Chytej.cz

Z lovu

V diskuzi je 18.413 příspěvků, z toho 18413 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Úterý 31. července 2007 v 16:03® Davish
Davish
Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.
foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13276.jpg
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
    Úterý 31. července 2007 v 16:00® Davish
    Davish
    Datum lovu: 31.7.2007 | Revír: Jihlava 9 | Způsob lovu: Feeder

Dnes ráno od 6:30 do 14:00 s Honzou na řece u polanky, já chytil 2 plotice, okouna, 2 podoustve, 6 ostroretek(nej 36cm) a kapra 56cm, Honza na položenou okouna, ježdíka, 2 cejny, kapra 55cm a 3 ostroretky.:-93;

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13275.jpg
      Úterý 31. července 2007 v 11:23® Vlackar
      Vlackar
      Datum lovu: 30.7.2oo7 | Revír: Labe 13 | Způsob lovu: Přívlač

Kámošův včerejší tloušťák

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13273.jpg
        Pondělí 30. července 2007 ve 21:28® Vlackar
        Vlackar
        Datum lovu: 30.7.2oo7 | Revír: Labe 13 | Způsob lovu: Přívlač

Dnes opětovná vláčka s tátou a kámošem. Jako první ryby jsem ulovil dva okounky, potom táta jednoho. Na konci výpravy chytl kámoš tlouště cca. 40cm. Takže zase dobrá chytačka

Pondělí 30. července 2007 ve 12:43® Prutos
          Prutos
          Datum lovu: 29.7.2007 | Revír: somewhere in space

Krásné ryby…nej 2×70 a 73cm.

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13267.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13268.jpg
            Pondělí 30. července 2007 v 8:22® vascho
            vascho
            Datum lovu: 29.7.2007 | Revír: Parná

Takto to môže dopadnúť, keď vám na zdolávaného jalčeka zaútočí šťuka. Doslova mu urvala chvost.

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13263.jpg
              Pondělí 30. července 2007 v 7:51® Vichrzhor
              Vichrzhor
              Datum lovu: 29.7. | Revír: Jizera

Jelikož jsme byli dopoledne s drahou polovičkou česat višně na džem, vzpomněl jsem si na lov tloušťů na třešně a rozhodl se vyzkoušet, zda jim i višně budou chutnat. A ejhle – byl z toho nejparádnější lov tloušťů, jaký jsem zažil! Na primitivní sestavu prut-vlasec-háček-na háčku višeň bral jeden tloušť za druhým, kousky běžně 40+ (což je na tomhle úseku Jizery dost dobrá velikost). Prostě paráda :-)

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13262.jpg
                Neděle 29. července 2007 ve 21:12® Řízek
                Řízek
                Datum lovu: 29,7,2007 | Revír: Berounka 3

Tak dneska se mi konecne povedla po dlouhe dobe stika 65cm:-)

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13260.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13261.jpg
                  Neděle 29. července 2007 ve 20:51® Chose
                  Chose

tady je jeden z lepších.

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13259.jpg
                    Neděle 29. července 2007 ve 20:49® Chose
                    Chose
                    Datum lovu: 29.7.2007 | Revír: Vč potok | Způsob lovu: Muškaření

Dneska po ránu jsme s kámošem vyrazili mušit na potok,přišlo pár menších lipanů,pár potočáků kolem 30cm,hezky jsme se prošli,zaházeli si,stavili jsme se na dobrým obědě… prostě zkurvenej život ;-)

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13256.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13257.jpg
                      Neděle 29. července 2007 ve 20:13® Davish
                      Davish
                      Datum lovu: 29.7.2007 | Revír: Jihlava 9, 10 | Způsob lovu: Přívlač

2 hodinková vláčka na řece, výsledek štička cca 50cm, 5 jelců nej okolo 30cm :-D :-93;

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13254.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13255.jpg
                        Neděle 29. července 2007 v 19:44® Scanix
                        Scanix
                        Datum lovu: 28.-29.7.2007 | Revír: JČ | Způsob lovu: Přívlač
                        foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13252.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13253.jpg
                          Neděle 29. července 2007 v 19:42® Scanix
                          Scanix
                          Datum lovu: 28.-29.7.2007 | Revír: JČ | Způsob lovu: Přívlač

Vcera na P Vltave, kamos na mikrace vyzehlil snad 200 okysu a jednoho potocmena. Ja sel do o malinko vetsich nastrah a premluvil tak 20 okounku o neco malinko vetsich a 2 duhone cca 30 a 33. Dneska jsme zajeli na dva P stojaky a celkem bida. Na prvnim jsem se pokusil o stiku, ale zjistil jsem, ze tam jsou strasne dravy perlini a jdou po rapalach. No nakonec z toho byla i g krasavice. Kamarad povodil par metru taky fisku, co mu nedala sanci a pak se vypla. Jinak premluvil par okounku, duhak zadnej neprisel. Na druhem reviru jsem chyt 2 pidi duhaky okolo 25 a par okounku velikosti nastraznich rybek na candose. Kamarad taky par okounku. Pote jsme se staveli u baraku a ja 2 kudlicky, z toho jedna mela asi 15cm :-) Pak oba po par okounech. :->

