Vyhledávání
Z lovu
V diskuzi je 18.429 příspěvků, z toho 18429 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Středa 8. června 2005 v 16:55® HaD
-
.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 8. června 2005 v 16:55® HaD
-
.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 8. června 2005 v 16:54® HaD
-
.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 8. června 2005 v 16:54® HaD
-
.
-
.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 8. června 2005 v 16:53® HaD
-
L4: dnes opět na parmách, na rousnice a na chrostíky to krásně bralo. Celkem se Štěpánem 5 ks, Štěpán 45, 58 a 66cm, já 61 a 65 cm. Měl jsem winkelpicker a byla to nádhera. Ráno jdeme znovu

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 7. června 2005 v 18:28® mirmen
-
řeka, experiment s novým místem na hady, bez záběru
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 7. června 2005 v 16:07® SnakeX
-
Po 2 týdnech léčení vyvrtlého kolena konečně na rybách. Parádní 6 hodinová rybačka. Polapeno 7 kapříků a nej 48 ponechán. Není foťák nejsou fotečky.
Úhořík se nedostavil
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 7. června 2005 v 15:54® ywan
-
a ešte plotica cez 30cm

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 7. června 2005 v 15:52® HaD
-
. a krasavice je venku

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 7. června 2005 v 15:51® ywan
-
tu je
, boh vie kto ho pripravil o pár šupín 
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 7. června 2005 v 15:51® HaD
-
a ještě trochu…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 7. června 2005 v 15:50® HaD
-
souboj se chýlí ke konci…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 7. června 2005 v 15:49® ywan
-
ďalší neúspešný pokus o liene, ale zavesil sa takýto mini – amur, na čom som sa dobre pobavil :o)), mater ani otca neposlal
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 7. června 2005 v 15:45® HaD
-
L4: tak teď chvilku na parmách, chytil jen Štěpán. tady zdolává
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 7. června 2005 ve 14:41® red
-
masakeeeer :o))))
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 7. června 2005 ve 14:36® kostnak
-
.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 7. června 2005 ve 14:27® kostnak
-
PD 41cm. z potoka, ktory ma 40cm na sirku.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 7. června 2005 ve 12:51® pepino99
-
> Klon: jo tak to je fakt super !!!!
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 7. června 2005 ve 12:48® jaryn
-
Klon – tak to se máš čím chlubit, klobouk dolů.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 6. června 2005 ve 22:45® Klon
-
Dnes parádní rybačka,chytil jsem 3 uhoře,myslím že jsou už právem k pochlubení,aspoň pro mě,je to osobák:). Nahoře má 86,uprostřed 90 a dole 76 cm,pak jsem chytil ještě asi 30 okounů od 15 do 30 cm největší měl 32 cm.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 6. června 2005 v 19:10@ občasný piják
-
dnes jsem byl na Vs. Bečvě a byla mírně přikalená. Nasadil jsem bílý twister Power Baint a pstruzi se mohli zbláznit. Skákali jako šílení. Tak jsem si dlouho nezachytal. Foto se příště pokusím udělat lepší
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 6. června 2005 v 15:41® Radik
-
zedus: to je ale kousek, nadhera
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 6. června 2005 v 6:37® piskot
-
Sobota Berounka 1,pokus o hada bez výsledku,ale moc potěšil pěknej lín. Neděle Vltava 4,zpravení nálady celkem 10h na rybách ,až do úplného úmoru. Stačil jeden feeder a nástraha sušené krevetky. Chyceno 9 druhů ryb vč. dvou pěkných duháků. I přes pár spršek fajn den. Odhadem 10kg ryb.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 6. června 2005 v 6:27® rybar11
-
zedus, Je to želva nádherná, uritě utekla někomu z akvárka. Těžko říct, jestli v našich klimatických podmínkách přežije zimu. U nás je taky želv hodně.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 6. června 2005 v 6:12® mirmen
-
řeka, klasická položená,rousnice,špatný, 1 úhoř asi 60 cm
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 5. června 2005 ve 23:04® zedus
-
Já sem něco slyšel o přesouvání klimatických podmínek, ale že to vezme takovej spád sem nečekal, no posuďte, viz foto. Tohle chytil kamarád na moravě 16, přišlo to na kostňáky, na plavanou.
. Jinak sem si parádně zachytal na feedr, přišel cejn cca 40cm,
ostroretka- ta mi ve finále spadla, ale měla cca 45cm potom pár podouství
a plotic,hrouzků, ježdíků a tloušťů. Kamarád chytil ještě
parmu 52cm
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 5. června 2005 v 19:56® Padis
-
Loučná 3 chyceni 2 úhoři kolem 40 cm
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 5. června 2005 v 16:59® jiris
-
Dneska pstruzi kousali pekne, rybacka s mufem a hnedka zapomenutej divokej duhacek
Mufaku diky Ti. Priste zase prijedu zvednout si osobacek.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 5. června 2005 v 16:25® Wolf
-
Dneska na hloučei 1P sedm pstruhů z toho pět kolem míry (nej 28) ,všicni šli zpět, a jeden patnácticentimetrovej okounek. Celkem spokojenost
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.