Chytej.cz

Z lovu

V diskuzi je 18.419 příspěvků, z toho 18419 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Pondělí 23. července 2007 ve 23:27® b.gun
Datum lovu: 21.07.2007 | Revír: Labe 4-5 | Způsob lovu: Feeder

V sobotu ráno s kámošem feedrovačka na Labi. Chytáno na červy a žoužele, na břeh se na nás přišly podívat rybky v druhovém zastoupení cejn, cejnek, plotice, jesen, hrouzek a okoun. Největší rybou kámošův cejn 52 cm.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
    Pondělí 23. července 2007 v 10:30® Padis
    Padis
    Datum lovu: 21.7.07 | Revír: Pstruh. potok

V sobotu jsem vyrazil na obhlídku revíru voda moc čistá.Rybám se moc nechtělo výsledek 2 PO a 2 okouni byl v těch podmínkách myslím úspěch.

Neděle 22. července 2007 v 19:29® Ftmči
      Ftmči
      Datum lovu: 21.7. 2007 | Revír: Malše 1 | Způsob lovu: Plavaná

Se podařil pěknej amurek. Tahal sem ho na 15 vlasec a 5–25g prut cca 15 min. Bylo to u chat,a tak na me koukalo asi 15lidi. 9-) 9-) 9-) Mel 55cm. Vracen z5.

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13180.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13179.jpg
        Neděle 22. července 2007 v 19:19® tomchamik
        tomchamik
        Datum lovu: 19-22,8 | Revír: Orlik | Způsob lovu: Klasická položená

Nic moc počasí,ve dne horko,v noci déšt. Ryby nějak nešli,pár cejnů na kuku,kapry jsem ani nezahlédl.Nakonec se nechal přemluvit tento krasavec 80cm,nevážen.

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13178.jpg
          Neděle 22. července 2007 ve 14:44® Lukas100
          Datum lovu: 21.-22.7.2007 | Revír: Rpety | Způsob lovu: Feeder

Zdravím vespolek, právě jsem se vrátil z výborné rybačky. Kousek od Hořovic jsem našel soukromý rybník pana Hasmana (723 208 094) v obci Rpety. Krásně jsem si zachytal kapry na feeder. Nejkrásněší záběry byly na čerstvý rohlík plovoucí po hladině, skákali po něm jako delfíni. Sice jsem netrefil žádného obra, ale kapříků do 50 cm jsem chytil asi 25, a skoro všichni se mi snažili ukrást prut :-) Rybičky se nachytat nedaly, tak jsem v noci zkoušel rousnice na sumíka a vzal to tenhle krásný candát, 68 cm a trochu přes tři kila. Příště se vypravím s rybičkami a podívám se na ty candáty pořádně. Spát se dá v chatách, ale my dali přednost starému hausbótu, no zkrátka romantika musí být. Pan Hasman čepuje výborně Staropramen a už se těším na další návštěvu. Celkový dojem: ceny mírné, obsluha vzorná, ještě se musí naučí ovládat počasí a přestěhuju se tam :-) Mrkněte na rybareni-rpety.rovnou.cz , doporučuju. Lukas100

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13174.jpg
            Sobota 21. července 2007 ve 20:43® skwor
            skwor
            Datum lovu: 21.7. | Revír: Berounka

Dnes jsem si parádně zamuškařil, ryby sbíraly, takže na sucho to celkem šlo. Chyceno asi 10 ryb, 3 největší tloušti měli kolem 35cm, což je u mě při muškařině už slušná ryba pivo

Sobota 21. července 2007 v 17:59® František
              František
              Datum lovu: 16.7.2007 | Revír: Úhlava VI. | Způsob lovu: Přívlač

Tenhle je jeden z těch co přišli v pondělí:-)

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13172.jpg
                Sobota 21. července 2007 v 17:53® František
                František
                Datum lovu: 16.7.2007 | Revír: Úhlava VI. | Způsob lovu: Přívlač

Celý týden mi na mimopstruhové Úhlavě štěstí přálo a zážitky z téhle dovolené si budu pamatovat dlouho:-93; .

