Chytej.cz

Z lovu

V diskuzi je 18.429 příspěvků, z toho 18429 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Pondělí 9. července 2007 ve 13:39® hajan
Datum lovu: 2.7.2007 | Revír: Berounka,přívlač

Po několika tisících hodech a několika zesranejch záběrech, konečně ryba, která stála za fotku a do putíku prověřila můj vercajk. 110 cm, 10kg.

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13058.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13057.jpg
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
    Pondělí 9. července 2007 ve 13:05® Davish
    Davish
    Datum lovu: 9.7.2007 | Revír: Jihlava 10

Dnes ráno chytačka od 6:00 – 9:30 s Mirusem na řece pod splavem. Na hnojáčky se nám docela dařilo, chytli jsme několik cejnů v., skaláků, hrouzků a Mirus chyt pěknýho okouna 25cm.

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13056.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13055.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13054.jpg
      Pondělí 9. července 2007 v 11:04® Kosmik
      Datum lovu: 30.6-7.7 | Revír: Dyje 15

Moje první týdenní výprava dopadla špatně, počasí nepřálo, přeháňky, silný vítr. Cejni vůbec nebrali. Děda chytil jednoho kapra 70 cm a 6 kg na obarvené kolínko na červeno. Já jsem uvláčel sumca 76 cm, okouna 30 cm.:-) . Vše vráceno vodě.

Pondělí 9. července 2007 v 7:52® Chose
        Chose
        Revír: Vč potok | Způsob lovu: Muškaření

Tak sem to byl včera zkusit…

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13053.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13052.jpg
          Neděle 8. července 2007 ve 20:46® 1esliacanova
          Datum lovu: 8.7.2007 | Revír: Privlac

Perfektna vychadzka! Ryby boli mensie ale bolo ich asi 40 za 5 hod.

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13049.jpg
            Neděle 8. července 2007 ve 20:43® Padis
            Padis

za tento týden 3× na pstruhové vodě muška i přívlač.Chyceni PO,siveni a okouni a tloušti.

Neděle 8. července 2007 ve 20:40® 1esliacanova
              Datum lovu: 8.7.2007 | Revír: Privlac
              Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.
              foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13048.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13047.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13046.jpg
                Neděle 8. července 2007 ve 20:11® Sander
                Sander
                Datum lovu: 8.7.2007

Moucha + plavačka, celkem to šlo, okouni, pstruzi, tloušti, lipani, proudníci… ale když kolem mě na té malé pstruhovce proplavalo hejno debilních vodáků, a ještě k tomu proti proudu, tak to už na mě bylo moc. Jeli mi půl metru od prutu, bo říčka je malá…

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13044.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13043.jpg
                  Neděle 8. července 2007 v 19:04® ČudlařX
                  ČudlařX

DNeska na necelý dwě hodinky na rybach…na feeder krom plno drobotiny se mi „podařilo“ utrhnout neznámou wětší rybu…útěchou mi byla štička 50+ nahozená na wedlejším prutu …prima dopoledne!samo že wšechno wráceno wodě!:-P :-P

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13041.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13040.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13039.jpg
                    Neděle 8. července 2007 ve 13:58® jaryn

Dnes okolo deváte Dráchov štika 67cm, nádherně bojovala, 2× vyskočila s otevřenou tlamou nad vodu. Užil jsem si to a za odměnu dostala svobodu. Big Mike máš ji tam, tak se snaž.

Neděle 8. července 2007 v 11:13® kele24
                      kele24
                      Datum lovu: 5.7.2007 | Revír: přívlač Olšava.2

Přívlač na gumy a třpytku celkem úspěšná 2 štiky jedna menší 35cm a větší 58cm k tomu 4 okouni cca 25cm. Na tuhle říčku dobrý:->

Neděle 8. července 2007 v 6:59® ladin76
                        ladin76
                        Datum lovu: 7.7.2007 | Revír: 401022 přívlač

Včerejší gumování na Slapech. Krásné ráno hned po příjezdu k vodě dva záběry jeden candát se mi setřepal hned po záseku druhej cca 40–45 před podběrákem:-(( pak mi tam najeli 3 lodičkáři a měl sem po ptákách. Potom pomalý přesun do vedlejší zátoky, cestou jeden okounek a nakonec jako zadostiučinění 3 rytíři 30,48 a 52 oba větší pozváni na gril:-)) )

Sobota 7. července 2007 ve 23:49® Sander
                          Sander
                          Datum lovu: 6.7.2007

Po dlouhé době na hadicích – kolega cejnka, má maličkost se válela u ohně a strategicky vyčkávala, až to přišlo… :-D

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13024.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13025.jpg
                            Sobota 7. července 2007 ve 23:00® regulus
                            regulus
                            Datum lovu: 7.7.2007 | Revír: Kdesi na Vysočině | Způsob lovu: Muškaření

Byl jsem si spravit chuť nebo spíš si šáhnout na rybu, když na to dravci letos s…u, no žádnej rekord, ale za odpoledne pár pstruhů okolo 20cm, pár lipanů, semtam nějakej 30+, krásný počasí až na ten vítr, spousta spadlejch ryb, většina na sucho a rybišky brali slušně.9-)

Sobota 7. července 2007 ve 21:42® marcelj
                              Datum lovu: 7.7 2007 | Revír: Křetínka 1 | Způsob lovu: Přívlač

dnes nic moc chytání,pár okounků a velký vlny.

Sobota 7. července 2007 ve 20:35® shimaco
                                Datum lovu: 7.07.2007 | Revír: 411057 | Způsob lovu: Přívlač

Tak se konečně trochu zadařilo.Spoléhal jsem na sedmičky a vyšlo to.Obě štičky rostou samozřejmě dál.

