Vyhledávání
Z lovu
V diskuzi je 18.413 příspěvků, z toho 18413 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Úterý 7. srpna 2007 ve 13:49® kostnak
- Datum lovu: teraz | Způsob lovu: Přívlač
po dlhej dobe slusny ostriez.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 7. srpna 2007 v 11:21® Davish
- Datum lovu: 6.8.2007 | Revír: Rokytná 6 | Způsob lovu: Přívlač
Včerejší vláčka v Římově s tátou a Mirusem se celkem vydařila, až na jednu dost pěknou rybu co mě upadla
jsme chytli 5 candátů, většina měla 40+
.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 7. srpna 2007 v 8:52® Holajz2
- Datum lovu: 4.8.2007 | Revír: MS1B | Způsob lovu: Klasická položená
Večerní posezení u vody s rybkama a švagrem. Po několika letech záběr ze dna od candáta, na tohle místo chodím hlavně na hady. Ale o to větší radost, krasavec 57 cm, 2kg.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 6. srpna 2007 ve 22:39® Scanix
- Datum lovu: 6.8.2007 | Revír: Vltava 23 | Způsob lovu: Přívlač
Report z dnesnich fisek ve meste, nejdriv pod mosty okouny, na deep shad rap sli ti vetsi 25+, celkem 4ks teto velikosti, jedna spadla stika cca 55–60. Pak presun pod jez 2 tlousti a spousta lidi, presun nad jez, ani naznak dravce, presun zpet pod jez, ale mnohem mnohem niz, cestou jsem znovu vydrazdil onu stiku na gumu, ale ukousla mi u STORM Pike 12cm jen ocasek. Ve 21h, 3 zabery, jeden uspesnej a byl z toho 55cm candos na 9cm SSR, pak asi 30min nic a naseldovali na 2 tlousti na Salmo Whitefish Jointed 13cm. Sice zadna ryba pres 60cm, ale spokojenost.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 6. srpna 2007 ve 22:02® Zauwi
- Datum lovu: 6.8:2007 | Revír: 453014 | Způsob lovu: Muškaření
tak jsem byl dneska poprvé zachytat s Jepičákem…neznámá voda, neznámý soudruh:> super chytačka, chvílema napínavý závod kdo, toho chytne víc, celkem chyceno 34 kousků, jeden potok lehce přes 30 jinak vše v rozmezí 20–30, hlavní ryba tloušt, proudník, potočák.Spletlo se i pár sivenů a hrouzek (můj první na mouchu, takže spokojenost).největší překvapení na závěr: byl jsem poprvé za 6 let, co chodim na pstruhovku kontrolovanej:)
P.S: fotky budou dýl
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 6. srpna 2007 ve 21:25® Sander
- Datum lovu: 6.8.2007
Večerní vláčka na 7cm zázrak od Rapaly. Maj toho chudáci na té stojaté říčce opravdu plný kule, kéž sv. Petr konečně sešlě déšť…
Pokus o tlouště dopadl bídně, za hodinu snahy jen jedna fiška centimetr pod 50.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 5. srpna 2007 ve 23:08® Scanix
- Datum lovu: 5.8.2007 | Revír: Vltava 23 | Způsob lovu: Přívlač
Dnes na skok cca na 2h po 19h na mem oblibenem miste, kde jsem se letos moc neprosadil. No premluvil jsem na poppa 2 mensi boleny a pak na shad rap jednoho alespon 50+. Pote mi jedna mensi ryba spadla a nakonec opet na poppa tato sticka k 50ti. Vetsi ryba zadna, ale i tak spokojenost.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 5. srpna 2007 v 17:57® Chose
- Datum lovu: dnes | Revír: Labská přehrada | Způsob lovu: Muškaření
Dneska jsme byli s Kulinem zamušit na Labský a celkem se to vyvedlo
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 5. srpna 2007 v 16:41® Sander
- Datum lovu: 5.8.2007 | Revír: Akvárko | Způsob lovu: Plavaná
Prďolů 45–49 celkem 7, pak hromada menších. Páďo mi dnes přáno nebylo. Ale jedna fiška mi zvýšila tep na 120, a to již včera zmiňovaný čtyřkilový tloušť, který mi kroužil kolem nástrahy a jednou si jí promnul mezi pysky. Sekat se nedalo. Docela zážitek, všechny záběry jsem viděl skrze polarizační brýle.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 5. srpna 2007 v 16:20® nurse02
- Datum lovu: 29. 7.
