Vyhledávání
Z lovu
V diskuzi je 18.429 příspěvků, z toho 18429 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Pondělí 3. září 2007 v 7:34® dam
- Datum lovu: 31.8.2007 | Revír: pstruhovka | Způsob lovu: PřívlačTaké jsem se loučil s pstruhy a bylo to velmi povedené. Teď už je nechám odpočívat a nabrat sílu na příští sezónu. Všem pstruhařům Petrův zdar. Dam  Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Pondělí 3. září 2007 v 7:10® osprey
- Datum lovu: 31.8. | Revír: PřívlačPoněkud opožděně dodávám fotky z poslední pstruhové vláčky. Vážil jsem dlouhou cestu, ale vyplatilo se. Poštěklil jsem přesně 50 ryb v 8 druzích – kdyby mi nespadl siven, byly by tam všechny lososovité ryby – vysazení duháci, pár menších potočáků, nádherní lipani, k tomu štiky, okouni (jeden 34 – 35 cm), tloušti, proudník a hrouzek. Zastavila mě jen tma a jakýsi ondoň, který s blížícím se večerem vypustil náhon a totálně zkalil řeku. Loveno na miniaturní gumy.    Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Neděle 2. září 2007 ve 20:12® MadMack
- Datum lovu: 2.9.07 | Revír: Tichá Orlice | Způsob lovu: MarmyškováníRovných 65cm, ale štěstí se usmálo na kámoše. Já jsem pouze fotil  Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Neděle 2. září 2007 ve 20:12® Zauwi
- Datum lovu: 2.9.07 | Revír: CHrudimka | Způsob lovu: MuškařeníDneštní čtyřhodinové mušení na Chrudimce dopadlo velmi špatně, protože jsme po sobě urval celkem 6 pstruhů přes 40cm… byl jsme připravenej na lipany s osmičkou vláckem a pstruzi mi to nekompromisně upráskávali o šutry a při výskocích..jinak chyceno : 3 štiky, pár potočáků největší cca 35 , mrtě okounů, a jeden lipan.Přístě snad dodám foto pořádnáho pstruha:(    Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Neděle 2. září 2007 v 17:15® snek
- Datum lovu: 2.9.2007 | Revír: Dyje 6Víkend na šestce, většinou brali malí kapříci nej 65cm, až dnes kolega Ráďa tohoto fešáka 104cm 17kg. Foto bohužel jenom z mobilu.  Samo,že tam plave dál. Samo,že tam plave dál. Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Neděle 2. září 2007 v 15:04® kostnak
- Způsob lovu: Přívlačtest noveho team dragonu a 7cm smackov.  Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Neděle 2. září 2007 ve 14:16® cercer
- Revír: SečKvuli tech.  potížím posílám foto těchto úlovků až
teď..tak tyhle dvě jsem dostal na dva náhozy..dva dny vláčení před ani
ťuk..bolen má 81,štička 79. potížím posílám foto těchto úlovků až
teď..tak tyhle dvě jsem dostal na dva náhozy..dva dny vláčení před ani
ťuk..bolen má 81,štička 79.   Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Sobota 1. září 2007 v 18:34® paccco
- Datum lovu: 1.9.2007 | Revír: Sázava 13 | Způsob lovu: PřívlačPo dvou dnech kdy jsem se pěkně namlsal přišel zase jeden slabší  Během 3 hodin jsem chytil pouze 5 štiček ( cca.35 cm).Počasí
solidní,ale aktivita dravců prudce klesla.....Ale i tak parádní rybačka Během 3 hodin jsem chytil pouze 5 štiček ( cca.35 cm).Počasí
solidní,ale aktivita dravců prudce klesla.....Ale i tak parádní rybačka Fotky jsou za poslední tři dny. Fotky jsou za poslední tři dny.  Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Sobota 1. září 2007 v 16:18® skwor
- Datum lovu: 1.9. | Revír: BerounkaTest nových rotaček dopadl výborně, zhruba po pěti minutách jsem dostal tlouště rovných 40cm (po delší době zas slušný na vláčku). Potom následoval přechod pod jez, kde jsem na třetí nához zapřáhl slušně bojovného bolena kolem 50cm (neměřeno). Potom mě vítr vyhnal od vody. Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Sobota 1. září 2007 v 15:16® jarryn21
-  
Dnešní závody-katastrofa.Ryby vůbec nešly a z průseru nás vytáhl Padis, kterej byl se svým candátkem na pátém místě.Mně spadlo v prvním kole něco většího,ale pak už vůbec nic.  Takže první foto malá porada, co tam dát a druhý:Padis přebírá
cenu.Alesponˇ, že přestalo chcát. Takže první foto malá porada, co tam dát a druhý:Padis přebírá
