Vyhledávání
Z lovu
V diskuzi je 18.413 příspěvků, z toho 18413 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Středa 12. září 2007 ve 21:29® Sander
- Datum lovu: 12.9.2007
Pokus o mníka. Letos si zde klucí dávají načas. Uloveni 3 tloušti téměř nachlup stejné délky, jeden podobný vypnutý. Pěkný ryby!
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 12. září 2007 ve 20:08® Padis
- Datum lovu: 12.9.07 | Způsob lovu: Přívlač
Dnes pěkná chytačka rybky brali slušně převážně štiky a tloušti.Občas se spletl i okoun.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 12. září 2007 v 19:34® stikar
- Revír: Rokytna 1 | Způsob lovu: Přívlač
Dnesni vlacka perfektni,,,stiky brali,velka sice spadla,ale 51,54,,,,,taky pekne bojovaly.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 12. září 2007 v 17:47® lucioperce69
-
a ete ten masožravej kapřík
asi budu muset zmenšit kvalitu fotek 3 MG fotečku sem asi nenacpu co???
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 12. září 2007 v 10:57® Georgino
- Datum lovu: 11.9.2007 | Revír: Poorlicko
Včerejší pokus o mníky, brali jako diví ale bohužel všechno mimina, občas se mezi ně připletl candátek.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 12. září 2007 v 10:09® lucioperce69
-
jeden z mnoha okounků
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 12. září 2007 v 7:37® lucioperce69
- Datum lovu: 12.9. 2007 | Revír: všechlapská přehdrada | Způsob lovu: Plavaná
tak sem se konečně dokopal k tomu že sem si koupil digitál tak od ted vás tu budu bombardovat neustálým přísunem doufám že kvalitních foteček. Jináč teda rybišky sou z přehrady sem tam nějakej ten okoun štičky a překvápko se taky konalo kapřík na rybičko 47 cm potěšil
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 11. září 2007 ve 20:45® jarryn21
- Datum lovu: nedělě a těžce unaveni | Revír: Orlík | Způsob lovu: Přívlač
Nedělní vláčka na Orlíku.Mně se štiky mstí.Zase to uhryzla.
Kebule se svojí štičkou.
)A Zauwi dva bolínky.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 11. září 2007 v 18:25® Uno
-
Něco se mě tam zadrhlo !
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 11. září 2007 v 10:49® LojzaRybka
- Datum lovu: 11.9.07 | Revír: moje oblíbená voda | Způsob lovu: Přívlač
teď jsem přijel z ryb,docela mazec pepíno od kopyta=mazec
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 11. září 2007 v 9:52® Robur
- Datum lovu: dnes | Revír: prygl | Způsob lovu: Přívlač
tak jsemráno vyrazil a dostal jednoho canďoura 46, jinak lovili boleni, štiku a okouny nevidět
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 10. září 2007 ve 20:57® LojzaRybka
-
revoke>
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 10. září 2007 v 16:53® Chose
- Datum lovu: 09,09,2007 | Revír: Good water | Způsob lovu: Kaprařina
Tady Revoke ještě jednou
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 10. září 2007 v 16:31® revoke
- Revír: Dobrá voda | Způsob lovu: Kaprařina
Největší z mé pětky kapříků >70cm. za foto díky Jarynovi21
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 10. září 2007 ve 14:56® HaD
- Datum lovu: 4.9.2007
Neuloveno, ale vysazeno. Jáňa Křepelková
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 10. září 2007 v 11:34® LojzaRybka
- Datum lovu: 10.9.07 | Revír: good revír | Způsob lovu: Přívlač
tak jsem byl pokřtít prut z Dobré Vody
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 9. září 2007 v 11:32® Sander
- Datum lovu: 9.9.2007 | Způsob lovu: Přívlač
Jedna z mála místních zapomenutých. 70cm.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 9. září 2007 v 11:00® pener
- Datum lovu: 8. 9. 207 | Revír: Hracholuská p. | Způsob lovu: Přívlač
