Chytej.cz

Z lovu

V diskuzi je 18.413 příspěvků, z toho 18413 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Pátek 31. srpna 2007 ve 21:09® Sander
Sander
Datum lovu: 31.8.2007

Rozloučení s vláčkou na pstruhovce. Ryb poměrně dost, potočák ovšem jen jediný. Krásně jsem si zachytal i bez nasazených granulí.

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13549.jpg
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
    Pátek 31. srpna 2007 v 15:16® paccco
    paccco
    Datum lovu: 30.8-31.8.2007 | Revír: Sázava 13 | Způsob lovu: Přívlač

Včera odpoledne a dneska ráno na zdejší řece jsem si připadal jako ve snu :-D Celkem chyceno 24 štiček ( 30–48 cm),3 tloušťi (nej 42 cm),5 okounů (nej 28cm)pivo . Včera jsem měl záběr od velké štiky,bohužel jsem přišel o celou sestavu a ne jednou :-O .Letos poprvé..... Pak jsem radši nasadil lanko a záběrů vůbec neubylo. Dneska ráno mě jedna hodně před 60 cm spadla pod nohama :-93; .To je u mě naprosto normální…Chytal jsem na rotačky a gumy,ale rotačka je rotačka. Každý den mnoho útoků neproměněno,takovou aktivitu dravců jsem snad ještě nezažil!!!
    O víkendu je už předem rozhodnuto co se bude činit :-D

Pátek 31. srpna 2007 ve 12:14® jonny 5
      Datum lovu: 30.8

muj prvni sumec ma 30cm chycen na zizalu zabral kolem 21:00

Čtvrtek 30. srpna 2007 ve 23:05® čabi
        čabi
        Datum lovu: 29.8. | Revír: Rokytná 1 | Způsob lovu: Přívlač

Včera večer na maxi woblera 18cm a 80gramů v půl metrové hloubce tři štikypivo 43,45 a 50cm.Byl jsem se štikařem a on jenom jednoho malýho candoša

Čtvrtek 30. srpna 2007 ve 14:53® jarda21
          jarda21
          Datum lovu: 28-29.8.2007 | Revír: Tovačov

Tak za úterý a středu na Tovačově jsem chytil 3 kapry, 4 karasy, 2 cejny a jednu slunečnici. Většina v úterý, pak se ochladilo a ryby přestaly brát.

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13537.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13536.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13535.jpg
            Čtvrtek 30. srpna 2007 ve 13:20® Tomash
            Tomash
            Datum lovu: 30.8.2007 | Revír: Labe | Způsob lovu: Přívlač

Tvrdá vláčka s Dwarfem. Kámoš ráno trestuhodně urval pěknou rybu na dvojku eMTe v proudu. Já chvíli na to zlomil špičku UL vláčáku Jaxon Odeon – byla to moje chyba, zachraňoval jsem oblíbeného jointeda. Woblera jsem zachránil, prut mi snad zachrání šikovný opravář :-D Ještě, že jsem měl záložní proutek… Kolem sedmé ranní jsem na sedmičku popa lapnul lepšího tlouště 46cm. Ostatní droboť nestojí za zmínku. Celkový počet mnou i Dwarfových vyvláčených rybišek je 44ks. Dominovali bolínci a jelci. Pohodový lov

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13534.jpg
              Čtvrtek 30. srpna 2007 ve 13:02® Ričmondek
              Datum lovu: 24.8 2007 | Revír: na mrtvou rybičku | Způsob lovu: Klasická položená

Chce hodně levnej teleskop tak za 400,– potom naviják o jednom ložisku tak za 300,– a potom ještě 6 let starej vlasec, kterej už 5× prošel mrazem.. A nástražní rybku tak 10cm, nejlépe od Toulovce :-)

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13530.jpg
                Středa 29. srpna 2007 ve 20:30® ORIMP
                ORIMP
                Revír: chyť a pusť | Způsob lovu: Přívlač

Dnes ma v cca 30cm vode prekvapil tento krásavec!a tak si v tej plytčine pláve ďalej…

