Vyhledávání
Z lovu
V diskuzi je 18.413 příspěvků, z toho 18413 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Sobota 21. července 2007 v 17:59® František
- Datum lovu: 16.7.2007 | Revír: Úhlava VI. | Způsob lovu: Přívlač
Tenhle je jeden z těch co přišli v pondělí
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 21. července 2007 v 17:53® František
- Datum lovu: 16.7.2007 | Revír: Úhlava VI. | Způsob lovu: Přívlač
Celý týden mi na mimopstruhové Úhlavě štěstí přálo a zážitky z téhle dovolené si budu pamatovat dlouho
.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 21. července 2007 v 15:53® Tomash
- Datum lovu: včera a dnes | Revír: Labe | Způsob lovu: Feeder
Včera navečer a dnes ráno pokus o dravce (přívlač i položená rybka), téměř nic, jen kamarád Ota stáhl sumisko cca 30cm. Zhruba od 5ti hodin ráno se naše dravčí tažení zvrhlo ve feeder cup. Dominovali cejni v na Labe nevídaném poměru na zhruba 20 ryb, vyšlo 19 cejnů a ta další byla např. – plotice, perlín, cejnek, jesen, karas a kapr. Největší braní začalo kolem 10té! Já jsem stáhl pěknýho šupiho 50cm, ale Dwarf mě pár minut na to sejmul karasem 45cm!!!
Hodně cejnů se blížilo k 60cm, ale převažovali 30–40cm
Nutno také podotknout, že jsme oba dny zmokli jako slepice a jako bonus mi nějaká PIČA v noci ukradla prut, který jsem měl opřený o křoví a celou noc se od něj vzdálil snad na myx 10m! (ještě, že to byla taková kepka, ale stejně mě to vytočilo)
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 21. července 2007 v 11:05® knedlik
- Datum lovu: 20.7.07 | Revír: Morava | Způsob lovu: Přívlač
Môj osobáčik na prívlač som včera posunul z 151 na 166 cm
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 20. července 2007 v 15:23® Padis
- Datum lovu: 19.07.07 | Způsob lovu: Přívlač
Včera podvečerní procházka před noční bouřkou.Chyceno několik okounů na malého woblera.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 20. července 2007 ve 14:39® jiris
-
Jeden letosni.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 19. července 2007 ve 23:12® Scanix
- Datum lovu: 19.7.2007 | Revír: Vltava 23 | Způsob lovu: Přívlač
Obchazejici bourka me nenechala v klidu a vyrazil jsem, ackoliv jsem si na odpolednim tlousti zasekl trojhak do prstu, operace se zdarila, pean odvedl svou praci a samou bolesti jsem to zapomnel vyfotit. No ted vecer jsem si uz nic do sebe nazapichl a na breh se podivali dva boleni 53 a 59, prvni na poppa, druhy a vetsi na salmo frisky uz za tmy. Jedna ryba spadla, sumik ani naznak, letos stale bez fousace
.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 19. července 2007 v 15:57® kostnak
- Způsob lovu: Přívlač
na gumku
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 19. července 2007 v 8:24® Scanix
- Datum lovu: 18.7.2007 | Revír: ÚN Hněvkovice | Způsob lovu: Přívlač
Report ze vcerejsich fisek, na 4 nahod na 9cm poppa tento okoun, slibny zacatek, ale pote uz nic. Vlaceli jsme i mrtvolu!!! Ve 3 lidech jen jediny okoun, propadam pozvolna zoufalstvi. Aktivita ryb nula/nic, jeste jsem mel jeden zaber kolem 22:30 od sumika na wobler, ale asi nejaky pinda. Bida bid…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 19. července 2007 v 8:05® Chose
- Datum lovu: 18.07.207 | Revír: Pstruhový potok VČ | Způsob lovu: Muškaření
Po roce muškaření se na mě usmálo štěstíčko a mouchu mi vzal tenhle kousek 49cm, další fotky jsou ve fotogalerii.Tento příspěvek byl 19.7.2007 ve 13:32 editován administrátorem BoBo-Falknow
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 19. července 2007 v 7:18® Vaclav
- Datum lovu: 18.7. | Revír: ÚN Jesenice | Způsob lovu: Přívlač
Bratr včera odpoledne na Jesenici za pomoci Arese (Gloog) tuto osmdesátku. Přišla v pařáku ve 14.30 hodin asi na třetí hod!