Neděle 29. července 2007 ve 12:05® paccco
                            paccco
                            Datum lovu: 23.7-26.7.2007 | Revír: Vltava 29 a 26 | Způsob lovu: Přívlač

Od 23.7.2007–26.7.2007 jsem podnikl menší výpravu na Vltavu,konkrétně Vltava 29-Lipno II,Vltava 26 ve Větřní a Vltava 26 ve Zlaté Koruně. Po příjezdu v pondělí odpoledne jsem vyrazil na Lipno 2 zjistit nějaké podrobnosti o daném revíru a byl jsem velice překvapen,že jsem tam potkal jenom jednoho rybáře,který mi sdělil,že rybám se moc nechce a dravcům už vůbec ne……Prý se tam občas splete nějaký duhák.
                            K večeru jsem se tam vypravil a byl jsem velice překvapen aktivitou ryb,převážně okouni začaly útočit na mojí rotačku ve velkém.Během dvou hodin jsem jich chytil 15 ,převážně od 20cm-30cm.Když jsem se rozhodl ,že to zabalím měl jsem pěkný záběr,nakonec se z toho vyklubal pstruh duhový 42 cm-můj první při vláčení,takže radost veliká. Druhý den ráno jsem plný očekávání šel opět na stejný revír,ale byl jsem nemile překvapen,když jsem zjistil,že je nádrž upuštěna cca.o 3m na výšku……..Po hodině brodění bahnem až po kolena jsem dostal jednoho duháka 36 cm,byl to jediný záběr ten den!! Další den jsem se přesunul na Vltavu 26 k Větřnímu­.Počasí bylo velice přívětivé a tak jsem vyrazil si trošku zabrodit vodou :-D …..Během tří hodin jsem zdolal 5 okounů o velikosti cca.15cm-25cm a dvě štičky,jedna cca.35 cm a druhá 56cm,ta mi v tom proudu dala docela zabrat,měl jsem tam celou dobu vlasec 0,23 mm bez lanka ,proutek Shimano 10g.-30g.Po celou dobu vláčení kolem mě projelo asi stovky lodí a tisíce lidí…………:-| !!!! Poslední den jsem se přesunul do Zlaté Koruny.Odpoledne jsem plný očekávání vyrazil na nějakého dravce,ale byl jsem nemile překvapen.Za tři hodinky chyceni pouze tři okouni,aktivita ryb skoro na nule!!!!Nad splavem co začíná mimopstruhový revír se koupalo asi 200 lidí a kolem mě opět projelo několik stovek lodí!!! Každopádně se tato výprava vydařila,byl jsem velice překvapen co se týče kvality a čistoty vody i množstvím ryb,které jsem nachytal.Všechny chycené ryby plavou dál 9-) !!!

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13249.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13250.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13251.jpg
                              Neděle 29. července 2007 ve 12:01® Vlackar
                              Vlackar
                              Datum lovu: 29.7.2oo7 | Revír: Labe 13 | Způsob lovu: Přívlač

Dnes opět s tátou a kamarádem na Labi. Po asi půl hodině vláčky kámoš chytl okounka cca. 20cm. Potom táta vytáhl mírového bolena a na konci výpravy jsem lapl mini bolínka, ale jinak dobrá rybačka.

PS:odpoledne razím zase ;-)

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13247.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13248.jpg
                                Neděle 29. července 2007 v 8:16® Robur
                                Robur
                                Datum lovu: dnes | Revír: Svratka 4 | Způsob lovu: Přívlač

tak už to mám za sebou, 4:30 mě vzbudila kuna, tak jsem popadl vláčák, aktivita ryb nulová,pokud nepočítám okounky do 5 cm. uloušel jsem ale větší nástrha od 5 cm výš, zase propadák. Jedn rybář chytl na mikrocárek cnadoška tak 30cm, krvácel, tak ho vzal. Jo je to bída, je to bída… :-'

Sobota 28. července 2007 ve 23:35® Bobr-007
                                  Datum lovu: 27.7. | Způsob lovu: Klasická položená

Po delší době konečně nějaká fiška (57). Zabral na boilies.

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13246.jpg
                                    Sobota 28. července 2007 ve 20:24® skwor
                                    skwor
                                    Datum lovu: 28.7. | Revír: Berounka

Dnes parádní vláčka, největší ryby tloušť 42cm a bolen +45cm na bílé kopyto. Na prut 2–12g pěkné souboje.