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13529.jpg
                  Středa 29. srpna 2007 v 8:26® stikar
                  Revír: Rokytna 1 | Způsob lovu: Přívlač

Dnes rano od 6,,,,za 10mion stika 64cm,,,,potesi po dlouhe dobe

Středa 29. srpna 2007 v 6:21® hajan
                    Datum lovu: 28.8.2007 | Revír: rybník

Včera odpoledne s kámošem na jednom rybníku. Já pár okounů, nej cca 18cm, on štika rovných 70 cm. Se na to fakt vyseru, nějak mi to nejde!!!:-(

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13528.jpg
                      Úterý 28. srpna 2007 v 17:29® Tomash
                      Tomash
                      Datum lovu: 26.8.2007 | Revír: Ohře | Způsob lovu: Přívlač

UL vláčka na smáčky a mini woblerky dopadla moc dobře. Povedl se mi první lipánek v životě – rovných 29cm pivo :-))

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13527.jpg
                        Úterý 28. srpna 2007 v 7:43® Stanik
                        Stanik
                        Datum lovu: 27.8. | Revír: Orlice | Způsob lovu: Přívlač

Další pokus o bolena. Na popíka jedna štička + dva netrefené záběry. Na mikrotwistra a malou rotačku asi 6 okounů. U vody bylo fakt nádherně :-)

Pondělí 27. srpna 2007 ve 22:31® Vichrzhor
                          Vichrzhor
                          Datum lovu: 27.8.2007 | Revír: Jizera | Způsob lovu: Plavaná

Dnešní lov tloušťů ve znamení objevování nového – na komerční pelety tlouštíci nereagovali, tak jsem zaimprovizoval, prošel kolem vody a výsledkem bylo pár velikých slimáků – tak jsem je šoupnul na háček a světe div se – parádní záběry od tloušťů velikosti 35 a více! Je s nimi sice dost špatná manipulace, oslizlej jsem byl až za ušima, ale výsledky stojí za to – přede mnou tůní prošel muškař a vláčkař a ani ťuk ;-)

Pondělí 27. srpna 2007 ve 21:45® Padis
                            Padis
                            Revír: Chrudimka | Způsob lovu: Přívlač

Dnes pokus o větší štiku bez většího úspěchu.Chyceno několik okounů a štika cca 40 cm.

Pondělí 27. srpna 2007 ve 20:55® Mirus
                              Mirus
                              Datum lovu: 27.8.07 | Revír: Soukromý | Způsob lovu: Plavaná

Dnes pokus o kapříka … výsledek docela good ! Na splávek na chleba 3 kapříci okolo 45cm a pár plotic … hezký počasí :-P

Pondělí 27. srpna 2007 v 19:39® stikar

Dnesni lov prinesl sticku 45cm,candatka 36cm,,,,a upalenýho woblera Dorado od stikyx +80cm,,,,nvm co sem pokazil,jem me to štve

Pondělí 27. srpna 2007 v 8:22® hajan
                                  Datum lovu: 25.8.2007 | Revír: Berounka

Aktivita ryb se blížila nule. Přesto 3× padoustev 30+, 1× parma 58cm. Na to, že jsem byl ráno i večer BÍDA!!!=-| =-| :-/

Neděle 26. srpna 2007 ve 21:21® Mirus
                                    Mirus
                                    Datum lovu: 26.8.07 | Revír: Soukromý | Způsob lovu: Přívlač

Dnes na rybníce pokus o candátky a křest mojeho novýho navijáku … Výsledek :

1× Candátek cca 35cm 2× Okoun 1× Kapřík 45cm ( za ocasní ploutev ) 3× Ryb upadlo !

