Chytej.cz

Z lovu

V diskuzi je 18.429 příspěvků, z toho 18429 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Sobota 4. srpna 2007 v 17:30® Lukas 5
Lukas 5
Datum lovu: 4.8.2007 | Revír: Berounka | Způsob lovu: Přívlač

Dneska vláčka chyceno 6 tloušťů (nej 40+) a 6 okounů (nej 25cm).Dva Tloušť 50+ mi spadl ale jinak to byla celkem vyvedená rybačka:-P fotky dodam pozdějc

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
    Sobota 4. srpna 2007 ve 13:08® Davish
    Davish
    Datum lovu: 3. a 4.8.2007 | Revír: Jihlava 10, 9

Včera na hadech s mirusem – mirus vytáhl hada 57cm a na plavačku sme nachytali moře hrouzků a 1plotku a ouklej. Dnes vláčka – chyceno štička tak 40cm, 2× okoun, 2× tloušť a malej bolen. :->

Sobota 4. srpna 2007 ve 12:06® schwara
      schwara
      Datum lovu: 3.8. 2007 | Revír: 461 062 - Hybrálec 1 | Způsob lovu: Klasická položená

Včera jsem byl u vody a čapl 2 kapříky (40 a cca 35) na rohlíkové boilie bez příchutě.

Sobota 4. srpna 2007 v 10:48® Cajo
        Cajo

no a konecne foto…

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13306.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13307.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13308.jpg
          Sobota 4. srpna 2007 v 10:19® Cajo
          Cajo
          Datum lovu: 03.08.2007 | Revír: 70 | Způsob lovu: Přívlač

Po par hodoch som to vzdal. Tu asi ani komentar netreba..... Krasa na Orave… foto v albume. :-( :-( :-(

Sobota 4. srpna 2007 v 7:27® Ricci
            Ricci
            Datum lovu: 3.8.2007 | Revír: Svratka | Způsob lovu: Feeder
            Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.
            foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13302.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13303.jpg
              Pátek 3. srpna 2007 ve 21:15® Scanix
              Scanix
              Datum lovu: 3.8.2007 | Revír: Vltava 23 | Způsob lovu: Přívlač

Vecerni vlacka u baraku: 3 kudly a tento tloustak, vse na Shad Rap 9cm, jinak ignorovaly vse, od gum po X-Rapy ci poppy. Vydrzel jsem do 21:30 a pokus o sumika selhal, snad priste ;-)

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13301.jpg
                Čtvrtek 2. srpna 2007 ve 20:55® Prutos
                Prutos
                Datum lovu: 1.8.2007 | Revír: somewhere in space | Způsob lovu: Feeder

První srpnový den se opravdu podařil…75cm :-P pivo

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13296.jpg
                  Čtvrtek 2. srpna 2007 ve 14:28® Davish
                  Davish
                  Datum lovu: 1. a 2 .8. 2007 | Revír: Jihlava 7 - 8, 9

Včera vláčka na řece a na přehradě – chyceno 5 tloušťů Dnes Feedrovačka u polanky – nic moc jen kapr 41cm, 2 plotice a okoun

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13293.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13294.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13295.jpg
                    Čtvrtek 2. srpna 2007 v 8:29® Bobr-007
                    Datum lovu: 1.8. | Způsob lovu: Přívlač

Dnes na mém oblíbeném štičím revíru vláčka ještě s dvěma dalšími kámoši. Hladina byla a je bohhužel uš tak měsíc pokryta okřehkem takže můžem používat jen gumy s jednohakem(a plandy/někdy). Asi celkem 10 záběrů od štik dopadlo neůspěšně, jednu malou sem vytáhl za hřebet, kamoš si tam dráždil jednu zubatici a jak mu to zas pustila tak sem mu tam vlít s twistrem a vytáhl sem za hřbet toto monstrum. Vcelku příjemný pobyt v přírodě…:->

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13290.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13291.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13292.jpg
                      Čtvrtek 2. srpna 2007 v 6:39® dam
                      dam
                      Datum lovu: 1.8.2007 | Revír: Vč | Způsob lovu: Přívlač

Včera opět kousali, krásné pochytání…:-)

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13287.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13288.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13289.jpg
                        Středa 1. srpna 2007 v 19:12® Chose
                        Chose
                        Datum lovu: 01.08.2007 | Revír: Vč říčka | Způsob lovu: Muškaření
                        foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13285.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13286.jpg
                          Středa 1. srpna 2007 v 19:02® František
                          František
                          Datum lovu: 31.7.2007 | Revír: Vltava 20 | Způsob lovu: Přívlač

Včera v podvečer vláčka pod jezem v Hněvkovicích. Bylo to tam dost nahusto co se týče lovících, ale i tak se povedli okouni a tlouštík 43cm:-) . Radost z lovu mi kazila netěsnost nových broďáků:-( .

