Chytej.cz

Z lovu

V diskuzi je 18.413 příspěvků, z toho 18413 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Úterý 7. srpna 2007 ve 13:49® kostnak
kostnak
Datum lovu: teraz | Způsob lovu: Přívlač

po dlhej dobe slusny ostriez.

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13346.jpg
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
    Úterý 7. srpna 2007 v 11:21® Davish
    Davish
    Datum lovu: 6.8.2007 | Revír: Rokytná 6 | Způsob lovu: Přívlač

Včerejší vláčka v Římově s tátou a Mirusem se celkem vydařila, až na jednu dost pěknou rybu co mě upadla:-(( jsme chytli 5 candátů, většina měla 40+ ;-) .

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13342.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13343.jpg
      Úterý 7. srpna 2007 v 8:52® Holajz2
      Datum lovu: 4.8.2007 | Revír: MS1B | Způsob lovu: Klasická položená

Večerní posezení u vody s rybkama a švagrem. Po několika letech záběr ze dna od candáta, na tohle místo chodím hlavně na hady. Ale o to větší radost, krasavec 57 cm, 2kg.:-)

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13341.jpg
        Pondělí 6. srpna 2007 ve 22:39® Scanix
        Scanix
        Datum lovu: 6.8.2007 | Revír: Vltava 23 | Způsob lovu: Přívlač

Report z dnesnich fisek ve meste, nejdriv pod mosty okouny, na deep shad rap sli ti vetsi 25+, celkem 4ks teto velikosti, jedna spadla stika cca 55–60. Pak presun pod jez 2 tlousti a spousta lidi, presun nad jez, ani naznak dravce, presun zpet pod jez, ale mnohem mnohem niz, cestou jsem znovu vydrazdil onu stiku na gumu, ale ukousla mi u STORM Pike 12cm jen ocasek. Ve 21h, 3 zabery, jeden uspesnej a byl z toho 55cm candos na 9cm SSR, pak asi 30min nic a naseldovali na 2 tlousti na Salmo Whitefish Jointed 13cm. Sice zadna ryba pres 60cm, ale spokojenost. ;-)

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13340.jpg
          Pondělí 6. srpna 2007 ve 22:02® Zauwi
          Zauwi
          Datum lovu: 6.8:2007 | Revír: 453014 | Způsob lovu: Muškaření

tak jsem byl dneska poprvé zachytat s Jepičákem…neznámá voda, neznámý soudruh:> super chytačka, chvílema napínavý závod kdo, toho chytne víc, celkem chyceno 34 kousků, jeden potok lehce přes 30 jinak vše v rozmezí 20–30, hlavní ryba tloušt, proudník, potočák.Spletlo se i pár sivenů a hrouzek (můj první na mouchu, takže spokojenost).nej­větší překvapení na závěr: byl jsem poprvé za 6 let, co chodim na pstruhovku kontrolovanej:)pivo P.S: fotky budou dýl

Pondělí 6. srpna 2007 ve 21:25® Sander
            Sander
            Datum lovu: 6.8.2007

Večerní vláčka na 7cm zázrak od Rapaly. Maj toho chudáci na té stojaté říčce opravdu plný kule, kéž sv. Petr konečně sešlě déšť…:-(( Pokus o tlouště dopadl bídně, za hodinu snahy jen jedna fiška centimetr pod 50.

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13338.jpg
              Neděle 5. srpna 2007 ve 23:08® Scanix
              Scanix
              Datum lovu: 5.8.2007 | Revír: Vltava 23 | Způsob lovu: Přívlač

Dnes na skok cca na 2h po 19h na mem oblibenem miste, kde jsem se letos moc neprosadil. No premluvil jsem na poppa 2 mensi boleny a pak na shad rap jednoho alespon 50+. Pote mi jedna mensi ryba spadla a nakonec opet na poppa tato sticka k 50ti. Vetsi ryba zadna, ale i tak spokojenost.

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13330.jpg
                Neděle 5. srpna 2007 v 17:57® Chose
                Chose
                Datum lovu: dnes | Revír: Labská přehrada | Způsob lovu: Muškaření

Dneska jsme byli s Kulinem zamušit na Labský a celkem se to vyvedlo :-)

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13325.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13326.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13327.jpg
                  Neděle 5. srpna 2007 v 16:41® Sander
                  Sander
                  Datum lovu: 5.8.2007 | Revír: Akvárko | Způsob lovu: Plavaná

Prďolů 45–49 celkem 7, pak hromada menších. Páďo mi dnes přáno nebylo. Ale jedna fiška mi zvýšila tep na 120, a to již včera zmiňovaný čtyřkilový tloušť, který mi kroužil kolem nástrahy a jednou si jí promnul mezi pysky. Sekat se nedalo. Docela zážitek, všechny záběry jsem viděl skrze polarizační brýle.

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13323.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13324.jpg
                    Neděle 5. srpna 2007 v 16:20® nurse02
                    nurse02
                    Datum lovu: 29. 7.