Sobota 7. července 2007 ve 20:23® Řízek
                                  Řízek
                                  Datum lovu: 7.7.2007 | Revír: 411001

Tak jsem se dnes vydal na ryby a zaberu bylo dost,ale nepromenil jsem jich dost=-|

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13022.jpg
                                    Pátek 6. července 2007 ve 21:06® Davish
                                    Davish
                                    Datum lovu: 6.7.2007 | Revír: Jihlava 9 | Způsob lovu: Feeder

Dnes s Mirus na řece – zkouška nového místa. Mirus vláčel a chyt 3 okouny – nej 30cm, candátka, jedna větší ryba se mu vyhákla a u břehu se mu ještě setřepala štička. Já jsem feedrařil – 6 ouklejí kříženejch s podosutvema jestli se nepletu, nej 27cm :-D , 3 plotice, 2 skaláky a kapříka tak 25cm.:-93;

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13021.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13020.jpg
                                      Pátek 6. července 2007 ve 20:52® Scanix
                                      Scanix
                                      Datum lovu: 6.7.2007 | Revír: ÚN Hněvkovice | Způsob lovu: Přívlač

Dneska jsem byl na Hnevkach, nejprve pod mostem, tam ani naznak, zadne rybicky, zadni dravci, jen zopar jalcu proplavalo :-) Pote presun po proudu cca 2km, tam jsem prochytaval popem melciny v zavetri. Chytil 7 stickek, 5 na poppa a 1 na STORMa Roach 10cm ta byla nej 53cm :-) a pak jeste jednu na Salmo Jointed Pike 13cm. Pote presun zpet pod jez, na popa jedna sticka cca 40cm, pak par utoku od tloustu, bohuzel se zadne nepovesil. Pod jezem asi 5 utoku od bolena na poppa, ale taktez se z vody zadny nedostal. Prohazel jsem tam 2h a vyzkousel kde co a nic. Jedna ta mala mrska me pekne rafla do prstu a rozrizla mi kuzi na kloubu, nic moc :-((

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13019.jpg
                                        Pátek 6. července 2007 ve 20:12® tomchamik
                                        tomchamik
                                        Datum lovu: 2-6,7 | Revír: Orlík | Způsob lovu: Klasická položená

Celkem vydařený lov,pár kapříků,amurů a cejnů nás zaměstnávalo po celé dny,včera večer přišel i sumík 75cm.Nebýt toho větru tak to bylo dokonalé.Vše plave dál.T

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13018.jpg
                                          Pátek 6. července 2007 v 19:48® Ricci
                                          Ricci
                                          Datum lovu: Dnes | Revír: Svitava1 | Způsob lovu: Plavaná
                                          foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13014.jpg
                                            Pátek 6. července 2007 v 17:17® mastrof
                                            Revír: labe-brandejs | Způsob lovu: Feeder

tak vcera sme zahajili nejdriv na tresne a prislo par slusnejch tloustaku na vecir sme nasadili rousnatky a podarilo se par sumciku uhor naky cejni atd. akorat me mrzi sumejs 100+ kterej se mi vypnul asi po 5minutach boje. hold feeder tezko prosekne ty jeho kartače… dneska hura na candry do troje fakt jim verim:))))

Čtvrtek 5. července 2007 ve 21:51® Milky
                                              Milky
                                              Datum lovu: 5.7.07 | Revír: Lužnice 4, přívlač

jeden malý sumeček na vláčku, o něco větší než spermie! :-93;

Čtvrtek 5. července 2007 v 18:11® cuska
                                                Revír: Dyje15 | Způsob lovu: Přívlač

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13009.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13008.jpg
                                                  Čtvrtek 5. července 2007 v 18:05® cuska
                                                  Datum lovu: 2.7.2007 | Revír: Dyje15 | Způsob lovu: Přívlač
                                                  foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13007.jpg
                                                    Čtvrtek 5. července 2007 v 10:39® sethy
                                                    sethy
                                                    Revír: JM | Způsob lovu: Přívlač

Nejmensi jez na kterym jsem kdy chytal. a taky celkem zachytal okouny do tricitky

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13003.jpg
                                                      Čtvrtek 5. července 2007 v 9:43® Vaclav

…a ještě jedna – detail.

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13002.jpg
                                                        Čtvrtek 5. července 2007 v 9:37® Vaclav
                                                        Datum lovu: 4.7. | Revír: Ohře 17 | Způsob lovu: Přívlač

Tak kousek nad Kynšperkem se povedl tento kousek – 70 cm. Nástrahou byl Hermes. Chvíli po něm přišel ještě jeden (49 cm), pak už začali jezdit vodáci, takže jsme šli na grog. Voda je totiž zvedlá a překvapivě dost studená.

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13001.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13000.jpg
                                                          Středa 4. července 2007 v 19:39® Vlackar
                                                          Vlackar
                                                          Datum lovu: 4.7.2oo7 | Revír: 441 028 | Způsob lovu: Přívlač

Dnes vláčka na revíru, kterému jsem doposud nevěřil. První náhozy mě naprosto přesvědčili. Uloveno asi 15 bolenů do 35cm na malou třpytku. Poté jsem zasekl velkou štiku, okolo 80cm. Moje 0,16 nevydržela ostrost jejích zubů a tak si příště vezmu lanko ;-)

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img12999.jpg
                                                            Středa 4. července 2007 v 19:23® Davish
                                                            Davish
                                                            Datum lovu: 3.7. a 4.7. 2007 | Revír: Jihlava 9 | Způsob lovu: Přívlač

Včera večer na řece – chycen jeden bolen cca 40cm na banjo Dnes dopoledne bolen 46cm na kopyto a 2 jelci okolo 30cm