Vyhledávání
Z lovu
V diskuzi je 18.413 příspěvků, z toho 18413 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Středa 5. září 2007 v 11:11® hajan
- Datum lovu: 5.9.2007 | Revír: Potůček - stř. čechy
Ryby mi nejdou, tak jsem sebral kudličku a košík a šel se projík kolem jednoho potůčku.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 4. září 2007 ve 21:40® Zauwi
-
a ještě poslední..mám na ho*no net tak to musim posílat po jedný bo byhc to posílal tejden..btw ten lipan je pěknej neposeda měl nádhernou hřbetní ploutev ale zaboha jí nechtěl ukázat a ještě s sebou pořád mrskal…takže foto nic moc..
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 4. září 2007 ve 21:31® Zauwi
- Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie. Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Úterý 4. září 2007 ve 21:28® Zauwi
- Datum lovu: 4.9.07 | Revír: CHrudimka | Způsob lovu: Muškaření
I přes tu brutální zimu a vítr jsem se rozhodl jít na chvíli na rybky…celkem zobaly…takže spokojenost..pivo
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 4. září 2007 ve 20:56® Padis
- Způsob lovu: Přívlač
Dnes v podvečer na chvíli u vody.Okouni byli při chuťi.Štiky nic moc jen jedna kolem 60 cm a ta mě spadla.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 4. září 2007 ve 12:15® Holajz2
- Datum lovu: 2.9.2007 | Revír: MS1B
Vyrazil jsem s kamarádem přes poledne na candátky s kačenkou a 16kou vlascem. Po 20ti minutách přišel první a poslední kandidát – 42cm, kterýho jsem pouštěl a pak dlouho nic. Až o půl třetí jízda jako blázen a po půlhodinovém boji se z toho vyklubala zubatá 73cm.
Kamarád Petr nic, snad příště.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 3. září 2007 ve 22:45® čabi
Dodatečně posílám potočáka z Rokytné 1…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 3. září 2007 ve 22:44® red
- Datum lovu: dnes | Revír: parna | Způsob lovu: Přívlač
vybehol som si uz zas na potok a toto tam plava
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 3. září 2007 ve 21:25® jarryn21
-
Zdar,Tomiku,Tomiku. Atˇ koukám, jak koukám, tak ty tvoje štiky nevidím. Tady máš něco ode mě. Potoci 4 ks -nej 37.
)) , je to docela dobrá voda, ale štika nepřišla.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 3. září 2007 ve 20:36® Stanik
- Datum lovu: 2.9.2007 | Revír: Orlice | Způsob lovu: Přívlač
Včerejší neplánovaná chytačka se opravdu vydařila. Chycen bolínek, kupa okounů, dvě štičky a nejvíce mě potěšili 4 tloušti, nej 40 cm. V proudu opravdu super zážitek. Top nástraha rotačka EMTE Kombi vel. 2
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 3. září 2007 v 16:28® Alf
- Datum lovu: 3.8.07 | Revír: Sázava 4 | Způsob lovu: Přívlač
Po více než čtrnáctidenním půstu konečně na chvíli u vody. Za hodinu 2 záběry… malý okýš a kudla. Na to jak byla Sázava zakalená docela spokojenost.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 3. září 2007 ve 14:09® cannabis.sch
-
tady je
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 3. září 2007 ve 14:07® cannabis.sch
- Datum lovu: 2.8.07 | Revír: berounka | Způsob lovu: Klasická položená
Krásná chytačka na berounce nachytáno hafo cejnů,plotěk,línů,tlouštů,podouství a taky koi kapr 55cm na žízalku
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 3. září 2007 v 10:08® modrak
- Datum lovu: 1.9.2007 | Revír: 401029 | Způsob lovu: Feeder
Celkem prima ráno. Směs cejn, cejnek, perlín, plotice a kříženci plus jako bonus lín 35. Bohužel, čtyřiceticentimetrovou hranici se mi nepodařilo překročit. Bodovala výhradně kukuřice, ostatní bylo totálně out.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 3. září 2007 v 8:34® dam
- Datum lovu: 31.8.2007 | Revír: pstruhovka | Způsob lovu: Přívlač
Také jsem se loučil s pstruhy a bylo to velmi povedené. Teď už je nechám odpočívat a nabrat sílu na příští sezónu. Všem pstruhařům Petrův zdar. Dam
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 3. září 2007 v 8:10® osprey
- Datum lovu: 31.8. | Revír: Přívlač
Poněkud opožděně dodávám fotky z poslední pstruhové vláčky. Vážil jsem dlouhou cestu, ale vyplatilo se. Poštěklil jsem přesně 50 ryb v 8 druzích – kdyby mi nespadl siven, byly by tam všechny lososovité ryby – vysazení duháci, pár menších potočáků, nádherní lipani, k tomu štiky, okouni (jeden 34 – 35 cm), tloušti, proudník a hrouzek. Zastavila mě jen tma a jakýsi ondoň, který s blížícím se večerem vypustil náhon a totálně zkalil řeku. Loveno na miniaturní gumy.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 2. září 2007 ve 21:12® MadMack
- Datum lovu: 2.9.07 | Revír: Tichá Orlice | Způsob lovu: Marmyškování
Rovných 65cm, ale štěstí se usmálo na kámoše. Já jsem pouze fotil
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 2. září 2007 ve 21:12® Zauwi
- Datum lovu: 2.9.07 | Revír: CHrudimka | Způsob lovu: Muškaření
Dneštní čtyřhodinové mušení na Chrudimce dopadlo velmi špatně, protože jsme po sobě urval celkem 6 pstruhů přes 40cm… byl jsme připravenej na lipany s osmičkou vláckem a pstruzi mi to nekompromisně upráskávali o šutry a při výskocích..jinak chyceno : 3 štiky, pár potočáků největší cca 35 , mrtě okounů, a jeden lipan.Přístě snad dodám foto pořádnáho pstruha:(
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 2. září 2007 v 18:15® snek
- Datum lovu: 2.9.2007 | Revír: Dyje 6
Víkend na šestce, většinou brali malí kapříci nej 65cm, až dnes kolega Ráďa tohoto fešáka 104cm 17kg. Foto bohužel jenom z mobilu.
