Chytej.cz

Z lovu

V diskuzi je 18.431 příspěvků, z toho 18431 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Sobota 4. srpna 2007 ve 20:28® Scanix
Scanix
Datum lovu: 4.8.2007 | Revír: Lužnice 10A | Způsob lovu: Přívlač

Dneska vylet na Luznici, prosli jsme si s kolegy kus Nove reky a ryb mraky, avsak vse do 50cm, kazdy z nas tak tucet sticek, par okounku a me spadli 3 tlousti, jeden moh mit k 50cm. Velikost sticek viz foto; ma nej 52cm. Za 2–3 roky, tam muze byt fakt dost peknych stik, jestli to povoden neodveze pryc :-((

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13312.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13313.jpg
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
    Sobota 4. srpna 2007 v 18:34® Sander
    Sander
    Datum lovu: 4.8.2007

Dnes jsem po dlouhé době zabrousil na místa mého mládí, na místa, kde jsem byl více jak doma. Je to moc těžký úsek pstruhovky, který ovšem skrývá velké ryby. A pod tímto podtextem to probíhalo i dnes – žádné velké úlovky, ale 3× mi pod nohama projel můj kamarád tloušť 64–65cm, krásná zdravá ryba, kterou vídám už třetím rokem, jeho dalších 6 kamarádů za hranicí 50cm, vyjímkou nebylo proplavání hejna parem, kde některé kusy dosahovaly délek 80cm+, líně se sunuli velcí kapři…nádhera jak v akvárku. Nicméně zde takové ryby vytáhnout prakticky nelze. Na blumu vzal 60lisec, bez šance, taktéž na blumu tloušť přes 55, do 2s ve větvích, a 44,47,48 jsem s obtížemi vytáhl. Pak jsem si zašel potahat kapry, kteří se slunili u přítoku. 52, 47. Toť vše.

Sobota 4. srpna 2007 v 17:30® Lukas 5
      Lukas 5
      Datum lovu: 4.8.2007 | Revír: Berounka | Způsob lovu: Přívlač

Dneska vláčka chyceno 6 tloušťů (nej 40+) a 6 okounů (nej 25cm).Dva Tloušť 50+ mi spadl ale jinak to byla celkem vyvedená rybačka:-P fotky dodam pozdějc

Sobota 4. srpna 2007 ve 13:08® Davish
        Davish
        Datum lovu: 3. a 4.8.2007 | Revír: Jihlava 10, 9

Včera na hadech s mirusem – mirus vytáhl hada 57cm a na plavačku sme nachytali moře hrouzků a 1plotku a ouklej. Dnes vláčka – chyceno štička tak 40cm, 2× okoun, 2× tloušť a malej bolen. :->

Sobota 4. srpna 2007 ve 12:06® schwara
          schwara
          Datum lovu: 3.8. 2007 | Revír: 461 062 - Hybrálec 1 | Způsob lovu: Klasická položená

Včera jsem byl u vody a čapl 2 kapříky (40 a cca 35) na rohlíkové boilie bez příchutě.

Sobota 4. srpna 2007 v 10:48® Cajo
            Cajo

no a konecne foto…

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13306.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13307.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13308.jpg
              Sobota 4. srpna 2007 v 10:19® Cajo
              Cajo
              Datum lovu: 03.08.2007 | Revír: 70 | Způsob lovu: Přívlač

Po par hodoch som to vzdal. Tu asi ani komentar netreba..... Krasa na Orave… foto v albume. :-( :-( :-(

Sobota 4. srpna 2007 v 7:27® Ricci
                Ricci
                Datum lovu: 3.8.2007 | Revír: Svratka | Způsob lovu: Feeder
                Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.
                foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13302.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13303.jpg
                  Pátek 3. srpna 2007 ve 21:15® Scanix
                  Scanix
                  Datum lovu: 3.8.2007 | Revír: Vltava 23 | Způsob lovu: Přívlač

Vecerni vlacka u baraku: 3 kudly a tento tloustak, vse na Shad Rap 9cm, jinak ignorovaly vse, od gum po X-Rapy ci poppy. Vydrzel jsem do 21:30 a pokus o sumika selhal, snad priste ;-)

