Chytej.cz

Z lovu

V diskuzi je 18.413 příspěvků, z toho 18413 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Pátek 13. července 2007 v 9:16® Máša
Datum lovu: 12.7.07 | Revír: Zbůch odal | Způsob lovu: Kaprařina

Foukal silný vítr a já měl jeden prut na kapry a jeden proutek na rybyčky, kapry jsem chytal na kamarádovo domácí boilies a rybyčky na kousek rousnice. Na rousnici jsem chytil dva pěkné kapříky a na ten proutek určený jen na rybyčky to byl pěkný boj. Přišel záběr i na boilies, který jsem měl hozený tak pul metru od rákosí, když jsem zasekl už jsem nebyl pánem situace, ryba si to hrnula jako tank do rákosí a to i přes mé velké úsilí ji otočit, jsem nedokázal vůbec nic(pro tyto případy mám na navijáku 100m pletené šňůry a stejně prd platné). Ve finále když byla tak 8–10 metrů v rákosí se vyhákla a já vytáhl jen kompletní sestavu na které chybělo jen boilies… Krásný zážitek, bohužel bez toužené fotky veliké ryby …

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
    Čtvrtek 12. července 2007 v 18:34® Jezinka
    Datum lovu: 12/07/2007 | Revír: Berounka a Mníšek | Způsob lovu: Plavaná

Začly jsme dobře na Berounce, několik krásných záběrů, ale pak se sneslo nějaké woodoo a už ani ťuk. Utekly jsme si vylepšit skóre na rybník a tady pro změnu začlo lejt jako z konve. Sice nejsme z cukru ale po promočení všech svršků jsme potupně prchly domů do horké vany. Holkám se to ovšem moc líbilo.

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13097.jpg
      Čtvrtek 12. července 2007 v 17:09® modrak
      modrak
      Datum lovu: 11.7.2007 | Revír: Ostravice 1 | Způsob lovu: Muškaření

Přikalená mírně zvedlá voda, minimální povrchový sběr. Uloveno pouze několik ouklejí. Jedním slovem slabota. :-((

Čtvrtek 12. července 2007 ve 12:11® Vaclav III.
        Datum lovu: 11.7.2007 | Revír: Lužnice 3 | Způsob lovu: Přívlač

Večerní super zážitek. Na twistery postupně štiky 56, 52 a jedna neměřená + dvě úchvatné zdolávačky sumců – ve stromech bez nároku na úspěch.

Středa 11. července 2007 ve 22:57® Damys
          Damys
          Datum lovu: 9.7.07 | Revír: Ohře 9 | Způsob lovu: Feeder

Jedním slovem nádhera.Asi nej rybačka letos.Ryb nepočítaně.Pře­vládal cejn,semtam kapřík a podoustev.Přišli i cejni kolem 60 a podoustev 44cm:-D :-P

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13087.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13088.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13089.jpg
            Středa 11. července 2007 ve 21:44® Mirus
            Mirus
            Datum lovu: 11.7.07 | Revír: Jihlava 9

Dnes s Davishem na řece ze začátku zkoušel Davish marmyšku a v náhonu na ní chytl 2 oukleje
            a 1 tlouště cca 30cm … já mezitím vláčel ale nic jsem neuvláčel :-(( . Taky jsem potom zkoušel marmyšku a jeden hrouzek se pověsil s davishem jsme pak furt vláčely ale bezvýsledně akorát utržený nástrahy nakonec jsem se na to vys**ly :-D … Měli jsme hnojáky a po dešti davish našel 2 rousky.Nejdřív jsem dal rousku a vytáhl tlouštíka davishovi rousku něco ztrhlo , přestože bylo hnusný počasí nás příjemně překvapilo že jsme pak na hnojáky cca za 45 minut vytáhli 4 ježdíky !!! nej 17 cm …

PS : Zapoměl jsem si vypnout noční režim na fotáku tak se omlouvám za né příliš good kvalitu fotek… :-P

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13084.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13085.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13086.jpg
              Středa 11. července 2007 ve 21:09® Sander
              Sander
              Datum lovu: 11.7.2007 | Způsob lovu: Přívlač

Pokus o foto štiky, zda se povedlo, posuďte sami..