Úterý 31. července 2007 ve 21:25® Scanix
                            Scanix
                            Datum lovu: 31.7.2007 | Revír: Vltava 24 | Způsob lovu: Přívlač

Jinak dneska vyprava do B. 4 vlackaru, Honza S. a jeho partak Martin chteli potrenovat na So a Ne na zavody. Ja vzal kamose Lukase a sli jsme potrapit okouny. Zdaleka to nebyl takovy koncert jako minule, ale par desitek se jich chytlo. Me spadnul ve vyskoku duhak 40+ a pak po kratkem boji kousla sticka. Nakonec jsem si pekne v proudu povidil par minut ostroretku za hrbet, mela 49cm viz foto. Martinovi to kousla taky jedna stika, ale jinak zadna vetsi ryba, jen spousta okounku na mikrace.

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13281.jpg
                              Úterý 31. července 2007 v 19:13® Shadowhunter
                              Shadowhunter

Tak dnesni muskarina od 5:30 do 17:30…rano kosa jak z nosa. Litoval jsem ze jsem si vytahl z batohu rukavice a tak jsem do 9 mrznul jak blazen…Hned prvni ryba lipan okolo 30cm na sucho…potom jsem nemohl dlouho trefit mouchu nakonec to vyhrhal chrostik do te doby nez jsem ho upalil :-(( Jinak vyhravala sucha moucha…bohuzel jsem jich mel jednoho typu jen 5 kousku a nakonec mi je potocaci okolo 16 hod. rozkosali do posledni a varianta v sede barvne nebyla moc akcni. Jinak rybarina pekna, tloust ani jeden, par prodniku, hodne lipanu, 1 duhak a nekolik potocaku :-P ale bohuzel rybu pres 30 cm jsem nedostal :-(

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13277.jpg
                                Úterý 31. července 2007 v 17:55® ART
                                ART

Tak 3 hodky na kamiku a nic tenhle rok se mi vubec nedari :-( :-( :-( :-( :-|

Úterý 31. července 2007 v 15:03® Davish
                                  Davish
                                  foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13276.jpg
                                    Úterý 31. července 2007 v 15:00® Davish
                                    Davish
                                    Datum lovu: 31.7.2007 | Revír: Jihlava 9 | Způsob lovu: Feeder

Dnes ráno od 6:30 do 14:00 s Honzou na řece u polanky, já chytil 2 plotice, okouna, 2 podoustve, 6 ostroretek(nej 36cm) a kapra 56cm, Honza na položenou okouna, ježdíka, 2 cejny, kapra 55cm a 3 ostroretky.:-93;

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13275.jpg
                                      Úterý 31. července 2007 v 10:23® Vlackar
                                      Vlackar
                                      Datum lovu: 30.7.2oo7 | Revír: Labe 13 | Způsob lovu: Přívlač

Kámošův včerejší tloušťák

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13273.jpg
                                        Pondělí 30. července 2007 ve 20:28® Vlackar
                                        Vlackar
                                        Datum lovu: 30.7.2oo7 | Revír: Labe 13 | Způsob lovu: Přívlač

Dnes opětovná vláčka s tátou a kámošem. Jako první ryby jsem ulovil dva okounky, potom táta jednoho. Na konci výpravy chytl kámoš tlouště cca. 40cm. Takže zase dobrá chytačka

Pondělí 30. července 2007 v 11:43® Prutos
                                          Prutos
                                          Datum lovu: 29.7.2007 | Revír: somewhere in space

Krásné ryby…nej 2×70 a 73cm.

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13267.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13268.jpg
                                            Pondělí 30. července 2007 v 7:22® vascho
                                            vascho
                                            Datum lovu: 29.7.2007 | Revír: Parná

Takto to môže dopadnúť, keď vám na zdolávaného jalčeka zaútočí šťuka. Doslova mu urvala chvost.

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13263.jpg
                                              Pondělí 30. července 2007 v 6:51® Vichrzhor
                                              Vichrzhor
                                              Datum lovu: 29.7. | Revír: Jizera

Jelikož jsme byli dopoledne s drahou polovičkou česat višně na džem, vzpomněl jsem si na lov tloušťů na třešně a rozhodl se vyzkoušet, zda jim i višně budou chutnat. A ejhle – byl z toho nejparádnější lov tloušťů, jaký jsem zažil! Na primitivní sestavu prut-vlasec-háček-na háčku višeň bral jeden tloušť za druhým, kousky běžně 40+ (což je na tomhle úseku Jizery dost dobrá velikost). Prostě paráda :-)

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13262.jpg
                                                Neděle 29. července 2007 ve 20:12® Řízek
                                                Řízek
                                                Datum lovu: 29,7,2007 | Revír: Berounka 3

Tak dneska se mi konecne povedla po dlouhe dobe stika 65cm:-)

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13260.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13261.jpg
                                                  Neděle 29. července 2007 v 19:51® Chose
                                                  Chose

tady je jeden z lepších.

