Chytej.cz

Z lovu

V diskuzi je 18.433 příspěvků, z toho 18433 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Úterý 10. července 2007 v 18:43® Sander
Sander
Datum lovu: 10.7.2007

Dnes vláčka v CePovo úseku, rybky celkem šly, nej 65–66. I kolega, který držel vláčák po šesti letech, se pochlapil :-) Až na nemilé vyhoštění od vody, kdy na nás vlítl nějaký dříve narozený chlapík a protočil mi klobouk sukovicí, bo jsem se naštěstí stačil uhnout, tak pěkné odpoledne. Chovali jsme se slušně, a i když se prý „změnil zákon a celý břeh je dědovo“, byl až moc prudérní a nedbal ani omluvy, ke které jsme se snížili… :-/

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13072.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13073.jpg
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
    Pondělí 9. července 2007 v 17:48® paccco
    paccco
    Datum lovu: 8.7.2007 | Revír: Sázava 13 | Způsob lovu: Přívlač

Nedělní vláčka se velice vydařila.Za tři hodinky jsem si utvořil nový rekord ( pouze co do kusů ne na délku :-(( )na zdejší lokalitě.Chyceno 10 štiček a 1 okoun :-D !!

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13064.jpg
      Pondělí 9. července 2007 v 16:54® Sum Sum
      Sum Sum
      Datum lovu: 7.7.2007 | Revír: Morava 4A | Způsob lovu: Klasická položená

Večerní lov s kámošem . Šel jsem na candaty a povedl se tendle vousáč:-93; 83cm a žížalka 62cm. Sumík na 8cm plotka živá na dno a uhoř 3cm mrtva na dno cejnekpivo .

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13061.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13062.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13063.jpg
        Pondělí 9. července 2007 ve 13:42® hajan
        Datum lovu: 12.7.2007 | Revír: Berounka, položená

Jěště menší kámoš na rybu.

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13059.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13060.jpg
          Pondělí 9. července 2007 ve 13:39® hajan
          Datum lovu: 2.7.2007 | Revír: Berounka,přívlač

Po několika tisících hodech a několika zesranejch záběrech, konečně ryba, která stála za fotku a do putíku prověřila můj vercajk. 110 cm, 10kg.

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13057.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13058.jpg
            Pondělí 9. července 2007 ve 13:05® Davish
            Davish
            Datum lovu: 9.7.2007 | Revír: Jihlava 10

Dnes ráno chytačka od 6:00 – 9:30 s Mirusem na řece pod splavem. Na hnojáčky se nám docela dařilo, chytli jsme několik cejnů v., skaláků, hrouzků a Mirus chyt pěknýho okouna 25cm.

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13054.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13055.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13056.jpg
              Pondělí 9. července 2007 v 11:04® Kosmik
              Datum lovu: 30.6-7.7 | Revír: Dyje 15

Moje první týdenní výprava dopadla špatně, počasí nepřálo, přeháňky, silný vítr. Cejni vůbec nebrali. Děda chytil jednoho kapra 70 cm a 6 kg na obarvené kolínko na červeno. Já jsem uvláčel sumca 76 cm, okouna 30 cm.:-) . Vše vráceno vodě.

Pondělí 9. července 2007 v 7:52® Chose
                Chose
                Revír: Vč potok | Způsob lovu: Muškaření

Tak sem to byl včera zkusit…

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13053.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13052.jpg
                  Neděle 8. července 2007 ve 20:46® 1esliacanova
                  Datum lovu: 8.7.2007 | Revír: Privlac

Perfektna vychadzka! Ryby boli mensie ale bolo ich asi 40 za 5 hod.

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13049.jpg
                    Neděle 8. července 2007 ve 20:43® Padis
                    Padis

za tento týden 3× na pstruhové vodě muška i přívlač.Chyceni PO,siveni a okouni a tloušti.

