Chytej.cz

Z lovu

V diskuzi je 18.413 příspěvků, z toho 18413 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Středa 15. srpna 2007 ve 13:03® Mirus
Mirus
Datum lovu: 14.8-15.8 | Revír: Jihlava 10

14.8 Včera s Davishem na hadech ze začátku jsem chytal pro Davishe hrouzky on se o ně pokoušel taky ale chyt jen oukleje :-D … Nakonec žádnej had nezabral v 11:00 sme to zbalili a šli k Davishovi na chatu opéct buřty…

15.8 Ráno jsme stávali v 5:30 ale nechtělo se nám tak jsme si přivstali do 7:30 :-P … Feeder byl zpočátku o ouklejkách ale nakonec se dostavili i cejni nej můj 37cm kterýho jsem dostal na kus buřtu … :-O

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
    Úterý 14. srpna 2007 ve 12:10® paccco
    paccco
    Datum lovu: 14.8.2007 | Revír: Sázava 14 | Způsob lovu: Klasická položená

Dneska ráno pokus o candáta a byla z toho velmi pěkná rybačka :-) .Cándátům se sice nechtělo,ale štika 56 cm a úhoř 65 cm také není zas tak špatný úlovek…:-D Oba dva úlovky jsem pozval na pekáč 9-)

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13406.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13405.jpg
      Úterý 14. srpna 2007 v 11:28® Milano
      Datum lovu: 13.8 | Revír: bojka

Včerejší rybařina byla fakt paráda. Přišel totiž sumík 96cm a ten vždy potěší. Proběhlo pár fotek(bohužel nejdou vložit) a sumík putoval zpět do revíru!!!

Úterý 14. srpna 2007 v 9:46® František
        František
        Datum lovu: 13.8.2007 | Revír: Vltava 20 | Způsob lovu: Přívlač

Včera jsem v Hněvkovicích testoval broďáky po reklamaci. Dobrá zpráva je že netečou:-) . Ta druhá, že se zadařili jen menší okouni a teplá pletená ponožka:-)) . Okouni na rotajdu, ponožka na wolera. Voda byla tak o 50cm výše než během minulého měsíce.

Pondělí 13. srpna 2007 ve 23:06® jonny 5
          Datum lovu: 12.8

byli jsme s kamosem na rybach a asi v 6 max 7 hod nam zabrali 2 kapři,ale bylo tam hodně řas tak jsme je utrhli.Odhadem jsme videli že maj 35–40 cm

Pondělí 13. srpna 2007 ve 21:21® paccco
            paccco
            Datum lovu: 13.8.2007 | Revír: Sázava 13 | Způsob lovu: Feeder

Dneska ráno jsem byl po velmi dlouhé době posedět s feederem na svém oblíbeném revíru.Rybám se moc nechtělo,chyceno 5 plotic a 2 jelci,vše na bílé červi s kuku nebo pařenou houskou.Hned po ránu jsem se pokochal nádherným ledňáčkem co pořád lítal kolem,opravdu nádherný pohled…:-) .Potom se objevila pěkná vydra 8-( a zakončila to užovka ,cca 1m ode mě :-O Foťák jsem samozřejmě nechal doma… Celkově to bylo velmi pěkné dopoledne :-D

Pondělí 13. srpna 2007 ve 14:47® Davish
              Davish
              Datum lovu: 12. a 13.8.2007 | Revír: Jihlava 10, 9

Včera večer na řece s Mirusem, Mirkovi se podařil tento krásný mník 32cm, já sem chytil tlouště. Dnes ráno na řece jsme nachytali spoustu cejnů, podouství, ostroretek, plotic, okouny, hrouzky,…:-93;

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13403.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13402.jpg
                Pondělí 13. srpna 2007 ve 14:06® Dodo
                Dodo
                Datum lovu: 8.8.07 | Revír: Přívlač

Po delší pauze ( stěhování ) jsem se dostal konečně na vodu.Změna bydlení znamenala i změnu revíru ( Berounka ), tak to teprve zkoušim :-) 42 cm.