Mě se minulou neděli trošku neplánovaně podařil tento úlovek. Váha 2, 25 a délka 45 cm.

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13322.jpg
                      Neděle 5. srpna 2007 v 15:56® cormaxx
                      cormaxx
                      Datum lovu: 5.8.2007 | Způsob lovu: Přívlač

Dneska jsem se dostal po 14-ti dnech na fišle.Chytal jsem od 8 do 14. celkem jsem lapnul 35–40 okounů cca 18–30 cm , 8 štíhlátek 20–30cm, jedna štička tak 55–60 mi to ucvakla,sice byla seklá v koutku ale vlasec se ji po chvilce omotal kolem horní čelisti takže to ufikla:-( pak jednoho cejna 58cm REGULérně za…hřbetní ploutev:-D a jedny tepláky,ty mi dali hodně velkou práci dotáhnout ke břehu9-) .........PS: Kubajs přišel jsi o super chytačkupivo

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13319.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13320.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13321.jpg
                        Neděle 5. srpna 2007 v 0:51® regulus
                        regulus
                        Datum lovu: 4.8.2007 | Revír: Kdesi na Vysočině | Způsob lovu: Muškaření

Tak jsem si dneska léčil debku z přívlače. Šlo to především na sucho, pstruh jen jeden, pár desítek lipanů různých velikostí od mrňat až po průměrný, nic zajímavějšího pro focení, dva 30+ to vobsrali, čekají v ledničce na pekáč.:-D

Sobota 4. srpna 2007 ve 21:28® Scanix
                          Scanix
                          Datum lovu: 4.8.2007 | Revír: Lužnice 10A | Způsob lovu: Přívlač

Dneska vylet na Luznici, prosli jsme si s kolegy kus Nove reky a ryb mraky, avsak vse do 50cm, kazdy z nas tak tucet sticek, par okounku a me spadli 3 tlousti, jeden moh mit k 50cm. Velikost sticek viz foto; ma nej 52cm. Za 2–3 roky, tam muze byt fakt dost peknych stik, jestli to povoden neodveze pryc :-((

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13312.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13313.jpg
                            Sobota 4. srpna 2007 v 19:34® Sander
                            Sander
                            Datum lovu: 4.8.2007

Dnes jsem po dlouhé době zabrousil na místa mého mládí, na místa, kde jsem byl více jak doma. Je to moc těžký úsek pstruhovky, který ovšem skrývá velké ryby. A pod tímto podtextem to probíhalo i dnes – žádné velké úlovky, ale 3× mi pod nohama projel můj kamarád tloušť 64–65cm, krásná zdravá ryba, kterou vídám už třetím rokem, jeho dalších 6 kamarádů za hranicí 50cm, vyjímkou nebylo proplavání hejna parem, kde některé kusy dosahovaly délek 80cm+, líně se sunuli velcí kapři…nádhera jak v akvárku. Nicméně zde takové ryby vytáhnout prakticky nelze. Na blumu vzal 60lisec, bez šance, taktéž na blumu tloušť přes 55, do 2s ve větvích, a 44,47,48 jsem s obtížemi vytáhl. Pak jsem si zašel potahat kapry, kteří se slunili u přítoku. 52, 47. Toť vše.

Sobota 4. srpna 2007 v 18:30® Lukas 5
                              Lukas 5
                              Datum lovu: 4.8.2007 | Revír: Berounka | Způsob lovu: Přívlač

Dneska vláčka chyceno 6 tloušťů (nej 40+) a 6 okounů (nej 25cm).Dva Tloušť 50+ mi spadl ale jinak to byla celkem vyvedená rybačka:-P fotky dodam pozdějc

Sobota 4. srpna 2007 ve 14:08® Davish
                                Davish
                                Datum lovu: 3. a 4.8.2007 | Revír: Jihlava 10, 9

Včera na hadech s mirusem – mirus vytáhl hada 57cm a na plavačku sme nachytali moře hrouzků a 1plotku a ouklej. Dnes vláčka – chyceno štička tak 40cm, 2× okoun, 2× tloušť a malej bolen. :->

Sobota 4. srpna 2007 ve 13:06® schwara
                                  schwara
                                  Datum lovu: 3.8. 2007 | Revír: 461 062 - Hybrálec 1 | Způsob lovu: Klasická položená

Včera jsem byl u vody a čapl 2 kapříky (40 a cca 35) na rohlíkové boilie bez příchutě.