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13301.jpg
                    Čtvrtek 2. srpna 2007 ve 20:55® Prutos
                    Prutos
                    Datum lovu: 1.8.2007 | Revír: somewhere in space | Způsob lovu: Feeder

První srpnový den se opravdu podařil…75cm :-P pivo

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13296.jpg
                      Čtvrtek 2. srpna 2007 ve 14:28® Davish
                      Davish
                      Datum lovu: 1. a 2 .8. 2007 | Revír: Jihlava 7 - 8, 9

Včera vláčka na řece a na přehradě – chyceno 5 tloušťů Dnes Feedrovačka u polanky – nic moc jen kapr 41cm, 2 plotice a okoun

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13293.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13294.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13295.jpg
                        Čtvrtek 2. srpna 2007 v 8:29® Bobr-007
                        Datum lovu: 1.8. | Způsob lovu: Přívlač

Dnes na mém oblíbeném štičím revíru vláčka ještě s dvěma dalšími kámoši. Hladina byla a je bohhužel uš tak měsíc pokryta okřehkem takže můžem používat jen gumy s jednohakem(a plandy/někdy). Asi celkem 10 záběrů od štik dopadlo neůspěšně, jednu malou sem vytáhl za hřebet, kamoš si tam dráždil jednu zubatici a jak mu to zas pustila tak sem mu tam vlít s twistrem a vytáhl sem za hřbet toto monstrum. Vcelku příjemný pobyt v přírodě…:->

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13290.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13291.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13292.jpg
                          Čtvrtek 2. srpna 2007 v 6:39® dam
                          dam
                          Datum lovu: 1.8.2007 | Revír: Vč | Způsob lovu: Přívlač

Včera opět kousali, krásné pochytání…:-)

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13287.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13288.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13289.jpg
                            Středa 1. srpna 2007 v 19:12® Chose
                            Chose
                            Datum lovu: 01.08.2007 | Revír: Vč říčka | Způsob lovu: Muškaření
                            foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13286.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13285.jpg
                              Středa 1. srpna 2007 v 19:02® František
                              František
                              Datum lovu: 31.7.2007 | Revír: Vltava 20 | Způsob lovu: Přívlač

Včera v podvečer vláčka pod jezem v Hněvkovicích. Bylo to tam dost nahusto co se týče lovících, ale i tak se povedli okouni a tlouštík 43cm:-) . Radost z lovu mi kazila netěsnost nových broďáků:-( .

Úterý 31. července 2007 ve 21:25® Scanix
                                Scanix
                                Datum lovu: 31.7.2007 | Revír: Vltava 24 | Způsob lovu: Přívlač

Jinak dneska vyprava do B. 4 vlackaru, Honza S. a jeho partak Martin chteli potrenovat na So a Ne na zavody. Ja vzal kamose Lukase a sli jsme potrapit okouny. Zdaleka to nebyl takovy koncert jako minule, ale par desitek se jich chytlo. Me spadnul ve vyskoku duhak 40+ a pak po kratkem boji kousla sticka. Nakonec jsem si pekne v proudu povidil par minut ostroretku za hrbet, mela 49cm viz foto. Martinovi to kousla taky jedna stika, ale jinak zadna vetsi ryba, jen spousta okounku na mikrace.

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13281.jpg
                                  Úterý 31. července 2007 v 19:13® Shadowhunter
                                  Shadowhunter

Tak dnesni muskarina od 5:30 do 17:30…rano kosa jak z nosa. Litoval jsem ze jsem si vytahl z batohu rukavice a tak jsem do 9 mrznul jak blazen…Hned prvni ryba lipan okolo 30cm na sucho…potom jsem nemohl dlouho trefit mouchu nakonec to vyhrhal chrostik do te doby nez jsem ho upalil :-(( Jinak vyhravala sucha moucha…bohuzel jsem jich mel jednoho typu jen 5 kousku a nakonec mi je potocaci okolo 16 hod. rozkosali do posledni a varianta v sede barvne nebyla moc akcni. Jinak rybarina pekna, tloust ani jeden, par prodniku, hodne lipanu, 1 duhak a nekolik potocaku :-P ale bohuzel rybu pres 30 cm jsem nedostal :-(

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13277.jpg
                                    Úterý 31. července 2007 v 17:55® ART
                                    ART