Neděle 8. července 2007 ve 20:40® 1esliacanova
                      Datum lovu: 8.7.2007 | Revír: Privlac
                      Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.
                      foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13046.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13047.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13048.jpg
                        Neděle 8. července 2007 ve 20:11® Sander
                        Sander
                        Datum lovu: 8.7.2007

Moucha + plavačka, celkem to šlo, okouni, pstruzi, tloušti, lipani, proudníci… ale když kolem mě na té malé pstruhovce proplavalo hejno debilních vodáků, a ještě k tomu proti proudu, tak to už na mě bylo moc. Jeli mi půl metru od prutu, bo říčka je malá…

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13043.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13044.jpg
                          Neděle 8. července 2007 v 19:04® ČudlařX
                          ČudlařX

DNeska na necelý dwě hodinky na rybach…na feeder krom plno drobotiny se mi „podařilo“ utrhnout neznámou wětší rybu…útěchou mi byla štička 50+ nahozená na wedlejším prutu …prima dopoledne!samo že wšechno wráceno wodě!:-P :-P

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13039.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13040.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13041.jpg
                            Neděle 8. července 2007 ve 13:58® jaryn

Dnes okolo deváte Dráchov štika 67cm, nádherně bojovala, 2× vyskočila s otevřenou tlamou nad vodu. Užil jsem si to a za odměnu dostala svobodu. Big Mike máš ji tam, tak se snaž.

Neděle 8. července 2007 v 11:13® kele24
                              kele24
                              Datum lovu: 5.7.2007 | Revír: přívlač Olšava.2

Přívlač na gumy a třpytku celkem úspěšná 2 štiky jedna menší 35cm a větší 58cm k tomu 4 okouni cca 25cm. Na tuhle říčku dobrý:->

Neděle 8. července 2007 v 6:59® ladin76
                                ladin76
                                Datum lovu: 7.7.2007 | Revír: 401022 přívlač

Včerejší gumování na Slapech. Krásné ráno hned po příjezdu k vodě dva záběry jeden candát se mi setřepal hned po záseku druhej cca 40–45 před podběrákem:-(( pak mi tam najeli 3 lodičkáři a měl sem po ptákách. Potom pomalý přesun do vedlejší zátoky, cestou jeden okounek a nakonec jako zadostiučinění 3 rytíři 30,48 a 52 oba větší pozváni na gril:-)) )

Sobota 7. července 2007 ve 23:49® Sander
                                  Sander
                                  Datum lovu: 6.7.2007

Po dlouhé době na hadicích – kolega cejnka, má maličkost se válela u ohně a strategicky vyčkávala, až to přišlo… :-D

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13025.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13024.jpg
                                    Sobota 7. července 2007 ve 23:00® regulus
                                    regulus
                                    Datum lovu: 7.7.2007 | Revír: Kdesi na Vysočině | Způsob lovu: Muškaření

Byl jsem si spravit chuť nebo spíš si šáhnout na rybu, když na to dravci letos s…u, no žádnej rekord, ale za odpoledne pár pstruhů okolo 20cm, pár lipanů, semtam nějakej 30+, krásný počasí až na ten vítr, spousta spadlejch ryb, většina na sucho a rybišky brali slušně.9-)

Sobota 7. července 2007 ve 21:42® marcelj
                                      Datum lovu: 7.7 2007 | Revír: Křetínka 1 | Způsob lovu: Přívlač

dnes nic moc chytání,pár okounků a velký vlny.

Sobota 7. července 2007 ve 20:35® shimaco
                                        Datum lovu: 7.07.2007 | Revír: 411057 | Způsob lovu: Přívlač

Tak se konečně trochu zadařilo.Spoléhal jsem na sedmičky a vyšlo to.Obě štičky rostou samozřejmě dál.

