Chytej.cz

Z lovu

V diskuzi je 18.419 příspěvků, z toho 18419 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Pátek 13. července 2007 ve 22:51® Shrek
Shrek
Datum lovu: 13.7.2007 | Revír: Ohře | Způsob lovu: Muškaření

Dnes moucha s Rarachem.Ruda něco k deseti rybám,já pouze dvě.Za zmínku stojí Rudovo tloušť 40+ , který na mušáku slušně cvičil.Sorry za kvalitu fotky,je to ta nejlepší. Aby dnešních úlovků nebylo málo – na vlastní oči jsem viděl mystickou postavu skrývající se pod nickem „Vaclav“ o které jsem si myslel,že ani neexistuje. :-D

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13115.jpg
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
    Pátek 13. července 2007 v 16:58® Lukas 5
    Lukas 5
    Datum lovu: 13.7.2007 | Revír: Olešná | Způsob lovu: Přívlač

Dnes jsem poprvé chytil candáta (čtyři candátky) nej 46cm.A taky mi na většího twistra vlítla nějaká pořádná ryba protože hned při záseku to parádně rozbalila,a nešla zastavit a po cca 20 metrech se vypla,chytal jsem na 0,18mm tak jsem si toho moc nemohl dovolit.8-(

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13111.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13112.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13113.jpg
      Pátek 13. července 2007 v 11:17® Davish
      Davish
      Datum lovu: 13.7.2007 | Revír: Mocla 1a
      Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.
      foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13105.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13106.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13107.jpg
        Pátek 13. července 2007 v 11:14® Davish
        Davish
        Datum lovu: 13.7.2007 | Revír: Mocla 1a

16 okounů na plavačku s hnojákama a jednoho cejna na feeder

Pátek 13. července 2007 v 10:24® lucioperce69
          lucioperce69
          Datum lovu: 10-12.7.2007 | Revír: vláčka, plavaná

stejné místo jako damys soustředili sme se ale spíš na dravce candáti šli neskutečně i když z 80% ryby do 45 cm, ale povedlo se i několik kousků kolem 60. 5 štik nám to ukouslo ale nebyli to žadný obludy ale hlavně kolega si povodil a taky úspěšně zdolal tlouštíka 55cm.

Pátek 13. července 2007 v 9:19® cormaxx
            cormaxx
            Datum lovu: 13.7.2007 | Způsob lovu: Přívlač

dneska od 6 do 8,30 vláčka na jednom revíru.Měl jsem s sebou jemňoučkej cajk protože jsem šel spíš po okounech.Lapnul jsem jen asi 5 okounků ±10cm,jednu kudlu tak 35cm a kolem osmý jednu krásně vypasenou štiku 64cm9-) na 0,14 vlasec a na 1 rotnu jen s karabinkou,prut do 15g to byl docela mazec ale byla více než dobře seklá.Přetahoval jsem se sní skoro 10 minut:-)

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13102.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13103.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13104.jpg
              Pátek 13. července 2007 v 9:16® Máša
              Datum lovu: 12.7.07 | Revír: Zbůch odal | Způsob lovu: Kaprařina

Foukal silný vítr a já měl jeden prut na kapry a jeden proutek na rybyčky, kapry jsem chytal na kamarádovo domácí boilies a rybyčky na kousek rousnice. Na rousnici jsem chytil dva pěkné kapříky a na ten proutek určený jen na rybyčky to byl pěkný boj. Přišel záběr i na boilies, který jsem měl hozený tak pul metru od rákosí, když jsem zasekl už jsem nebyl pánem situace, ryba si to hrnula jako tank do rákosí a to i přes mé velké úsilí ji otočit, jsem nedokázal vůbec nic(pro tyto případy mám na navijáku 100m pletené šňůry a stejně prd platné). Ve finále když byla tak 8–10 metrů v rákosí se vyhákla a já vytáhl jen kompletní sestavu na které chybělo jen boilies… Krásný zážitek, bohužel bez toužené fotky veliké ryby …

Čtvrtek 12. července 2007 v 18:34® Jezinka
                Datum lovu: 12/07/2007 | Revír: Berounka a Mníšek | Způsob lovu: Plavaná

Začly jsme dobře na Berounce, několik krásných záběrů, ale pak se sneslo nějaké woodoo a už ani ťuk. Utekly jsme si vylepšit skóre na rybník a tady pro změnu začlo lejt jako z konve. Sice nejsme z cukru ale po promočení všech svršků jsme potupně prchly domů do horké vany. Holkám se to ovšem moc líbilo.

