Vyhledávání
Z lovu
V diskuzi je 18.419 příspěvků, z toho 18419 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Pátek 27. července 2007 v 19:53® Vlackar
- Datum lovu: 27.7.2oo7 | Revír: Labe 13+písák | Způsob lovu: Přívlač
Dneska jsme s taťkou běhali po revírech. Nejdřív na písáku táta vyvláčel okouna, po přesunu na řeku Labe jsem lapl asi 5 bolínků do 15cm a potom jsem na tůňce polapil posledního, asi stejně velkého bolínka. PS: tátovi se pod nohama vypla ryba okolo 30–35cm… takže nic moc
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 27. července 2007 v 18:42® jiris
- Datum lovu: vcera + dnes | Revír: Několik řek JM + pisak
Temer desitka bolenu nej +70, dost okounu, 2 stiky a nejvic me seje spadnutej vokounek
Zacinaji me prekvapovat druhy rybek – nedavno jsem na normalnim reviru chytnul pravyho BASSE a dneska jsem s twistrem draždil slunečnice (ne kytky
Na posledni fotce bolinek ±35 cm, kterej přežil utok zřejmě sumika.Tento příspěvek byl 27.7.2007 v 18:43 editován administrátorem jiris
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 27. července 2007 ve 12:46® Tomik
- Revír: Pstruhovka VČ
Dnes moucha i vláčka na říčce. Ryby celkem spolupracovali chytil jsem 20 sivenů (nej 31, 30 – kill) a 5 PO nej cca 27. Krásný den.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 27. července 2007 v 8:16® František
- Datum lovu: 26.7.2007 | Revír: malá MP voda | Způsob lovu: Feeder
Včera navečer jsme se synem pokoušeli feedr a plavanou. Na červíky a kuřici nachytáno hafo plotic a cejnů,
nej ryba 47cm. Mladej mě jako obvykle s plavajdou přechytal.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 26. července 2007 ve 22:52® Shadowhunter
- Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie. Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Čtvrtek 26. července 2007 ve 22:51® Shadowhunter
- Datum lovu: 26.7.2007 | Revír: Moravice | Způsob lovu: Muškaření
Tak dnesni muskarina na Moravici byla celkem uspesna…rybky zobali pekne akorat po 6 vecer to byla slabota…jinak 2 lipani 33 a 35cm
par potocaku a duhaku ale ti meli max. 25cm.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 26. července 2007 ve 20:17® Tomik
- Datum lovu: Dnes | Revír: Pstruhovka VČ | Způsob lovu: Přívlač
Nejdříve jsem zavítal na mě neznámý revír, po zjištění že neteče žádná voda sem se šel podívat proti proudu, kde jsem v jedné tůni našel 6 čerpadel a kus výše další dvě…tak sem znechucen odjel na jiny revir, kde teklo o něco více vody. Chytil jsem 5 PO z toho dva 30+.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 26. července 2007 ve 20:17® Scanix
- Datum lovu: 26.7.2007 | Revír: Vltava 23 | Způsob lovu: Přívlač
Dneska s dcerkou na chvilku u baraku; bodovaly jen gumy v barve dna a imitace stiky. Ze 6ti zaberu se na breh podivala jen jedna okolo 50cm, jedna tak 65cm se mi vyhakla u nohou uz po zdolani, druha mensi mi spadla pri prizvednuti k hladine. Jedna guma skoncila bez ocasku, jedna za kamenem na druhe strane. Celkova bilance: docela to uslo, skoda te vetsi, byla by to prvni letos pres 60cm
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 26. července 2007 ve 20:15® Sander
- Datum lovu: 26.7.2007 | Způsob lovu: Přívlač
Náhoda na pstruhovce
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 26. července 2007 v 16:18@ Pikes
- Datum lovu: 25.07.2006 | Revír: olomouckej stoják
Zdravím, včera sem měl vyjímečnej noční lov.. Chytl sem svýho prvního sumca na zasmrádlou rybku (sice malýho, ale neva), pak sem 4 záběry neproměnil, ale ve 23:57 sem chytl svýho prvního candáta na čerstvou.. Tak sem rozšířil svůj seznam chycených ryb o dvě nový..
