Chytej.cz

Z lovu

V diskuzi je 18.429 příspěvků, z toho 18429 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Neděle 16. září 2007 ve 20:42® jarryn21
jarryn21
Datum lovu: včera | Způsob lovu: Přívlač

Včera chyceny tři štičky a dva candátci.Bez fota.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
    Sobota 15. září 2007 ve 23:34® LojzaRybka
    LojzaRybka
    Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.
    foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13808.jpg
      Sobota 15. září 2007 v 17:53® Kuba V.
      Datum lovu: 15.9.07 | Revír: Orlice | Způsob lovu: Přívlač

Dnešní odpolední přívlač v dosti větrném počasí od 13–15:45h 6× Okoun 13–21cm a jedna Štika ukousnutá.

Sobota 15. září 2007 v 17:47® Chose
        Chose
        Datum lovu: 15.09.2007 | Revír: VČ řeka | Způsob lovu: Muškaření

Dneska od rána pokus o lipany.

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13802.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13801.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13800.jpg
          Sobota 15. září 2007 v 15:54® Davish
          Davish
          Datum lovu: 14. a 15.9. | Revír: Jihlava 9

Včera večer s Mirusem na řece pokus o mníka, bezvýsledně8-( a dnes ráno vláčka – 2 tloušti a bolínekpivo

Sobota 15. září 2007 v 15:34® Džon
            Datum lovu: 15.9.2007 | Revír: stoják | Způsob lovu: Přívlač

I přes chladné a větrné počasí jsme s tátou vyrazili na krátkou vláčecí výpravu na jeden z našich oblíbených stojáků – kromě tohoto pruhovaného krasavce (41 cm) jsme už nic dalšího nechytli.

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13797.jpg
              Pátek 14. září 2007 ve 12:00® Georgino
              Georgino
              Datum lovu: včera | Revír: Poorlicko

přívlač – rovných 40 cm

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13786.jpg
                Čtvrtek 13. září 2007 v 19:55® LojzaRybka
                LojzaRybka

LojzaRybka> a až teď jsem si všimnul že má tomas jen tři prsty:-D

Čtvrtek 13. září 2007 v 19:53® LojzaRybka
                  LojzaRybka

ještě dva kousci z Dobrá vody,ten muj měl 74cm a ten druhej tomasovo měl podle RAPALA metru asi 100cm:-D :-D :-D

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13784.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13783.jpg
                    Čtvrtek 13. září 2007 v 19:01® čabi
                    čabi
                    Datum lovu: 13.9. | Revír: řeka | Způsob lovu: Přívlač

Stikar mě zase vytáhl na ryby.Na super fleku mi čtyři štiky spadly,měli okolo 50cm.Pak dlouho nic…no a před chvílí mi docela brutálně zabrala štika přímo pod nohama.Málem jsem dostal infarkt.Huskyho vzala pěkně tak jsem ji zdolal a měřila 62cm.Na tento revír je to už slušná ryba.Ještě se mi zahákl wobler o nějaký klacky ve vodě,tak jsem po dlouhým ukecávání přemluvil stikařa aby mi pro něho šel.Chtěl za to kopyto(svi…a).Mooc pěkně se tam vykoupal a wobla mi zachránil.:->

Čtvrtek 13. září 2007 ve 12:33® BigMike
                      Datum lovu: 12.6.2007 | Revír: Blanice , vláčka

Blanice na soutoku s Otavou – 3× mi to na fluo twistera uťafla štika.

Čtvrtek 13. září 2007 v 11:21® Tomash
                        Tomash
                        Datum lovu: 13.9.2007 | Revír: Labe | Způsob lovu: Přívlač

a jeden ze tří bolínků

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13782.jpg
                          Čtvrtek 13. září 2007 v 11:20® Tomash
                          Tomash
                          Datum lovu: 13.9.2007 | Revír: Labe | Způsob lovu: Přívlač

Křest nového vláčáku ze závodů chytej.cz dopadl velice dobře! Opět jsem vytáhl sbirulina a ze začátku zkoušel mini twistery, 00 rotačky – na ně to bylo slabší – pár okounků a sem tam tloušť. Zvětšil jsem nástrahy a zvětšily se i ryby! Na potápivé sbirulino a 7cm jointeda (v barvě FT, kterou nemusím) jsem po dlouhé době opět ulovil parmu na přívlač! A byla to krásná dáma, rovných 61cm. Potom, co jsem sundal sbiro, jsem ještě zkoušel popy a propy a boleni se pořád dají chytit … Pohodový, tříhodinový lov. 9-)

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13781.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13780.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13779.jpg
                            Středa 12. září 2007 ve 21:43® Tomash
                            Tomash
                            Datum lovu: 12.9.2007 | Revír: Labe | Způsob lovu: Feeder