První test echolotu dopadnul dobře, štika 65, druhá ukousnutá, candátek a asi 10 okounů. Opravdu už se probouzejí z letargie. Vše na twistry.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 9. září 2007 v 10:59® pener
- Datum lovu: 8. 9. 207 | Revír: Hracholuská p. | Způsob lovu: Přívlač
První test echolotu dopadnul dobře, štika 65, druhá ukousnutá, candátek a asi 10 okounů. Opravdu už se probouzejí z letargie. Vše na twistry.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 8. září 2007 ve 12:12® Davish
- Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie. Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Sobota 8. září 2007 ve 12:11® Davish
- Datum lovu: 8.9.2007 | Revír: Jihlava 9
Dnes dopoledne na řece – řeka byla kalná a tak o 30cm zvedlá z normálu(voda už opadává), dohromady sem chytil asi 12ryb – nej na rousnici tloušť 34cm.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 8. září 2007 v 10:14® MadMack
- Datum lovu: 7,9,2007 | Revír: Tichá Orlice | Způsob lovu: Marmyškování
Včerejší marmyšková výprava byla opět úspěšná, ve dvou lidech 1ךtika 50cm, 2×cejn 30cm, 1×parma 35cm a spousta okounů. 6 parem ve velikosti 60+ se nám vytáhnout nepodařilo, s vlascem 0,12mm si lehce poradily nebo se vypnuly.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 8. září 2007 v 8:30® Mirus
- Datum lovu: 7.9.07 | Revír: Soukromý
Tak jsem zase jendou výprava za kapříky se podařila chyceno 5 kapříku od 40–43cm …postihlo mě neštěstí
UTRHL jsem splávek … samozřejmě že já u sebe žádnej nemel sem šel ( další šok ) BOBKARIT
nechtel se mi navazovat feeder … Nakonec sem zavláčel a zakončil tak den dvěma okouny
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 7. září 2007 ve 23:24® Stanik
- Datum lovu: 7.9. | Revír: Orlice - jezera | Způsob lovu: Přívlač
Nejdřív jsem jel na Orlici ale byla zakalená, takže jen jeden okoun. Potom na jezeru 4 štičky do 40 cm na wobler od Kácela. Na to jak bylo hnusný počasí super chytačka.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 7. září 2007 ve 20:28® strejda
- Datum lovu: 3.9 2007 | Revír: Labe | Způsob lovu: Kaprařina
Dva dny na labi se vydařili až na ty tlouště ty zloběj.Jinak spokojenost nej 84
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 6. září 2007 v 16:29® jonny 5
- Datum lovu: 4zaří
muj druhy sumecek byl chycen na vrbyci a chitil jsem ho na žižalu jo a mel asi 20 cm
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 5. září 2007 ve 21:23® doktor
-
Traja cca do 50cm
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 5. září 2007 ve 20:20® čabi
- Datum lovu: 5.9.2007 | Revír: řeka | Způsob lovu: Přívlač
Navečer v dešťu pokus o štičku.Byl se mnou i štikař.Měl jsem jen dva záběry,takový lehký kousnutí do kopyta a nic.Pak přišel razantní záběr a po slušném boji byl na břeh vytažen cejn 52cm.Byl chycenej za hřbetní ploutev.Po vyfocení putoval zpět do vody.Štikařovi se nedařilo,žádný záběr a nakonec se musel jít ještě koupat,páč zahákl třpytku a nechtěl ji urvat.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 5. září 2007 v 16:53® Švejk
- Datum lovu: 5,9,07 | Revír: Podolí | Způsob lovu: Přívlač
Tak do Podolí u Brna nasadili granuláče
Dnes proběhla generálk s Indym na sobotu
Celkem úspěšná asi 20 duháků + dalších 15 spadenejch. Povedli se i Siveni asi 8 ks. Něco jsem killnul (v ceně povolenky) zbytek plave dál…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 5. září 2007 ve 12:19® pener
- Datum lovu: 2. 9. 2007 | Revír: Berounka | Způsob lovu: Sumcařina
Cílová ryba sice byla ulovena, ale jen v kojenecké úpravě.(3ks)na položenou.
Bojky byly bojkotovány. Fajn víkend na Berounce.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.