Mě se minulou neděli trošku neplánovaně podařil tento úlovek. Váha 2, 25 a délka 45 cm.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 5. srpna 2007 v 15:56® cormaxx
- Datum lovu: 5.8.2007 | Způsob lovu: Přívlač
Dneska jsem se dostal po 14-ti dnech na fišle.Chytal jsem od 8 do 14. celkem jsem lapnul 35–40 okounů cca 18–30 cm , 8 štíhlátek 20–30cm, jedna štička tak 55–60 mi to ucvakla,sice byla seklá v koutku ale vlasec se ji po chvilce omotal kolem horní čelisti takže to ufikla
pak jednoho cejna 58cm REGULérně za…hřbetní ploutev
a jedny tepláky,ty mi dali hodně velkou práci dotáhnout ke břehu
.........PS: Kubajs přišel jsi o super chytačku
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 5. srpna 2007 v 0:51® regulus
- Datum lovu: 4.8.2007 | Revír: Kdesi na Vysočině | Způsob lovu: Muškaření
Tak jsem si dneska léčil debku z přívlače. Šlo to především na sucho, pstruh jen jeden, pár desítek lipanů různých velikostí od mrňat až po průměrný, nic zajímavějšího pro focení, dva 30+ to vobsrali, čekají v ledničce na pekáč.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 4. srpna 2007 ve 21:28® Scanix
- Datum lovu: 4.8.2007 | Revír: Lužnice 10A | Způsob lovu: Přívlač
Dneska vylet na Luznici, prosli jsme si s kolegy kus Nove reky a ryb mraky, avsak vse do 50cm, kazdy z nas tak tucet sticek, par okounku a me spadli 3 tlousti, jeden moh mit k 50cm. Velikost sticek viz foto; ma nej 52cm. Za 2–3 roky, tam muze byt fakt dost peknych stik, jestli to povoden neodveze pryc
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 4. srpna 2007 v 19:34® Sander
- Datum lovu: 4.8.2007
Dnes jsem po dlouhé době zabrousil na místa mého mládí, na místa, kde jsem byl více jak doma. Je to moc těžký úsek pstruhovky, který ovšem skrývá velké ryby. A pod tímto podtextem to probíhalo i dnes – žádné velké úlovky, ale 3× mi pod nohama projel můj kamarád tloušť 64–65cm, krásná zdravá ryba, kterou vídám už třetím rokem, jeho dalších 6 kamarádů za hranicí 50cm, vyjímkou nebylo proplavání hejna parem, kde některé kusy dosahovaly délek 80cm+, líně se sunuli velcí kapři…nádhera jak v akvárku. Nicméně zde takové ryby vytáhnout prakticky nelze. Na blumu vzal 60lisec, bez šance, taktéž na blumu tloušť přes 55, do 2s ve větvích, a 44,47,48 jsem s obtížemi vytáhl. Pak jsem si zašel potahat kapry, kteří se slunili u přítoku. 52, 47. Toť vše.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 4. srpna 2007 v 18:30® Lukas 5
- Datum lovu: 4.8.2007 | Revír: Berounka | Způsob lovu: Přívlač
Dneska vláčka chyceno 6 tloušťů (nej 40+) a 6 okounů (nej 25cm).Dva Tloušť 50+ mi spadl ale jinak to byla celkem vyvedená rybačka
fotky dodam pozdějc
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 4. srpna 2007 ve 14:08® Davish
- Datum lovu: 3. a 4.8.2007 | Revír: Jihlava 10, 9
Včera na hadech s mirusem – mirus vytáhl hada 57cm a na plavačku sme nachytali moře hrouzků a 1plotku a ouklej. Dnes vláčka – chyceno štička tak 40cm, 2× okoun, 2× tloušť a malej bolen.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 4. srpna 2007 ve 13:06® schwara
- Datum lovu: 3.8. 2007 | Revír: 461 062 - Hybrálec 1 | Způsob lovu: Klasická položená
Včera jsem byl u vody a čapl 2 kapříky (40 a cca 35) na rohlíkové boilie bez příchutě.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 4. srpna 2007 v 11:48® Cajo
-
no a konecne foto…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 4. srpna 2007 v 11:19® Cajo
- Datum lovu: 03.08.2007 | Revír: 70 | Způsob lovu: Přívlač
Po par hodoch som to vzdal. Tu asi ani komentar netreba..... Krasa na Orave… foto v albume.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 4. srpna 2007 v 8:27® Ricci