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13082.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13083.jpg
                Středa 11. července 2007 v 19:00® b.gun
                Datum lovu: 01.07. - 07.07.2007 | Revír: Jižní Čechy | Způsob lovu: Kaprařina

Týden strávený na jihu Čech se nesl ve znamení „divokého“ počasí, kdy jsme se od pařáku dostali přes bouřku s provazy vody a v dalších dnech následující nárazový vichr až k takovému ochlazení, že už jsme jen čekali, zda dorazí i sněhové vločky… To se bohužel odrazilo na aktivitě ryb a na četnosti záběrů. Přesto se nám podařilo přes třicet kapříků přinutit k záběru, na břeh se jich podívalo pětadvacet, největším byl šupík 83cm/9kg.

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13081.jpg
                  Středa 11. července 2007 v 7:48® Majo123456

Amur 61

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13079.jpg
                    Úterý 10. července 2007 ve 21:57® Padis
                    Padis
                    Datum lovu: 10.7.07 | Revír: Chrudimka | Způsob lovu: Přívlač

Tak dnes jsem snad protrhl smůlu.Na břeh se podívalo 5 štik vše okolo 50 cm + 2 boleni a okoun.2 vetší štiky mě spadly.Až na pár utržených nástrah:-D moc pěkná rybačka:->

Úterý 10. července 2007 v 19:43® Sander
                      Sander
                      Datum lovu: 10.7.2007

Dnes vláčka v CePovo úseku, rybky celkem šly, nej 65–66. I kolega, který držel vláčák po šesti letech, se pochlapil :-) Až na nemilé vyhoštění od vody, kdy na nás vlítl nějaký dříve narozený chlapík a protočil mi klobouk sukovicí, bo jsem se naštěstí stačil uhnout, tak pěkné odpoledne. Chovali jsme se slušně, a i když se prý „změnil zákon a celý břeh je dědovo“, byl až moc prudérní a nedbal ani omluvy, ke které jsme se snížili… :-/

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13072.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13073.jpg
                        Pondělí 9. července 2007 v 18:48® paccco
                        paccco
                        Datum lovu: 8.7.2007 | Revír: Sázava 13 | Způsob lovu: Přívlač

Nedělní vláčka se velice vydařila.Za tři hodinky jsem si utvořil nový rekord ( pouze co do kusů ne na délku :-(( )na zdejší lokalitě.Chyceno 10 štiček a 1 okoun :-D !!

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13064.jpg
                          Pondělí 9. července 2007 v 17:54® Sum Sum
                          Sum Sum
                          Datum lovu: 7.7.2007 | Revír: Morava 4A | Způsob lovu: Klasická položená

Večerní lov s kámošem . Šel jsem na candaty a povedl se tendle vousáč:-93; 83cm a žížalka 62cm. Sumík na 8cm plotka živá na dno a uhoř 3cm mrtva na dno cejnekpivo .

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13061.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13062.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13063.jpg
                            Pondělí 9. července 2007 ve 14:42® hajan
                            Datum lovu: 12.7.2007 | Revír: Berounka, položená

Jěště menší kámoš na rybu.

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13060.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13059.jpg
                              Pondělí 9. července 2007 ve 14:39® hajan
                              Datum lovu: 2.7.2007 | Revír: Berounka,přívlač

Po několika tisících hodech a několika zesranejch záběrech, konečně ryba, která stála za fotku a do putíku prověřila můj vercajk. 110 cm, 10kg.

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13057.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13058.jpg
                                Pondělí 9. července 2007 ve 14:05® Davish
                                Davish
                                Datum lovu: 9.7.2007 | Revír: Jihlava 10

Dnes ráno chytačka od 6:00 – 9:30 s Mirusem na řece pod splavem. Na hnojáčky se nám docela dařilo, chytli jsme několik cejnů v., skaláků, hrouzků a Mirus chyt pěknýho okouna 25cm.

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13054.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13055.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13056.jpg
                                  Pondělí 9. července 2007 ve 12:04® Kosmik
                                  Datum lovu: 30.6-7.7 | Revír: Dyje 15

Moje první týdenní výprava dopadla špatně, počasí nepřálo, přeháňky, silný vítr. Cejni vůbec nebrali. Děda chytil jednoho kapra 70 cm a 6 kg na obarvené kolínko na červeno. Já jsem uvláčel sumca 76 cm, okouna 30 cm.:-) . Vše vráceno vodě.