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13259.jpg
                                                    Neděle 29. července 2007 v 19:49® Chose
                                                    Chose
                                                    Datum lovu: 29.7.2007 | Revír: Vč potok | Způsob lovu: Muškaření

Dneska po ránu jsme s kámošem vyrazili mušit na potok,přišlo pár menších lipanů,pár potočáků kolem 30cm,hezky jsme se prošli,zaházeli si,stavili jsme se na dobrým obědě… prostě zkurvenej život ;-)

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13256.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13257.jpg
                                                      Neděle 29. července 2007 v 19:13® Davish
                                                      Davish
                                                      Datum lovu: 29.7.2007 | Revír: Jihlava 9, 10 | Způsob lovu: Přívlač

2 hodinková vláčka na řece, výsledek štička cca 50cm, 5 jelců nej okolo 30cm :-D :-93;

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13254.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13255.jpg
                                                        Neděle 29. července 2007 v 18:44® Scanix
                                                        Scanix
                                                        Datum lovu: 28.-29.7.2007 | Revír: JČ | Způsob lovu: Přívlač
                                                        foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13252.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13253.jpg
                                                          Neděle 29. července 2007 v 18:42® Scanix
                                                          Scanix
                                                          Datum lovu: 28.-29.7.2007 | Revír: JČ | Způsob lovu: Přívlač

Vcera na P Vltave, kamos na mikrace vyzehlil snad 200 okysu a jednoho potocmena. Ja sel do o malinko vetsich nastrah a premluvil tak 20 okounku o neco malinko vetsich a 2 duhone cca 30 a 33. Dneska jsme zajeli na dva P stojaky a celkem bida. Na prvnim jsem se pokusil o stiku, ale zjistil jsem, ze tam jsou strasne dravy perlini a jdou po rapalach. No nakonec z toho byla i g krasavice. Kamarad povodil par metru taky fisku, co mu nedala sanci a pak se vypla. Jinak premluvil par okounku, duhak zadnej neprisel. Na druhem reviru jsem chyt 2 pidi duhaky okolo 25 a par okounku velikosti nastraznich rybek na candose. Kamarad taky par okounku. Pote jsme se staveli u baraku a ja 2 kudlicky, z toho jedna mela asi 15cm :-) Pak oba po par okounech. :->

Neděle 29. července 2007 v 11:05® paccco
                                                            paccco
                                                            Datum lovu: 23.7-26.7.2007 | Revír: Vltava 29 a 26 | Způsob lovu: Přívlač

Od 23.7.2007–26.7.2007 jsem podnikl menší výpravu na Vltavu,konkrétně Vltava 29-Lipno II,Vltava 26 ve Větřní a Vltava 26 ve Zlaté Koruně. Po příjezdu v pondělí odpoledne jsem vyrazil na Lipno 2 zjistit nějaké podrobnosti o daném revíru a byl jsem velice překvapen,že jsem tam potkal jenom jednoho rybáře,který mi sdělil,že rybám se moc nechce a dravcům už vůbec ne……Prý se tam občas splete nějaký duhák.
                                                            K večeru jsem se tam vypravil a byl jsem velice překvapen aktivitou ryb,převážně okouni začaly útočit na mojí rotačku ve velkém.Během dvou hodin jsem jich chytil 15 ,převážně od 20cm-30cm.Když jsem se rozhodl ,že to zabalím měl jsem pěkný záběr,nakonec se z toho vyklubal pstruh duhový 42 cm-můj první při vláčení,takže radost veliká. Druhý den ráno jsem plný očekávání šel opět na stejný revír,ale byl jsem nemile překvapen,když jsem zjistil,že je nádrž upuštěna cca.o 3m na výšku……..Po hodině brodění bahnem až po kolena jsem dostal jednoho duháka 36 cm,byl to jediný záběr ten den!! Další den jsem se přesunul na Vltavu 26 k Větřnímu­.Počasí bylo velice přívětivé a tak jsem vyrazil si trošku zabrodit vodou :-D …..Během tří hodin jsem zdolal 5 okounů o velikosti cca.15cm-25cm a dvě štičky,jedna cca.35 cm a druhá 56cm,ta mi v tom proudu dala docela zabrat,měl jsem tam celou dobu vlasec 0,23 mm bez lanka ,proutek Shimano 10g.-30g.Po celou dobu vláčení kolem mě projelo asi stovky lodí a tisíce lidí…………:-| !!!! Poslední den jsem se přesunul do Zlaté Koruny.Odpoledne jsem plný očekávání vyrazil na nějakého dravce,ale byl jsem nemile překvapen.Za tři hodinky chyceni pouze tři okouni,aktivita ryb skoro na nule!!!!Nad splavem co začíná mimopstruhový revír se koupalo asi 200 lidí a kolem mě opět projelo několik stovek lodí!!! Každopádně se tato výprava vydařila,byl jsem velice překvapen co se týče kvality a čistoty vody i množstvím ryb,které jsem nachytal.Všechny chycené ryby plavou dál 9-) !!!

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13249.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13250.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13251.jpg