Vyhledávání
Z lovu
V diskuzi je 18.413 příspěvků, z toho 18413 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Středa 19. září 2007 v 18:35® Georgino
- Datum lovu: 18. a 19.9.2007 | Revír: Poorlicko | Způsob lovu: Přívlač
Včera odpoledne na chvilku s Mr.Stickem, počasí bylo hrozný, chytli se nějací okounci a štičky.
Dnes dopoledne procházka s vláčákem kolem oblíbené řeky, krásně brali opět okouni a občas se spletla i nějaká kudla.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 19. září 2007 v 17:31® modrak
- Datum lovu: 18.9.2007 | Revír: Pískovna u Nymburka | Způsob lovu: Feeder
Přes mizerné počasí, kdy mě ráno zaskočil déšť a suché na mě zůstaly pouze ponožky, jsem od vody odcházel spokojen. Série plotic, perlínů, trumanů, cejnů, skaláků a okounů byla na závěr doplněna trofejním okounem 42cm. Akorát, že já vůl ho v tom rozrušení vyfotil s foťákem přepnutým na makro. No, snad někdy příště.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 18. září 2007 ve 22:14® Shadowhunter
- Revír: SM | Způsob lovu: Muškaření
Tak dneska jsem byl vyskolen lipanem…nez jsem ho donutil aby sezral tu moji mouchu – chrostika na 10-tce hacku, tak mu to trvalo tak pul hodky a kdyz ji sezral tak jsem ho sekl a v prvni chvili jsem se nestacil divit. Po chvili zdolavani jsem ho mel uz u noh a pak jsem nejak zkamenel…nestacil jsem se vynadivat na takovou krasnou rybu a ten jeho prapor do zelena nadherna ryba 40+ … no proste jsem na neho tak dlouho cumel jak mi stal pod nohama ze jsem nejak zapomnel sahnout po podberaku abych ho podebral a vyfotil ale nez jsem se vycumel tak mi plachnul…ale proste pocit krasny. jinak jsem pak nachytal na chrostiky na 12-tce hafo lipanu od 20–30cm…coz jsem se divil ze to tak zrali
Jinak velka voda si vybrala svou dan na reviru, chybi kusy brehu a v mistech je totalni nanos kameni a pisku …
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 18. září 2007 ve 21:06® ywan
-
keď sa darí tak sa darí
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 18. září 2007 v 17:58® yerrx
-
jedna sedesatka
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 18. září 2007 v 17:45® Padis
- Způsob lovu: Přívlač
Včara fajnová vycházka chytáni převážně tloušti 25–40 cm.Občas štíhle a okoun
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 18. září 2007 v 17:39® LojzaRybka
-
stav vody na přehradě Nechranice je dost nad normál
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 18. září 2007 v 17:38® LojzaRybka
- Datum lovu: 18.9.07 | Revír: dobrej revýr | Způsob lovu: Přívlač
dnes jsen na přehradě pěkně zmoknul,ale lov byl docela supr
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 18. září 2007 v 15:38® František
- Datum lovu: 17.9.2007 | Revír: potoky | Způsob lovu: Přívlač
Včera se synem jsme na tři hodinky vyrazili na potoky okolo Soběslavi. Výsledkem byli dva umrnění okounci.
Vystřídali jsme všechno, co jsme v krabičkách našli a prd, jak na Černovickým tak na Dírenským. Aktivita dravčíků téměř nulová, možná až zase voda opadne na obvyklou výšku tak se potvůrky rozkoušou. Jinak kolem vody byla spousta bobkařů a ti si nestěžovali.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 17. září 2007 ve 20:41® Zauwi
- Datum lovu: 17.9.2007 | Revír: řeka | Způsob lovu: Muškaření
Dneska jsme byly s Jarrynem na řece muškařit, ryby celkem braly a nádherně bojovaly, tak jsme spokojení:)
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 17. září 2007 ve 20:07® Sander
- Datum lovu: 17.9.2007 | Způsob lovu: Muškaření
Jedním slovem nádhera. Sice jsem mohl chytat jen necelou hodinu, ale zaházel jsem si opravdu krásně. Tloušti, proudníci, pěkní lipani a v závěru rána do prutu, několik metrů přes brzdu a jemný proutek jako luk. 41cm.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 17. září 2007 v 11:19® lucioperce69
- Datum lovu: 14-16.9. | Revír: Ohře, Barbora-oldřichov | Způsob lovu: Muškaření
tak sem vytáhl po dlouhý době ze skříně mušák a v pátek jel na ohře nachytal sem spousty salmonidů ale jenom do 25 cm, až na dva siveny 30 a 39 cm a jednoho duháka 36 cm. v neděli na stojáku na jezeře opět s muškou nádherný počasí ryby braly chyceno cca 50ks perlínů od 20 do 35 cm
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 17. září 2007 v 11:17® Splinter.Cell7
- Datum lovu: 15.9.2007 | Revír: úpa4 | Způsob lovu: Klasická položená
chycena 1 štika 45cm a 20 minut jsem čekal než to podruhé rozjede a rozjerla huraa
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 16. září 2007 ve 21:50® Zauwi
- Datum lovu: 13.9.07 | Revír: Svratka | Způsob lovu: Muškaření
byl jsme se zase s Marlem mrknout na Svratce a parádně jsme si zachytali,celkem chyceno 103ks ryb, největší cca 35 lipan a 30cm pstruh, Marlovi utekl lipan hodně přes 40, parádní chytačka už se těšim až pojedem znova,foto dodám časem
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 16. září 2007 ve 21:42® jarryn21
- Datum lovu: včera | Způsob lovu: Přívlač
Včera chyceny tři štičky a dva candátci.Bez fota.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 16. září 2007 v 0:34® LojzaRybka
- Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie. Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Sobota 15. září 2007 v 18:53® Kuba V.
