Chytej.cz

Z lovu

V diskuzi je 18.429 příspěvků, z toho 18429 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Pondělí 3. září 2007 v 7:34® dam
dam
Datum lovu: 31.8.2007 | Revír: pstruhovka | Způsob lovu: Přívlač

Také jsem se loučil s pstruhy a bylo to velmi povedené. Teď už je nechám odpočívat a nabrat sílu na příští sezónu. Všem pstruhařům Petrův zdar. Dam

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13589.jpg
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
    Pondělí 3. září 2007 v 7:10® osprey
    osprey
    Datum lovu: 31.8. | Revír: Přívlač

Poněkud opožděně dodávám fotky z poslední pstruhové vláčky. Vážil jsem dlouhou cestu, ale vyplatilo se. Poštěklil jsem přesně 50 ryb v 8 druzích – kdyby mi nespadl siven, byly by tam všechny lososovité ryby – vysazení duháci, pár menších potočáků, nádherní lipani, k tomu štiky, okouni (jeden 34 – 35 cm), tloušti, proudník a hrouzek. Zastavila mě jen tma a jakýsi ondoň, který s blížícím se večerem vypustil náhon a totálně zkalil řeku. Loveno na miniaturní gumy.

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13588.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13587.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13586.jpg
      Neděle 2. září 2007 ve 20:12® MadMack
      Datum lovu: 2.9.07 | Revír: Tichá Orlice | Způsob lovu: Marmyškování

Rovných 65cm, ale štěstí se usmálo na kámoše. Já jsem pouze fotil

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13575.jpg
        Neděle 2. září 2007 ve 20:12® Zauwi
        Zauwi
        Datum lovu: 2.9.07 | Revír: CHrudimka | Způsob lovu: Muškaření

Dneštní čtyřhodinové mušení na Chrudimce dopadlo velmi špatně, protože jsme po sobě urval celkem 6 pstruhů přes 40cm… byl jsme připravenej na lipany s osmičkou vláckem a pstruzi mi to nekompromisně upráskávali o šutry a při výskocích..jinak chyceno : 3 štiky, pár potočáků největší cca 35 , mrtě okounů, a jeden lipan.Přístě snad dodám foto pořádnáho pstruha:(

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13574.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13573.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13572.jpg
          Neděle 2. září 2007 v 17:15® snek
          Datum lovu: 2.9.2007 | Revír: Dyje 6

Víkend na šestce, většinou brali malí kapříci nej 65cm, až dnes kolega Ráďa tohoto fešáka 104cm 17kg. Foto bohužel jenom z mobilu. :-O Samo,že tam plave dál.

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13571.jpg
            Neděle 2. září 2007 v 15:04® kostnak
            kostnak
            Způsob lovu: Přívlač

test noveho team dragonu a 7cm smackov.

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13570.jpg
              Neděle 2. září 2007 ve 14:16® cercer
              cercer
              Revír: Seč

Kvuli tech.:-( potížím posílám foto těchto úlovků až teď..tak tyhle dvě jsem dostal na dva náhozy..dva dny vláčení před ani ťuk..bolen má 81,štička 79.:-93;

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13569.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13568.jpg
                Sobota 1. září 2007 v 18:34® paccco
                paccco
                Datum lovu: 1.9.2007 | Revír: Sázava 13 | Způsob lovu: Přívlač

Po dvou dnech kdy jsem se pěkně namlsal přišel zase jeden slabší :-O Během 3 hodin jsem chytil pouze 5 štiček ( cca.35 cm).Počasí solidní,ale aktivita dravců prudce klesla.....Ale i tak parádní rybačka 9-) Fotky jsou za poslední tři dny.

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13561.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13560.jpg
                  Sobota 1. září 2007 v 16:18® skwor
                  skwor
                  Datum lovu: 1.9. | Revír: Berounka

Test nových rotaček dopadl výborně, zhruba po pěti minutách jsem dostal tlouště rovných 40cm (po delší době zas slušný na vláčku). Potom následoval přechod pod jez, kde jsem na třetí nához zapřáhl slušně bojovného bolena kolem 50cm (neměřeno). Potom mě vítr vyhnal od vody.