Sobota 28. července 2007 v 18:02® Řízek
                                      Řízek
                                      Datum lovu: 28.7.2007 | Revír: Berounka 3

Dnes jsem vyrazil na dravce a chytil jsem candata 52cm.Pak jsem neudelal ani jeden zaber.Nema jednu prsni ploutvicku:-)

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13244.jpg
                                        Sobota 28. července 2007 v 17:26® Davish
                                        Davish
                                        Datum lovu: 28.7.2007
                                        foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13242.jpg
                                          Sobota 28. července 2007 v 17:23® Davish
                                          Davish
                                          Datum lovu: 28.7.2007 | Revír: Jihlava 10

Dne od 6 do 14 hodin na řece pod Řípovským splavem – celkem to šlo až na 2 upálený kapry:-D :-D – na feeder plotice, tloušť, 2 cejni a na plavačku cejn, kapr 41cm, tloušť a asi 10 ouklejek :-)

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13239.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13241.jpg
                                            Sobota 28. července 2007 v 17:15® jake
                                            jake
                                            Datum lovu: 28.7. | Revír: Dyje4

Včera jsem si koupil rotačku s rybkou za 60 Kč a dnes jsem na ni uvláčel na Dyji 60-ku štiku.:-) Potěšila a plave dál. Možná kdybych nešetřil a koupil si něco dražšího, tak by byla i štika větší :-D . Ale pěkný dárek k svátku. I s třešinkou na dortu v podobě malého okouna. :-) . Škoda jen že jsem tu úspěšnou rotačku nakonec urval o vázku. =-| . Šel jsem tam pro ni v sandálech a ty mi málem v proudu uplavaly :-D . Tak jsem se vykašlal na rotačku a zachraňoval sandály. V pondělí si jdu koupit tu samou. Funguje…:-P

Sobota 28. července 2007 v 17:00® Vlackar
                                              Vlackar
                                              Datum lovu: 28.7.2oo7 | Revír: Labe 13 | Způsob lovu: Přívlač

Dneska s taťkou a kámošem na Labi. Asi po hodince vláčení jsem zasekl šičku, asi 25–30 cm. Po přesunu po proudu výš táta lapl okouna pěkně vybarveného. Bohužel nemám foto 8-( PS: vše lapnuto na woblera a vše puštěno

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13238.jpg
                                                Pátek 27. července 2007 ve 20:09® Libor
                                                Libor
                                                Datum lovu: 07/2007 | Revír: Berounka | Způsob lovu: Přívlač

Český fousek na téma wobler 65cm – Gloog ares 80cm – Kácel Clasic 130cm – Rapala Magnum

Snad se v sezoně povedou další.. Libor

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13231.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13232.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13233.jpg
                                                  Pátek 27. července 2007 v 19:53® Vlackar
                                                  Vlackar
                                                  Datum lovu: 27.7.2oo7 | Revír: Labe 13+písák | Způsob lovu: Přívlač

Dneska jsme s taťkou běhali po revírech. Nejdřív na písáku táta vyvláčel okouna, po přesunu na řeku Labe jsem lapl asi 5 bolínků do 15cm a potom jsem na tůňce polapil posledního, asi stejně velkého bolínka. PS: tátovi se pod nohama vypla ryba okolo 30–35cm… takže nic moc:-|

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13230.jpg
                                                    Pátek 27. července 2007 v 18:42® jiris
                                                    jiris
                                                    Datum lovu: vcera + dnes | Revír: Několik řek JM + pisak

Temer desitka bolenu nej +70, dost okounu, 2 stiky a nejvic me seje spadnutej vokounek :-) Zacinaji me prekvapovat druhy rybek – nedavno jsem na normalnim reviru chytnul pravyho BASSE a dneska jsem s twistrem draždil slunečnice (ne kytky :-)) Na posledni fotce bolinek ±35 cm, kterej přežil utok zřejmě sumika.Tento příspěvek byl 27.7.2007 v 18:43 editován administrátorem ji­ris

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13227.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13228.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13229.jpg
                                                      Pátek 27. července 2007 ve 12:46® Tomik
                                                      Tomik
                                                      Revír: Pstruhovka VČ

Dnes moucha i vláčka na říčce. Ryby celkem spolupracovali chytil jsem 20 sivenů (nej 31, 30 – kill) a 5 PO nej cca 27. Krásný den.:-)

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13226.jpg
                                                        Pátek 27. července 2007 v 8:16® František
                                                        František
                                                        Datum lovu: 26.7.2007 | Revír: malá MP voda | Způsob lovu: Feeder

Včera navečer jsme se synem pokoušeli feedr a plavanou. Na červíky a kuřici nachytáno hafo plotic a cejnů,:-) nej ryba 47cm. Mladej mě jako obvykle s plavajdou přechytal.:-(

Čtvrtek 26. července 2007 ve 22:52® Shadowhunter
                                                          Shadowhunter
                                                          foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13222.jpg
                                                            Čtvrtek 26. července 2007 ve 22:51® Shadowhunter
                                                            Shadowhunter
                                                            Datum lovu: 26.7.2007 | Revír: Moravice | Způsob lovu: Muškaření

Tak dnesni muskarina na Moravici byla celkem uspesna…rybky zobali pekne akorat po 6 vecer to byla slabota…jinak 2 lipani 33 a 35cm :-P par potocaku a duhaku ale ti meli max. 25cm. :-O

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13220.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13221.jpg