Chytej.cz

Z lovu

V diskuzi je 18.421 příspěvků, z toho 18421 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Sobota 8. září 2007 v 8:30® Mirus
Mirus
Datum lovu: 7.9.07 | Revír: Soukromý

Tak jsem zase jendou výprava za kapříky se podařila chyceno 5 kapříku od 40–43cm …postihlo mě neštěstí :-O UTRHL jsem splávek … samozřejmě že já u sebe žádnej nemel sem šel ( další šok ) BOBKARIT :-O nechtel se mi navazovat feeder … Nakonec sem zavláčel a zakončil tak den dvěma okouny :-P

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
    Pátek 7. září 2007 ve 23:24® Stanik
    Stanik
    Datum lovu: 7.9. | Revír: Orlice - jezera | Způsob lovu: Přívlač

Nejdřív jsem jel na Orlici ale byla zakalená, takže jen jeden okoun. Potom na jezeru 4 štičky do 40 cm na wobler od Kácela. Na to jak bylo hnusný počasí super chytačka.

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13663.jpg
      Pátek 7. září 2007 ve 20:28® strejda
      Datum lovu: 3.9 2007 | Revír: Labe | Způsob lovu: Kaprařina

Dva dny na labi se vydařili až na ty tlouště ty zloběj.Jinak spokojenost nej 84

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13661.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13662.jpg
        Čtvrtek 6. září 2007 v 16:29® jonny 5
        Datum lovu: 4zaří

muj druhy sumecek byl chycen na vrbyci a chitil jsem ho na žižalu jo a mel asi 20 cm

Středa 5. září 2007 ve 21:23® doktor

Traja cca do 50cm

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13640.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13641.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13642.jpg
            Středa 5. září 2007 ve 20:20® čabi
            čabi
            Datum lovu: 5.9.2007 | Revír: řeka | Způsob lovu: Přívlač

Navečer v dešťu pokus o štičku.Byl se mnou i štikař.Měl jsem jen dva záběry,takový lehký kousnutí do kopyta a nic.Pak přišel razantní záběr a po slušném boji byl na břeh vytažen cejn 52cm.Byl chycenej za hřbetní ploutev.Po vyfocení putoval zpět do vody.Štikařovi se nedařilo,žádný záběr a nakonec se musel jít ještě koupat,páč zahákl třpytku a nechtěl ji urvat.:-D

Středa 5. září 2007 v 16:53® Švejk
              Švejk
              Datum lovu: 5,9,07 | Revír: Podolí | Způsob lovu: Přívlač

Tak do Podolí u Brna nasadili granuláče:-) Dnes proběhla generálk s Indym na sobotu :-D Celkem úspěšná asi 20 duháků + dalších 15 spadenejch. Povedli se i Siveni asi 8 ks. Něco jsem killnul (v ceně povolenky) zbytek plave dál…

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13636.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13637.jpg
                Středa 5. září 2007 ve 12:19® pener
                Datum lovu: 2. 9. 2007 | Revír: Berounka | Způsob lovu: Sumcařina

Cílová ryba sice byla ulovena, ale jen v kojenecké úpravě.(3ks)na položenou. :-D Bojky byly bojkotovány. Fajn víkend na Berounce.pivo

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13632.jpg
                  Středa 5. září 2007 v 11:11® hajan
                  Datum lovu: 5.9.2007 | Revír: Potůček - stř. čechy

Ryby mi nejdou, tak jsem sebral kudličku a košík a šel se projík kolem jednoho potůčku. :-)

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13631.jpg
                    Úterý 4. září 2007 ve 21:40® Zauwi
                    Zauwi

a ještě poslední..mám na ho*no net tak to musim posílat po jedný bo byhc to posílal tejden..btw ten lipan je pěknej neposeda měl nádhernou hřbetní ploutev ale zaboha jí nechtěl ukázat a ještě s sebou pořád mrskal…takže foto nic moc..:-93; 9-)