Pondělí 9. července 2007 v 8:52® Chose
                                    Chose
                                    Revír: Vč potok | Způsob lovu: Muškaření

Tak sem to byl včera zkusit…

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13052.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13053.jpg
                                      Neděle 8. července 2007 ve 21:46® 1esliacanova
                                      Datum lovu: 8.7.2007 | Revír: Privlac

Perfektna vychadzka! Ryby boli mensie ale bolo ich asi 40 za 5 hod.

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13049.jpg
                                        Neděle 8. července 2007 ve 21:43® Padis
                                        Padis

za tento týden 3× na pstruhové vodě muška i přívlač.Chyceni PO,siveni a okouni a tloušti.

Neděle 8. července 2007 ve 21:40® 1esliacanova
                                          Datum lovu: 8.7.2007 | Revír: Privlac
                                          Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.
                                          foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13046.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13047.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13048.jpg
                                            Neděle 8. července 2007 ve 21:11® Sander
                                            Sander
                                            Datum lovu: 8.7.2007

Moucha + plavačka, celkem to šlo, okouni, pstruzi, tloušti, lipani, proudníci… ale když kolem mě na té malé pstruhovce proplavalo hejno debilních vodáků, a ještě k tomu proti proudu, tak to už na mě bylo moc. Jeli mi půl metru od prutu, bo říčka je malá…

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13043.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13044.jpg
                                              Neděle 8. července 2007 ve 20:04® ČudlařX
                                              ČudlařX

DNeska na necelý dwě hodinky na rybach…na feeder krom plno drobotiny se mi „podařilo“ utrhnout neznámou wětší rybu…útěchou mi byla štička 50+ nahozená na wedlejším prutu …prima dopoledne!samo že wšechno wráceno wodě!:-P :-P

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13039.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13040.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13041.jpg
                                                Neděle 8. července 2007 ve 14:58® jaryn

Dnes okolo deváte Dráchov štika 67cm, nádherně bojovala, 2× vyskočila s otevřenou tlamou nad vodu. Užil jsem si to a za odměnu dostala svobodu. Big Mike máš ji tam, tak se snaž.

Neděle 8. července 2007 ve 12:13® kele24
                                                  kele24
                                                  Datum lovu: 5.7.2007 | Revír: přívlač Olšava.2

Přívlač na gumy a třpytku celkem úspěšná 2 štiky jedna menší 35cm a větší 58cm k tomu 4 okouni cca 25cm. Na tuhle říčku dobrý:->

Neděle 8. července 2007 v 7:59® ladin76
                                                    ladin76
                                                    Datum lovu: 7.7.2007 | Revír: 401022 přívlač

Včerejší gumování na Slapech. Krásné ráno hned po příjezdu k vodě dva záběry jeden candát se mi setřepal hned po záseku druhej cca 40–45 před podběrákem:-(( pak mi tam najeli 3 lodičkáři a měl sem po ptákách. Potom pomalý přesun do vedlejší zátoky, cestou jeden okounek a nakonec jako zadostiučinění 3 rytíři 30,48 a 52 oba větší pozváni na gril:-)) )

Neděle 8. července 2007 v 0:49® Sander
                                                      Sander
                                                      Datum lovu: 6.7.2007

Po dlouhé době na hadicích – kolega cejnka, má maličkost se válela u ohně a strategicky vyčkávala, až to přišlo… :-D

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13025.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13024.jpg
                                                        Neděle 8. července 2007 v 0:00® regulus
                                                        regulus
                                                        Datum lovu: 7.7.2007 | Revír: Kdesi na Vysočině | Způsob lovu: Muškaření

Byl jsem si spravit chuť nebo spíš si šáhnout na rybu, když na to dravci letos s…u, no žádnej rekord, ale za odpoledne pár pstruhů okolo 20cm, pár lipanů, semtam nějakej 30+, krásný počasí až na ten vítr, spousta spadlejch ryb, většina na sucho a rybišky brali slušně.9-)

Sobota 7. července 2007 ve 22:42® marcelj
                                                          Datum lovu: 7.7 2007 | Revír: Křetínka 1 | Způsob lovu: Přívlač

dnes nic moc chytání,pár okounků a velký vlny.

Sobota 7. července 2007 ve 21:35® shimaco
                                                            Datum lovu: 7.07.2007 | Revír: 411057 | Způsob lovu: Přívlač

Tak se konečně trochu zadařilo.Spoléhal jsem na sedmičky a vyšlo to.Obě štičky rostou samozřejmě dál.