. Při stahování položené jsem chytil štičku asi 45cm. Nástrahy: pařený rohlík, sladká kukuřice. Bylo pěkně

Sobota 22. září 2007 ve 14:39® skwor
                              skwor

Tloušť 52cm na přívlač. Letos si dávali na čas ;-)

Sobota 22. září 2007 ve 12:34® cormaxx
                                cormaxx
                                Datum lovu: 22.9.2007 | Revír: 441005-9,35 | Způsob lovu: Přívlač

tak od 6 do 9 na „trávě“.Lapnul jsem jen dva pidi okounky a jednu ještě menší štičku.Pak při přejezdu na Máťu jsem nasbíral asi 30 hub(kozáků a křemenáčů) a chytil jsem pár okišů kolem 10cm a pak ještě dva 24 a 30cm mno a chvíli před odchodem štičku 52 9-) takže nakonec docela spokojenost

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13892.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13893.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13894.jpg
                                  Pátek 21. září 2007 ve 21:21® Sander
                                  Sander
                                  Datum lovu: 21.9.2007

Noo, to je dost! Největší ze tří zvířat 52cm.

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13889.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13890.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13891.jpg
                                    Pátek 21. září 2007 v 19:45® Scanix
                                    Scanix
                                    Datum lovu: 21.9.2007 | Revír: Vltava 23 | Způsob lovu: Přívlač

Dneska jsem se dopoledne opet marne snazil chytit neco vetsiho, ani boleni nechteli nic. Nakonec z toho byli 2 kudly a okoun cca 25cm. Odpoledne jsem vzal radeji dcerku a ucil ji vlacet, povedli se ji 4 okounci a mela velkou radost :-D

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13887.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13888.jpg
                                      Pátek 21. září 2007 v 18:41® Zauwi
                                      Zauwi
                                      Datum lovu: 21.9. | Revír: 453018 | Způsob lovu: Muškaření

Dneska nehoráznej mazec,chyceno cca 110ks ryb z toho tak 70% lipani, jinak potočáci,jelci,os­troretky a jeden okoun,největší ryby lipan cca 35cm,potočák 33cm. Zkoušel jsem poškádlit duháka(Frantu) a zase vyhrál…tentokrát mi to urval o kořen :-(( , jinak mi to ještě ukousnula štika a to je vše, konec vysílání:)

Pátek 21. září 2007 v 15:32® LojzaRybka
                                        LojzaRybka
                                        Datum lovu: 21.9.07 | Revír: jako obvikle | Způsob lovu: Přívlač

Zdař,jako obvikle se zadařilo,ráno šli candoši a potom jednu 80tku a než jsem se spamatoval,tak jednu 82 a tu jsem zmastil,byla potrhaná :-(

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13885.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13883.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13884.jpg
                                          Pátek 21. září 2007 ve 12:20® Raf
                                          Raf
                                          Datum lovu: 20.9.2007 | Revír: Berounka 1 | Způsob lovu: Kaprařina

Po čtyřech měsících návrat ke kaprařině na místo, ze kterého tehdy šel kapr 94 cm. Za nějakých 36 hodin ve třech lidech chyceno 10 kaprů a 6 tloušťů. Nejskvostnějšími úlovky byli Milanův (Milano) tloušť 54 cm a Tomchamikův KOI kapr 62 cm a šupináč 81 cm. I ostatní ryby byly ve slušných velikostech. Bola dobrá rybačka.