Sobota 21. července 2007 v 15:53® Tomash
                  Tomash
                  Datum lovu: včera a dnes | Revír: Labe | Způsob lovu: Feeder

Včera navečer a dnes ráno pokus o dravce (přívlač i položená rybka), téměř nic, jen kamarád Ota stáhl sumisko cca 30cm. Zhruba od 5ti hodin ráno se naše dravčí tažení zvrhlo ve feeder cup. Dominovali cejni v na Labe nevídaném poměru na zhruba 20 ryb, vyšlo 19 cejnů a ta další byla např. – plotice, perlín, cejnek, jesen, karas a kapr. Největší braní začalo kolem 10té! Já jsem stáhl pěknýho šupiho 50cm, ale Dwarf mě pár minut na to sejmul karasem 45cm!!! pivo Hodně cejnů se blížilo k 60cm, ale převažovali 30–40cm :-| Nutno také podotknout, že jsme oba dny zmokli jako slepice a jako bonus mi nějaká PIČA v noci ukradla prut, který jsem měl opřený o křoví a celou noc se od něj vzdálil snad na myx 10m! (ještě, že to byla taková kepka, ale stejně mě to vytočilo)

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13170.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13169.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13168.jpg
                    Sobota 21. července 2007 v 11:05® knedlik
                    knedlik
                    Datum lovu: 20.7.07 | Revír: Morava | Způsob lovu: Přívlač

Môj osobáčik na prívlač som včera posunul z 151 na 166 cm

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13166.jpg
                      Pátek 20. července 2007 v 15:23® Padis
                      Padis
                      Datum lovu: 19.07.07 | Způsob lovu: Přívlač

Včera podvečerní procházka před noční bouřkou.Chyceno několik okounů na malého woblera.

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13159.jpg
                        Pátek 20. července 2007 ve 14:39® jiris
                        jiris

Jeden letosni.

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13158.jpg
                          Čtvrtek 19. července 2007 ve 23:12® Scanix
                          Scanix
                          Datum lovu: 19.7.2007 | Revír: Vltava 23 | Způsob lovu: Přívlač

Obchazejici bourka me nenechala v klidu a vyrazil jsem, ackoliv jsem si na odpolednim tlousti zasekl trojhak do prstu, operace se zdarila, pean odvedl svou praci a samou bolesti jsem to zapomnel vyfotit. No ted vecer jsem si uz nic do sebe nazapichl a na breh se podivali dva boleni 53 a 59, prvni na poppa, druhy a vetsi na salmo frisky uz za tmy. Jedna ryba spadla, sumik ani naznak, letos stale bez fousace :-( .

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13157.jpg
                            Čtvrtek 19. července 2007 v 15:57® kostnak
                            kostnak
                            Způsob lovu: Přívlač

na gumku

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13154.jpg
                              Čtvrtek 19. července 2007 v 8:24® Scanix
                              Scanix
                              Datum lovu: 18.7.2007 | Revír: ÚN Hněvkovice | Způsob lovu: Přívlač

Report ze vcerejsich fisek, na 4 nahod na 9cm poppa tento okoun, slibny zacatek, ale pote uz nic. Vlaceli jsme i mrtvolu!!! Ve 3 lidech jen jediny okoun, propadam pozvolna zoufalstvi. Aktivita ryb nula/nic, jeste jsem mel jeden zaber kolem 22:30 od sumika na wobler, ale asi nejaky pinda. Bida bid…

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13153.jpg
                                Čtvrtek 19. července 2007 v 8:05® Chose
                                Chose
                                Datum lovu: 18.07.207 | Revír: Pstruhový potok VČ | Způsob lovu: Muškaření

Po roce muškaření se na mě usmálo štěstíčko a mouchu mi vzal tenhle kousek 49cm, další fotky jsou ve fotogalerii.Tento příspěvek byl 19.7.2007 ve 13:32 editován administrátorem BoBo-Falknow

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13152.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13151.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13150.jpg
                                  Čtvrtek 19. července 2007 v 7:18® Vaclav
                                  Datum lovu: 18.7. | Revír: ÚN Jesenice | Způsob lovu: Přívlač

Bratr včera odpoledne na Jesenici za pomoci Arese (Gloog) tuto osmdesátku. Přišla v pařáku ve 14.30 hodin asi na třetí hod! pivo

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13149.jpg
                                    Středa 18. července 2007 v 17:38® Tomash
                                    Tomash
                                    Revír: Řeka | Způsob lovu: Klasická položená

Tak nějak různě jsme od neděle do dneška pokoušeli s Janou dravce na řece. Výsledkem bylo několik bolenů od 50–60cm, pár candátků od 30–40cm + dva bonusy. Tím prvním byl Jany první sumík viz foto a pak moc pěkně stavěný úhoř, který zabral mně. Oběma „bonusům“ přišla vhod bezhlavá ouklej :-) Počasí bylo hodně nepříznivé, takže sumasumárum celkem spokojenost.