Sobota 7. července 2007 ve 20:23® Řízek
                                          Řízek
                                          Datum lovu: 7.7.2007 | Revír: 411001

Tak jsem se dnes vydal na ryby a zaberu bylo dost,ale nepromenil jsem jich dost=-|

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13022.jpg
                                            Pátek 6. července 2007 ve 21:06® Davish
                                            Davish
                                            Datum lovu: 6.7.2007 | Revír: Jihlava 9 | Způsob lovu: Feeder

Dnes s Mirus na řece – zkouška nového místa. Mirus vláčel a chyt 3 okouny – nej 30cm, candátka, jedna větší ryba se mu vyhákla a u břehu se mu ještě setřepala štička. Já jsem feedrařil – 6 ouklejí kříženejch s podosutvema jestli se nepletu, nej 27cm :-D , 3 plotice, 2 skaláky a kapříka tak 25cm.:-93;

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13020.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13021.jpg
                                              Pátek 6. července 2007 ve 20:52® Scanix
                                              Scanix
                                              Datum lovu: 6.7.2007 | Revír: ÚN Hněvkovice | Způsob lovu: Přívlač

Dneska jsem byl na Hnevkach, nejprve pod mostem, tam ani naznak, zadne rybicky, zadni dravci, jen zopar jalcu proplavalo :-) Pote presun po proudu cca 2km, tam jsem prochytaval popem melciny v zavetri. Chytil 7 stickek, 5 na poppa a 1 na STORMa Roach 10cm ta byla nej 53cm :-) a pak jeste jednu na Salmo Jointed Pike 13cm. Pote presun zpet pod jez, na popa jedna sticka cca 40cm, pak par utoku od tloustu, bohuzel se zadne nepovesil. Pod jezem asi 5 utoku od bolena na poppa, ale taktez se z vody zadny nedostal. Prohazel jsem tam 2h a vyzkousel kde co a nic. Jedna ta mala mrska me pekne rafla do prstu a rozrizla mi kuzi na kloubu, nic moc :-((

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13019.jpg
                                                Pátek 6. července 2007 ve 20:12® tomchamik
                                                tomchamik
                                                Datum lovu: 2-6,7 | Revír: Orlík | Způsob lovu: Klasická položená

Celkem vydařený lov,pár kapříků,amurů a cejnů nás zaměstnávalo po celé dny,včera večer přišel i sumík 75cm.Nebýt toho větru tak to bylo dokonalé.Vše plave dál.T

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13018.jpg
                                                  Pátek 6. července 2007 v 19:48® Ricci
                                                  Ricci
                                                  Datum lovu: Dnes | Revír: Svitava1 | Způsob lovu: Plavaná
                                                  foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13014.jpg
                                                    Pátek 6. července 2007 v 17:17® mastrof
                                                    Revír: labe-brandejs | Způsob lovu: Feeder

tak vcera sme zahajili nejdriv na tresne a prislo par slusnejch tloustaku na vecir sme nasadili rousnatky a podarilo se par sumciku uhor naky cejni atd. akorat me mrzi sumejs 100+ kterej se mi vypnul asi po 5minutach boje. hold feeder tezko prosekne ty jeho kartače… dneska hura na candry do troje fakt jim verim:))))

Čtvrtek 5. července 2007 ve 21:51® Milky
                                                      Milky
                                                      Datum lovu: 5.7.07 | Revír: Lužnice 4, přívlač

jeden malý sumeček na vláčku, o něco větší než spermie! :-93;

Čtvrtek 5. července 2007 v 18:11® cuska
                                                        Revír: Dyje15 | Způsob lovu: Přívlač

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13008.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13009.jpg
                                                          Čtvrtek 5. července 2007 v 18:05® cuska
                                                          Datum lovu: 2.7.2007 | Revír: Dyje15 | Způsob lovu: Přívlač
                                                          foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13007.jpg
                                                            Čtvrtek 5. července 2007 v 10:39® sethy
                                                            sethy
                                                            Revír: JM | Způsob lovu: Přívlač

Nejmensi jez na kterym jsem kdy chytal. a taky celkem zachytal okouny do tricitky

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13003.jpg