Sobota 1. září 2007 v 15:16® jarryn21
                    jarryn21

Dnešní závody-katastrofa.Ryby vůbec nešly a z průseru nás vytáhl Padis, kterej byl se svým candátkem na pátém místě.Mně spadlo v prvním kole něco většího,ale pak už vůbec nic.:-(( Takže první foto malá porada, co tam dát a druhý:Padis přebírá cenu.Alesponˇ, že přestalo chcát.:-)

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13558.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13557.jpg
                      Sobota 1. září 2007 ve 14:44® čabi
                      čabi
                      Datum lovu: 1.9. | Revír: Vrabčí Hájek,M.Krumlov | Způsob lovu: Feeder

Dneska na závodech jsem skončil čtvrtej z asi dvouset rybářů.Chytil jsem 10 kapříků a karasa,celkem 427cm.Na 2. a 3. místo mi chyběli 3cm!Vyhrál jsem matchku a naviják od Shakespeara.Stikar byl se mnou a chytil jenom dva kapříky a lína.

Sobota 1. září 2007 ve 13:01® Davish
                        Davish
                        Revír: Dyje 15

Pohodový týden na vranově, hmed první noc mě překvapil krásný candát 70cm, který mi skočil v noci na zelené kpyto, v dalších dnech chyceno několik štiček okolo 45cm, cejni, candátci, pár bolenů ovšem největší jen 48cm, jeden tloušť cca 35cm.

Sobota 1. září 2007 v 10:39® regulus
                          regulus
                          Datum lovu: 31.8. | Revír: Kdesi na Vysočině | Způsob lovu: Muškaření

Malá kontrola, co ve vodě ještě zbylo. Od rána lipan, lipan a zase lipan, většinou 20+ až 30-, ti velcí co se všude flákali na jaře jsou někde zašití, o pstruha jsem nezavadil. Když už jsem to skoro balil, páč byla poloviční tma, tak jsem během dvou náhozů vytáhl 2 potoky okolo 30cm, za trest jsem je pustil, třeba tam do jara vydrží.:-D . No a letos potřetí na stejným místě se mi vypl pstruh téměř 40cm. Už z něj mám debku, dycky hodí akrobatický číslo, vlítne pod splav a tam se vypne. Su přesvědčenej, že je to ten samej.:-(

Sobota 1. září 2007 v 6:59® rarach

Včerejší rozloučení s vláčkou jsem obstaral mušákem, chyceny tři jarní granule na sucho. Mají nádherně oranžové maso, dnes bude skvělej obídek. Jo, na Vohři je krásně.:-D

Pátek 31. srpna 2007 ve 21:59® jarryn21
                              jarryn21

A ještě dnešní rozloučení s pstruhovou vláčkou.Říčka mě mile překvapila.5× štička nej 40++ a 6× potok nej35.Protože je dlouhej skoro tolik, co já starej, tak jsem ho pustil.Ale moc se mu to nelíbilo, vedle toho štíhlete.:-)) Všechno plave vesele dál.

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13554.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13553.jpg
                                Pátek 31. srpna 2007 ve 21:45® jarryn21
                                jarryn21

Zdar.Včerejší vláčka na eMPéčku.Štičkám chutnalo . Chyceny 40,50,60.Vše plave dál.

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13552.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13551.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13550.jpg
                                  Pátek 31. srpna 2007 ve 20:09® Sander
                                  Sander
                                  Datum lovu: 31.8.2007

Rozloučení s vláčkou na pstruhovce. Ryb poměrně dost, potočák ovšem jen jediný. Krásně jsem si zachytal i bez nasazených granulí.

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13549.jpg
                                    Pátek 31. srpna 2007 ve 14:16® paccco
                                    paccco
                                    Datum lovu: 30.8-31.8.2007 | Revír: Sázava 13 | Způsob lovu: Přívlač

Včera odpoledne a dneska ráno na zdejší řece jsem si připadal jako ve snu :-D Celkem chyceno 24 štiček ( 30–48 cm),3 tloušťi (nej 42 cm),5 okounů (nej 28cm)pivo . Včera jsem měl záběr od velké štiky,bohužel jsem přišel o celou sestavu a ne jednou :-O .Letos poprvé..... Pak jsem radši nasadil lanko a záběrů vůbec neubylo. Dneska ráno mě jedna hodně před 60 cm spadla pod nohama :-93; .To je u mě naprosto normální…Chytal jsem na rotačky a gumy,ale rotačka je rotačka. Každý den mnoho útoků neproměněno,takovou aktivitu dravců jsem snad ještě nezažil!!!
                                    O víkendu je už předem rozhodnuto co se bude činit :-D

Pátek 31. srpna 2007 v 11:14® jonny 5
                                      Datum lovu: 30.8

muj prvni sumec ma 30cm chycen na zizalu zabral kolem 21:00

Čtvrtek 30. srpna 2007 ve 22:05® čabi
                                        čabi
                                        Datum lovu: 29.8. | Revír: Rokytná 1 | Způsob lovu: Přívlač

Včera večer na maxi woblera 18cm a 80gramů v půl metrové hloubce tři štikypivo 43,45 a 50cm.Byl jsem se štikařem a on jenom jednoho malýho candoša

Čtvrtek 30. srpna 2007 ve 13:53® jarda21
                                          jarda21
                                          Datum lovu: 28-29.8.2007 | Revír: Tovačov

Tak za úterý a středu na Tovačově jsem chytil 3 kapry, 4 karasy, 2 cejny a jednu slunečnici. Většina v úterý, pak se ochladilo a ryby přestaly brát.