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13146.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13145.jpg
                                      Středa 18. července 2007 v 17:30® Bobr-007

Dvě noci na sumcich a kaprech na moravě u Rohatca. Z milosti mi přišel kapřík kterého sem do vytažení z vody necítil ani na prutě:-D …bííída 8-( (a při noseni věci k vodě asi 500m makačka jak prase)

Středa 18. července 2007 ve 13:35® sethy
                                        sethy
                                        Datum lovu: 16.-17.7. | Revír: JM | Způsob lovu: Přívlač

Vcerejsi 2 dny se celkem povedly. chytano na malé wobliky. Mraky okounu par tloustu nej 54, par parem, candatci a sticka.

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13144.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13143.jpg
                                          Úterý 17. července 2007 v 16:06® Raf
                                          Raf
                                          Datum lovu: 16.7.2007 | Revír: Labe 4-5 | Způsob lovu: Přívlač

Ve včerejším vedru okolo 35 stupňů to měla být zcela podprůměrná vycházka. Ale z Labe v Ústí mam dojem, že snad ani nedovede být podprůměrné nebo průměrné. Za dvě prutohodiny chycena parádní štika 73 cm a několik jesenů.

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13132.jpg
                                            Pondělí 16. července 2007 ve 23:32® joba
                                            Datum lovu: 15.7 | Způsob lovu: Přívlač

na prut 8–25g a 0,16 od keře ke keři celkem adrenalin:-)

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13128.jpg
                                              Pondělí 16. července 2007 v 18:24® Lukas 5
                                              Lukas 5

Štička samozřejmě vrácena vodě

Pondělí 16. července 2007 v 18:23® Lukas 5
                                                Lukas 5
                                                Datum lovu: 16.7.2007 | Revír: Berounka | Způsob lovu: Přívlač

Dneska na Berounce 1 štička 55cm a 2 tloušti cca 40cm mi spadly.:-((

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13127.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13126.jpg
                                                  Neděle 15. července 2007 ve 21:17® Padis
                                                  Padis
                                                  Datum lovu: 14.07. | Revír: Chrudimka | Způsob lovu: Přívlač

V sobotu jsem si na chvilenku odskočil na Chrudimku.Za 2 hodinky chyceno několik štiček nej 50 cm a tlouštů.Pěkná rybařina až na to lezení ve vysokých kopřivách.

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13125.jpg
                                                    Neděle 15. července 2007 ve 21:04® paccco
                                                    paccco
                                                    Datum lovu: 14.7.2007 | Revír: Sázava 13 | Způsob lovu: Přívlač

Včerejší dopolední procházka na mém oblíbeném revíru nedopadla moc dobře 9-) .Na rotačku chyceno 4× okoun,štičky nejsou moc při chuti:-O .

Neděle 15. července 2007 v 17:59® Cidas
                                                      Datum lovu: 14.7.2007 | Revír: Orlík | Způsob lovu: Přívlač

Včera na Orlíku celkem aktivní boleni. Za půl hodinky asi 6 ataků na popera, bohužel se však pořádně trefil pouze jeden (asi něco dělám špatně). Bolena 64 cm jsem zavraždil potom co jsem ho svou nešikovností při focení vyválel v písku. Jsem ostuda. 8-(

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13123.jpg
                                                        Sobota 14. července 2007 v 16:28® Tomeš
                                                        Datum lovu: 13:7:2007 | Revír: Přívlač
                                                        Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.
                                                        foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13120.jpg
                                                          Sobota 14. července 2007 v 16:24® Tomeš
                                                          Datum lovu: 13.7.2007 | Revír: Přívlač
                                                          Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.
                                                          foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13119.jpg
                                                            Sobota 14. července 2007 ve 14:35® Uno

Začátek sezony , zatím nic moc ??

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13117.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13116.jpg