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13097.jpg
                  Čtvrtek 12. července 2007 v 17:09® modrak
                  modrak
                  Datum lovu: 11.7.2007 | Revír: Ostravice 1 | Způsob lovu: Muškaření

Přikalená mírně zvedlá voda, minimální povrchový sběr. Uloveno pouze několik ouklejí. Jedním slovem slabota. :-((

Čtvrtek 12. července 2007 ve 12:11® Vaclav III.
                    Datum lovu: 11.7.2007 | Revír: Lužnice 3 | Způsob lovu: Přívlač

Večerní super zážitek. Na twistery postupně štiky 56, 52 a jedna neměřená + dvě úchvatné zdolávačky sumců – ve stromech bez nároku na úspěch.

Středa 11. července 2007 ve 22:57® Damys
                      Damys
                      Datum lovu: 9.7.07 | Revír: Ohře 9 | Způsob lovu: Feeder

Jedním slovem nádhera.Asi nej rybačka letos.Ryb nepočítaně.Pře­vládal cejn,semtam kapřík a podoustev.Přišli i cejni kolem 60 a podoustev 44cm:-D :-P

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13087.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13088.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13089.jpg
                        Středa 11. července 2007 ve 21:44® Mirus
                        Mirus
                        Datum lovu: 11.7.07 | Revír: Jihlava 9

Dnes s Davishem na řece ze začátku zkoušel Davish marmyšku a v náhonu na ní chytl 2 oukleje
                        a 1 tlouště cca 30cm … já mezitím vláčel ale nic jsem neuvláčel :-(( . Taky jsem potom zkoušel marmyšku a jeden hrouzek se pověsil s davishem jsme pak furt vláčely ale bezvýsledně akorát utržený nástrahy nakonec jsem se na to vys**ly :-D … Měli jsme hnojáky a po dešti davish našel 2 rousky.Nejdřív jsem dal rousku a vytáhl tlouštíka davishovi rousku něco ztrhlo , přestože bylo hnusný počasí nás příjemně překvapilo že jsme pak na hnojáky cca za 45 minut vytáhli 4 ježdíky !!! nej 17 cm …

PS : Zapoměl jsem si vypnout noční režim na fotáku tak se omlouvám za né příliš good kvalitu fotek… :-P

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13084.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13085.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13086.jpg
                          Středa 11. července 2007 ve 21:09® Sander
                          Sander
                          Datum lovu: 11.7.2007 | Způsob lovu: Přívlač

Pokus o foto štiky, zda se povedlo, posuďte sami..

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13082.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13083.jpg
                            Středa 11. července 2007 v 19:00® b.gun
                            Datum lovu: 01.07. - 07.07.2007 | Revír: Jižní Čechy | Způsob lovu: Kaprařina

Týden strávený na jihu Čech se nesl ve znamení „divokého“ počasí, kdy jsme se od pařáku dostali přes bouřku s provazy vody a v dalších dnech následující nárazový vichr až k takovému ochlazení, že už jsme jen čekali, zda dorazí i sněhové vločky… To se bohužel odrazilo na aktivitě ryb a na četnosti záběrů. Přesto se nám podařilo přes třicet kapříků přinutit k záběru, na břeh se jich podívalo pětadvacet, největším byl šupík 83cm/9kg.

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13081.jpg
                              Středa 11. července 2007 v 7:48® Majo123456

Amur 61

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13079.jpg
                                Úterý 10. července 2007 ve 21:57® Padis
                                Padis
                                Datum lovu: 10.7.07 | Revír: Chrudimka | Způsob lovu: Přívlač

Tak dnes jsem snad protrhl smůlu.Na břeh se podívalo 5 štik vše okolo 50 cm + 2 boleni a okoun.2 vetší štiky mě spadly.Až na pár utržených nástrah:-D moc pěkná rybačka:->

Úterý 10. července 2007 v 19:43® Sander
                                  Sander
                                  Datum lovu: 10.7.2007

Dnes vláčka v CePovo úseku, rybky celkem šly, nej 65–66. I kolega, který držel vláčák po šesti letech, se pochlapil :-) Až na nemilé vyhoštění od vody, kdy na nás vlítl nějaký dříve narozený chlapík a protočil mi klobouk sukovicí, bo jsem se naštěstí stačil uhnout, tak pěkné odpoledne. Chovali jsme se slušně, a i když se prý „změnil zákon a celý břeh je dědovo“, byl až moc prudérní a nedbal ani omluvy, ke které jsme se snížili… :-/

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13073.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13072.jpg
                                    Pondělí 9. července 2007 v 18:48® paccco
                                    paccco
                                    Datum lovu: 8.7.2007 | Revír: Sázava 13 | Způsob lovu: Přívlač

Nedělní vláčka se velice vydařila.Za tři hodinky jsem si utvořil nový rekord ( pouze co do kusů ne na délku :-(( )na zdejší lokalitě.Chyceno 10 štiček a 1 okoun :-D !!

