Chytej.cz

Z lovu

V diskuzi je 18.413 příspěvků, z toho 18413 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Středa 5. září 2007 v 11:11® hajan
Datum lovu: 5.9.2007 | Revír: Potůček - stř. čechy

Ryby mi nejdou, tak jsem sebral kudličku a košík a šel se projík kolem jednoho potůčku. :-)

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13631.jpg
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
    Úterý 4. září 2007 ve 21:40® Zauwi
    Zauwi

a ještě poslední..mám na ho*no net tak to musim posílat po jedný bo byhc to posílal tejden..btw ten lipan je pěknej neposeda měl nádhernou hřbetní ploutev ale zaboha jí nechtěl ukázat a ještě s sebou pořád mrskal…takže foto nic moc..:-93; 9-)

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13626.jpg
      Úterý 4. září 2007 ve 21:31® Zauwi
      Zauwi
      Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.
      foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13625.jpg
        Úterý 4. září 2007 ve 21:28® Zauwi
        Zauwi
        Datum lovu: 4.9.07 | Revír: CHrudimka | Způsob lovu: Muškaření

I přes tu brutální zimu a vítr jsem se rozhodl jít na chvíli na rybky…celkem zobaly…takže spokojenost..pivo

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13624.jpg
          Úterý 4. září 2007 ve 20:56® Padis
          Padis
          Způsob lovu: Přívlač

Dnes v podvečer na chvíli u vody.Okouni byli při chuťi.Štiky nic moc jen jedna kolem 60 cm a ta mě spadla.

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13623.jpg
            Úterý 4. září 2007 ve 12:15® Holajz2
            Datum lovu: 2.9.2007 | Revír: MS1B

Vyrazil jsem s kamarádem přes poledne na candátky s kačenkou a 16kou vlascem. Po 20ti minutách přišel první a poslední kandidát – 42cm, kterýho jsem pouštěl a pak dlouho nic. Až o půl třetí jízda jako blázen a po půlhodinovém boji se z toho vyklubala zubatá 73cm. :-> Kamarád Petr nic, snad příště.8-(

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13620.jpg
              Pondělí 3. září 2007 ve 22:45® čabi
              čabi

Dodatečně posílám potočáka z Rokytné 1…

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13619.jpg
                Pondělí 3. září 2007 ve 22:44® red
                red
                Datum lovu: dnes | Revír: parna | Způsob lovu: Přívlač

vybehol som si uz zas na potok a toto tam plava

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13617.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13618.jpg
                  Pondělí 3. září 2007 ve 21:25® jarryn21
                  jarryn21

Zdar,Tomiku,Tomiku. Atˇ koukám, jak koukám, tak ty tvoje štiky nevidím. Tady máš něco ode mě. Potoci 4 ks -nej 37. :-)) )) , je to docela dobrá voda, ale štika nepřišla. :-)

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13609.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13610.jpg
                    Pondělí 3. září 2007 ve 20:36® Stanik
                    Stanik
                    Datum lovu: 2.9.2007 | Revír: Orlice | Způsob lovu: Přívlač

Včerejší neplánovaná chytačka se opravdu vydařila. Chycen bolínek, kupa okounů, dvě štičky a nejvíce mě potěšili 4 tloušti, nej 40 cm. V proudu opravdu super zážitek. Top nástraha rotačka EMTE Kombi vel. 2

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13605.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13606.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13607.jpg
                      Pondělí 3. září 2007 v 16:28® Alf
                      Alf
                      Datum lovu: 3.8.07 | Revír: Sázava 4 | Způsob lovu: Přívlač

Po více než čtrnáctidenním půstu konečně na chvíli u vody. Za hodinu 2 záběry… malý okýš a kudla. Na to jak byla Sázava zakalená docela spokojenost.