cenu.Alesponˇ, že přestalo chcát.   Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Sobota 1. září 2007 ve 14:44® čabi
- Datum lovu: 1.9. | Revír: Vrabčí Hájek,M.Krumlov | Způsob lovu: FeederDneska na závodech jsem skončil čtvrtej z asi dvouset rybářů.Chytil jsem 10 kapříků a karasa,celkem 427cm.Na 2. a 3. místo mi chyběli 3cm!Vyhrál jsem matchku a naviják od Shakespeara.Stikar byl se mnou a chytil jenom dva kapříky a lína. Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Sobota 1. září 2007 ve 13:01® Davish
- Revír: Dyje 15Pohodový týden na vranově, hmed první noc mě překvapil krásný candát 70cm, který mi skočil v noci na zelené kpyto, v dalších dnech chyceno několik štiček okolo 45cm, cejni, candátci, pár bolenů ovšem největší jen 48cm, jeden tloušť cca 35cm. Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Sobota 1. září 2007 v 10:39® regulus
- Datum lovu: 31.8. | Revír: Kdesi na Vysočině | Způsob lovu: MuškařeníMalá kontrola, co ve vodě ještě zbylo. Od rána lipan, lipan a zase lipan, většinou 20+ až 30-, ti velcí co se všude flákali na jaře jsou někde zašití, o pstruha jsem nezavadil. Když už jsem to skoro balil, páč byla poloviční tma, tak jsem během dvou náhozů vytáhl 2 potoky okolo 30cm, za trest jsem je pustil, třeba tam do jara vydrží.  . No a letos potřetí na stejným místě se mi vypl pstruh téměř 40cm.
Už z něj mám debku, dycky hodí akrobatický číslo, vlítne pod splav
a tam se vypne. Su přesvědčenej, že je to ten samej. . No a letos potřetí na stejným místě se mi vypl pstruh téměř 40cm.
Už z něj mám debku, dycky hodí akrobatický číslo, vlítne pod splav
a tam se vypne. Su přesvědčenej, že je to ten samej. Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Sobota 1. září 2007 v 6:59® rarach
-  
Včerejší rozloučení s vláčkou jsem obstaral mušákem, chyceny tři jarní granule na sucho. Mají nádherně oranžové maso, dnes bude skvělej obídek. Jo, na Vohři je krásně.  Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Pátek 31. srpna 2007 ve 21:59® jarryn21
-  
A ještě dnešní rozloučení s pstruhovou vláčkou.Říčka mě mile překvapila.5× štička nej 40++ a 6× potok nej35.Protože je dlouhej skoro tolik, co já starej, tak jsem ho pustil.Ale moc se mu to nelíbilo, vedle toho štíhlete.  Všechno plave vesele dál. Všechno plave vesele dál.  Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Pátek 31. srpna 2007 ve 21:45® jarryn21
-  
Zdar.Včerejší vláčka na eMPéčku.Štičkám chutnalo . Chyceny 40,50,60.Vše plave dál.    Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Pátek 31. srpna 2007 ve 20:09® Sander
- Datum lovu: 31.8.2007Rozloučení s vláčkou na pstruhovce. Ryb poměrně dost, potočák ovšem jen jediný. Krásně jsem si zachytal i bez nasazených granulí.  Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Pátek 31. srpna 2007 ve 14:16® paccco
- Datum lovu: 30.8-31.8.2007 | Revír: Sázava 13 | Způsob lovu: PřívlačVčera odpoledne a dneska ráno na zdejší řece jsem si připadal jako ve snu  Celkem chyceno 24 štiček ( 30–48 cm),3 tloušťi (nej
42 cm),5 okounů (nej 28cm) Celkem chyceno 24 štiček ( 30–48 cm),3 tloušťi (nej
42 cm),5 okounů (nej 28cm) . Včera jsem měl záběr od velké
štiky,bohužel jsem přišel o celou sestavu a ne jednou . Včera jsem měl záběr od velké
štiky,bohužel jsem přišel o celou sestavu a ne jednou .Letos poprvé..... Pak jsem radši nasadil lanko a záběrů vůbec
neubylo. Dneska ráno mě jedna hodně před 60 cm spadla pod nohama .Letos poprvé..... Pak jsem radši nasadil lanko a záběrů vůbec
neubylo. Dneska ráno mě jedna hodně před 60 cm spadla pod nohama .To je u mě naprosto normální…Chytal jsem na rotačky a gumy,ale
rotačka je rotačka. Každý den mnoho útoků neproměněno,takovou aktivitu
dravců jsem snad ještě nezažil!!! .To je u mě naprosto normální…Chytal jsem na rotačky a gumy,ale
rotačka je rotačka. Každý den mnoho útoků neproměněno,takovou aktivitu
dravců jsem snad ještě nezažil!!!
