Chytej.cz

Z lovu

V diskuzi je 18.413 příspěvků, z toho 18413 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Úterý 21. srpna 2007 v 16:56® Chose
Chose
Datum lovu: sobota | Revír: Labská přehrada | Způsob lovu: Muškaření

V sobotu jsme zajeli s kámošema na Labskou,celkem se zadařilo,nachytali jsme dost ryb plus se zadařil jeden bonus cca 60cm.:-D

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13468.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13469.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13470.jpg
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
    Úterý 21. srpna 2007 v 10:06® LojzaRybka
    LojzaRybka

muj malej poprvé na sumejších:-)

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13464.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13465.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13466.jpg
      Pondělí 20. srpna 2007 ve 23:47® b.gun
      Datum lovu: 20.08.2007 | Revír: Labe 4-5 | Způsob lovu: Feeder

Kromě toho, že jsme opět několikrát slušně zmokli, tak se podařilo na břeh dostat i nějaké ty rybky, a to v druhovém zastoupení cejnek, okoun, plotice, jesen a parma (max. 60). Kromě toho se kámošovi podařilo vyprovokovat k útoku bolena, který se snažil pozřít stahované olovo.

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13462.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13463.jpg
        Pondělí 20. srpna 2007 ve 22:14® Padis
        Padis
        Datum lovu: 20.8.07 | Revír: Chrudimka | Způsob lovu: Přívlač

Dnes pokus o nějakou štiku.Bez úspěchu jedna větší spadla.Jinak chyceno několik okounů a tlouštů jeden 40+.

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13460.jpg
          Pondělí 20. srpna 2007 ve 12:16® Bobs
          Datum lovu: 19.8.2007 | Revír: Velký Rybník | Způsob lovu: Klasická položená

Včerejší lov na Velase byl úspěšný chytli jsme okolo 20 kaprů 40–50cm a pár plotic.Jinak jeste jeden rybář chytil jednoho malého kapřika jinak nic teda co jsem aspon viděl.Krasne jsme si zachytali pivo

Neděle 19. srpna 2007 ve 21:30® Tomik
            Tomik

V pátek ve složení Já, Padis a Jarryn21 na Padrtech. Chlapi mě pěkně přechytali. Chyceno 2×PO, 2× Štika, a dost okounů, jestli jsem na něco zapomněl tak se omluvuju.Jo a Jarryn zlamal prut..:-(( Dnes Já a Jarryn21 na P. Chyceno něco PO a mrak sivenků. Pěkný lov.

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13454.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13455.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13456.jpg
              Neděle 19. srpna 2007 ve 21:24profil byl smazán
              Revír: Váh

výsledok víkendového vábenia-naj.146cm

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13453.jpg
                Neděle 19. srpna 2007 ve 21:16® vasik
                Datum lovu: 19.8.2007 | Revír: 451334

Zkoušel jsem kde co ale kurka chleba byla dneska 1:-P

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13452.jpg
                  Neděle 19. srpna 2007 ve 21:10® Mirus
                  Mirus
                  Datum lovu: 19.8.07 | Revír: Soukromý | Způsob lovu: Feeder

Dnes na rybníce pokus o kapříka … výsledek mraky plotic který sezobli i větší rohlíkové boiles . :-P

Neděle 19. srpna 2007 v 19:34® Kazan
                    Datum lovu: 19.8.2007 | Revír: špinavá Běla | Způsob lovu: Přívlač

testík vlastních rotaček,okounům a tloušťákům se líbily

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13447.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13448.jpg
                      Neděle 19. srpna 2007 v 17:05® kele24
                      kele24

dnes na svazovem rybniku se 2 kamarady lov přes noc celkem 5 kapru 3×40–45 1×49 a nej 57:-)

Neděle 19. srpna 2007 v 16:14® Vlackar
                        Vlackar
                        Datum lovu: 18+19.8. 2oo7 | Revír: Labe 13