Samo,že tam plave dál.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 2. září 2007 v 16:04® kostnak
test noveho team dragonu a 7cm smackov.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 2. září 2007 v 15:16® cercer
- Revír: Seč
Kvuli tech.
potížím posílám foto těchto úlovků až teď..tak tyhle dvě jsem dostal na dva náhozy..dva dny vláčení před ani ťuk..bolen má 81,štička 79.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 1. září 2007 v 19:34® paccco
- Datum lovu: 1.9.2007 | Revír: Sázava 13 | Způsob lovu: Přívlač
Po dvou dnech kdy jsem se pěkně namlsal přišel zase jeden slabší
Během 3 hodin jsem chytil pouze 5 štiček ( cca.35 cm).Počasí solidní,ale aktivita dravců prudce klesla.....Ale i tak parádní rybačka
Fotky jsou za poslední tři dny.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 1. září 2007 v 17:18® skwor
- Datum lovu: 1.9. | Revír: Berounka
Test nových rotaček dopadl výborně, zhruba po pěti minutách jsem dostal tlouště rovných 40cm (po delší době zas slušný na vláčku). Potom následoval přechod pod jez, kde jsem na třetí nához zapřáhl slušně bojovného bolena kolem 50cm (neměřeno). Potom mě vítr vyhnal od vody.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 1. září 2007 v 16:16® jarryn21
-
Dnešní závody-katastrofa.Ryby vůbec nešly a z průseru nás vytáhl Padis, kterej byl se svým candátkem na pátém místě.Mně spadlo v prvním kole něco většího,ale pak už vůbec nic.
Takže první foto malá porada, co tam dát a druhý:Padis přebírá cenu.Alesponˇ, že přestalo chcát.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 1. září 2007 v 15:44® čabi
- Datum lovu: 1.9. | Revír: Vrabčí Hájek,M.Krumlov | Způsob lovu: Feeder
Dneska na závodech jsem skončil čtvrtej z asi dvouset rybářů.Chytil jsem 10 kapříků a karasa,celkem 427cm.Na 2. a 3. místo mi chyběli 3cm!Vyhrál jsem matchku a naviják od Shakespeara.Stikar byl se mnou a chytil jenom dva kapříky a lína.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 1. září 2007 ve 14:01® Davish
- Revír: Dyje 15
Pohodový týden na vranově, hmed první noc mě překvapil krásný candát 70cm, který mi skočil v noci na zelené kpyto, v dalších dnech chyceno několik štiček okolo 45cm, cejni, candátci, pár bolenů ovšem největší jen 48cm, jeden tloušť cca 35cm.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 1. září 2007 v 11:39® regulus
- Datum lovu: 31.8. | Revír: Kdesi na Vysočině | Způsob lovu: Muškaření
Malá kontrola, co ve vodě ještě zbylo. Od rána lipan, lipan a zase lipan, většinou 20+ až 30-, ti velcí co se všude flákali na jaře jsou někde zašití, o pstruha jsem nezavadil. Když už jsem to skoro balil, páč byla poloviční tma, tak jsem během dvou náhozů vytáhl 2 potoky okolo 30cm, za trest jsem je pustil, třeba tam do jara vydrží.
. No a letos potřetí na stejným místě se mi vypl pstruh téměř 40cm. Už z něj mám debku, dycky hodí akrobatický číslo, vlítne pod splav a tam se vypne. Su přesvědčenej, že je to ten samej.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 1. září 2007 v 7:59® rarach
-
Včerejší rozloučení s vláčkou jsem obstaral mušákem, chyceny tři jarní granule na sucho. Mají nádherně oranžové maso, dnes bude skvělej obídek. Jo, na Vohři je krásně.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 31. srpna 2007 ve 22:59® jarryn21
-
A ještě dnešní rozloučení s pstruhovou vláčkou.Říčka mě mile překvapila.5× štička nej 40++ a 6× potok nej35.Protože je dlouhej skoro tolik, co já starej, tak jsem ho pustil.Ale moc se mu to nelíbilo, vedle toho štíhlete.
Všechno plave vesele dál.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 31. srpna 2007 ve 22:45® jarryn21
-
Zdar.Včerejší vláčka na eMPéčku.Štičkám chutnalo . Chyceny 40,50,60.Vše plave dál.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.