Vyhledávání
Z lovu
V diskuzi je 18.413 příspěvků, z toho 18413 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Čtvrtek 26. července 2007 ve 20:17® Tomik
- Datum lovu: Dnes | Revír: Pstruhovka VČ | Způsob lovu: Přívlač
Nejdříve jsem zavítal na mě neznámý revír, po zjištění že neteče žádná voda sem se šel podívat proti proudu, kde jsem v jedné tůni našel 6 čerpadel a kus výše další dvě…tak sem znechucen odjel na jiny revir, kde teklo o něco více vody. Chytil jsem 5 PO z toho dva 30+.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 26. července 2007 ve 20:17® Scanix
- Datum lovu: 26.7.2007 | Revír: Vltava 23 | Způsob lovu: Přívlač
Dneska s dcerkou na chvilku u baraku; bodovaly jen gumy v barve dna a imitace stiky. Ze 6ti zaberu se na breh podivala jen jedna okolo 50cm, jedna tak 65cm se mi vyhakla u nohou uz po zdolani, druha mensi mi spadla pri prizvednuti k hladine. Jedna guma skoncila bez ocasku, jedna za kamenem na druhe strane. Celkova bilance: docela to uslo, skoda te vetsi, byla by to prvni letos pres 60cm
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 26. července 2007 ve 20:15® Sander
- Datum lovu: 26.7.2007 | Způsob lovu: Přívlač
Náhoda na pstruhovce
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 26. července 2007 v 16:18@ Pikes
- Datum lovu: 25.07.2006 | Revír: olomouckej stoják
Zdravím, včera sem měl vyjímečnej noční lov.. Chytl sem svýho prvního sumca na zasmrádlou rybku (sice malýho, ale neva), pak sem 4 záběry neproměnil, ale ve 23:57 sem chytl svýho prvního candáta na čerstvou.. Tak sem rozšířil svůj seznam chycených ryb o dvě nový..
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 26. července 2007 v 8:37® modrak
- Datum lovu: 26.7.2007 | Revír: 411032 / 02 | Způsob lovu: Muškaření
Poměrně výrazná povrchová aktivita bílé ryby, zřejmě spojená s rojením malých olivových jepic, nicméně o suchý olivový bažantí ocas ani o olivové brčko nebyl zájem. Změna nastala až po navázání 18 soldier palmeru na který byla ulovena dvojice plotic, perlín a kříženec, ploticoperlín. To celé bylo posléze doplněno o plotici a skaláka na soft hackle orange rook, též velikosti 18. Na suchardu platila statická presentace, na mokro pomalé osmičky. Velikost lovených ryb nepřesáhla 25cm, ale i tak musím konstatovat, že se jednalo o příjemné půlhodinové zpestření cesty do zaměstnání.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 26. července 2007 v 8:26® Padis
- Datum lovu: 25.5.07 | Revír: Pstruh. říčka
Včera večerní pokus o ulovení nějakého PO krasavce moc nevyšel.Na břeh se podívali 2 okouni,1 sivenek a 1 větší PO spadl.Voda strašně čistá a místy zarostlá zeleným hnusem
.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 25. července 2007 ve 23:46® joba
- Datum lovu: 25.7.07 | Revír: Labe
Dneska sumíci zase zobali woblery,dva se podívali na břeh, na fotce větší 90cm
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 25. července 2007 ve 23:28® b.gun
- Datum lovu: 25.07.2007 | Způsob lovu: Plavaná
Tak dnes odpoledne jsme opět vyrazili na stoják s plavajdou a s cílem vytáhnout nějakou tu žlutozelenou potvoru. Nakonec jsme se přes okouny, plotice, perlíny a jeseny k nějakým propracovali…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 25. července 2007 v 17:25® ART
-
Dnes jsem se vydal v 13:00 na nejbližší rybník v okolí Kozomín. Vyjel jsem na prehistorickém kole favorit. Moc mi to nevadilo protože už jsem tam jel letos po třetí. Aco jsem chytil? No po třech dnech a 15 hodin bez záběru jsem ho konečne lapnul. Měl bez 43cm rovný metr. Asi už větší v tom rybníku nebyla. Jo ješte chci pozdravit kolegu rybáře (masaře)který se strašně divil, že jsem ho pustil.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 25. července 2007 v 17:06® vodry22
- Datum lovu: 24.7.2007 | Revír: ÚN Hněvkovice