Včera táta na položenou 6 kaprů do 40´cm a 1 cejna, já ma ušku nic. Dnes opět muška, ta nedopadla dobře a táta 3 kapry, 1 cejn. Potom jsem chytl mini bolena na přívlač

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13441.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13442.jpg
                          Sobota 18. srpna 2007 ve 21:06® Davish
                          Davish
                          Datum lovu: 18.8.2007 | Revír: Jihlava 9, 10 | Způsob lovu: Přívlač

Vláčka s Mirusem na řece – Mirus chytl bolínka a já štiku 52cm na červené banjo a tlouště na popíka od rapaly což mě překvalpilo čekal jsem bolena.:-)

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13437.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13438.jpg
                            Pátek 17. srpna 2007 ve 22:58® Stanik
                            Stanik
                            Datum lovu: 17.8.2007 | Revír: Orlice | Způsob lovu: Přívlač

Večer jsem šel zkusit na řeku bolena, ten nezabral ale na hranici proudu a tišiny během 20 minut 2 okouni a 2 štičky (cca 35 cm) na 5 cm Shad Rap, potom jsem zaplaval pro utrženýho woblera a nakonec z proudu na popíka zatím největší letošní štika 60 cm. Krásný záběr i souboj :-)

Pátek 17. srpna 2007 ve 20:49® Lukas 5
                              Lukas 5
                              Datum lovu: 17.8.2007 | Revír: Olešná | Způsob lovu: Přívlač

V podvečer na Marmyšku 2g bez lanka a karabinky jsem na 0,18 vlasec :-O zdolal 84cm dlouhou štiku bojoval jsem s ní cca 10 min krásnej zážitek.Plave dál

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13431.jpg
                                Pátek 17. srpna 2007 ve 20:02® sharkcom
                                sharkcom
                                Datum lovu: 17.08. | Revír: podkrušnohorská říčka | Způsob lovu: Muškaření

Tak se mi dneska zadařilo. V jedné tůni jsem dostal ospalý záběr a pak se začly dít věci… Nervy mi zvonili stejně jak 14tka návazec, ale dopadlo to dobře. Potočák měl 47 cm, s vyplazeným jazykem 48.. Můj největší :-D :-D

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13428.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13429.jpg
                                  Pátek 17. srpna 2007 ve 14:59® Bobr-007

Ještě nejáke foto :->

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13425.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13426.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13427.jpg
                                    Pátek 17. srpna 2007 ve 14:53® Bobr-007
                                    Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.
                                    foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13422.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13423.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13424.jpg
                                      Pátek 17. srpna 2007 ve 14:51® Bobr-007
                                      Datum lovu: 14.8. až 16.8. | Revír: Morava 4A

Chytačka s kámošem na hektarovém rybníčku. Ráno chvilku po 4. přišel koják 52cm(obr.1), než sem ho stačil pustit došel záběr na druhou udici-šupi 44cm, kolem páté pak na kaču štička 53cm(obr.2). Při pokusu nachytat nástražní rybky přišel další koi, toš sme se sním sřídavě přetahovali na vlasci 0.15mm asi 25 min(obr.3). Večer pak přišel na mirabelku vysněný amur, ale zasekl jsem doprázna :-( . Kolem 4. ráno pak zabral opět koi-50cm. Vcelku příjemná chytačka ;-)

Pátek 17. srpna 2007 v 6:54® Vaclav
                                        Revír: Úhlava | Způsob lovu: Přívlač

Vkládám za kamaráda Pavla Skálu (na snímku) – štika 73 cm, zafungoval Gloog Kalipso 8 cm. Na stejnou nástrahu chytil i druhou – 68 cm – tu pouštěl.