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13400.jpg
                  Pondělí 13. srpna 2007 ve 12:54® Jakub
                  Jakub
                  Datum lovu: sobota neděle | Revír: 451076 | Způsob lovu: Klasická položená

V sobotu 12 kapříků, z toho 10 v rozmezí 42–49 cm, včera 3 kapříci cca 35, tři okolo 40, a nakonec tento krasavec, 65 cm

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13399.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13398.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13397.jpg
                    Pondělí 13. srpna 2007 v 6:36® hajan
                    Datum lovu: 11.8.2007 | Revír: Berounka river, feeder

Mraky padouství 20–35cm, 1× cejn 55cm, mrtvá na dno o5 NULA!!! Asi pětkrát jsem chyt slušnej prch, ale co mě vytočilo nejvíc bylo, že na „mým“ úseku bylo rybářů jak nasráno, což nebejvá zvykem. Začnu hledat novej flek. :-(( :-x =-|

Neděle 12. srpna 2007 v 19:55® MadMack
                      Datum lovu: 11.8.2007 | Revír: Labe - písáky | Způsob lovu: Přívlač

Pukání s popíkem

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13395.jpg
                        Neděle 12. srpna 2007 ve 13:45® Davish
                        Davish
                        Datum lovu: 11.8.2007 | Revír: Rokytná 6 | Způsob lovu: Přívlač

Banjo je úspěšné:-93;

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13394.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13393.jpg
                          Neděle 12. srpna 2007 v 11:56® lubik01
                          Způsob lovu: Muškaření
                          Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.
                          foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13392.jpg
                            Sobota 11. srpna 2007 ve 20:16® Tomeš
                            Revír: Přívlač 0-10g 1,90m
                            foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13389.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13388.jpg
                              Sobota 11. srpna 2007 v 19:27® Petas
                              Petas
                              Revír: 4001001 | Způsob lovu: Feeder

Můj 1. sumec:-D . Feedr, nástraha červíci.

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13386.jpg
                                Sobota 11. srpna 2007 v 16:48® skwor
                                skwor
                                Datum lovu: 11.8.

Parádní lov, během pár minut chyceno kolem 100 kusů!! Nekecám, byly to žížaly :-D

Sobota 11. srpna 2007 ve 13:47® Davish
                                  Davish
                                  Datum lovu: 11.8.2007 | Revír: Lubí 1 | Způsob lovu: Plavaná

Dnes ráno na anglocha oklo 15 plotic a 2 okouny, kapr se nedostavil žádný :-((

Pátek 10. srpna 2007 v 8:55® kostnak
                                    kostnak
                                    Datum lovu: dnes | Způsob lovu: Přívlač

pokus o nocnu vlacku- sumcom pisem acko.:-O

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13379.jpg
                                      Čtvrtek 9. srpna 2007 v 17:04® Vaclav
                                      foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13375.jpg
                                        Čtvrtek 9. srpna 2007 v 17:03® Vaclav

Tento příspěvek byl 9.8.2007 v 19:12 editován administrátorem CeP

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13374.jpg
                                          Čtvrtek 9. srpna 2007 v 17:01® Vaclav
                                          Datum lovu: 8.7. | Revír: Ohře | Způsob lovu: Přívlač

Včera večer dvě hodinky na Ohři – největší ryby tato štika (asi 50 cm – neměřena) a tloušť 38 cm, pak ještě několik menších tloušťů (20–30), bolínek (35) dvě kudličky (asi 35) a nějaký ten okoun. Vše na woblery.

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13372.jpg
                                            Čtvrtek 9. srpna 2007 ve 14:17® Davish
                                            Davish
                                            Datum lovu: 8. a 9.8.2007 | Revír: Jihlava 9, 10

Včera na řece s Mirusem pokus o hada, ale chytli jsme 2 okouny, 3 tlouště (nej 40cm), nějaké hrouzky a oukleje na plavačku Dneska pod Řípovským splavem na feeder několik cejnů (nej 42cm), podosuství, hrouzků a ouklejek, rybku mě hnedka na první nához ukousla nějaká zubatá:-(( a pak už nebyl ani ťuk, jenom na plavačku nějaký hrouzky. Po přesunutí pod Poušovský splav sem na rybku vytáh 2 tlouště nej 42cm.:-) :-) :-) :-93;

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13369.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13368.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13367.jpg
                                              Čtvrtek 9. srpna 2007 ve 13:27® Dzony
                                              Revír: orlík

orlík těžká nula, vůbec to tam teď nebere, voda zelená jak barva na plot, smrdí to a candáti + boleni kolem metru loví o stošest na vrchu, jenže ne a ne to vzít.HZ

Čtvrtek 9. srpna 2007 ve 13:21® schwara
                                                schwara
                                                Datum lovu: 9.8.2007 | Revír: 461 062 - Hybrálec 1 | Způsob lovu: Klasická položená

Dneska jsem od 9 ráno do 12 chytal a hned na první nához tohodle kapříka (42cm) na rohlíkové boilie bez příchutě, samozřejmě že se zase vrátil do vody. Potom už bylo jen pár záběrů, jinak nic.