po asi 12 letech jsem vyrazil vcera prvně na ryby, dva pruty a šel jsem na to. hned první nahození bylo úspěšné…alespoň jsem zbavil vltavu smetí:)(foto). Druhej prut sem hned utrh což se mi mimochodem stalo snad 10krat:( chyt sem tyhle dva cejny(foto)…sli samozrejme zpatky do vody…ulovek nic moc ale po takovy dobe me to potesilo, zabalil sem to asi v 18:00 protoze zacalo hodne foukat a sel spat.Dneska zase dva cejni a ani jeden nucenej převaz.Cejni šli nazpatek domu do vody a ja zase kvuli větru taky…Tak to byly moje dva „prvni“ rybarske dny:o) Mám dotaz ohledně nějakých rybníku v v českých Budějovicích nebo blízkém okolí…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 25. července 2007 v 15:24® Vaclav
- Datum lovu: 24.7. | Revír: 431040 | Způsob lovu: Přívlač
…a o dvacet minut později toto – candát 45 cm na Gloog Kalipso 8 cm v barvě OPF. Do lodi se podívala i třetí ryba (další bolen) a jedna těžká, která vzala Kalipso u dna, se po minutě vypnula, aniž bych ji spatřil… Ach jo.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 25. července 2007 v 15:20® Vaclav
- Datum lovu: 24.7. | Revír: 431040 | Způsob lovu: Přívlač
Včera na větrné vodě a pod místy deštivou oblohou nejprve toto – bolen 67 na Gloog Nike 10 cm v barvě F…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 25. července 2007 v 8:09® Raf
- Datum lovu: 24.7.2007 | Revír: Berounka 1 | Způsob lovu: Sumcařina
Posilněn novými poznatky, které jsem získal při dělání recenze na nová DVD zdejšího „velitele“, jsem vyrazil s bráchou na Berounku. No a DVD asi funguje
. Ve vodě plavaly 4 bójky, do půlnoci stihli sumci strhnout trhačky ze tří z nich. Na břehu skončili dva vousáči – 80 cm (já), 102 cm (Milan). Obě dvě ryby jsou zpět ve hře.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 25. července 2007 v 0:31® HaD
- Datum lovu: 24.7.2007 | Revír: Lužnice 4 | Způsob lovu: Přívlač
Noční přívlač na sumce bez ryby, Tom měl jeden sumčí neproměněný záběr.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 25. července 2007 v 0:30® HaD
- Datum lovu: 24.7.2007 | Revír: Vltava | Způsob lovu: Přívlač
S TR jsme si byli zavláčet na závodním úseku Vltavy v Týně nad Vltavou. Parádně jsme si dopoledne zachatli – několik tloušťů i přes 40 cm, okouni, bolen a jeden candát. Moc pěkné dopoledne.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 24. července 2007 ve 23:05® Shadowhunter
- Datum lovu: 24.7.2007 | Způsob lovu: Muškaření
Tak dnesni moucha od 12:30 do 21:30…chyceno asi tak 30 ryb z toho nej duhak 31cm, ale bojoval hezky
… jinak se rybam dneska moc nechtelo i kdyz nevim proc…pocasi bylo ok…zatazeno ale aktivita ryb byla slaba :-/
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 24. července 2007 ve 20:54® Sander
- Datum lovu: 23-24.7.2007
Běžné fišky…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 24. července 2007 v 19:05® Mirus
- Datum lovu: 24.7.07 | Revír: (soukromý) | Způsob lovu: Feeder
Dnes výprava na ryby … rybky moc při chuti nebyly jen 3 plotičky a 1 kapřík spadl
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 24. července 2007 v 18:50® ART
-
Tak jsem zase byl na Koomíně zima jak pi.. dvakrat jsem zmok a do toho aby nbylo málo foukal vitr. Jo a co jsem chytil? No prece nic. Řikám si že asi nemuim chytat ryby.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 24. července 2007 v 15:50® ORIMP
-
Vladov boleň 65cm…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 24. července 2007 v 15:47® ORIMP
-
ja a bolínek
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 24. července 2007 v 15:46® ORIMP
- Datum lovu: 20.-22.7.2007 | Revír: Lipt.Mara | Způsob lovu: Přívlač
Perfektná chytačka zo super partou na krásnej Lipt.Mare. Cortone a sumík 100cm chytený na troling.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 24. července 2007 ve 12:24® ART
-
tak pánové včera návštěva Kozomína a hovno.Tak dneska za dve hodky jedu znova a doufám že nějakou potvoru kečnu.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 23. července 2007 ve 23:36® b.gun
- Datum lovu: 23.07.2007 | Způsob lovu: Plavaná
Dnes večer opět s kámošem na chvilku s plavačkou na nesvazovém rybníčku. Místo kousek od břehu prohozeno kukuřicí z plechovky, chytáno na kuku i žížaly. Kromě perlínů všemožných velikostí (kterých byl snad pytel) byl ukořistěn i jeden okounek, ale nejvíce potěšili dva krásně do zelena vybarvení línci(ačkoliv to nebyli žádní obři – cca 30 cm).