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13064.jpg
                                      Pondělí 9. července 2007 v 17:54® Sum Sum
                                      Sum Sum
                                      Datum lovu: 7.7.2007 | Revír: Morava 4A | Způsob lovu: Klasická položená

Večerní lov s kámošem . Šel jsem na candaty a povedl se tendle vousáč:-93; 83cm a žížalka 62cm. Sumík na 8cm plotka živá na dno a uhoř 3cm mrtva na dno cejnekpivo .

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13061.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13062.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13063.jpg
                                        Pondělí 9. července 2007 ve 14:42® hajan
                                        Datum lovu: 12.7.2007 | Revír: Berounka, položená

Jěště menší kámoš na rybu.

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13059.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13060.jpg
                                          Pondělí 9. července 2007 ve 14:39® hajan
                                          Datum lovu: 2.7.2007 | Revír: Berounka,přívlač

Po několika tisících hodech a několika zesranejch záběrech, konečně ryba, která stála za fotku a do putíku prověřila můj vercajk. 110 cm, 10kg.

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13057.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13058.jpg
                                            Pondělí 9. července 2007 ve 14:05® Davish
                                            Davish
                                            Datum lovu: 9.7.2007 | Revír: Jihlava 10

Dnes ráno chytačka od 6:00 – 9:30 s Mirusem na řece pod splavem. Na hnojáčky se nám docela dařilo, chytli jsme několik cejnů v., skaláků, hrouzků a Mirus chyt pěknýho okouna 25cm.

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13054.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13055.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13056.jpg
                                              Pondělí 9. července 2007 ve 12:04® Kosmik
                                              Datum lovu: 30.6-7.7 | Revír: Dyje 15

Moje první týdenní výprava dopadla špatně, počasí nepřálo, přeháňky, silný vítr. Cejni vůbec nebrali. Děda chytil jednoho kapra 70 cm a 6 kg na obarvené kolínko na červeno. Já jsem uvláčel sumca 76 cm, okouna 30 cm.:-) . Vše vráceno vodě.

Pondělí 9. července 2007 v 8:52® Chose
                                                Chose
                                                Revír: Vč potok | Způsob lovu: Muškaření

Tak sem to byl včera zkusit…

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13052.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13053.jpg
                                                  Neděle 8. července 2007 ve 21:46® 1esliacanova
                                                  Datum lovu: 8.7.2007 | Revír: Privlac

Perfektna vychadzka! Ryby boli mensie ale bolo ich asi 40 za 5 hod.

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13049.jpg
                                                    Neděle 8. července 2007 ve 21:43® Padis
                                                    Padis

za tento týden 3× na pstruhové vodě muška i přívlač.Chyceni PO,siveni a okouni a tloušti.

Neděle 8. července 2007 ve 21:40® 1esliacanova
                                                      Datum lovu: 8.7.2007 | Revír: Privlac
                                                      Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.
                                                      foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13046.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13047.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13048.jpg
                                                        Neděle 8. července 2007 ve 21:11® Sander
                                                        Sander
                                                        Datum lovu: 8.7.2007

Moucha + plavačka, celkem to šlo, okouni, pstruzi, tloušti, lipani, proudníci… ale když kolem mě na té malé pstruhovce proplavalo hejno debilních vodáků, a ještě k tomu proti proudu, tak to už na mě bylo moc. Jeli mi půl metru od prutu, bo říčka je malá…

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13043.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13044.jpg
                                                          Neděle 8. července 2007 ve 20:04® ČudlařX
                                                          ČudlařX

DNeska na necelý dwě hodinky na rybach…na feeder krom plno drobotiny se mi „podařilo“ utrhnout neznámou wětší rybu…útěchou mi byla štička 50+ nahozená na wedlejším prutu …prima dopoledne!samo že wšechno wráceno wodě!:-P :-P

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13039.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13040.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13041.jpg
                                                            Neděle 8. července 2007 ve 14:58® jaryn

Dnes okolo deváte Dráchov štika 67cm, nádherně bojovala, 2× vyskočila s otevřenou tlamou nad vodu. Užil jsem si to a za odměnu dostala svobodu. Big Mike máš ji tam, tak se snaž.