 O víkendu je už předem rozhodnuto co se bude činit Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Pátek 31. srpna 2007 v 11:14® jonny 5
- Datum lovu: 30.8muj prvni sumec ma 30cm chycen na zizalu zabral kolem 21:00 Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Čtvrtek 30. srpna 2007 ve 22:05® čabi
- Datum lovu: 29.8. | Revír: Rokytná 1 | Způsob lovu: PřívlačVčera večer na maxi woblera 18cm a 80gramů v půl metrové hloubce tři štiky  43,45 a 50cm.Byl jsem se štikařem a on jenom jednoho malýho
candošaKomentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. 43,45 a 50cm.Byl jsem se štikařem a on jenom jednoho malýho
candošaKomentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Čtvrtek 30. srpna 2007 ve 13:53® jarda21
- Datum lovu: 28-29.8.2007 | Revír: TovačovTak za úterý a středu na Tovačově jsem chytil 3 kapry, 4 karasy, 2 cejny a jednu slunečnici. Většina v úterý, pak se ochladilo a ryby přestaly brát.    Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Čtvrtek 30. srpna 2007 ve 12:20® Tomash
- Datum lovu: 30.8.2007 | Revír: Labe | Způsob lovu: PřívlačTvrdá vláčka s Dwarfem. Kámoš ráno trestuhodně urval pěknou rybu na dvojku eMTe v proudu. Já chvíli na to zlomil špičku UL vláčáku Jaxon Odeon – byla to moje chyba, zachraňoval jsem oblíbeného jointeda. Woblera jsem zachránil, prut mi snad zachrání šikovný opravář  Ještě, že jsem měl záložní proutek… Kolem sedmé ranní jsem na
sedmičku popa lapnul lepšího tlouště 46cm. Ostatní droboť nestojí za
zmínku. Celkový počet mnou i Dwarfových vyvláčených rybišek je 44ks.
Dominovali bolínci a jelci. Pohodový lov Ještě, že jsem měl záložní proutek… Kolem sedmé ranní jsem na
sedmičku popa lapnul lepšího tlouště 46cm. Ostatní droboť nestojí za
zmínku. Celkový počet mnou i Dwarfových vyvláčených rybišek je 44ks.
Dominovali bolínci a jelci. Pohodový lov Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Čtvrtek 30. srpna 2007 ve 12:02® Ričmondek
- Datum lovu: 24.8 2007 | Revír: na mrtvou rybičku | Způsob lovu: Klasická položenáChce hodně levnej teleskop tak za 400,– potom naviják o jednom ložisku tak za 300,– a potom ještě 6 let starej vlasec, kterej už 5× prošel mrazem.. A nástražní rybku tak 10cm, nejlépe od Toulovce   Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Středa 29. srpna 2007 v 19:30® ORIMP
- Revír: chyť a pusť | Způsob lovu: PřívlačDnes ma v cca 30cm vode prekvapil tento krásavec!a tak si v tej plytčine pláve ďalej…  Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Středa 29. srpna 2007 v 7:26® stikar
- Revír: Rokytna 1 | Způsob lovu: PřívlačDnes rano od 6,,,,za 10mion stika 64cm,,,,potesi po dlouhe dobe Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Středa 29. srpna 2007 v 5:21® hajan
- Datum lovu: 28.8.2007 | Revír: rybníkVčera odpoledne s kámošem na jednom rybníku. Já pár okounů, nej cca 18cm, on štika rovných 70 cm. Se na to fakt vyseru, nějak mi to nejde!!!   Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Úterý 28. srpna 2007 v 16:29® Tomash
- Datum lovu: 26.8.2007 | Revír: Ohře | Způsob lovu: PřívlačUL vláčka na smáčky a mini woblerky dopadla moc dobře. Povedl se mi první lipánek v životě – rovných 29cm     Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Úterý 28. srpna 2007 v 6:43® Stanik
- Datum lovu: 27.8. | Revír: Orlice | Způsob lovu: PřívlačDalší pokus o bolena. Na popíka jedna štička + dva netrefené záběry. Na mikrotwistra a malou rotačku asi 6 okounů. U vody bylo fakt nádherně  Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Pondělí 27. srpna 2007 ve 21:31® Vichrzhor
- Datum lovu: 27.8.2007 | Revír: Jizera | Způsob lovu: PlavanáDnešní lov tloušťů ve znamení objevování nového – na komerční pelety tlouštíci nereagovali, tak jsem zaimprovizoval, prošel kolem vody a výsledkem bylo pár velikých slimáků – tak jsem je šoupnul na háček a světe div se – parádní záběry od tloušťů velikosti 35 a více! Je s nimi sice dost špatná manipulace, oslizlej jsem byl až za ušima, ale výsledky stojí za to – přede mnou tůní prošel muškař a vláčkař a ani ťuk  Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Pondělí 27. srpna 2007 ve 20:45® Padis
- Revír: Chrudimka | Způsob lovu: PřívlačDnes pokus o větší štiku bez většího úspěchu.Chyceno několik okounů a štika cca 40 cm. Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.