Tak na Labský pláži mraky mini rybek – podoustve, okouni, cejni, cejnci, plotice, oukleje, bolínci, perlíni + dvě větší rybky upadly. Vše na feeder Bez fotky :-)

Středa 12. září 2007 ve 21:34® Scanix
                              Scanix
                              Datum lovu: 12.9.2007 | Revír: Vltava 23 | Způsob lovu: Přívlač

Dneska od 17h do 19h na V23, sumci uz jsou nazrani a nebo proste odpluli s vodou. Ven se podival jen tloustik, plotice za hrbet a tato sticka lehce pres 60cm na 13cm jointed FT od albastaru. Zkusil jsem kde co, pres gumy po rapalky a nakonec nachytal jen tenhle wobler, vazne se poved a za tu cenu ma rapala co dohanet.

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13777.jpg
                                Středa 12. září 2007 ve 20:31® Sander
                                Sander
                                Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.
                                foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13773.jpg
                                  Středa 12. září 2007 ve 20:29® Sander
                                  Sander
                                  Datum lovu: 12.9.2007

Pokus o mníka. Letos si zde klucí dávají načas. Uloveni 3 tloušti téměř nachlup stejné délky, jeden podobný vypnutý. Pěkný ryby!

Středa 12. září 2007 v 19:08® Padis
                                    Padis
                                    Datum lovu: 12.9.07 | Způsob lovu: Přívlač

Dnes pěkná chytačka rybky brali slušně převážně štiky a tloušti.Občas se spletl i okoun.:->

Středa 12. září 2007 v 18:34® stikar
                                      Revír: Rokytna 1 | Způsob lovu: Přívlač

Dnesni vlacka perfektni,,,stiky brali,velka sice spadla,ale 51,54,,,,,taky pekne bojovaly.

Středa 12. září 2007 v 16:47® lucioperce69
                                        lucioperce69

a ete ten masožravej kapřík :-O asi budu muset zmenšit kvalitu fotek 3 MG fotečku sem asi nenacpu co???

Středa 12. září 2007 v 9:57® Georgino
                                          Georgino
                                          Datum lovu: 11.9.2007 | Revír: Poorlicko

Včerejší pokus o mníky, brali jako diví ale bohužel všechno mimina, občas se mezi ně připletl candátek.

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13739.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13738.jpg
                                            Středa 12. září 2007 v 9:09® lucioperce69
                                            lucioperce69

jeden z mnoha okounků

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13737.jpg
                                              Středa 12. září 2007 v 6:37® lucioperce69
                                              lucioperce69
                                              Datum lovu: 12.9. 2007 | Revír: všechlapská přehdrada | Způsob lovu: Plavaná

tak sem se konečně dokopal k tomu že sem si koupil digitál tak od ted vás tu budu bombardovat neustálým přísunem doufám že kvalitních foteček. Jináč teda rybišky sou z přehrady sem tam nějakej ten okoun štičky a překvápko se taky konalo kapřík na rybičko 47 cm potěšil:->

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13733.jpg
                                                Úterý 11. září 2007 v 19:45® jarryn21
                                                jarryn21
                                                Datum lovu: nedělě a těžce unaveni | Revír: Orlík | Způsob lovu: Přívlač

Nedělní vláčka na Orlíku.Mně se štiky mstí.Zase to uhryzla. :-) Kebule se svojí štičkou. :-)) )A Zauwi dva bolínky.

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13724.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13723.jpg
                                                  Úterý 11. září 2007 v 17:25® Uno

Něco se mě tam zadrhlo ! 9-)

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13722.jpg
                                                    Úterý 11. září 2007 v 9:49® LojzaRybka
                                                    LojzaRybka
                                                    Datum lovu: 11.9.07 | Revír: moje oblíbená voda | Způsob lovu: Přívlač

teď jsem přijel z ryb,docela mazec pepíno od kopyta=mazec9-)

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13714.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13713.jpg
                                                      Úterý 11. září 2007 v 8:52® Robur
                                                      Robur
                                                      Datum lovu: dnes | Revír: prygl | Způsob lovu: Přívlač

tak jsemráno vyrazil a dostal jednoho canďoura 46, jinak lovili boleni, štiku a okouny nevidět

Pondělí 10. září 2007 v 19:57® LojzaRybka
                                                        LojzaRybka

revoke>

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13703.jpg
                                                          Pondělí 10. září 2007 v 15:53® Chose
                                                          Chose
                                                          Datum lovu: 09,09,2007 | Revír: Good water | Způsob lovu: Kaprařina

Tady Revoke ještě jednou

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13692.jpg
                                                            Pondělí 10. září 2007 v 15:31® revoke
                                                            revoke
                                                            Revír: Dobrá voda | Způsob lovu: Kaprařina

Největší z mé pětky kapříků >70cm. za foto díky Jarynovi21

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13690.jpg