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13537.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13536.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13535.jpg
                                            Čtvrtek 30. srpna 2007 ve 12:20® Tomash
                                            Tomash
                                            Datum lovu: 30.8.2007 | Revír: Labe | Způsob lovu: Přívlač

Tvrdá vláčka s Dwarfem. Kámoš ráno trestuhodně urval pěknou rybu na dvojku eMTe v proudu. Já chvíli na to zlomil špičku UL vláčáku Jaxon Odeon – byla to moje chyba, zachraňoval jsem oblíbeného jointeda. Woblera jsem zachránil, prut mi snad zachrání šikovný opravář :-D Ještě, že jsem měl záložní proutek… Kolem sedmé ranní jsem na sedmičku popa lapnul lepšího tlouště 46cm. Ostatní droboť nestojí za zmínku. Celkový počet mnou i Dwarfových vyvláčených rybišek je 44ks. Dominovali bolínci a jelci. Pohodový lov

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13534.jpg
                                              Čtvrtek 30. srpna 2007 ve 12:02® Ričmondek
                                              Datum lovu: 24.8 2007 | Revír: na mrtvou rybičku | Způsob lovu: Klasická položená

Chce hodně levnej teleskop tak za 400,– potom naviják o jednom ložisku tak za 300,– a potom ještě 6 let starej vlasec, kterej už 5× prošel mrazem.. A nástražní rybku tak 10cm, nejlépe od Toulovce :-)

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13530.jpg
                                                Středa 29. srpna 2007 v 19:30® ORIMP
                                                ORIMP
                                                Revír: chyť a pusť | Způsob lovu: Přívlač

Dnes ma v cca 30cm vode prekvapil tento krásavec!a tak si v tej plytčine pláve ďalej…

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13529.jpg
                                                  Středa 29. srpna 2007 v 7:26® stikar
                                                  Revír: Rokytna 1 | Způsob lovu: Přívlač

Dnes rano od 6,,,,za 10mion stika 64cm,,,,potesi po dlouhe dobe

Středa 29. srpna 2007 v 5:21® hajan
                                                    Datum lovu: 28.8.2007 | Revír: rybník

Včera odpoledne s kámošem na jednom rybníku. Já pár okounů, nej cca 18cm, on štika rovných 70 cm. Se na to fakt vyseru, nějak mi to nejde!!!:-(

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13528.jpg
                                                      Úterý 28. srpna 2007 v 16:29® Tomash
                                                      Tomash
                                                      Datum lovu: 26.8.2007 | Revír: Ohře | Způsob lovu: Přívlač

UL vláčka na smáčky a mini woblerky dopadla moc dobře. Povedl se mi první lipánek v životě – rovných 29cm pivo :-))

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13527.jpg
                                                        Úterý 28. srpna 2007 v 6:43® Stanik
                                                        Stanik
                                                        Datum lovu: 27.8. | Revír: Orlice | Způsob lovu: Přívlač

Další pokus o bolena. Na popíka jedna štička + dva netrefené záběry. Na mikrotwistra a malou rotačku asi 6 okounů. U vody bylo fakt nádherně :-)

Pondělí 27. srpna 2007 ve 21:31® Vichrzhor
                                                          Vichrzhor
                                                          Datum lovu: 27.8.2007 | Revír: Jizera | Způsob lovu: Plavaná

Dnešní lov tloušťů ve znamení objevování nového – na komerční pelety tlouštíci nereagovali, tak jsem zaimprovizoval, prošel kolem vody a výsledkem bylo pár velikých slimáků – tak jsem je šoupnul na háček a světe div se – parádní záběry od tloušťů velikosti 35 a více! Je s nimi sice dost špatná manipulace, oslizlej jsem byl až za ušima, ale výsledky stojí za to – přede mnou tůní prošel muškař a vláčkař a ani ťuk ;-)

Pondělí 27. srpna 2007 ve 20:45® Padis
                                                            Padis
                                                            Revír: Chrudimka | Způsob lovu: Přívlač

Dnes pokus o větší štiku bez většího úspěchu.Chyceno několik okounů a štika cca 40 cm.