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 26. července 2007 v 8:37® modrak
- Datum lovu: 26.7.2007 | Revír: 411032 / 02 | Způsob lovu: Muškaření
Poměrně výrazná povrchová aktivita bílé ryby, zřejmě spojená s rojením malých olivových jepic, nicméně o suchý olivový bažantí ocas ani o olivové brčko nebyl zájem. Změna nastala až po navázání 18 soldier palmeru na který byla ulovena dvojice plotic, perlín a kříženec, ploticoperlín. To celé bylo posléze doplněno o plotici a skaláka na soft hackle orange rook, též velikosti 18. Na suchardu platila statická presentace, na mokro pomalé osmičky. Velikost lovených ryb nepřesáhla 25cm, ale i tak musím konstatovat, že se jednalo o příjemné půlhodinové zpestření cesty do zaměstnání.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 26. července 2007 v 8:26® Padis
- Datum lovu: 25.5.07 | Revír: Pstruh. říčka
Včera večerní pokus o ulovení nějakého PO krasavce moc nevyšel.Na břeh se podívali 2 okouni,1 sivenek a 1 větší PO spadl.Voda strašně čistá a místy zarostlá zeleným hnusem
.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 25. července 2007 ve 23:46® joba
- Datum lovu: 25.7.07 | Revír: Labe
Dneska sumíci zase zobali woblery,dva se podívali na břeh, na fotce větší 90cm
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 25. července 2007 ve 23:28® b.gun
- Datum lovu: 25.07.2007 | Způsob lovu: Plavaná
Tak dnes odpoledne jsme opět vyrazili na stoják s plavajdou a s cílem vytáhnout nějakou tu žlutozelenou potvoru. Nakonec jsme se přes okouny, plotice, perlíny a jeseny k nějakým propracovali…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 25. července 2007 v 17:25® ART
-
Dnes jsem se vydal v 13:00 na nejbližší rybník v okolí Kozomín. Vyjel jsem na prehistorickém kole favorit. Moc mi to nevadilo protože už jsem tam jel letos po třetí. Aco jsem chytil? No po třech dnech a 15 hodin bez záběru jsem ho konečne lapnul. Měl bez 43cm rovný metr. Asi už větší v tom rybníku nebyla. Jo ješte chci pozdravit kolegu rybáře (masaře)který se strašně divil, že jsem ho pustil.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 25. července 2007 v 17:06® vodry22
- Datum lovu: 24.7.2007 | Revír: ÚN Hněvkovice
po asi 12 letech jsem vyrazil vcera prvně na ryby, dva pruty a šel jsem na to. hned první nahození bylo úspěšné…alespoň jsem zbavil vltavu smetí:)(foto). Druhej prut sem hned utrh což se mi mimochodem stalo snad 10krat:( chyt sem tyhle dva cejny(foto)…sli samozrejme zpatky do vody…ulovek nic moc ale po takovy dobe me to potesilo, zabalil sem to asi v 18:00 protoze zacalo hodne foukat a sel spat.Dneska zase dva cejni a ani jeden nucenej převaz.Cejni šli nazpatek domu do vody a ja zase kvuli větru taky…Tak to byly moje dva „prvni“ rybarske dny:o) Mám dotaz ohledně nějakých rybníku v v českých Budějovicích nebo blízkém okolí…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 25. července 2007 v 15:24® Vaclav
- Datum lovu: 24.7. | Revír: 431040 | Způsob lovu: Přívlač
…a o dvacet minut později toto – candát 45 cm na Gloog Kalipso 8 cm v barvě OPF. Do lodi se podívala i třetí ryba (další bolen) a jedna těžká, která vzala Kalipso u dna, se po minutě vypnula, aniž bych ji spatřil… Ach jo.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 25. července 2007 v 15:20® Vaclav
- Datum lovu: 24.7. | Revír: 431040 | Způsob lovu: Přívlač