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13626.jpg
                      Úterý 4. září 2007 ve 21:31® Zauwi
                      Zauwi
                      Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.
                      foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13625.jpg
                        Úterý 4. září 2007 ve 21:28® Zauwi
                        Zauwi
                        Datum lovu: 4.9.07 | Revír: CHrudimka | Způsob lovu: Muškaření

I přes tu brutální zimu a vítr jsem se rozhodl jít na chvíli na rybky…celkem zobaly…takže spokojenost..pivo

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13624.jpg
                          Úterý 4. září 2007 ve 20:56® Padis
                          Padis
                          Způsob lovu: Přívlač

Dnes v podvečer na chvíli u vody.Okouni byli při chuťi.Štiky nic moc jen jedna kolem 60 cm a ta mě spadla.

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13623.jpg
                            Úterý 4. září 2007 ve 12:15® Holajz2
                            Datum lovu: 2.9.2007 | Revír: MS1B

Vyrazil jsem s kamarádem přes poledne na candátky s kačenkou a 16kou vlascem. Po 20ti minutách přišel první a poslední kandidát – 42cm, kterýho jsem pouštěl a pak dlouho nic. Až o půl třetí jízda jako blázen a po půlhodinovém boji se z toho vyklubala zubatá 73cm. :-> Kamarád Petr nic, snad příště.8-(

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13620.jpg
                              Pondělí 3. září 2007 ve 22:45® čabi
                              čabi

Dodatečně posílám potočáka z Rokytné 1…

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13619.jpg
                                Pondělí 3. září 2007 ve 22:44® red
                                red
                                Datum lovu: dnes | Revír: parna | Způsob lovu: Přívlač

vybehol som si uz zas na potok a toto tam plava

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13617.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13618.jpg
                                  Pondělí 3. září 2007 ve 21:25® jarryn21
                                  jarryn21

Zdar,Tomiku,Tomiku. Atˇ koukám, jak koukám, tak ty tvoje štiky nevidím. Tady máš něco ode mě. Potoci 4 ks -nej 37. :-)) )) , je to docela dobrá voda, ale štika nepřišla. :-)

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13609.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13610.jpg
                                    Pondělí 3. září 2007 ve 20:36® Stanik
                                    Stanik
                                    Datum lovu: 2.9.2007 | Revír: Orlice | Způsob lovu: Přívlač

Včerejší neplánovaná chytačka se opravdu vydařila. Chycen bolínek, kupa okounů, dvě štičky a nejvíce mě potěšili 4 tloušti, nej 40 cm. V proudu opravdu super zážitek. Top nástraha rotačka EMTE Kombi vel. 2

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13605.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13606.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13607.jpg
                                      Pondělí 3. září 2007 v 16:28® Alf
                                      Alf
                                      Datum lovu: 3.8.07 | Revír: Sázava 4 | Způsob lovu: Přívlač

Po více než čtrnáctidenním půstu konečně na chvíli u vody. Za hodinu 2 záběry… malý okýš a kudla. Na to jak byla Sázava zakalená docela spokojenost.

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13600.jpg
                                        Pondělí 3. září 2007 ve 14:09® cannabis.sch

tady je;-)

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13599.jpg
                                          Pondělí 3. září 2007 ve 14:07® cannabis.sch
                                          Datum lovu: 2.8.07 | Revír: berounka | Způsob lovu: Klasická položená

Krásná chytačka na berounce nachytáno hafo cejnů,plotěk,lí­nů,tlouštů,po­douství a taky koi kapr 55cm na žízalku:-O :-D

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13596.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13598.jpg
                                            Pondělí 3. září 2007 v 10:08® modrak
                                            modrak
                                            Datum lovu: 1.9.2007 | Revír: 401029 | Způsob lovu: Feeder

Celkem prima ráno. Směs cejn, cejnek, perlín, plotice a kříženci plus jako bonus lín 35. Bohužel, čtyřiceticenti­metrovou hranici se mi nepodařilo překročit. Bodovala výhradně kukuřice, ostatní bylo totálně out.