- Datum lovu: 15.9.07 | Revír: Orlice | Způsob lovu: Přívlač
Dnešní odpolední přívlač v dosti větrném počasí od 13–15:45h 6× Okoun 13–21cm a jedna Štika ukousnutá.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 15. září 2007 v 18:47® Chose
- Datum lovu: 15.09.2007 | Revír: VČ řeka | Způsob lovu: Muškaření
Dneska od rána pokus o lipany.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 15. září 2007 v 16:54® Davish
- Datum lovu: 14. a 15.9. | Revír: Jihlava 9
Včera večer s Mirusem na řece pokus o mníka, bezvýsledně
a dnes ráno vláčka – 2 tloušti a bolínek
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 15. září 2007 v 16:34® Džon
- Datum lovu: 15.9.2007 | Revír: stoják | Způsob lovu: Přívlač
I přes chladné a větrné počasí jsme s tátou vyrazili na krátkou vláčecí výpravu na jeden z našich oblíbených stojáků – kromě tohoto pruhovaného krasavce (41 cm) jsme už nic dalšího nechytli.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 14. září 2007 ve 13:00® Georgino
- Datum lovu: včera | Revír: Poorlicko
přívlač – rovných 40 cm
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 13. září 2007 ve 20:55® LojzaRybka
-
LojzaRybka> a až teď jsem si všimnul že má tomas jen tři prsty
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 13. září 2007 ve 20:53® LojzaRybka
-
ještě dva kousci z Dobrá vody,ten muj měl 74cm a ten druhej tomasovo měl podle RAPALA metru asi 100cm
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 13. září 2007 ve 20:01® čabi
- Datum lovu: 13.9. | Revír: řeka | Způsob lovu: Přívlač
Stikar mě zase vytáhl na ryby.Na super fleku mi čtyři štiky spadly,měli okolo 50cm.Pak dlouho nic…no a před chvílí mi docela brutálně zabrala štika přímo pod nohama.Málem jsem dostal infarkt.Huskyho vzala pěkně tak jsem ji zdolal a měřila 62cm.Na tento revír je to už slušná ryba.Ještě se mi zahákl wobler o nějaký klacky ve vodě,tak jsem po dlouhým ukecávání přemluvil stikařa aby mi pro něho šel.Chtěl za to kopyto(svi…a).Mooc pěkně se tam vykoupal a wobla mi zachránil.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 13. září 2007 ve 13:33® BigMike
- Datum lovu: 12.6.2007 | Revír: Blanice , vláčka
Blanice na soutoku s Otavou – 3× mi to na fluo twistera uťafla štika.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 13. září 2007 ve 12:21® Tomash
- Datum lovu: 13.9.2007 | Revír: Labe | Způsob lovu: Přívlač
a jeden ze tří bolínků
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 13. září 2007 ve 12:20® Tomash
- Datum lovu: 13.9.2007 | Revír: Labe | Způsob lovu: Přívlač
Křest nového vláčáku ze závodů chytej.cz dopadl velice dobře! Opět jsem vytáhl sbirulina a ze začátku zkoušel mini twistery, 00 rotačky – na ně to bylo slabší – pár okounků a sem tam tloušť. Zvětšil jsem nástrahy a zvětšily se i ryby! Na potápivé sbirulino a 7cm jointeda (v barvě FT, kterou nemusím) jsem po dlouhé době opět ulovil parmu na přívlač! A byla to krásná dáma, rovných 61cm. Potom, co jsem sundal sbiro, jsem ještě zkoušel popy a propy a boleni se pořád dají chytit … Pohodový, tříhodinový lov.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 12. září 2007 ve 22:43® Tomash
- Datum lovu: 12.9.2007 | Revír: Labe | Způsob lovu: Feeder
Tak na Labský pláži mraky mini rybek – podoustve, okouni, cejni, cejnci, plotice, oukleje, bolínci, perlíni + dvě větší rybky upadly. Vše na feeder Bez fotky
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 12. září 2007 ve 22:34® Scanix
- Datum lovu: 12.9.2007 | Revír: Vltava 23 | Způsob lovu: Přívlač
Dneska od 17h do 19h na V23, sumci uz jsou nazrani a nebo proste odpluli s vodou. Ven se podival jen tloustik, plotice za hrbet a tato sticka lehce pres 60cm na 13cm jointed FT od albastaru. Zkusil jsem kde co, pres gumy po rapalky a nakonec nachytal jen tenhle wobler, vazne se poved a za tu cenu ma rapala co dohanet.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 12. září 2007 ve 21:31® Sander
- Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie. Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.