Docela fajne večer :-)

Sobota 25. srpna 2007 ve 21:53® Zauwi
                                      Zauwi

dneska odpolední muškaření s Kublajem, celkem chyceno cca 60 ks ryb. cca 8× tloušť ke 40cm,spousta 30+,2 plotice,pár okounků, tak 10 potoků,10 li­panů, jeden moc pěknej potok mi spadnul protože jsem si nevzal podběrák:(, škoda moc jsem se těšil na foto…a to nejlepší nakonec..ostroretka lehce přes 40cm na luru

Sobota 25. srpna 2007 ve 21:40® jarryn21
                                        jarryn21

Dnes s Tomikem na pstruhovce.Tom štíhle a já potok 39.Jelikož se mně nevejde na pánev, tak jsem ho pustil. :-) Nějak nejdou vkládat fotky…

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13505.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13504.jpg
                                          Sobota 25. srpna 2007 ve 21:29® jarryn21
                                          jarryn21
                                          Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.
                                          foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13503.jpg
                                            Sobota 25. srpna 2007 ve 20:53® Raf
                                            Raf
                                            Datum lovu: 21.8.-25.8.2007 | Revír: Labe | Způsob lovu: Plavaná

Výprava do přírodního ráje v Polabí. Na řece, tůních a ramenech chyceno několik desítek cejnů a kaprů, cca 15 sumečků amerických (nej 30 cm), pár perlínů a karasů. Přišla i jedna jízda, ze které se mi klepou kolena ještě teď. Ta ale skončila vyříznutím háčku z tlamy (pravděpodobně kapra).

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13501.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13500.jpg
                                              Sobota 25. srpna 2007 v 11:55® Scanix
                                              Scanix
                                              Datum lovu: 25.8.2007 | Revír: Vltava 23 | Způsob lovu: Přívlač

Tak jsem dneska vyrazil oprasit pavucinu z prutu a od 8:30 do 11:00 jsem zkusil boleny. Povedl se mi jeden peknej bolen 70cm, jinak 3× netrefili poppa. Na shad rap kudla kolem 40cm. Jeden kamos sticku 45cm, druhej bolinka a cca 5 okysu a ctvrtej clovek zero. Slo hlavne o pokec a videt kamose, takze spokojenost. 9-)

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13498.jpg
                                                Pátek 24. srpna 2007 v 18:51® pepino99
                                                pepino99
                                                Datum lovu: minulý týden | Revír: tajný

jedna ošklivá fotka z krásného nočního lovu minulý týden. Lyseček 69cm – 11,5kilo

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13496.jpg
                                                  Pátek 24. srpna 2007 v 15:55® Davish
                                                  Davish
                                                  Datum lovu: 24.8.2007 | Revír: Jihlava 9 | Způsob lovu: Klasická položená

Včerejší lov úhořů s Mirusem se vydařil, chytli jsme 4 hady, cejna a tlouště.:-93;

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13495.jpg
                                                    Čtvrtek 23. srpna 2007 ve 12:00® sethy
                                                    sethy
                                                    Revír: JM | Způsob lovu: Přívlač

Něco malo z minulyho tydne bolinci Od 60 do 70. Zatim zadnej velkej:-(

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13489.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13488.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13487.jpg
                                                      Čtvrtek 23. srpna 2007 v 8:35® jarda21
                                                      jarda21
                                                      Datum lovu: 22.8.2007 | Revír: Tovačov

Tak včera odpoledne na Tovačově jedinej záběr, ale padesátka kapřík vždycky potěší.

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13485.jpg
                                                        Středa 22. srpna 2007 v 17:12® stikar
                                                        Datum lovu: 22.8.2007 | Revír: vlaceni

Tak dnesni lov prinesl štičku +50cm,a jednoho tlouště,,,větším štikam se nechtelo

Středa 22. srpna 2007 v 10:04® jižan
                                                          Datum lovu: 21.08.2007 | Revír: Vltava | Způsob lovu: Přívlač

Včerejší pohodová rybačka, celkem 6 candátů a 2 okouni.

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13475.jpg
                                                            Úterý 21. srpna 2007 ve 21:17® M.BURNES
                                                            M.BURNES
                                                            Datum lovu: 21.8 | Revír: přívlač

Dnešní podvečerní vláčka uloven jeden okounek a tyhle dvě krásky:-P

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13473.jpg