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 18. července 2007 v 17:38® Tomash
- Revír: Řeka | Způsob lovu: Klasická položená
Tak nějak různě jsme od neděle do dneška pokoušeli s Janou dravce na řece. Výsledkem bylo několik bolenů od 50–60cm, pár candátků od 30–40cm + dva bonusy. Tím prvním byl Jany první sumík viz foto a pak moc pěkně stavěný úhoř, který zabral mně. Oběma „bonusům“ přišla vhod bezhlavá ouklej
Počasí bylo hodně nepříznivé, takže sumasumárum celkem spokojenost.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 18. července 2007 v 17:30® Bobr-007
-
Dvě noci na sumcich a kaprech na moravě u Rohatca. Z milosti mi přišel kapřík kterého sem do vytažení z vody necítil ani na prutě
…bííída
(a při noseni věci k vodě asi 500m makačka jak prase)
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 18. července 2007 ve 13:35® sethy
- Datum lovu: 16.-17.7. | Revír: JM | Způsob lovu: Přívlač
Vcerejsi 2 dny se celkem povedly. chytano na malé wobliky. Mraky okounu par tloustu nej 54, par parem, candatci a sticka.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 17. července 2007 v 16:06® Raf
- Datum lovu: 16.7.2007 | Revír: Labe 4-5 | Způsob lovu: Přívlač
Ve včerejším vedru okolo 35 stupňů to měla být zcela podprůměrná vycházka. Ale z Labe v Ústí mam dojem, že snad ani nedovede být podprůměrné nebo průměrné. Za dvě prutohodiny chycena parádní štika 73 cm a několik jesenů.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 16. července 2007 ve 23:32® joba
- Datum lovu: 15.7 | Způsob lovu: Přívlač
na prut 8–25g a 0,16 od keře ke keři celkem adrenalin
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 16. července 2007 v 18:24® Lukas 5
-
Štička samozřejmě vrácena vodě
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 16. července 2007 v 18:23® Lukas 5
- Datum lovu: 16.7.2007 | Revír: Berounka | Způsob lovu: Přívlač
Dneska na Berounce 1 štička 55cm a 2 tloušti cca 40cm mi spadly.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 15. července 2007 ve 21:17® Padis
- Datum lovu: 14.07. | Revír: Chrudimka | Způsob lovu: Přívlač
V sobotu jsem si na chvilenku odskočil na Chrudimku.Za 2 hodinky chyceno několik štiček nej 50 cm a tlouštů.Pěkná rybařina až na to lezení ve vysokých kopřivách.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 15. července 2007 ve 21:04® paccco
- Datum lovu: 14.7.2007 | Revír: Sázava 13 | Způsob lovu: Přívlač
Včerejší dopolední procházka na mém oblíbeném revíru nedopadla moc dobře
.Na rotačku chyceno 4× okoun,štičky nejsou moc při chuti
.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 15. července 2007 v 17:59® Cidas
- Datum lovu: 14.7.2007 | Revír: Orlík | Způsob lovu: Přívlač
Včera na Orlíku celkem aktivní boleni. Za půl hodinky asi 6 ataků na popera, bohužel se však pořádně trefil pouze jeden (asi něco dělám špatně). Bolena 64 cm jsem zavraždil potom co jsem ho svou nešikovností při focení vyválel v písku. Jsem ostuda.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 14. července 2007 v 16:28® Tomeš
- Datum lovu: 13:7:2007 | Revír: PřívlačUživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Sobota 14. července 2007 v 16:24® Tomeš
- Datum lovu: 13.7.2007 | Revír: PřívlačUživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Sobota 14. července 2007 ve 14:35® Uno
-
Začátek sezony , zatím nic moc ??
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 13. července 2007 ve 22:51® Shrek
- Datum lovu: 13.7.2007 | Revír: Ohře | Způsob lovu: Muškaření
Dnes moucha s Rarachem.Ruda něco k deseti rybám,já pouze dvě.Za zmínku stojí Rudovo tloušť 40+ , který na mušáku slušně cvičil.Sorry za kvalitu fotky,je to ta nejlepší. Aby dnešních úlovků nebylo málo – na vlastní oči jsem viděl mystickou postavu skrývající se pod nickem „Vaclav“ o které jsem si myslel,že ani neexistuje.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 13. července 2007 v 16:58® Lukas 5
- Datum lovu: 13.7.2007 | Revír: Olešná | Způsob lovu: Přívlač
Dnes jsem poprvé chytil candáta (čtyři candátky) nej 46cm.A taky mi na většího twistra vlítla nějaká pořádná ryba protože hned při záseku to parádně rozbalila,a nešla zastavit a po cca 20 metrech se vypla,chytal jsem na 0,18mm tak jsem si toho moc nemohl dovolit.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 13. července 2007 v 11:17® Davish
- Datum lovu: 13.7.2007 | Revír: Mocla 1aUživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Pátek 13. července 2007 v 11:14® Davish
- Datum lovu: 13.7.2007 | Revír: Mocla 1a
16 okounů na plavačku s hnojákama a jednoho cejna na feeder
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 13. července 2007 v 10:24® lucioperce69
- Datum lovu: 10-12.7.2007 | Revír: vláčka, plavaná
stejné místo jako damys soustředili sme se ale spíš na dravce candáti šli neskutečně i když z 80% ryby do 45 cm, ale povedlo se i několik kousků kolem 60. 5 štik nám to ukouslo ale nebyli to žadný obludy ale hlavně kolega si povodil a taky úspěšně zdolal tlouštíka 55cm.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 13. července 2007 v 9:19® cormaxx
- Datum lovu: 13.7.2007 | Způsob lovu: Přívlač
dneska od 6 do 8,30 vláčka na jednom revíru.Měl jsem s sebou jemňoučkej cajk protože jsem šel spíš po okounech.Lapnul jsem jen asi 5 okounků ±10cm,jednu kudlu tak 35cm a kolem osmý jednu krásně vypasenou štiku 64cm
na 0,14 vlasec a na 1 rotnu jen s karabinkou,prut do 15g to byl docela mazec ale byla více než dobře seklá.Přetahoval jsem se sní skoro 10 minut
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.