Tak 3 hodky na kamiku a nic tenhle rok se mi vubec nedari :-( :-( :-( :-( :-|

Úterý 31. července 2007 v 15:03® Davish
                                      Davish
                                      foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13276.jpg
                                        Úterý 31. července 2007 v 15:00® Davish
                                        Davish
                                        Datum lovu: 31.7.2007 | Revír: Jihlava 9 | Způsob lovu: Feeder

Dnes ráno od 6:30 do 14:00 s Honzou na řece u polanky, já chytil 2 plotice, okouna, 2 podoustve, 6 ostroretek(nej 36cm) a kapra 56cm, Honza na položenou okouna, ježdíka, 2 cejny, kapra 55cm a 3 ostroretky.:-93;

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13275.jpg
                                          Úterý 31. července 2007 v 10:23® Vlackar
                                          Vlackar
                                          Datum lovu: 30.7.2oo7 | Revír: Labe 13 | Způsob lovu: Přívlač

Kámošův včerejší tloušťák

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13273.jpg
                                            Pondělí 30. července 2007 ve 20:28® Vlackar
                                            Vlackar
                                            Datum lovu: 30.7.2oo7 | Revír: Labe 13 | Způsob lovu: Přívlač

Dnes opětovná vláčka s tátou a kámošem. Jako první ryby jsem ulovil dva okounky, potom táta jednoho. Na konci výpravy chytl kámoš tlouště cca. 40cm. Takže zase dobrá chytačka

Pondělí 30. července 2007 v 11:43® Prutos
                                              Prutos
                                              Datum lovu: 29.7.2007 | Revír: somewhere in space

Krásné ryby…nej 2×70 a 73cm.

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13267.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13268.jpg
                                                Pondělí 30. července 2007 v 7:22® vascho
                                                vascho
                                                Datum lovu: 29.7.2007 | Revír: Parná

Takto to môže dopadnúť, keď vám na zdolávaného jalčeka zaútočí šťuka. Doslova mu urvala chvost.

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13263.jpg
                                                  Pondělí 30. července 2007 v 6:51® Vichrzhor
                                                  Vichrzhor
                                                  Datum lovu: 29.7. | Revír: Jizera

Jelikož jsme byli dopoledne s drahou polovičkou česat višně na džem, vzpomněl jsem si na lov tloušťů na třešně a rozhodl se vyzkoušet, zda jim i višně budou chutnat. A ejhle – byl z toho nejparádnější lov tloušťů, jaký jsem zažil! Na primitivní sestavu prut-vlasec-háček-na háčku višeň bral jeden tloušť za druhým, kousky běžně 40+ (což je na tomhle úseku Jizery dost dobrá velikost). Prostě paráda :-)

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13262.jpg
                                                    Neděle 29. července 2007 ve 20:12® Řízek
                                                    Řízek
                                                    Datum lovu: 29,7,2007 | Revír: Berounka 3

Tak dneska se mi konecne povedla po dlouhe dobe stika 65cm:-)

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13260.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13261.jpg
                                                      Neděle 29. července 2007 v 19:51® Chose
                                                      Chose

tady je jeden z lepších.

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13259.jpg
                                                        Neděle 29. července 2007 v 19:49® Chose
                                                        Chose
                                                        Datum lovu: 29.7.2007 | Revír: Vč potok | Způsob lovu: Muškaření

Dneska po ránu jsme s kámošem vyrazili mušit na potok,přišlo pár menších lipanů,pár potočáků kolem 30cm,hezky jsme se prošli,zaházeli si,stavili jsme se na dobrým obědě… prostě zkurvenej život ;-)

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13256.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13257.jpg
                                                          Neděle 29. července 2007 v 19:13® Davish
                                                          Davish
                                                          Datum lovu: 29.7.2007 | Revír: Jihlava 9, 10 | Způsob lovu: Přívlač

2 hodinková vláčka na řece, výsledek štička cca 50cm, 5 jelců nej okolo 30cm :-D :-93;

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13254.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13255.jpg
                                                            Neděle 29. července 2007 v 18:44® Scanix
                                                            Scanix
                                                            Datum lovu: 28.-29.7.2007 | Revír: JČ | Způsob lovu: Přívlač
                                                            foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13252.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13253.jpg