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13879.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13880.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13881.jpg
                                            Pátek 21. září 2007 ve 12:04® lucioperce69
                                            lucioperce69
                                            Datum lovu: 20.9. 2007 | Revír: Ohře | Způsob lovu: Přívlač

S pirahnou na ohři i když lojza rybka píše že voda na nechrankách stoupá dole pod přehradou je vody docela taky dost. nebyla to žádná sláva ale něco sme chytli ve čtyřech lidech asi 12 okounů a kolem 25 pstroužků:-/ a večer sem si byl zavláčet u nás na jedný takový malý lesní pince chyt sem 2 štiky 3 okounky a jednoho kapra( za hřbet) nakonec mi můj poklad ( rotačku 00 meps za 90 kč) ucvakla kudla 8-(

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13876.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13878.jpg
                                              Pátek 21. září 2007 v 11:52® lucioperce69
                                              lucioperce69
                                              Datum lovu: 19.9. 2007 | Revír: Přehrada | Způsob lovu: Muškaření

9-) chvíli muška chvíli vláčka chvíli plavačka a dařilo se

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13873.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13874.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13875.jpg
                                                Čtvrtek 20. září 2007 ve 20:16® LojzaRybka
                                                LojzaRybka
                                                Datum lovu: 20.9.07 | Způsob lovu: Feeder

=-| stav vody pro rybáře je na Nechranicích katastrofální,pořád jde nahoru,kapraři nemaj už kde sedět.první fotka je kolem 7:00 a druhá v11:30 voda se mezi tim zvedla o dalších 5cm:-/

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13867.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13868.jpg
                                                  Čtvrtek 20. září 2007 ve 20:11® LojzaRybka
                                                  LojzaRybka
                                                  Datum lovu: 20.9.07 | Revír: Nechranky | Způsob lovu: Přívlač

dnešní lov byl supr,bylo pěkně a sranda,pujčil jsem si bouta a než jsem se snim trochu naučil plout tak jsem projel všechny křáky kolem přehrady,supr zážitek,ráno jedu zase:-D :-D

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13864.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13865.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13866.jpg
                                                    Čtvrtek 20. září 2007 v 19:46® stikar
                                                    Datum lovu: 20.9.2007 | Způsob lovu: Přívlač

Dnes sem se dostal k vode po narocne skole,chyceny 3 sticky,,,40,53,5­6cm,,,,ta 56cm chytena kopytem za ocas,,,,sem myslel ze mam neco velkyho

Čtvrtek 20. září 2007 v 19:22® Scanix
                                                      Scanix
                                                      Datum lovu: 20.9.2007 | Revír: ÚN Hněvkovice | Způsob lovu: Přívlač

Pokus o boleny na Hnevkach se moc nevydaril, boleni nebyli aktivni a na poppa ci jinou povrchovou nastrahu nereagovali, jen 2 zabery a obe ryby spadly.Ani jinak se mi moc nedarilo a tak konecne skore: 2 bolinci a sticka 56cm. 9-)

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13861.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13862.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13863.jpg
                                                        Čtvrtek 20. září 2007 v 17:02® Georgino
                                                        Georgino
                                                        Datum lovu: dnes | Revír: Poorlicko | Způsob lovu: Přívlač

Dnes opět s vláčákem, nejdřív pokus s popama o boleny ale bez úspěchu, chuť jsem si spravil s gumičkama

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13859.jpg
                                                          Čtvrtek 20. září 2007 v 16:04® Zauwi
                                                          Zauwi
                                                          Datum lovu: 19.9.2007 | Revír: 453018 | Způsob lovu: Muškaření

Včera od šesti do osmi muškaření v Hlinsku…ze začátku to šlo docela pěkně…chyceno 5 potočáků a 6 lipanů, největší ryba cca 33cm , potom jsem šel na štiku, a ta mi to 3 x ukousnula (celkem už 7×, sere na streamry a lury, baští blešouny a nymfy:( )

Středa 19. září 2007 ve 21:57® Scanix
                                                            Scanix
                                                            Datum lovu: 19.9.2007 | Revír: Vltava 23 | Způsob lovu: Přívlač

Neplanovany navrat z dovolene, dostal jsem predevcirem asi chripku, ale dneska uz jsem zajel k vode na me oblibene misto: 4 boleni (nej 63), 3 stiky (vse pod 60) a 1 tloust ± 40.

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13854.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13855.jpg