Pondělí 3. září 2007 v 8:34® dam
                                              dam
                                              Datum lovu: 31.8.2007 | Revír: pstruhovka | Způsob lovu: Přívlač

Také jsem se loučil s pstruhy a bylo to velmi povedené. Teď už je nechám odpočívat a nabrat sílu na příští sezónu. Všem pstruhařům Petrův zdar. Dam

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13589.jpg
                                                Pondělí 3. září 2007 v 8:10® osprey
                                                osprey
                                                Datum lovu: 31.8. | Revír: Přívlač

Poněkud opožděně dodávám fotky z poslední pstruhové vláčky. Vážil jsem dlouhou cestu, ale vyplatilo se. Poštěklil jsem přesně 50 ryb v 8 druzích – kdyby mi nespadl siven, byly by tam všechny lososovité ryby – vysazení duháci, pár menších potočáků, nádherní lipani, k tomu štiky, okouni (jeden 34 – 35 cm), tloušti, proudník a hrouzek. Zastavila mě jen tma a jakýsi ondoň, který s blížícím se večerem vypustil náhon a totálně zkalil řeku. Loveno na miniaturní gumy.

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13586.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13587.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13588.jpg
                                                  Neděle 2. září 2007 ve 21:12® MadMack
                                                  Datum lovu: 2.9.07 | Revír: Tichá Orlice | Způsob lovu: Marmyškování

Rovných 65cm, ale štěstí se usmálo na kámoše. Já jsem pouze fotil

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13575.jpg
                                                    Neděle 2. září 2007 ve 21:12® Zauwi
                                                    Zauwi
                                                    Datum lovu: 2.9.07 | Revír: CHrudimka | Způsob lovu: Muškaření

Dneštní čtyřhodinové mušení na Chrudimce dopadlo velmi špatně, protože jsme po sobě urval celkem 6 pstruhů přes 40cm… byl jsme připravenej na lipany s osmičkou vláckem a pstruzi mi to nekompromisně upráskávali o šutry a při výskocích..jinak chyceno : 3 štiky, pár potočáků největší cca 35 , mrtě okounů, a jeden lipan.Přístě snad dodám foto pořádnáho pstruha:(

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13572.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13573.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13574.jpg
                                                      Neděle 2. září 2007 v 18:15® snek
                                                      Datum lovu: 2.9.2007 | Revír: Dyje 6

Víkend na šestce, většinou brali malí kapříci nej 65cm, až dnes kolega Ráďa tohoto fešáka 104cm 17kg. Foto bohužel jenom z mobilu. :-O Samo,že tam plave dál.

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13571.jpg
                                                        Neděle 2. září 2007 v 16:04® kostnak
                                                        kostnak

test noveho team dragonu a 7cm smackov.

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13570.jpg
                                                          Neděle 2. září 2007 v 15:16® cercer
                                                          cercer
                                                          Revír: Seč

Kvuli tech.:-( potížím posílám foto těchto úlovků až teď..tak tyhle dvě jsem dostal na dva náhozy..dva dny vláčení před ani ťuk..bolen má 81,štička 79.:-93;

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13568.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13569.jpg
                                                            Sobota 1. září 2007 v 19:34® paccco
                                                            paccco
                                                            Datum lovu: 1.9.2007 | Revír: Sázava 13 | Způsob lovu: Přívlač

Po dvou dnech kdy jsem se pěkně namlsal přišel zase jeden slabší :-O Během 3 hodin jsem chytil pouze 5 štiček ( cca.35 cm).Počasí solidní,ale aktivita dravců prudce klesla.....Ale i tak parádní rybačka 9-) Fotky jsou za poslední tři dny.

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13560.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13561.jpg