Včera na větrné vodě a pod místy deštivou oblohou nejprve toto – bolen 67 na Gloog Nike 10 cm v barvě F…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 25. července 2007 v 8:09® Raf
- Datum lovu: 24.7.2007 | Revír: Berounka 1 | Způsob lovu: Sumcařina
Posilněn novými poznatky, které jsem získal při dělání recenze na nová DVD zdejšího „velitele“, jsem vyrazil s bráchou na Berounku. No a DVD asi funguje
. Ve vodě plavaly 4 bójky, do půlnoci stihli sumci strhnout trhačky ze tří z nich. Na břehu skončili dva vousáči – 80 cm (já), 102 cm (Milan). Obě dvě ryby jsou zpět ve hře.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 25. července 2007 v 0:31® HaD
- Datum lovu: 24.7.2007 | Revír: Lužnice 4 | Způsob lovu: Přívlač
Noční přívlač na sumce bez ryby, Tom měl jeden sumčí neproměněný záběr.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 25. července 2007 v 0:30® HaD
- Datum lovu: 24.7.2007 | Revír: Vltava | Způsob lovu: Přívlač
S TR jsme si byli zavláčet na závodním úseku Vltavy v Týně nad Vltavou. Parádně jsme si dopoledne zachatli – několik tloušťů i přes 40 cm, okouni, bolen a jeden candát. Moc pěkné dopoledne.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 24. července 2007 ve 23:05® Shadowhunter
- Datum lovu: 24.7.2007 | Způsob lovu: Muškaření
Tak dnesni moucha od 12:30 do 21:30…chyceno asi tak 30 ryb z toho nej duhak 31cm, ale bojoval hezky
… jinak se rybam dneska moc nechtelo i kdyz nevim proc…pocasi bylo ok…zatazeno ale aktivita ryb byla slaba :-/
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 24. července 2007 ve 20:54® Sander
- Datum lovu: 23-24.7.2007
Běžné fišky…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 24. července 2007 v 19:05® Mirus
- Datum lovu: 24.7.07 | Revír: (soukromý) | Způsob lovu: Feeder
Dnes výprava na ryby … rybky moc při chuti nebyly jen 3 plotičky a 1 kapřík spadl
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 24. července 2007 v 18:50® ART
-
Tak jsem zase byl na Koomíně zima jak pi.. dvakrat jsem zmok a do toho aby nbylo málo foukal vitr. Jo a co jsem chytil? No prece nic. Řikám si že asi nemuim chytat ryby.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 24. července 2007 v 15:50® ORIMP
-
Vladov boleň 65cm…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 24. července 2007 v 15:47® ORIMP
-
ja a bolínek
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 24. července 2007 v 15:46® ORIMP
- Datum lovu: 20.-22.7.2007 | Revír: Lipt.Mara | Způsob lovu: Přívlač
Perfektná chytačka zo super partou na krásnej Lipt.Mare. Cortone a sumík 100cm chytený na troling.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 24. července 2007 ve 12:24® ART
-
tak pánové včera návštěva Kozomína a hovno.Tak dneska za dve hodky jedu znova a doufám že nějakou potvoru kečnu.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 23. července 2007 ve 23:36® b.gun
- Datum lovu: 23.07.2007 | Způsob lovu: Plavaná
Dnes večer opět s kámošem na chvilku s plavačkou na nesvazovém rybníčku. Místo kousek od břehu prohozeno kukuřicí z plechovky, chytáno na kuku i žížaly. Kromě perlínů všemožných velikostí (kterých byl snad pytel) byl ukořistěn i jeden okounek, ale nejvíce potěšili dva krásně do zelena vybarvení línci(ačkoliv to nebyli žádní obři – cca 30 cm).
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.