Sobota 4. srpna 2007 v 11:48® Cajo
                                    Cajo

no a konecne foto…

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13308.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13306.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13307.jpg
                                      Sobota 4. srpna 2007 v 11:19® Cajo
                                      Cajo
                                      Datum lovu: 03.08.2007 | Revír: 70 | Způsob lovu: Přívlač

Po par hodoch som to vzdal. Tu asi ani komentar netreba..... Krasa na Orave… foto v albume. :-( :-( :-(

Sobota 4. srpna 2007 v 8:27® Ricci
                                        Ricci
                                        Datum lovu: 3.8.2007 | Revír: Svratka | Způsob lovu: Feeder
                                        Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.
                                        foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13302.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13303.jpg
                                          Pátek 3. srpna 2007 ve 22:15® Scanix
                                          Scanix
                                          Datum lovu: 3.8.2007 | Revír: Vltava 23 | Způsob lovu: Přívlač

Vecerni vlacka u baraku: 3 kudly a tento tloustak, vse na Shad Rap 9cm, jinak ignorovaly vse, od gum po X-Rapy ci poppy. Vydrzel jsem do 21:30 a pokus o sumika selhal, snad priste ;-)

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13301.jpg
                                            Čtvrtek 2. srpna 2007 ve 21:55® Prutos
                                            Prutos
                                            Datum lovu: 1.8.2007 | Revír: somewhere in space | Způsob lovu: Feeder

První srpnový den se opravdu podařil…75cm :-P pivo

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13296.jpg
                                              Čtvrtek 2. srpna 2007 v 15:28® Davish
                                              Davish
                                              Datum lovu: 1. a 2 .8. 2007 | Revír: Jihlava 7 - 8, 9

Včera vláčka na řece a na přehradě – chyceno 5 tloušťů Dnes Feedrovačka u polanky – nic moc jen kapr 41cm, 2 plotice a okoun

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13293.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13294.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13295.jpg
                                                Čtvrtek 2. srpna 2007 v 9:29® Bobr-007
                                                Datum lovu: 1.8. | Způsob lovu: Přívlač

Dnes na mém oblíbeném štičím revíru vláčka ještě s dvěma dalšími kámoši. Hladina byla a je bohhužel uš tak měsíc pokryta okřehkem takže můžem používat jen gumy s jednohakem(a plandy/někdy). Asi celkem 10 záběrů od štik dopadlo neůspěšně, jednu malou sem vytáhl za hřebet, kamoš si tam dráždil jednu zubatici a jak mu to zas pustila tak sem mu tam vlít s twistrem a vytáhl sem za hřbet toto monstrum. Vcelku příjemný pobyt v přírodě…:->

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13290.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13291.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13292.jpg
                                                  Čtvrtek 2. srpna 2007 v 7:39® dam
                                                  dam
                                                  Datum lovu: 1.8.2007 | Revír: Vč | Způsob lovu: Přívlač

Včera opět kousali, krásné pochytání…:-)

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13287.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13288.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13289.jpg
                                                    Středa 1. srpna 2007 ve 20:12® Chose
                                                    Chose
                                                    Datum lovu: 01.08.2007 | Revír: Vč říčka | Způsob lovu: Muškaření
                                                    Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.
                                                    foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13285.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13286.jpg
                                                      Středa 1. srpna 2007 ve 20:02® František
                                                      František
                                                      Datum lovu: 31.7.2007 | Revír: Vltava 20 | Způsob lovu: Přívlač

Včera v podvečer vláčka pod jezem v Hněvkovicích. Bylo to tam dost nahusto co se týče lovících, ale i tak se povedli okouni a tlouštík 43cm:-) . Radost z lovu mi kazila netěsnost nových broďáků:-( .

Úterý 31. července 2007 ve 22:25® Scanix
                                                        Scanix
                                                        Datum lovu: 31.7.2007 | Revír: Vltava 24 | Způsob lovu: Přívlač

Jinak dneska vyprava do B. 4 vlackaru, Honza S. a jeho partak Martin chteli potrenovat na So a Ne na zavody. Ja vzal kamose Lukase a sli jsme potrapit okouny. Zdaleka to nebyl takovy koncert jako minule, ale par desitek se jich chytlo. Me spadnul ve vyskoku duhak 40+ a pak po kratkem boji kousla sticka. Nakonec jsem si pekne v proudu povidil par minut ostroretku za hrbet, mela 49cm viz foto. Martinovi to kousla taky jedna stika, ale jinak zadna vetsi ryba, jen spousta okounku na mikrace.

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13281.jpg
                                                          Úterý 31. července 2007 ve 20:13® Shadowhunter
                                                          Shadowhunter

Tak dnesni muskarina od 5:30 do 17:30…rano kosa jak z nosa. Litoval jsem ze jsem si vytahl z batohu rukavice a tak jsem do 9 mrznul jak blazen…Hned prvni ryba lipan okolo 30cm na sucho…potom jsem nemohl dlouho trefit mouchu nakonec to vyhrhal chrostik do te doby nez jsem ho upalil :-(( Jinak vyhravala sucha moucha…bohuzel jsem jich mel jednoho typu jen 5 kousku a nakonec mi je potocaci okolo 16 hod. rozkosali do posledni a varianta v sede barvne nebyla moc akcni. Jinak rybarina pekna, tloust ani jeden, par prodniku, hodne lipanu, 1 duhak a nekolik potocaku :-P ale bohuzel rybu pres 30 cm jsem nedostal :-(

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13277.jpg
                                                            Úterý 31. července 2007 v 18:55® ART
                                                            ART

Tak 3 hodky na kamiku a nic tenhle rok se mi vubec nedari :-( :-( :-( :-( :-|