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13421.jpg
                                          Čtvrtek 16. srpna 2007 ve 22:10® František
                                          František
                                          Datum lovu: 16082007 | Revír: Lužnice VI. | Způsob lovu: Přívlač

Nějak se mi nedaří dostat sem fotečky, tak snad teď

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13419.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13420.jpg
                                            Čtvrtek 16. srpna 2007 ve 21:59® František
                                            František
                                            Datum lovu: 16082007 | Revír: Lužnice VI. | Způsob lovu: Přívlač

Odpoledne mi certbert zavolal, že na ryby nejede, neb musí opravovat auto. Navečer, jsem se tedy rozhodl juknout na místo, o kterém se tvrdí, že je vyžrané od kormoránů (mor na ně na ku**y černé:-(( :-/). No byla z toho parádní rybačka s vláčákem a zelenostříbrnou rotajdou č.1. Okouni, tlouštíci, štička a na závěr bonbónek – tloušť 53 cm.:-> Na proutku 3–12g to byl docela mazec.:-O :-(( :-((

Čtvrtek 16. srpna 2007 v 15:41® paccco
                                              paccco
                                              Datum lovu: 16.8.2007 | Revír: Sázava 13 | Způsob lovu: Přívlač

Dneska jsem prošel asi 1 km mé oblíbené řeky pivo .Během 3 hodin jsem chytil 6 štiček -vše tak do 45 cm ,6 okounů 15–25 cm a 1 tlouště cca.35 cm.:-D Vše chyceno na zlatou rotačku . Bylo to velmi poetické dopoledne :-) Jen tak dále........9-)

Čtvrtek 16. srpna 2007 ve 12:05® Vaclav

…a tato menší a hubenější přišla na Gloog Kalipso (6 cm) v barvě OZ… Jinak to byl příjemný, pohodový a ničím nerušený večer. Co se té níže zmíněné štiky týká (u níž jsem se usekl), tak ta tady samozřejmě není…

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13416.jpg
                                                  Čtvrtek 16. srpna 2007 ve 12:04® Vaclav

Tato byla ukecána Gloogem Kalipso (6 cm) v barvě NS…

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13415.jpg
                                                    Čtvrtek 16. srpna 2007 ve 12:02® Vaclav
                                                    Revír: 431039 | Způsob lovu: Přívlač

Včera večer jednoduchá rozptylová vláčka s omezeným množstvím woblírků přinesla asi desítku okounů, candátka a dvě štičky, přičemž ta největší dobírala Kalipso u hladiny a já se usekl… Ve finále pak Jirka Krausam přidal ještě půlmetrového bolena. Tato byla ukecána Gloogem Kalipso (6 cm) v barvě NS…

Čtvrtek 16. srpna 2007 v 9:31® lubik01
                                                      Způsob lovu: Muškaření
                                                      Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.
                                                      foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13412.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13413.jpg
                                                        Čtvrtek 16. srpna 2007 v 6:22® hajan
                                                        Revír: Berounka, přívlač

Včera na dvě hoďky pokus o sumce nebo candáta, nasadil jsem 4-palcovou bílou gumu. Krásný dusno a teplo. Zase nula! Jediný kladný na tom všem je, že jsem nic neurval, což se mi už dlouho nepovedlo. 8-(

Středa 15. srpna 2007 v 15:05® Kubajs
                                                          Kubajs
                                                          Datum lovu: 15.8.2007 | Způsob lovu: Přívlač

Tak z Okišu na které jsme se z cormaxxem tak moc těšily se nakonec vyklubali jsen asi 6 okounků do 25cm:-( ale štiček kolem 25–30jsme si každej vytáhli cca15:-D
                                                          A ke konci zabrala na cormaxxův proutek krásná a vypasenná štička 55cm:-P .Bylo to moc pěkně stravené odpoledne :-1

Středa 15. srpna 2007 ve 14:44® paccco
                                                            paccco
                                                            Datum lovu: 15.8.2007 | Revír: Sázava 14 | Způsob lovu: Klasická položená

Tak mě to nedalo a dneska ráno jsem to šel znova zkusit na dravce.Včera mě to pěkně navnadilo,tak jsem čekal nějakého hada :-93; Vrátil jsem se zpátky do reality :-O ,dneska pouze 2× tloušť,cca.40 cm­......