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13600.jpg
                        Pondělí 3. září 2007 ve 14:09® cannabis.sch

tady je;-)

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13599.jpg
                          Pondělí 3. září 2007 ve 14:07® cannabis.sch
                          Datum lovu: 2.8.07 | Revír: berounka | Způsob lovu: Klasická položená

Krásná chytačka na berounce nachytáno hafo cejnů,plotěk,lí­nů,tlouštů,po­douství a taky koi kapr 55cm na žízalku:-O :-D

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13596.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13598.jpg
                            Pondělí 3. září 2007 v 10:08® modrak
                            modrak
                            Datum lovu: 1.9.2007 | Revír: 401029 | Způsob lovu: Feeder

Celkem prima ráno. Směs cejn, cejnek, perlín, plotice a kříženci plus jako bonus lín 35. Bohužel, čtyřiceticenti­metrovou hranici se mi nepodařilo překročit. Bodovala výhradně kukuřice, ostatní bylo totálně out.

Pondělí 3. září 2007 v 8:34® dam
                              dam
                              Datum lovu: 31.8.2007 | Revír: pstruhovka | Způsob lovu: Přívlač

Také jsem se loučil s pstruhy a bylo to velmi povedené. Teď už je nechám odpočívat a nabrat sílu na příští sezónu. Všem pstruhařům Petrův zdar. Dam

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13589.jpg
                                Pondělí 3. září 2007 v 8:10® osprey
                                osprey
                                Datum lovu: 31.8. | Revír: Přívlač

Poněkud opožděně dodávám fotky z poslední pstruhové vláčky. Vážil jsem dlouhou cestu, ale vyplatilo se. Poštěklil jsem přesně 50 ryb v 8 druzích – kdyby mi nespadl siven, byly by tam všechny lososovité ryby – vysazení duháci, pár menších potočáků, nádherní lipani, k tomu štiky, okouni (jeden 34 – 35 cm), tloušti, proudník a hrouzek. Zastavila mě jen tma a jakýsi ondoň, který s blížícím se večerem vypustil náhon a totálně zkalil řeku. Loveno na miniaturní gumy.

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13586.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13587.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13588.jpg
                                  Neděle 2. září 2007 ve 21:12® MadMack
                                  Datum lovu: 2.9.07 | Revír: Tichá Orlice | Způsob lovu: Marmyškování

Rovných 65cm, ale štěstí se usmálo na kámoše. Já jsem pouze fotil

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13575.jpg
                                    Neděle 2. září 2007 ve 21:12® Zauwi
                                    Zauwi
                                    Datum lovu: 2.9.07 | Revír: CHrudimka | Způsob lovu: Muškaření

Dneštní čtyřhodinové mušení na Chrudimce dopadlo velmi špatně, protože jsme po sobě urval celkem 6 pstruhů přes 40cm… byl jsme připravenej na lipany s osmičkou vláckem a pstruzi mi to nekompromisně upráskávali o šutry a při výskocích..jinak chyceno : 3 štiky, pár potočáků největší cca 35 , mrtě okounů, a jeden lipan.Přístě snad dodám foto pořádnáho pstruha:(

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13572.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13573.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13574.jpg
                                      Neděle 2. září 2007 v 18:15® snek
                                      Datum lovu: 2.9.2007 | Revír: Dyje 6

Víkend na šestce, většinou brali malí kapříci nej 65cm, až dnes kolega Ráďa tohoto fešáka 104cm 17kg. Foto bohužel jenom z mobilu. :-O Samo,že tam plave dál.

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13571.jpg
                                        Neděle 2. září 2007 v 16:04® kostnak
                                        kostnak

test noveho team dragonu a 7cm smackov.

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13570.jpg
                                          Neděle 2. září 2007 v 15:16® cercer
                                          cercer
                                          Revír: Seč

Kvuli tech.:-( potížím posílám foto těchto úlovků až teď..tak tyhle dvě jsem dostal na dva náhozy..dva dny vláčení před ani ťuk..bolen má 81,štička 79.:-93;

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13568.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13569.jpg
                                            Sobota 1. září 2007 v 19:34® paccco
                                            paccco
                                            Datum lovu: 1.9.2007 | Revír: Sázava 13 | Způsob lovu: Přívlač

Po dvou dnech kdy jsem se pěkně namlsal přišel zase jeden slabší :-O Během 3 hodin jsem chytil pouze 5 štiček ( cca.35 cm).Počasí solidní,ale aktivita dravců prudce klesla.....Ale i tak parádní rybačka 9-) Fotky jsou za poslední tři dny.