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13365.jpg
                                                  Čtvrtek 9. srpna 2007 v 11:32® kubas
                                                  kubas
                                                  Datum lovu: 7.8.2007 | Revír: JM

Novej osobáček´- štika 89cm:-)

Čtvrtek 9. srpna 2007 v 11:01® Scanix
                                                    Scanix
                                                    Datum lovu: 9.8.2007 | Revír: Vltava 23 | Způsob lovu: Přívlač

Tak jsem po dlouhe dobe vyrazil na fisk rano, nejak jsem nemoh dospat, tak jsem se v 5h sbalil a jel do V. potrapit boleny. Moje intuice se potvrdila, vecer to zdaleka neni ono, rano do toho busili o 106. Na 2 nahoz jsem zaprah na SSR 9cm barvy S giganta, ktery se mi po 5minutovem boji vypnul uz skoro zdolany. Odhadoval jsem ho neco pod 80, vaha velka. Pak jsem chyt jednoho cca 40cm a kudlu podobnych rozmeru viz foto po pusteni. Pote jsem vicemene ztratil asi dalsich 5ks bolenu, kteri se nemohli trefit do trojhacku na nastraze, jedna ryba po kratkem boji spadla ve vyskoku, bolen cca 70cm, asi tupe hacky :-(( . Pak byla chvili pauza a prezbrojil jsem na poppa, prisel jeste jeden mensi a cca 5 nevydarenych utoku na skitter poppa 7cm barvy S. Nakonec se mi povedl jeden z trosku vetsich a to 62cm. Celkem spokojenost, skoda tech spadlych ryb, mohly byt pekne fotky. Chytano celou dobu s lankem.

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13361.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13360.jpg
                                                      Čtvrtek 9. srpna 2007 v 0:54® jiris
                                                      jiris

Vlacka regulus, sethy, jindra a ma malickost na SHIT place, celkem pohodka jak by rek kubik 9-)

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13359.jpg
                                                        Středa 8. srpna 2007 ve 12:17® Davish
                                                        Davish
                                                        Datum lovu: 7.8.2007 | Revír: Jihlava 9

Včera večer na řece s Mirusem. Na přívlač se mi podařil tloušť a 3 okouni a na rybku pak 2 okouni a  2 tloušti. Mirus chytl nějaké hrouzky a ouklejky na splávek a 2 okouny na feeder.

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13356.jpg
                                                          Úterý 7. srpna 2007 v 19:23® Švejk
                                                          Švejk
                                                          Datum lovu: 7,8,07 | Revír: Svitava 1 | Způsob lovu: Přívlač

Tak jsem dnes dostal balíček s novými woblery. Lapl jsem cajk a dcerku (6let) a hajdy k nejbližší vodě. Chtěl jsem vyzkoušet akci a vlastně se jen tak s novými kousky seznámit. Jaké bylo překvapení, když se mi na prutu zamrskala první fiška. Okoun 22cm. Následovali tloušti 25 – 35 cm asi 7 ks a poté tloušť 51 cm a na závěr parma 62 cm. Opravdu pěkná chytačka a jsem nadšenej z nové nástrahy. Pokud se s ní setkáte tak vřele doporučuju. A co že jsem to vlastně v balíčku dostal? Woblery Sajga od dr. Budase. www.drbudas.com
                                                          U nás dodává: www.rybarskyeshop.cz

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13352.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13351.jpg
                                                            Úterý 7. srpna 2007 ve 14:13® Milano
                                                            Datum lovu: 6.8.2007 | Revír: Berounka

Tak jsem včera vyrazil zavláčet a po dravcích ni paátky, ale čest celé výpravy zachránila tahle 52cm velká krasavice!A co byla nástraha?10cm velkej Ripper!!!