- Datum lovu: 3.8.2007 | Revír: Svratka | Způsob lovu: FeederUživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Pátek 3. srpna 2007 ve 22:15® Scanix
- Datum lovu: 3.8.2007 | Revír: Vltava 23 | Způsob lovu: Přívlač
Vecerni vlacka u baraku: 3 kudly a tento tloustak, vse na Shad Rap 9cm, jinak ignorovaly vse, od gum po X-Rapy ci poppy. Vydrzel jsem do 21:30 a pokus o sumika selhal, snad priste
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 2. srpna 2007 ve 21:55® Prutos
- Datum lovu: 1.8.2007 | Revír: somewhere in space | Způsob lovu: Feeder
První srpnový den se opravdu podařil…75cm
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 2. srpna 2007 v 15:28® Davish
- Datum lovu: 1. a 2 .8. 2007 | Revír: Jihlava 7 - 8, 9
Včera vláčka na řece a na přehradě – chyceno 5 tloušťů Dnes Feedrovačka u polanky – nic moc jen kapr 41cm, 2 plotice a okoun
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 2. srpna 2007 v 9:29® Bobr-007
- Datum lovu: 1.8. | Způsob lovu: Přívlač
Dnes na mém oblíbeném štičím revíru vláčka ještě s dvěma dalšími kámoši. Hladina byla a je bohhužel uš tak měsíc pokryta okřehkem takže můžem používat jen gumy s jednohakem(a plandy/někdy). Asi celkem 10 záběrů od štik dopadlo neůspěšně, jednu malou sem vytáhl za hřebet, kamoš si tam dráždil jednu zubatici a jak mu to zas pustila tak sem mu tam vlít s twistrem a vytáhl sem za hřbet toto monstrum. Vcelku příjemný pobyt v přírodě…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 2. srpna 2007 v 7:39® dam
- Datum lovu: 1.8.2007 | Revír: Vč | Způsob lovu: Přívlač
Včera opět kousali, krásné pochytání…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 1. srpna 2007 ve 20:12® Chose
- Datum lovu: 01.08.2007 | Revír: Vč říčka | Způsob lovu: MuškařeníUživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Středa 1. srpna 2007 ve 20:02® František
- Datum lovu: 31.7.2007 | Revír: Vltava 20 | Způsob lovu: Přívlač
Včera v podvečer vláčka pod jezem v Hněvkovicích. Bylo to tam dost nahusto co se týče lovících, ale i tak se povedli okouni a tlouštík 43cm
. Radost z lovu mi kazila netěsnost nových broďáků
.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 31. července 2007 ve 22:25® Scanix
- Datum lovu: 31.7.2007 | Revír: Vltava 24 | Způsob lovu: Přívlač
Jinak dneska vyprava do B. 4 vlackaru, Honza S. a jeho partak Martin chteli potrenovat na So a Ne na zavody. Ja vzal kamose Lukase a sli jsme potrapit okouny. Zdaleka to nebyl takovy koncert jako minule, ale par desitek se jich chytlo. Me spadnul ve vyskoku duhak 40+ a pak po kratkem boji kousla sticka. Nakonec jsem si pekne v proudu povidil par minut ostroretku za hrbet, mela 49cm viz foto. Martinovi to kousla taky jedna stika, ale jinak zadna vetsi ryba, jen spousta okounku na mikrace.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 31. července 2007 ve 20:13® Shadowhunter
-
Tak dnesni muskarina od 5:30 do 17:30…rano kosa jak z nosa. Litoval jsem ze jsem si vytahl z batohu rukavice a tak jsem do 9 mrznul jak blazen…Hned prvni ryba lipan okolo 30cm na sucho…potom jsem nemohl dlouho trefit mouchu nakonec to vyhrhal chrostik do te doby nez jsem ho upalil
Jinak vyhravala sucha moucha…bohuzel jsem jich mel jednoho typu jen 5 kousku a nakonec mi je potocaci okolo 16 hod. rozkosali do posledni a varianta v sede barvne nebyla moc akcni. Jinak rybarina pekna, tloust ani jeden, par prodniku, hodne lipanu, 1 duhak a nekolik potocaku
ale bohuzel rybu pres 30 cm jsem nedostal
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 31. července 2007 v 18:55® ART
-
Tak 3 hodky na kamiku a nic tenhle rok se mi vubec nedari
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.