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 23. července 2007 ve 23:27® b.gun
- Datum lovu: 21.07.2007 | Revír: Labe 4-5 | Způsob lovu: Feeder
V sobotu ráno s kámošem feedrovačka na Labi. Chytáno na červy a žoužele, na břeh se na nás přišly podívat rybky v druhovém zastoupení cejn, cejnek, plotice, jesen, hrouzek a okoun. Největší rybou kámošův cejn 52 cm.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 23. července 2007 v 10:30® Padis
- Datum lovu: 21.7.07 | Revír: Pstruh. potok
V sobotu jsem vyrazil na obhlídku revíru voda moc čistá.Rybám se moc nechtělo výsledek 2 PO a 2 okouni byl v těch podmínkách myslím úspěch.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 22. července 2007 v 19:29® Ftmči
- Datum lovu: 21.7. 2007 | Revír: Malše 1 | Způsob lovu: Plavaná
Se podařil pěknej amurek. Tahal sem ho na 15 vlasec a 5–25g prut cca 15 min. Bylo to u chat,a tak na me koukalo asi 15lidi.
Mel 55cm. Vracen z5.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 22. července 2007 v 19:19® tomchamik
- Datum lovu: 19-22,8 | Revír: Orlik | Způsob lovu: Klasická položená
Nic moc počasí,ve dne horko,v noci déšt. Ryby nějak nešli,pár cejnů na kuku,kapry jsem ani nezahlédl.Nakonec se nechal přemluvit tento krasavec 80cm,nevážen.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 22. července 2007 ve 14:44® Lukas100
- Datum lovu: 21.-22.7.2007 | Revír: Rpety | Způsob lovu: Feeder
Zdravím vespolek, právě jsem se vrátil z výborné rybačky. Kousek od Hořovic jsem našel soukromý rybník pana Hasmana (723 208 094) v obci Rpety. Krásně jsem si zachytal kapry na feeder. Nejkrásněší záběry byly na čerstvý rohlík plovoucí po hladině, skákali po něm jako delfíni. Sice jsem netrefil žádného obra, ale kapříků do 50 cm jsem chytil asi 25, a skoro všichni se mi snažili ukrást prut
Rybičky se nachytat nedaly, tak jsem v noci zkoušel rousnice na sumíka a vzal to tenhle krásný candát, 68 cm a trochu přes tři kila. Příště se vypravím s rybičkami a podívám se na ty candáty pořádně. Spát se dá v chatách, ale my dali přednost starému hausbótu, no zkrátka romantika musí být. Pan Hasman čepuje výborně Staropramen a už se těším na další návštěvu. Celkový dojem: ceny mírné, obsluha vzorná, ještě se musí naučí ovládat počasí a přestěhuju se tam
Mrkněte na rybareni-rpety.rovnou.cz , doporučuju. Lukas100
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 21. července 2007 ve 20:43® skwor
- Datum lovu: 21.7. | Revír: Berounka
Dnes jsem si parádně zamuškařil, ryby sbíraly, takže na sucho to celkem šlo. Chyceno asi 10 ryb, 3 největší tloušti měli kolem 35cm, což je u mě při muškařině už slušná ryba
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.