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13560.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13561.jpg
                                              Sobota 1. září 2007 v 17:18® skwor
                                              skwor
                                              Datum lovu: 1.9. | Revír: Berounka

Test nových rotaček dopadl výborně, zhruba po pěti minutách jsem dostal tlouště rovných 40cm (po delší době zas slušný na vláčku). Potom následoval přechod pod jez, kde jsem na třetí nához zapřáhl slušně bojovného bolena kolem 50cm (neměřeno). Potom mě vítr vyhnal od vody.

Sobota 1. září 2007 v 16:16® jarryn21
                                                jarryn21

Dnešní závody-katastrofa.Ryby vůbec nešly a z průseru nás vytáhl Padis, kterej byl se svým candátkem na pátém místě.Mně spadlo v prvním kole něco většího,ale pak už vůbec nic.:-(( Takže první foto malá porada, co tam dát a druhý:Padis přebírá cenu.Alesponˇ, že přestalo chcát.:-)

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13557.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13558.jpg
                                                  Sobota 1. září 2007 v 15:44® čabi
                                                  čabi
                                                  Datum lovu: 1.9. | Revír: Vrabčí Hájek,M.Krumlov | Způsob lovu: Feeder

Dneska na závodech jsem skončil čtvrtej z asi dvouset rybářů.Chytil jsem 10 kapříků a karasa,celkem 427cm.Na 2. a 3. místo mi chyběli 3cm!Vyhrál jsem matchku a naviják od Shakespeara.Stikar byl se mnou a chytil jenom dva kapříky a lína.

Sobota 1. září 2007 ve 14:01® Davish
                                                    Davish
                                                    Revír: Dyje 15

Pohodový týden na vranově, hmed první noc mě překvapil krásný candát 70cm, který mi skočil v noci na zelené kpyto, v dalších dnech chyceno několik štiček okolo 45cm, cejni, candátci, pár bolenů ovšem největší jen 48cm, jeden tloušť cca 35cm.

Sobota 1. září 2007 v 11:39® regulus
                                                      regulus
                                                      Datum lovu: 31.8. | Revír: Kdesi na Vysočině | Způsob lovu: Muškaření

Malá kontrola, co ve vodě ještě zbylo. Od rána lipan, lipan a zase lipan, většinou 20+ až 30-, ti velcí co se všude flákali na jaře jsou někde zašití, o pstruha jsem nezavadil. Když už jsem to skoro balil, páč byla poloviční tma, tak jsem během dvou náhozů vytáhl 2 potoky okolo 30cm, za trest jsem je pustil, třeba tam do jara vydrží.:-D . No a letos potřetí na stejným místě se mi vypl pstruh téměř 40cm. Už z něj mám debku, dycky hodí akrobatický číslo, vlítne pod splav a tam se vypne. Su přesvědčenej, že je to ten samej.:-(

Sobota 1. září 2007 v 7:59® rarach

Včerejší rozloučení s vláčkou jsem obstaral mušákem, chyceny tři jarní granule na sucho. Mají nádherně oranžové maso, dnes bude skvělej obídek. Jo, na Vohři je krásně.:-D

Pátek 31. srpna 2007 ve 22:59® jarryn21
                                                          jarryn21

A ještě dnešní rozloučení s pstruhovou vláčkou.Říčka mě mile překvapila.5× štička nej 40++ a 6× potok nej35.Protože je dlouhej skoro tolik, co já starej, tak jsem ho pustil.Ale moc se mu to nelíbilo, vedle toho štíhlete.:-)) Všechno plave vesele dál.

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13553.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13554.jpg
                                                            Pátek 31. srpna 2007 ve 22:45® jarryn21
                                                            jarryn21

Zdar.Včerejší vláčka na eMPéčku.Štičkám chutnalo . Chyceny 40,50,60.Vše plave dál.

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13550.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13551.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13552.jpg